2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım benim gösterir belki ama daha erken sanki :69: ben çin ve rus takvimine inanmakla yetiniyorum şimdilik çünkü benim daha çoook var valla canım istiyo oğlum diye seviyorum canım istiyo kızım diye ama ilk bebek zaten sağlıkla gelsinde heç möhim değil cinsiyeti :49:

ben de sen söyliince rus takvimine baktım canım onu bilmiyordum orda da kız çıktı çin takviminde de kız çıkıyordu.içime kız gibi doğuyor ya bakalım hayırlısı.

evet canım gurbetteyim evdeyim çalışmıyorum acaip kitap okurum zaten 2 haftada 2 kitap bitirdim çok severim, kuzenim evlencek ona el işi bişiler yapmaya çalışıyorum v.s:1: evde buluyorum kendimi eğlicek şeyler yaa:52:
Allahıma emanet bebeklerimiz bende bundan sonra hamişliğimin tadını çıkarıcam düşünmicem şu olurmu bu olurmu diye :1:
bu arada gebelikle ilgili kitap okuyamam çünkü :1::1:evde hiç gebelikle ilgili kitabım yok henüz mehmet özünkini alcaktım fırsatım olmadı henüz çıkamadım evden daha

alma boşver zaten en ufak bişeyde kendimizi nette buluyoruz benim çocuğumun ismi belli kızda olsa erkekde olsa eşim google koyacak mış ismini :27:

sen gelip yazana kadar ben ofiste olurum konusur zo gün nasılmıs bebek diye
acaba o zaman kac cm olur
yada cm olurmu :)
kızlar bu arada ben kk site kullanıcı adımla face acıcam
benim facemi esimle ben kullanıyorum
o yüzden sadece gruba özel face accam şimdi:49:

canımm evet inş. güzel haberlerle konuşuruz
bebek cm muhakkak olur çünkü ben akıntım olduğu için geçen hafta 2 gün arayla gittim pazartesi 14 mm çarşamba gittiğimde 20 mm dedi yani 2 cm çok hızla büyüo boyları düşün 2 günde 6 mm uzadıysa pazartesiye nasıl olurlar inş. tahminimce 4 cm olur diye düşünüyorum :1::1:
canım grubu açtığında linkini yaz buraya

tşk tatlım hoşbulduk:64:bayılıyorum şu lohusa şerbeti muhabbetine ne kadar hevesliyiz dimi yaaa en azından burada azıcık gülümsüyorum valla süpersiniz.ben daha onları düşünecek psikolojide olmasamda kafamda tasarlıyorum yavaş yavaş sizlerle birlikte.:49:

Birde merak eden arkadaslara söyliyim bana doktorum 12. Hafta bitiminde cinsiyetini ultrasonda görücez dedi.doktoru böyle söyleyen varmı bilmiyorum.birde ben uyumuyorum kız bebek uyutur erkek uyutmaz diyorlar, bazen kasığımın sağ tarafı ağrıyoo,bebeğin kalbi 5+5 de erken duyuldu diye erkek diyor herkes ama bakıcazzzz

yalannnnnnnnnnnnn..ben 12+2 de gittim toktorum dediki.." aaa elimize alsak bilemeyeiz cinsiyeti, belli olurmu hiç çok erken daha" aaa, şok geçirdi kadın, ömründe 12+2 de ilk defa cinsiyet soran bi hastayla karşılaştı heralde..:63:

ben de sen söyliince rus takvimine baktım canım onu bilmiyordum orda da kız çıktı çin takviminde de kız çıkıyordu.içime kız gibi doğuyor ya bakalım hayırlısı.

benimde içime erkek doğuyo ikisinde de erkek çıktı ya bakalım hayırlısını sağlıklısını alalım kucağımıza :emir_bebek:

alma boşver zaten en ufak bişeyde kendimizi nette buluyoruz benim çocuğumun ismi belli kızda olsa erkekde olsa eşim google koyacak mış ismini :27:

bizde erkek olursa karakartal koyucaz yaaaa

:60::60::60::60::60:

ikisinde de kız çıkıyor bende bakalım ultrosonda ne çıkacak :) kısmet, hayırlısı bakalım ne çıkarsa bahtımıza :16::16::16::16:

ya gerçekten bilgisayar sakıncalımı bütün gün başındayım ben kesintisiz olarak :26:
akşamdan akşama oturmuyorum bi:26:

bunu ben pazartesi günü kesinlikle doktoruma soracam..kablosuz internet için zararlı diyolar ama ne derece doğru bilmiyorum kablolu int kullanmak gerekiyomuş ve benimkide kablosuz :17::17:

bana doktor herşey serbest dedi yani pc ve telefon için etkilenmez onlardan bebişin dedi
insan tedirgin oluyor işte mecburuz işteyiz bide hep başındayız ister istemez

bunu ben pazartesi günü kesinlikle doktoruma soracam..kablosuz internet için zararlı diyolar ama ne derece doğru bilmiyorum kablolu int kullanmak gerekiyomuş ve benimkide kablosuz :17::17:

bi sor hele canım sen benim gitmeme var daha

ya gerçekten bilgisayar sakıncalımı bütün gün başındayım ben kesintisiz olarak :26:
akşamdan akşama oturmuyorum bi:26:

yapıcak bişi yok, işimiz bu...Aşağıdaki yazıyı intere netten aldım ne kadarı doğrudur tartılışır ama güvenli diyor..

