Aynen uyguladım canım tabi beni almaya gelemedi ama olsunnn.Çünkü benden 2 saat sonra falan geliyor işten eve gittim yine bütün gün gezmişler bu soğukta biz zor geliyoruz işe hanımefendiler gezmiş evde yemek yok bişeyler almışler yapmak için beni beklemişler Neyse dedim ben ne yemek yapcak nede yiyecek durumdayım ben yatacağım dedim. Kaynanam yatma daha kötü olursun falan yaptı. Bende duramıyorum yatacağım dedim yattım. Eşim geldi dinliyorum beni sormuyor bile yemek yaptık ye dediler. Aklına ben geldim Nur yedimi diye soruyo kaynana yatma dedim yattı diyor. Yanıma geldi sıkı giyinmiyosun işte böyle olur falan yaptı. Elini başıma koydu sen yanıyosun dedi.Bende Aşkım banyoya gireyim çok kötüyüm bacaklarım belime sürekli kramp giriyo boğazımda şiş bana yardım et dedim. Yarım saat çıkmadık tabi bir naz yapıyorum bir naz yapıyorum anlatamam eşim sen üzerini giy ben yemekleri ısıtırım yer yatarsın dedi. Neyse ağırdan ağırdan giyindim salona geçtim. Yüzler asılmış suratlar on karış eşim çağırdı gel bişeyler ye diye gittik yedik dedim biraz oturalım sonra yatarız. Salona geçtik ah vahh yaptım kafamı koltuğa koydum eşim yatalım istersen yarın işe gideceğiz nasılsa dedi. Kaynana hemen çay falan içelim öyle yatın yaptı. Eşimde yok yatalım çay içecek halimi var dedi anammmmmmmmmm çıdırdı çıldırdı resmennn sonra geçtik yattık ohhhh sabahtan belli on defa aradı nasıl oldun nasıl oldun diye eşim yaşasın![]()
ohhh sefan olsun...dinsizin hakkından imansız gelir diye boşa dememişler...çok iyi yapmışsın valla haketmişlerdi.