2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya hiç iştahım yok yemek geldi ama yiyemiyorum ancak çorbayı içtim kalıcak galiba yimekler :14:
sürekli üşüyorum

bu koca göbeklede nasıl yatıcaz kadının önüne:1:gireceğim şekilleri düşündükçe vazgeçiyorum:9::9::9:bide zararı olursa diye korkuyorum ağda derdine erken doğurmayalım:18:

ayy birde o var demi..acaba tüy dökücü krem falanmı kullansak. deneyen oldumu hiç aranızda ?

ülkemizde çok az kadın 40 hafta gebelik yaşıomuş...%4 civarındaymış...
%80 civarında kadın 38.-39. haftada doğuryomuş...en çokda 38 de...:24::24:

bende 38 de doğurmk istiyorummmm:25::25:benim annem bizim 3 numarayı 35 yaşında doğurdu,kardeşi 5.5 kilo doğğduuu :1::1: kadın 2 çocuğu çatır çatır normal doğurmuş ama 3. yü doğuramadı kafa büyük kilo çok :) bende öyle olursam :18::18:sezeryanlan pırtlarız bizzde :1::1:

zaten kocam gelene kadar bekleyebileceğimi düşünmüyorum hiç:9::9:

ah canımm senin hissettiklerini ben de hissediyorum aynı şeyleri yaşadık ama senin daha ağır tabiii biz evlenmeden önceydi kocişin orda olduğu
rabbim sana bol sabır ve kolaylıklar versin kocişe de bundan sonra mesaisi 8-5 olabilecek bi yer inşllah ya çok üzülüyorum sen yazdıkça neyse ki yalnız deilsin benim k.peder fln hayatta umursamaz böle şeyleri

bende 38 de doğurmk istiyorummmm:25::25:benim annem bizim 3 numarayı 35 yaşında doğurdu,kardeşi 5.5 kilo doğğduuu :1::1: kadın 2 çocuğu çatır çatır normal doğurmuş ama 3. yü doğuramadı kafa büyük kilo çok :) bende öyle olursam :18::18:sezeryanlan pırtlarız bizzde :1::1:

anaaam 5.5 mu yok anaam hiiiç bize göre değil

arkadaşlar bi şey sorcam gece yatış pozisyonunuzla alakalı. Hani sola yatmak gerekiyo falan ama ben de soluma yatıyorum hatta gece dönmeyeyim diye arkamada kırlent koyuyorum.bu defada gece kalça ağrısıyla uyanıyorum. resmen sol tarafımda yaralar çıkcak hep o tarafa yatmaktan. Siz napıy:15:osunuz geceleri ?

ben sormuştum doktoruma. sağada yatabilirsin dedi. o kadar kasmaya gerek yok kıslar. fakat solda biraz daha fazla kan gidiyormuş bebişlere. ama hep sol hep sol yatmakta çok zor.

ben geçen cumartesi babamı kaybettim. az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... babam göremicek bebeğimi. allahım günahlarını affetsin. kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.

ben sormuştum doktoruma. sağada yatabilirsin dedi. o kadar kasmaya gerek yok kıslar. fakat solda biraz daha fazla kan gidiyormuş bebişlere. ama hep sol hep sol yatmakta çok zor.

ben geçen cumartesi babamı kaybettim. az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... babam göremicek bebeğimi. allahım günahlarını affetsin. kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.[/QUall
allah sabır versin allah günahlarını affetsin başınız sağ olsun bbanın ömrü bebeğinin olsun inşallah

benim oğluşumun 12 yaşında bir dayısı olcak :1::1: çok garip dimi :1::1:

benim kızımında 15 yaşında dayısı olacak
dayısı şimdiden haarçlıklarını biriktirmişte
yarım altın almış yeğenine takmak için
kurban olduğum canım kardeşim benim
oda geri sayıyor benmle boğuşmak için

ben geçen cumartesi babamı kaybettim. az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... babam göremicek bebeğimi. allahım günahlarını affetsin. kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.

canım başınız saolsun

ben sormuştum doktoruma. Sağada yatabilirsin dedi. O kadar kasmaya gerek yok kıslar. Fakat solda biraz daha fazla kan gidiyormuş bebişlere. Ama hep sol hep sol yatmakta çok zor.

Ben geçen cumartesi babamı kaybettim. Az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... Babam göremicek bebeğimi. Allahım günahlarını affetsin. Kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. Daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.

cnm başın sağolsun.rabbim sabır versin sana ve ailene... Güçlü olmak zorundasın doğru.hayat işte ne zaman ne göstereceği hiç bilinmiyor.

kar'lı bir selam da benden herkese:ssz:
evden kar'ı seyretmek hoş ama çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun,sabah eşim uzaklaşana kadar arkasından baktım da resmen elim yüzüm buz tuttu:25:
az sonra hafta sonundan kalan evi temizlicem,hiç gözüm kesmiyo ama heryerde batmış yapmam lazım:25:

Günaydın herkeseeee....

bu havada işe gelebildik! inşallahh akşamda üşütmeden yollarda evimize dönebiliriz... çok soğuk çookkk....

haftasonu minnağımı gördüm bende... dr eliyle ayağını tutmuş ağzına götürüyoo bak bak dedi ama ben pek algılayamadım sanki maşallah bebeğimee:nazar::nazar::emir_bebek: 1360 gr olmuş, sıvı durumu yeterliymiş... şuanda ters olarak duruyormuş ama daha vaktin var kız bebekler akıllı olur vardır bir bildiği onun zamanı gelince döner dedi :) dr ultrosonda beyninin bi tarafının fazla büyüdüğünü söyledi 10 ve üzeri olmaması gerekiyormuş bizim 9 muş... iki haftasonra tekrar çağırdı başka bir uzman dr'unda bakmasını sağlayacak. bide o baksın iyice emin olalım dedi:(( çok bişide söylemedi ama korkuyorum şimdi ya kötü bişi olursa die.. allahım sen bebeğimi koruuu....