Günümüzde bilgisayar hayatımızın her noktasında yer almaktadır ve birçok gebeliğe hazırlanan veya gebe olan kadın bilgisayar kullanmaktadır. Bilgisayar ile çalışmaya bağlı psikolojik ve fizyolojik stres uygun şekilde ayarlanan çalışma saatleri ve molalar ile azaltılabilir. Yine çalışma ortamı ve masasının dizaynı stres azaltmakta etkilidir. Rahat koltuklar ve masalar, belden destekleyici yastıklar yararlı olur.Uzun süre mola vermeden çalışmak kaslarda gerginlik, tendonlarda ve bağlarda inflamasyon ve dolaşımda bozukluğa yol açar. Bütün bunlar gebe kadında huzursuzluk yaratır. Uygun zamanlarda mola vermek şarttır. Bunun için 2 saatte bir 15 dakika ara vermek yeterlidir. Ayağa kalkıp biraz dolaşmak ve gerinmek çoğu gebeye iyi gelir. Bu amaçla yapılan baş ve boyun hareketleri ile omuzlar ve ayakları çevirmek dolaşımı destekler.Sonuç olarak bütün bu bilimsel verilerin ışığında, meslekleri gereği bilgisayar kullanmak zorunda olan kadınların yukarıdaki önlemleri almak kaydı ile gebelikleri süresince güvenle monitör karşısında çalışabileceklerini ve bununla ilgili endişe duymalarının gereksiz olduğunu söyleyebiliriz.

Gebelikte Bilgisayar Kullanm Laptop, Hamilelikte Bilgisayar Kullanm almak Hayat Ve Gebelik
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/gebelikte_bilgisayar_kullanimi.html

yalannnnnnnnnnnnn..ben 12+2 de gittim toktorum dediki.." aaa elimize alsak bilemeyeiz cinsiyeti, belli olurmu hiç çok erken daha" aaa, şok geçirdi kadın, ömründe 12+2 de ilk defa cinsiyet soran bi hastayla karşılaştı heralde..:63:[/Q

aaaaaa çok şasırdım ama ben valla 12 haftada cinsiyetini büyük oranda öğrenenleri tanıyorum hatta burda bir bayan bile var.doktorda şasırmış heralde elimize alsak bilemeyiz demiş çok garip çünkü bebeğin üreme organı 8. ve 9. haftada oluşuyoo hatta bebek 9. haftada keseye idrarını bile yapıyoo ben çok araştıyorum ve her kaynakta aynı şeyler yazıyyoooo.yanlız canım doktor 3 yada 4 boyutlu ultrasonda görücez dedi tam hatırlamıyorum bilgin olsun..

yalannnnnnnnnnnnn..ben 12+2 de gittim toktorum dediki.." aaa elimize alsak bilemeyeiz cinsiyeti, belli olurmu hiç çok erken daha" aaa, şok geçirdi kadın, ömründe 12+2 de ilk defa cinsiyet soran bi hastayla karşılaştı heralde..:63:[/Q

aaaaaa çok şasırdım ama ben valla 12 haftada cinsiyetini büyük oranda öğrenenleri tanıyorum hatta burda bir bayan bile var.doktorda şasırmış heralde elimize alsak bilemeyiz demiş çok garip çünkü bebeğin üreme organı 8. ve 9. haftada oluşuyoo hatta bebek 9. haftada keseye idrarını bile yapıyoo ben çok araştıyorum ve her kaynakta aynı şeyler yazıyyoooo.yanlız canım doktor 3 yada 4 boyutlu ultrasonda görücez dedi tam hatırlamıyorum bilgin olsun..

evett... benim kuzenim eşi 11.haftada öğrendi cinsiyetini ... bana nispet yapıyor şimdi...

bu cumartesi gittiğimde mutlka öğrenmeliyim, yolu yok....

cnm dr da her türlü alet edevat varda bakmadı zaten, bebe belki bağıryodu burda burdaaa die ama bizimki eline alsa bilemicek durumdaydı...salaqqqq..bak gülüom sinirlerimi bozuldu..hıhh..neyse şunun şurasında 22 ekime ne kaldı:))

Back
X