he he bizde de ööle.. birimizin beğendiğini öbürü beğenmiyo..hatta dalga geçiyorum kızın adı "bence o olmasın" olacak bu gidişle üzerinde tek uzlaşabildiğimiz bu :111:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he he bizde de ööle.. birimizin beğendiğini öbürü beğenmiyo..hatta dalga geçiyorum kızın adı "bence o olmasın" olacak bu gidişle üzerinde tek uzlaşabildiğimiz bu :111:
7. ay neden 5 hafta?Bende de aynı liste vardı,dün baktım her ay 4 hafta düzenli gidiyo ama 7. ay 27,28,29,30,31. haftaları kapsıyor,5 hafta yani:44:
sizin cinsiyet neydi canım..biz de devamlı kızım diyoruz..
bebek koymanıza nüfus izin verse de yavru sizi ilerde pek affetmez gibi geliyo![]()
onu bilmiyorum cnm...ilk ayda 6 hafta bir ay sayılyo.....7. ay neden 5 hafta?Bende de aynı liste vardı,dün baktım her ay 4 hafta düzenli gidiyo ama 7. ay 27,28,29,30,31. haftaları kapsıyor,5 hafta yani:44:
maşallah canım kuzuna...sonuçlarında ii çıkar inş.kızlar selam,dün kontrolüm vardı,623 gr olmuş benim sıpacık![]()
oturuyodu bu sefer,kafa yukarda,ayakalr aşağıda ,parmağı önce ağzındaydı sonra çıkardı kafasına götrüdür,doktor çok düşünüyo senin oğlun annesi,ne düşünüyo ki böyle dedi
dedim aç geldik,bu saate kadar aç kalmıyodu annem hala neden bişi yemedi diye onu düşünüyodur dedim ben de
elini ve ayağını da ayrı ayrı fotoğraf olarak verdi,ayağını ölçtü 3 cm,minicik ayağı var,yüzünün hatları da belirginleşmiş ,ilk kez bu kadar somut gördüm yüzünü,dünden beri evirip çevirip ultrason fotosuna bakıyorum
50 gr şeker yüklememiz vardı,sonucunu bugün alıcam,inşallah sınırda çıkmaz da bi daha yapmazlar,ne iğrenç bişi ya aç karnına onu iç,bekle 1 saat bişi yiyip içmeden falan
![]()
kızlar selam,dün kontrolüm vardı,623 gr olmuş benim sıpacık![]()
oturuyodu bu sefer,kafa yukarda,ayakalr aşağıda ,parmağı önce ağzındaydı sonra çıkardı kafasına götrüdür,doktor çok düşünüyo senin oğlun annesi,ne düşünüyo ki böyle dedi
dedim aç geldik,bu saate kadar aç kalmıyodu annem hala neden bişi yemedi diye onu düşünüyodur dedim ben de
elini ve ayağını da ayrı ayrı fotoğraf olarak verdi,ayağını ölçtü 3 cm,minicik ayağı var,yüzünün hatları da belirginleşmiş ,ilk kez bu kadar somut gördüm yüzünü,dünden beri evirip çevirip ultrason fotosuna bakıyorum
50 gr şeker yüklememiz vardı,sonucunu bugün alıcam,inşallah sınırda çıkmaz da bi daha yapmazlar,ne iğrenç bişi ya aç karnına onu iç,bekle 1 saat bişi yiyip içmeden falan
![]()
ben bugn aldım sonçları cnm bnm 90 çıktı. iyi dedi doktor. bi sorun yokmş. 70-140 arası iyimiş öle yazıyo elimdeki değerlerde. inşalla sennde iyi çkar.
kızlar selam,dün kontrolüm vardı,623 gr olmuş benim sıpacık![]()
![]()
ay benmde arada canım bi istiyo ama almıyodum şimdi evde olunca dayanamadım
canım ya hamileleğimdne beri canım rakı istiyodu bende emin değilim ama doktora sormaya
çekindim zaten eşimde içirmezz gibime geliyor kokusunu çekerim bende
selam kıslar
benim 2 gündür midem bulanıyo.hatta gece bulanıyodu dedim kalkayım bir mandalina yiyeyim ,anam kasığıma bir ağrı girdi,eşim çok korktu bide kızdı 'bişey istiyosan benden isteee'
kötü bi gece geçirdim yani.şuan hala hafif bulanıyormidem
kıslar bebişe şampuan, ıslak mendil... alırken içlerinde paraben olmayan markaları alın(methlparaben...)bu koruyucu malzeme çokçok tehlikeli.ve bakın en güvendiğiniz markaların içinde bile var.
ben tüm markaları almıştım,en pahalısın,en iyi markayı.sonra bi baktım bi tek canbebe ıslak mendilinde paraben yok.kızıma hep canbebe almıştım
ilk 3-4 ay sadece ıslak pamukla,sonra canbebe![]()
dktoruma bn bu içki olayını sordum ilk 3 ay kesinlikle yasaklamıstı ayda 2 kadeh sarap icebilirsin hatta faydası var demıstı bende bunun ustune rakı ıcsem sarap yerıne demıstım icebilirsin dediki .. benım ablamın 2 cocugu var o ıkı hamılelegındede rakı manyagı gibi ıcıyordu 4. ayından sonra![]()
nihohohohohoh biz geldikkkkk nabersiniz yawrular??
akşama oğluşumla kınaya gidicez yarında düğüne eğlenecez paşamla
keşke bide hareketlerini hissetsemde beraber oynasak paşamla yaaaaa...
cnm senle günlerimiz aynı... ben 2 gündür yavaş yavaş hissetmeye başladım..sende dinle bakalım kendini hissedebilecek misin?
bence sen farketmesen de oynar içerde oo kadar kına eğlencesine kayıtsız kalamas döktürür valla
![]()
cnm senle günlerimiz aynı... ben 2 gündür yavaş yavaş hissetmeye başladım..sende dinle bakalım kendini hissedebilecek misin?