bend e yemek yapıyorum gelıp bakıyom halı sılkelıyorum gelıp bakıyorum mannak oldum
yine gıdımde bulaşıklarımı yıkıyım![]()
sevda ne halı silkelemesi ? hamile olduğunu unuttun mu...boş ver süpür gitsin kocan silekelsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bend e yemek yapıyorum gelıp bakıyom halı sılkelıyorum gelıp bakıyorum mannak oldum
yine gıdımde bulaşıklarımı yıkıyım![]()
Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
bu siteden alıntı![]()
sevda ne halı silkelemesi ? hamile olduğunu unuttun mu...boş ver süpür gitsin kocan silekelsin![]()
merhaba kızlar
ben çok kötüyüm 9+5 günlük hamileyim dün yaptırdığım testlerde toksoplazma geçirdiğimi öğrendim, çok tehlikeli bir hastalık eğer bebeğime bulaşmışsa kalıcı bozukluklara neden olabilirmiş (körlük, zeka geriliği, beyinde su toplama vs..) ve gebeliğim sonlandırılabilirmiş, yarın bi tes daha yapılacak asıl onun sonucu önemli o da pozitifse...(((
düşünmek istemiyorum,
daha önce böyle bişey duydunuz mu toxo IgM pozitif olupta sağlıklı bebeği olan var mı, ne olur yardım edin((
misafirim vardı anca cevap verebildim canım ben ilk defa duydum geline iş yaptırmak ayıplanır diyorsun helal olsun valla kız kardesim falan olsa yemin sana tanıştıralım derdim valla tanışırdıkta güzel olurdu:)
Kimsecikler yok galiba yaa![]()
Allaha çok şükür canım sen nasılsın benim sadece göğüslerim büyüyo sanırım çok kaşınıyor eğer böyle devam ederse doğuma kadar yandım çamaşır bulamıcam kendimeGÜNAYDIN KIZLAAARRR.
herkes iyi mi. bebişler ,siz...
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ben cumartesi günü de öğlene kadar çalışıyorum malesef biraz işlerim var eğer burda olursanız görüşürüz fıstıklar öpüyorum sizi![]()
evet malesef ben de öğlene kadar çalışıyorum. En çok da c.tesileri zoruma gidiyor işe gelmek![]()
Allaha çok şükür canım sen nasılsın benim sadece göğüslerim büyüyo sanırım çok kaşınıyor eğer böyle devam ederse doğuma kadar yandım çamaşır bulamıcam kendime![]()
ben varımmmmmm günaydınn ama hafta sonuya kımse uğramaz
Allaha çok şükür canım sen nasılsın benim sadece göğüslerim büyüyo sanırım çok kaşınıyor eğer böyle devam ederse doğuma kadar yandım çamaşır bulamıcam kendime![]()
aynen canım ya bişey yaptığımızda yok zaten çoğu firma kapalı napalım artık katlanıcaz bi süre daha
günaydın mehtapcım aynen 2 hafta önce çamaşır aldım hatta 1 numara büyük aldım ama içine zor sığıyorum Gidip şimdi büyük alsam bi türlü bedenimde alsam bi türlü napıcam bilemiyorum![]()
aman kaşıma cnm. çatlamasın.krem kullanmaya başla. benimde öyle valla. karnım göğüs ve bacaklarımın üst kısmında acayip kaşıntı oluyor. bende daha almadım ama mustela yı alıcam. bu hafta alırım inşallah.
canım bana şuan da 90 kullanıyorum ama yanlardan taşma yapıyor bu hızla devam etmez demi bu 2,hamileliği olannlar sevdaaa yardım et bana