2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar selam,dün kontrolüm vardı,623 gr olmuş benim sıpacık:9: :nazar: oturuyodu bu sefer,kafa yukarda,ayakalr aşağıda ,parmağı önce ağzındaydı sonra çıkardı kafasına götrüdür,doktor çok düşünüyo senin oğlun annesi,ne düşünüyo ki böyle dedi:1: dedim aç geldik,bu saate kadar aç kalmıyodu annem hala neden bişi yemedi diye onu düşünüyodur dedim ben de:1: elini ve ayağını da ayrı ayrı fotoğraf olarak verdi,ayağını ölçtü 3 cm,minicik ayağı var,yüzünün hatları da belirginleşmiş ,ilk kez bu kadar somut gördüm yüzünü,dünden beri evirip çevirip ultrason fotosuna bakıyorum :emir_bebek: 50 gr şeker yüklememiz vardı,sonucunu bugün alıcam,inşallah sınırda çıkmaz da bi daha yapmazlar,ne iğrenç bişi ya aç karnına onu iç,bekle 1 saat bişi yiyip içmeden falan :31:

7. ay neden 5 hafta?Bende de aynı liste vardı,dün baktım her ay 4 hafta düzenli gidiyo ama 7. ay 27,28,29,30,31. haftaları kapsıyor,5 hafta yani:44:
onu bilmiyorum cnm...ilk ayda 6 hafta bir ay sayılyo.....
kızlar selam,dün kontrolüm vardı,623 gr olmuş benim sıpacık:9: :nazar: oturuyodu bu sefer,kafa yukarda,ayakalr aşağıda ,parmağı önce ağzındaydı sonra çıkardı kafasına götrüdür,doktor çok düşünüyo senin oğlun annesi,ne düşünüyo ki böyle dedi:1: dedim aç geldik,bu saate kadar aç kalmıyodu annem hala neden bişi yemedi diye onu düşünüyodur dedim ben de:1: elini ve ayağını da ayrı ayrı fotoğraf olarak verdi,ayağını ölçtü 3 cm,minicik ayağı var,yüzünün hatları da belirginleşmiş ,ilk kez bu kadar somut gördüm yüzünü,dünden beri evirip çevirip ultrason fotosuna bakıyorum :emir_bebek: 50 gr şeker yüklememiz vardı,sonucunu bugün alıcam,inşallah sınırda çıkmaz da bi daha yapmazlar,ne iğrenç bişi ya aç karnına onu iç,bekle 1 saat bişi yiyip içmeden falan :31:
maşallah canım kuzuna...sonuçlarında ii çıkar inş.

selam kıslar
benim 2 gündür midem bulanıyo.hatta gece bulanıyodu dedim kalkayım bir mandalina yiyeyim ,anam kasığıma bir ağrı girdi,eşim çok korktu bide kızdı 'bişey istiyosan benden isteee'
kötü bi gece geçirdim yani.şuan hala hafif bulanıyormidem

kıslar bebişe şampuan, ıslak mendil... alırken içlerinde paraben olmayan markaları alın(methlparaben...)bu koruyucu malzeme çokçok tehlikeli.ve bakın en güvendiğiniz markaların içinde bile var.
ben tüm markaları almıştım,en pahalısın,en iyi markayı.sonra bi baktım bi tek canbebe ıslak mendilinde paraben yok.kızıma hep canbebe almıştım
ilk 3-4 ay sadece ıslak pamukla,sonra canbebe:21::21:

ben bugn aldım sonçları cnm bnm 90 çıktı. iyi dedi doktor. bi sorun yokmş. 70-140 arası iyimiş öle yazıyo elimdeki değerlerde. inşalla sennde iyi çkar.

:nazar::nazar: maşallah canım darısı tüm şeker yüklemesine girecek arkadaşların başına...

ay benmde arada canım bi istiyo ama almıyodum şimdi evde olunca dayanamadım

canım ya hamileleğimdne beri canım rakı istiyodu bende emin değilim ama doktora sormaya
çekindim zaten eşimde içirmezz gibime geliyor kokusunu çekerim bende

dktoruma bn bu içki olayını sordum ilk 3 ay kesinlikle yasaklamıstı ayda 2 kadeh sarap icebilirsin hatta faydası var demıstı bende bunun ustune rakı ıcsem sarap yerıne demıstım icebilirsin dediki .. benım ablamın 2 cocugu var o ıkı hamılelegındede rakı manyagı gibi ıcıyordu 4. ayından sonra :D:D

