2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ana bnde ne yedim die düsünüyom sabah beri ondan mı isal oldum bn magnezyum yapıyomu

Cnm ben hem osteocare hem magvital kullaniodum...bi donem kalcam cok agriodu..
Osteocare de magnezyum+ kalsiyum icerio..
Agrin sizin yoksa magvitali birak dedi...benimde cok skur bi agrim yok biraktim..
Zaten belli bi haftadan sonra magvital birakilyo sanirim...
Dogum sancisini hissetmeni engelliomus...
Ama daha bizlerin haftasi erken tabi....tam bilmom ama 35 de falan biraktiryo olabilirler..

anladım canım benim bacağım çok kasılıyo birgün magnorm brgün cal-d vita kullanıyorum.elevitide hergün içiyorum ama sanki hep bana yarıyo gibi:1:malum 12 kg alınca:1::1:
birde müthiş sırt ağrım var benim:25:

83 mu:53::53:
Beni gemissin:))) tebrikler datlim, seni seviom bebem:46::46:
Saka bi yana bende son 2-3 gnde fan kilo aldim...hafya basinda diodum son 3 haftadir yarim kilo ldim diodum...
Dun dr a giderken tartildim....son 3 hftada 2,5 kilo almisim.....nasil bcerdm bilmom...
82,5 dum dun...bugun 82 cktim.....dogru yolda ilerliom bende:))):ssz::ssz::ssz:

ben de seviyom :27:
dün kahvaltı vakti hamurişi yedim tutamadım kendimi, günlerdir kokusu burnuma geliyodu, adını vermiyim ama yağda kızaran cinsten yani extra zararlı. akşam forum istanbul'a gittim english home'dan perde siparişi vermeye, eşimin arkadaşları aradı gelin dedik geldiler. onların gazıyla içinde bol tereyağı ve ekmek olan bişi yedim, 22:00'de avm kapanınca bize geçtik, ayrı arabalarla gittik meğer yolda cips, kola, çikolata allah ne verdiyse almışlar. dayanamadım 23:30 gibi biraz cips yedim bi de büyük bardakta kola içtim sabah tarıldığımda 78'den 79'a çıktığımı förüm çok üzüldüm :ssz:
peki ne aptım, annemin gönderdiği yöresel bi hamurişi var kahvaltıda onu yedim, öğleden sonra peynir ekmek, az önce de makarna. yarında +1 kg çıkarsam tartıda ne olurum bilmiyorum :ssz:
haftaya salı dr randevum var 1 aydır hiç kilo almamış hatta 1-1,5 civarı vermiştim tamamını almadan gideyim de utansın bana trip yaptığına. geçen gidişimde kotayı doldurdun alman gerekenin tamamını aldın, bundan sonra alacağın her kilo extraya giriyo demişti, çok utanmıştım, bu ay onu utandırmak niyetindeyim. şu kar yüzünden evdeyim 3-4 gündür fazla yürümüyorum onun da etkisi büyük. kızlar ne yapın edin vakit ayırın yürümeye, özellikle akşam yemekten sonra yürüyün. ben son 3 haftadır her akşam evime araçla 15 dk mesafedeki forum'a gidip en az 2-3 saat yürüyorum. ilk defa bu ay 4 kg almadım, bu aya kadar her ay min. 4 kg alıyordum :21::27:

yarın doktora gidices bakalım ne kadar olmuş bebişim bide kordonumuz ne durumda:25:
canım bak şimdiden söylüyorum taksiyle git olur mu, ya da dr çıkışı moralin (allah korusun) bozuk olursa aracını orada bırak taksiyle dön :29:

Dur simdi....omrumde ilk defa muz yiyom...cok kotu tadi...ama kizim kilo alsin die yiyom..boggggg:53::53::53:
Magviatali benm dr biraktiri...yiter ictigin die...
bak sana tavsiye, ben de muz sevmemballı ballı böğğ gelir, bu nedenle yeşil muz yerim böle yeşili bol sarılı yeşilli muz.. bide muz ile kiviyi rondodan geçiririm, süper oluyo o zaman. kivi de bebikler için çok faydalıymış :28:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

dün kahvaltı vakti hamurişi yedim tutamadım kendimi, günlerdir kokusu burnuma geliyodu, adını vermiyim ama yağda kızaran cinsten yani extra zararlı. akşam forum istanbul'a gittim english home'dan perde siparişi vermeye, eşimin arkadaşları aradı gelin dedik geldiler. onların gazıyla içinde bol tereyağı ve ekmek olan bişi yedim, 22:00'de avm kapanınca bize geçtik, ayrı arabalarla gittik meğer yolda cips, kola, çikolata allah ne verdiyse almışlar. dayanamadım 23:30 gibi biraz cips yedim bi de büyük bardakta kola içtim sabah tarıldığımda 78'den 79'a çıktığımı förüm çok üzüldüm :ssz:
peki ne aptım, annemin gönderdiği yöresel bi hamurişi var kahvaltıda onu yedim, öğleden sonra peynir ekmek, az önce de makarna. yarında +1 kg çıkarsam tartıda ne olurum bilmiyorum :ssz:
haftaya salı dr randevum var 1 aydır hiç kilo almamış hatta 1-1,5 civarı vermiştim tamamını almadan gideyim de utansın bana trip yaptığına. geçen gidişimde kotayı doldurdun alman gerekenin tamamını aldın, bundan sonra alacağın her kilo extraya giriyo demişti, çok utanmıştım, bu ay onu utandırmak niyetindeyim. şu kar yüzünden evdeyim 3-4 gündür fazla yürümüyorum onun da etkisi büyük. kızlar ne yapın edin vakit ayırın yürümeye, özellikle akşam yemekten sonra yürüyün. ben son 3 haftadır her akşam evime araçla 15 dk mesafedeki forum'a gidip en az 2-3 saat yürüyorum. ilk defa bu ay 4 kg almadım, bu aya kadar her ay min. 4 kg alıyordum :21::27:

