2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
carrefourlarda olan bebek beiz kampanyası carrefour expresslerdede geçerlimiki????
eve yakın expressi var, kendisi yok:)))

günaydın herkese................
işe geldiğimden bu yana klavyemle uğraşıyodum, çalışmıyodu neyi varsa, neyse sonunda hallettim.........

Günaydınnn tünaydınnn herkesee.....

Çalıştığımız şirket dün hamile ve engelli çalışanlara izin verdi, çalışmadık... ama bugun paşa paşa geldik yine işe şuan itibariyle hava şartları çok kötü değil. Bu havaları inşallah bütün hamileler kazasız belasız sağlıkla atlatırız....

Ctesi gününden beri iyi değilim aklım hep bebeğimde inşallah kötü bişi çıkmaz allahıımmm.... :43::43:

Birde doktor bana magnezyum verdi suda eritmeli,magvital. Alırken sormayı unutmuşum, sıcak su mu soğuk su da mı eritilecek içinde bişi yazmıyoo??? Demir ilacı gibi dikkat etmemiz gereken noktaları varmıdır? Siz ne zaman içiyorsunuz magnezyumu?

Çalıştığımız şirket dün hamile ve engelli çalışanlara izin verdi, çalışmadık... ama bugun paşa paşa geldik yine işe şuan itibariyle hava şartları çok kötü değil. Bu havaları inşallah bütün hamileler kazasız belasız sağlıkla atlatırız....

Ctesi gününden beri iyi değilim aklım hep bebeğimde inşallah kötü bişi çıkmaz allahıımmm.... :43::43:

Birde doktor bana magnezyum verdi suda eritmeli,magvital. Alırken sormayı unutmuşum, sıcak su mu soğuk su da mı eritilecek içinde bişi yazmıyoo??? Demir ilacı gibi dikkat etmemiz gereken noktaları varmıdır? Siz ne zaman içiyorsunuz magnezyumu?

dua et cnm inş. bişi olmuycak kuzuna....
ben magvitali yarım bardak kadar soğuk suda eritip fondip yapıodum gece yatmadan önce:1::1::1:

ben bi su bardağına sıcak ama koyup içiyorum.dr sormuştum nasıl içebiliyosan iç demişti farketmiyo yani. ama sıcak suda içince daha hoş oluyo tadı portakal suyu gibi :16::16::16:

dua et cnm inş. bişi olmuycak kuzuna....
ben magvitali yarım bardak kadar soğuk suda eritip fondip yapıodum gece yatmadan önce:1::1::1:

ben bi su bardağına sıcak ama koyup içiyorum.dr sormuştum nasıl içebiliyosan iç demişti farketmiyo yani. ama sıcak suda içince daha hoş oluyo tadı portakal suyu gibi :16::16::16:

benim midemi bulandırıyor tadı bee... eşim dalga geçiyor şımarıklığından yoksa tadı çok güzel olsa da içsem diye :1:

günaydınlarrrrrrrrr:16::16::16:
bizde geldik kuzumla...bugün çok mutluyum, maaşıma aklımdakinden çok daha fazla bi zam yapılmış, hesabıma bakıp bakıp gülüyorum... :1::1::1:
kızçem benim ayağını sürüyerek gelio inş....
akşamda beşiğimizi dolabımızı yerleştirdik..
tam aklımdaki gibi oldular hepsi yerini buldu...cuk die oturdu:)))
babamızla daha silmeden etmeden hemen askıya paltosunu yeleğini astık, açıp açıp duryoz dolabı... :1::1::1:
gece yattık yatağımıza...beşiğe bakıp bakıp "yağmurrrr uyudunmu kızım" falan didik...
ayy çok tatlı ya...allahım sağlık versin kuzularımza ya... :31::31::31:

SAOL CNM...
bende kendim için ayrı bebek için ayrı hazırlıycam..
ben poşete koymuycamda çantamda neler var ı belirten bi liste yapıp eşime vercem...
ben var yok onunda haberi olsun unutmasın die.. :16::16::16:

yağmurun kısmetleri taşıyooo allah arttırsın canım....

odanızıda çok merak ettiiimmm resimlerini ne zaman ekleyeceksin?

bende hemencik odası hazır olsun istiyom ama sonra bizde gelip gidip zeynep uyudun mu zeynep napıyon vs vs gelip geçtikçe takılmadan geçemez hem mutlu olur hem hüzünlenirim 2 ay da öle gözümün önünde boş beşikle geçer mi diyommm. son zamanlar gelecek olması daha ii die avutuyom kendimi...
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh başka bişi istemiyorummm

benim midemi bulandırıyor tadı bee... eşim dalga geçiyor şımarıklığından yoksa tadı çok güzel olsa da içsem diye :1:

yok hayatım şımarıklık falan değil cidden mide bulandırıcı bi tadı var aslında. ama sıcak olunca biraz daha kolay içiyorum ben. Hele sonradan ağızda bıraktığı tat cidden berbatt :24::24::24:

offff yaaa offfff bi bebek şekeri bulamıyorum,şöle değişik bişey olsun diyorum hepsi birbirinin aynısı:50:

Herkes çok kıyafet alma çok hediye geliyor dedi ben de kimden gelecek diyordum gelse de doğduktan haftalar sonra gelir diyordum. Daha şimdiden bir arkadaşım izmirden eşofman takımı, alt değiştirme ve yelek getirdi, bir arkadaşım İngiltereden zıbın seti, tulum, patik ve çorap seti getirdi, eşimin bir arkadaşı da Fransadan bebek bakım çantası getirdi, yine eşimin bir arkadaşı Amerikadan zıbın seti ve tulum seti göndermiş, yengem de bebeğimin ilk günlüğü diye bebeğin ilk fotoğraflarını ve anılarını saklıyacağımız bir günlük göndermiş. Oğlumuz kısmetiyle geliyor inşallah :nazar:
Daha birşey almıyorum dayanamadım hepsinin paketlerini de açtım birine hediye götürmeye de kıyamam gibi geldi :)
Bundan sonra bebek odası park yatağı küveti şampuanı falan onları alıcam başka da bişey yok artık online alışveriş sitelerine de bakmıyorum beğenirsem dayanamazsam diye :1:

offff yaaa offfff bi bebek şekeri bulamıyorum,şöle değişik bişey olsun diyorum hepsi birbirinin aynısı:50:

ben kendim örücem bebik şekerlerini çok şeker bi kız elbisesi şeklinde örülmüş bebek şekeri modeli buldum onu yapıcam güzel olursa. annemede dedim yardım edecek, ama önce bi denemek lazım nasıl olur dieee..

sende nette arat bi canım istersen değişik el yapımı bebek şekeri modelleri var keçeden yada el örgüsünden.. hatta ben bi ara sabun dağıtmayı planlamıştım peçete dekupaj tekniği die bişi var nette bulursun onu süsleyip falan dağırıtırm hemde heryer misss kokar demiştim ama şimdi el örgüsü yapıcam :1:

cheerfulsky

canım facedede yzadım ama görmedin
sizin m. kemal mahallesiyle bi bağlantınız varmı. buradamı oturuyorsunuz

Ben bu tavşanın mavisinden aldım. Şekerli almadım ben içine son hafta renkli aliminyum paketli çikolatalardan koyacağım. Bir de mıknatıs aldım tavşanın başının arkasına silikonla mıknatıs yapıştırıyorum ki herkes buzdolabına yapıştırıp saklayabilsin diye. Bir de nazar boncuklu isim kartı yaptırdım. Ona da "Biz artık 3'ü bir aradayız. Hoşgeldin .... " yazdırdım. Onu da yine silikonla sepetinin üstüne yapıştırıyorum. Farklı oldu bence.

TAVŞANLI HASIR SEPETLİ BEBEK ŞEKERİ 30AD. GittiGidiyor'da 51195151

cici annişler nasılsınız:16::16:
dün ağrılarım olunca dr a gittik acil kuzum iyiymiş 1400 gr olmuş maşallah:nazar: suyu iyiymiş kıpır kıpır suratı aynı abisine benziyor.rahim hassaslaşmış bebek ağırlaştıkça ağrıların artacak dedi çok aşağıda çünkü yatmaya devam...daha kuzuma hiç bişiy alamadım sizin aldıklarınızı gördükçe kendim almış gibi seviniyorum netten almak istemiyorum dokunarak rengine kalitesine bakarak almak istiyorum..artık listeyi alıp dr a gittiğim bi gün tek alışverişte hallederim inş..hepinizi öpüyorum:54::54::54:

eskişehir yolunda canım..
biraz önce markete çıktımda eşini gördüm sanki :)) facede resimlerinize baktımda oradan aşina gibi geldii.. bi sorayım dedim buradamı oturuyordunuz diyee :)

Hahaha süper :1: Valla eşim şu an söğütözü taraflarında olması lazım. Senin dediğin yere yakın sanırım. Marketten ne alıyodu ona göre tanırım hemen :1: Ya da yanında biri varmıydı? Ya da ne renk giymişti ? :1:

Hahaha süper :1: Valla eşim şu an söğütözü taraflarında olması lazım. Senin dediğin yere yakın sanırım. Marketten ne alıyodu ona göre tanırım hemen :1: Ya da yanında biri varmıydı? Ya da ne renk giymişti ? :1:

ben marketten geliyodum eşinde arabadan bişi alıyodu sanırım siyah bi araba. üzerindede siyah bi kazak vardı sanırım. yerler buzlu olduğu için düşmemek için çok çaba sarfediyodum anlık gördüm..sonra ben binaya girdim zaten.. apartmanlar karşılıklı :)

ben marketten geliyodum eşinde arabadan bişi alıyodu sanırım siyah bi araba. üzerindede siyah bi kazak vardı sanırım. yerler buzlu olduğu için düşmemek için çok çaba sarfediyodum anlık gördüm..sonra ben binaya girdim zaten.. apartmanlar karşılıklı :)

Valla süpersin doğru görmüşsün canım şimdi baktım eşimin olduğu yerin adresine Mustafa Kemal Mahallesi, 2159. Sok. olarak geçiyor :) Arkadaşının ofisi orası. Sen o zaman şu meyvesuyucunun olduğu apartmandamısın? Adını unuttum bir meyvesuyu firması vardı orada.

Back
X