selam kıslar
benim 2 gündür midem bulanıyo.hatta gece bulanıyodu dedim kalkayım bir mandalina yiyeyim ,anam kasığıma bir ağrı girdi,eşim çok korktu bide kızdı 'bişey istiyosan benden isteee'
kötü bi gece geçirdim yani.şuan hala hafif bulanıyormidem

kıslar bebişe şampuan, ıslak mendil... alırken içlerinde paraben olmayan markaları alın(methlparaben...)bu koruyucu malzeme çokçok tehlikeli.ve bakın en güvendiğiniz markaların içinde bile var.
ben tüm markaları almıştım,en pahalısın,en iyi markayı.sonra bi baktım bi tek canbebe ıslak mendilinde paraben yok.kızıma hep canbebe almıştım
ilk 3-4 ay sadece ıslak pamukla,sonra canbebe:21::21:

Çok geçmiş olsun canım mide bulantısı benim en büyük sıkıntım geçtiğimiz haftalarda ben de çok yaşadım berbat bir durum tahmin edebiliyrum.
tavsiyen için teşekkürler. Annem de diyor ki ilk aylar sadece ıslak pamuk ile sileriz sonra ilerleyen aylarda kullanırz ben ilerleyen aylarda da senin gibi canbebeyi kullanırım. Eczacı bir arkadaşım var danışırım ona ayrıca bilgilendiririm sizleri...

tünaydın kızlar.. Bugün 5 gibi randevum var ve 8den önce çıkılmıo muayehaneden, çok kalabalık çok sıkıcı geçio ve eşim şehir dışında, anam babam da yok buralarda tek başıma gidicem maalesef.. Napalım oğluşum sağlıklı, iyi olsun da gerisi önemli değil.. Gerçi doktorum benden kan, idrar, şeker yüklemesi testi istedi , yaptırdım bazı kan değerleri ve şeker yüksek çıktı. Şekerde üst sınır140 benim 160 bakalım ne dicek, idrarda da şeker çıktı!! Şekerli şeyleri kısıtlamasın da, çok seviorum tatlı yemeyi :)

dktoruma bn bu içki olayını sordum ilk 3 ay kesinlikle yasaklamıstı ayda 2 kadeh sarap icebilirsin hatta faydası var demıstı bende bunun ustune rakı ıcsem sarap yerıne demıstım icebilirsin dediki .. benım ablamın 2 cocugu var o ıkı hamılelegındede rakı manyagı gibi ıcıyordu 4. ayından sonra :D:D

ee iyiymiş ozman bende ilk 3 ay içilmez sonra az içilebilir
diye biliyordum ama anne zararlı ne yerse yesin bebeğe
geçmiyormuş birtek alkol ve sigarayı süzemiyormuşuz
o yüzden teredüütlerim var ne için diye düşünüyorum
zevk için bebeğime yapabilirmiyim bu kadarını bilmiyorum
cipsi yedim ama neyseee

nihohohohohoh biz geldikkkkk nabersiniz yawrular??
akşama oğluşumla kınaya gidicez yarında düğüne eğlenecez paşamla:46::46:
keşke bide hareketlerini hissetsemde beraber oynasak paşamla yaaaaa...

cnm senle günlerimiz aynı... ben 2 gündür yavaş yavaş hissetmeye başladım..sende dinle bakalım kendini hissedebilecek misin?

bence sen farketmesen de oynar içerde o :27: o kadar kına eğlencesine kayıtsız kalamas döktürür valla :64:

cnm senle günlerimiz aynı... ben 2 gündür yavaş yavaş hissetmeye başladım..sende dinle bakalım kendini hissedebilecek misin?

2 gün önceden hiç hissetmiyomuydun sende kuzum?? peki nasıl hareketleri nasıl hissediyosun ? kendimi dinlerken manyağa bağladım zaten yaa :52:

bence sen farketmesen de oynar içerde o :27: o kadar kına eğlencesine kayıtsız kalamas döktürür valla :64:

ya öle ultrasondada çok aşırı hoppidi bi bebek değil ondan dolayımı acaba diyorum eşimde diyo göbeğin vardı hamilelikten önce ondan hissetmiyosundur dedi bilmiyom valla :1:
ama geçen babamız burdayken bikaç kez seyirme şeklinde bişeyler hissettim akşamda sinemaya gitmiştik eşimle ozamanda tekme yedim 1 defa sanırım sesten etkilendi ama ondan sonra küstü sanırım paşam babamız gittiği için...devam etmedi ..bakalım bu akşam nolacak ama ben hiç umut görmüyorum genede :1:

dönemleri falan mı var acaba bende iki gündür az hisseediyordum. eskiden çıkacak gibi oynardı çünkü. dün biraz daha iyiydi. resmen manyağa bağlıyorum bende. hareket et diye diye.

Back
X