canım bak şimdiden söylüyorum taksiyle git olur mu, ya da dr çıkışı moralin (allah korusun) bozuk olursa aracını orada bırak taksiyle dön :29:

bak sana tavsiye, ben de muz sevmemballı ballı böğğ gelir, bu nedenle yeşil muz yerim böle yeşili bol sarılı yeşilli muz.. bide muz ile kiviyi rondodan geçiririm, süper oluyo o zaman. kivi de bebikler için çok faydalıymış :28:

haklısın canım en iyisi kayınpedere söyliim o bıraksın araba kullanmiim geçen kazaya ramak kalmıştı:5:

yok cnm yuklemedim..ipekkelebekle daha once konusmustuk oda ayni besigi dusunyodu bi arada ondan bilio.. Oda yapmicam..ama besigi soyle bi kurim cibnlik yatak hepsinn birlikte bi fotosunu cekerim artik...dolabin yerlesmis halini...ve tabi yuklerim fotoyu:)))

yok oda yapmayacağını biliyorum, kendi yatağınla beraber çek tüm odayı ki yatağının minnaklığı ortaya çıksın diye öle şeyettiydim ben :27:

odada kendi özel köşesi duvar kağıdı filan şirin durur :nazar::nazar::nazar:

:ssz::ssz::ssz::ssz:

sabah ac karnına tartılmayla aksam tartılma arasında bile 1 kilo vr cnm bişi olmaz o kadarda abartmamak lazım arada ödül vermek lazım :) bana acayip geliyo zaten 45 kiloydum bn yaklasık bi 8 senedr ne iştah suruplasrı kan hapları balık yagları gece yiyip yatmalar ne zor kilo alınıyo sinir oluyodum simdi tartıya cıktıkca aldıgımı görnce cok garipsiyorum :1:

aman beee hamur işinden güzel bişey yok bence de ben de yiyom yiyom tartılmıyom bakalım doktora gidince nolcak

arkadaşlar beşik ile ilgili yorum yapmış da "şurası nasıl, burası nasıl?" şeklinde ben de acaba başka bi linke fotoğraf mı yükledin merak ettim.

yüklemediysen de yükle zaten bi an önce, ama şöyle tüm odayı çek ben daha hazırlamadığım için hevesleniyorum :27:

ikeaya baksana petuş eklemişti resimler dolabı fln

83 mu:53::53:
Beni gemissin:))) tebrikler datlim, seni seviom bebem:46::46:
Saka bi yana bende son 2-3 gnde fan kilo aldim...hafya basinda diodum son 3 haftadir yarim kilo ldim diodum...
Dun dr a giderken tartildim....son 3 hftada 2,5 kilo almisim.....nasil bcerdm bilmom...
82,5 dum dun...bugun 82 cktim.....dogru yolda ilerliom bende:))):ssz::ssz::ssz:

eee petuş hep biz mi alcaz o kaar da olsun kuzu ya daha 10 bile olmadı hem de artık bebekler çok hızlı büyüyo bak 1 haftada aldı 350 gr bunun suyu muyu derken farkedecek mutlaka biraz bak ben hiç tartılmıyom çok rahatım

bende kiloları duydukca catladım meraktan acep 1000 olacakmı derken dr 1400 diyince havalara uctum kilo aslında o kadarda önmli degil saglıklı olması önmli ama yinede insdan kilosu cok olunca insdan bebegine iyi bakmıs hissediyo bide bnm gibi kiloyu takıyosan ohh aldıgım 1.5 kilon 800 cocuga gitti diyince dahada mutlu oluyo insan :):52:

sen sus o zaman hiç konuşma bu konuda en son 15e kadar çıkanlar vardı dur şimdi bozma moralimizi

inşallah canım..sen nasıl oldun risk devam ediyor mu

valla tatlım ben kendimi iyi hissediyorum ama risk oldugunu dr söyluyor.
su an pek bi sıkıntım yok forumu okumak burda olmak iyi geliyoo
sadece bende oldugunu dusundugum bazı durumlar hemen hemen herkste var
ben sadce surekli yattıgım için ayaga kalktıgımda adım atmakta zorlanıyorum bi kaç dk
bide göbegimden kasıklarıma kadr bi agrı acı oluyo
onun dısında iyiyimm.. tabii cuma gunu dr ne söyler ne sekilde moralimi bozar bilemiyorum..

bu arada kızlar çatlakları önlemek için ne kullanıyorsunuz? ben bebe yağı kullanıyorum. önceki gebeliğimdede kullanmıştım hiç olmamıştı çatlak falan. ama bu defa yetersiz gibi sanki heran cildim çatlayacakmış gibi.

ben badem kakao susam çilek yağını karıştırıp sürüyom aylardır çok düzenli olmasa da

kızlar hastane çantanızı hazırladınız mı

yarısı hazır gerisinide aklıma geldikçe alıp koymaya çalışıyorum..çok korkuyorum hazırlıksız yakalanmaktan o yüzden hazırlıklars tam gaz devam ediyorum

Back
X