zaten kocam gelene kadar bekleyebileceğimi düşünmüyorum hiçülkemizde çok az kadın 40 hafta gebelik yaşıomuş...%4 civarındaymış...
%80 civarında kadın 38.-39. haftada doğuryomuş...en çokda 38 de...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten kocam gelene kadar bekleyebileceğimi düşünmüyorum hiçülkemizde çok az kadın 40 hafta gebelik yaşıomuş...%4 civarındaymış...
bu koca göbeklede nasıl yatıcaz kadının önünegireceğim şekilleri düşündükçe vazgeçiyorum
bide zararı olursa diye korkuyorum ağda derdine erken doğurmayalım:18:
ülkemizde çok az kadın 40 hafta gebelik yaşıomuş...%4 civarındaymış...
zaten kocam gelene kadar bekleyebileceğimi düşünmüyorum hiç![]()
benim oğluşumun 12 yaşında bir dayısı olcakçok garip dimi
![]()
bende 38 de doğurmk istiyorummmmbenim annem bizim 3 numarayı 35 yaşında doğurdu,kardeşi 5.5 kilo doğğduuu
kadın 2 çocuğu çatır çatır normal doğurmuş ama 3. yü doğuramadı kafa büyük kilo çok :) bende öyle olursam :18::18:sezeryanlan pırtlarız bizzde
![]()
arkadaşlar bi şey sorcam gece yatış pozisyonunuzla alakalı. Hani sola yatmak gerekiyo falan ama ben de soluma yatıyorum hatta gece dönmeyeyim diye arkamada kırlent koyuyorum.bu defada gece kalça ağrısıyla uyanıyorum. resmen sol tarafımda yaralar çıkcak hep o tarafa yatmaktan. Siz napıyosunuz geceleri ?
ben sormuştum doktoruma. sağada yatabilirsin dedi. o kadar kasmaya gerek yok kıslar. fakat solda biraz daha fazla kan gidiyormuş bebişlere. ama hep sol hep sol yatmakta çok zor.
ben geçen cumartesi babamı kaybettim. az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... babam göremicek bebeğimi. allahım günahlarını affetsin. kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.[/QUall
allah sabır versin allah günahlarını affetsin başınız sağ olsun bbanın ömrü bebeğinin olsun inşallah
şansımıza ne kış yaaabebişler doğunca bari havalar iyi olsa,aşıya falan giderken evden çıkcaz mecbur
![]()
canım bende okurum...bak bakalım kaç tane olmuş..eksikliği hemen tamamlarız...
benim oğluşumun 12 yaşında bir dayısı olcakçok garip dimi
![]()
ben sormuştum doktoruma. sağada yatabilirsin dedi. o kadar kasmaya gerek yok kıslar. fakat solda biraz daha fazla kan gidiyormuş bebişlere. ama hep sol hep sol yatmakta çok zor.
ben geçen cumartesi babamı kaybettim. az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... babam göremicek bebeğimi. allahım günahlarını affetsin. kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.
ben sormuştum doktoruma. Sağada yatabilirsin dedi. O kadar kasmaya gerek yok kıslar. Fakat solda biraz daha fazla kan gidiyormuş bebişlere. Ama hep sol hep sol yatmakta çok zor.
Ben geçen cumartesi babamı kaybettim. Az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... Babam göremicek bebeğimi. Allahım günahlarını affetsin. Kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. Daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.
çok sevimliymiş... nerden aldınız ankarada?
Günaydın herkeseeee....
bu havada işe gelebildik! inşallahh akşamda üşütmeden yollarda evimize dönebiliriz... çok soğuk çookkk....
haftasonu minnağımı gördüm bende... dr eliyle ayağını tutmuş ağzına götürüyoo bak bak dedi ama ben pek algılayamadım sanki maşallah bebeğimee1360 gr olmuş, sıvı durumu yeterliymiş... şuanda ters olarak duruyormuş ama daha vaktin var kız bebekler akıllı olur vardır bir bildiği onun zamanı gelince döner dedi :) dr ultrosonda beyninin bi tarafının fazla büyüdüğünü söyledi 10 ve üzeri olmaması gerekiyormuş bizim 9 muş... iki haftasonra tekrar çağırdı başka bir uzman dr'unda bakmasını sağlayacak. bide o baksın iyice emin olalım dedi
( çok bişide söylemedi ama korkuyorum şimdi ya kötü bişi olursa die.. allahım sen bebeğimi koruuu....
