- 25 Ağustos 2010
- 28
- 0
- 36
valla 50gr da yüksek çıkınca 100 gr yaptılar o da yüksek çıktı. benim kilo artışım fazla oldu ama sanırım o da bir etken. kilonuza dikkat edin. şimdi dahiliyeciyle görüşüyorum ayrıyeten, o verdi diyeti. perşembe günü düzgün çıkarsa diyetle götürcez bundan sonraki ayları.canım cok gecmiş olsun 100 grlıkta da mı yuksek cıktı sekerin ? diyetle kesinlikle yoluna giriyor şeker hiç tuketme çay iciyorsan sekersiz ic, meyve kesinlikle 1 porsiyon ye tatlı yeme ve gece yatmadan once cubuk tarcını sıcak suya koy biraz demlensin onu ıc dusurur sekerini dengeye sokar ... insuline gerek kalmaz
tarçını hiç duymamıştım, acaba bir zararı var mıdır gebelikte?
valla cancağzım hiçbir belirtisi yoktu bende. şekerli şeyler istiyordu canım onu da erkek bebeğe yoruyordum meğer şeker hastalığının habercisiymişgeçmiş olsun inş.insüline gerek kalmaz bende korkuyom çıkabilir diye bebek normalden 2 hafta büyük diye detaylıdaki dr şeker testi yaptırmamı istedi ne gibi belirtileri var cnm şekerin

teşekkür ederim şekerim, uzun yıllardır bu nicki kullanıyorum nnette, nerden aklıma geldiğini bile unutmuşum :)canım çok geçmiş olsun
inşallah düzelir bişey kalmaz...
ya ister istemez nicine gülmektan öldüm yaaa
nerden geldi aklına geber otu ?
![]()