canım maşallah miniğine,inşallah bişey çıkmaz...stres yapma canım bol bol dua et:29:

günaydın..
ağlaya ağlaya geldim işe yaa.. bu ne biçim hava yaaa..
gözlerimin içine bile kar doldu.. hava buz gibi.. uff yaa...
evde ollmak istiyorum artık.. ben de şöööyle geç saatte kalkıp keyifli uzun uzuuun kahvaltı yapmak istiyorum.. offf..

oyyy kıyamam yaaaa,çok zorr dimi..Allah yardım etsin bebem:54:

yaa dün bana ağlama krizi geldi 2 ablam, annem, bide ablamın kayınvalidesi, çocuklar falan varken ayyy içime fenalıklar geldi kendime engel olamadım birden ağlamaya başladım herkes korktu :53: bişey mi oldu ne oldu diye soru yağmuruna tuttular :ssz:
sonra akşam eşimin yanında da ağladım o da çocuk teselli eder gibi etti beni ağlama, kıyamam, gel gel sarılıcam diyerek :5:
Ya bide biey sorcam sizde kabızlık var mı bende hiç yoktu 2-3 gündür afedersiniz zorlayarak oluyor sonrasında acayip acı :30:
neden olduğunu anlamadım bende

bizim bi akrabamızın gelini de durup dururken krize giriyodu hamileyken,etrafındakiler ne yapacağını şaşırıyolardı..doğurdu rahatladıı:27::1:

Efet kuzenim olur kendisi :):21::21:

aaa,ne güzel...:16:

kızlar ank.dan oğluma bu uyku setini aldık:36::36:Eki Görüntüle 336036

rahat rahat uyur inşallah bebişin canım bunların içinde:nazar::54:

Kızlar canım çok sıkkın. Kayınvalidem hanfendi şubat tatilini 3 kızı ve torunuyla benim evimde geçiyor. Kar kış demeden geldiler Ankaraya kendileri başka şehirden geldiler 4 saatlik yol düşün ve bide eşime diyomuş söyle bizi oda çağırsın diye 1 ay önceden planlamışlar yanii hiç düşünce edep haya diye birşey yok bunlarda kendi evimde esirim çok üzülüyorum. Beni bırak toruna bir çöp bile almadı kolları ağrıyomuş örgüde öremezmiş. Herşeye bahane eşim tabi sürekli başka tavır içinde bana onların yanında farklı davranıyor. Çalıştığım halde beni hizmetçi gibi kullanıyor. Kah şunu getir kah bunu yap sürekli emirler hafta sonu saati kur annemler 7 de kalkar kahvaltısını hazırla daha neler neler düşün karşısında 7 aylık hamile eşi var buna rağmen merhamet sıfır bide üstüle dün görümcelerim kayınvalide gezmeye gittiler ben çıkadım.Bütün evin temizliğini yap yemek hazırla yediler içtiler kenara çekildiler bulaşıklarda bana kaldı. Görümce dediğim 30,34.ve 19 yaşındalar kısaca canım sıkkın bide üstüne gribim yazında 3 ay bendelermiş doğuma 1 ay kalada ben ne zaman eşimle baş başa kalacağım. Bu sadece benim başımda mı bana bir fikir verin ne yapayım benim evime gitmem akşam 7 buluyor evimde yokum bana geliyolar. Allahım sen bilirsin sabır yarabbim ne olur bana dua edin arkadaşlar bıktım.:14::14::14::14::14::14::14::14:

wayyy bee,3 tane görümce 1 tane kaynana 4 kadınlar,nasıl bütün işi sana yaptırıyolar helal olsun,eşinede bravo pek değerliymiş anası ve bacıları maşallah yanee:19:
benim 1 tane 26 yaşında kaynım var,bize geldiğinde eşim herşeyi ondan ister suyunun bile,beni kaldırmaz o varken yani..k.validem geçen gün gelip balkonumu yıkadı..halimize bin şükür walla:nazar:

13:15de randevumuz var dua edin bize kızlar:26:
İnşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım:54:
ülkemizde çok az kadın 40 hafta gebelik yaşıomuş...%4 civarındaymış...
%80 civarında kadın 38.-39. haftada doğuryomuş...en çokda 38 de...:24::24:
az< kaldı walla,çok az kaldı...:18::15:

canım mrb ben senin için bir tane okudum. 41 hamileden demişsin o yüzden 1 tane okudum eğer birkaç tane daha istiyorsan okuyabilirim senin için, hatta eğer olursa 41 tanesini bile okurum ne olacak sanki...rabbim kucağını boşşş bırakmasın doldursun taşırsın inşallahhhhh....

canım ya ne kadar iyisin allah razı olsun ben bir liste yapıyorum da eğer senini için de uygunsa 17 şubatta okur musun benim için

zeynepazra canım ayetel kürsi istemişsin okurua tabi ama biraz daha detaylı yazarsan sevinirim, çünkü hergün 1 kişi okuyacak yazmışsın galiba sen bize detaylı yaz biz ona göre okuyalım,ben şimdi yinede 1 tane okudum, allah gönlüne göre versin canım..

canım aslında sayfanızı çok meşgul etmek istemiyorum ama şöyle hergün bir hamile okuyacak sadece toplam 41 gün ben bir liste yapıyorum her gün birirnin ismini yazıyorum tabi isteyen olursa gerçekten herkes çok duyarlı allah razı olsun

Back
X