günaydın..
ağlaya ağlaya geldim işe yaa.. bu ne biçim hava yaaa..
gözlerimin içine bile kar doldu.. hava buz gibi.. uff yaa...
evde ollmak istiyorum artık.. ben de şöööyle geç saatte kalkıp keyifli uzun uzuuun kahvaltı yapmak istiyorum.. offf..
yaa dün bana ağlama krizi geldi 2 ablam, annem, bide ablamın kayınvalidesi, çocuklar falan varken ayyy içime fenalıklar geldi kendime engel olamadım birden ağlamaya başladım herkes korktubişey mi oldu ne oldu diye soru yağmuruna tuttular
sonra akşam eşimin yanında da ağladım o da çocuk teselli eder gibi etti beni ağlama, kıyamam, gel gel sarılıcam diyerek
Ya bide biey sorcam sizde kabızlık var mı bende hiç yoktu 2-3 gündür afedersiniz zorlayarak oluyor sonrasında acayip acı
neden olduğunu anlamadım bende
Efet kuzenim olur kendisi :)![]()
Kızlar canım çok sıkkın. Kayınvalidem hanfendi şubat tatilini 3 kızı ve torunuyla benim evimde geçiyor. Kar kış demeden geldiler Ankaraya kendileri başka şehirden geldiler 4 saatlik yol düşün ve bide eşime diyomuş söyle bizi oda çağırsın diye 1 ay önceden planlamışlar yanii hiç düşünce edep haya diye birşey yok bunlarda kendi evimde esirim çok üzülüyorum. Beni bırak toruna bir çöp bile almadı kolları ağrıyomuş örgüde öremezmiş. Herşeye bahane eşim tabi sürekli başka tavır içinde bana onların yanında farklı davranıyor. Çalıştığım halde beni hizmetçi gibi kullanıyor. Kah şunu getir kah bunu yap sürekli emirler hafta sonu saati kur annemler 7 de kalkar kahvaltısını hazırla daha neler neler düşün karşısında 7 aylık hamile eşi var buna rağmen merhamet sıfır bide üstüle dün görümcelerim kayınvalide gezmeye gittiler ben çıkadım.Bütün evin temizliğini yap yemek hazırla yediler içtiler kenara çekildiler bulaşıklarda bana kaldı. Görümce dediğim 30,34.ve 19 yaşındalar kısaca canım sıkkın bide üstüne gribim yazında 3 ay bendelermiş doğuma 1 ay kalada ben ne zaman eşimle baş başa kalacağım. Bu sadece benim başımda mı bana bir fikir verin ne yapayım benim evime gitmem akşam 7 buluyor evimde yokum bana geliyolar. Allahım sen bilirsin sabır yarabbim ne olur bana dua edin arkadaşlar bıktım.![]()
İnşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım13:15de randevumuz var dua edin bize kızlar:26:
az< kaldı walla,çok az kaldı...:18:ülkemizde çok az kadın 40 hafta gebelik yaşıomuş...%4 civarındaymış...
canım bende okudum Allah kabul etsin
CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENİN İÇİN DE UYGUNSA 16 ŞUBATA YAZAYIM MI SENİ
canım mrb ben senin için bir tane okudum. 41 hamileden demişsin o yüzden 1 tane okudum eğer birkaç tane daha istiyorsan okuyabilirim senin için, hatta eğer olursa 41 tanesini bile okurum ne olacak sanki...rabbim kucağını boşşş bırakmasın doldursun taşırsın inşallahhhhh....
zeynepazra canım ayetel kürsi istemişsin okurua tabi ama biraz daha detaylı yazarsan sevinirim, çünkü hergün 1 kişi okuyacak yazmışsın galiba sen bize detaylı yaz biz ona göre okuyalım,ben şimdi yinede 1 tane okudum, allah gönlüne göre versin canım..