içiyorumda beni hiç etkilemiyo cnm magnezyumu yeni içmeye basladım gerci ilk içtigim gün rahat yattım sonra yine aynı
demekki alakası yok. sen kaç kilo aldın şimdiye kadar. aynı haftadayız. 12 kilo almışım an itibaryle tartıldım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içiyorumda beni hiç etkilemiyo cnm magnezyumu yeni içmeye basladım gerci ilk içtigim gün rahat yattım sonra yine aynı
aynen öyle heleki benim gibi her şeyi problem eden biri için.mesela az öncede gebelikte şampuan kullanımını okudum zararlı diyen var demeyen var iyide neyle yıkıycaz saçımızı onu anlamadım . kepeğe karşı etkili şampuan kullandıım hayatım boyunca ben. artı saç kremi yani![]()
aboow cnm bunu ilk defa duydum yaw sabunu verseler yermısın yani cnm:26::26: yok yıkamaktan krem surmekten hiçbişi olmazda sakın yeme :26:canım şey için sordum aaslında bunu ben oje moje pek kullanmamda ben daha öncede demiştim yeşil sabuna aşeriyorum diye. alıcam önüme bi kalıp yeşil sabun oturup afiyetle yiycem o derece
bu gün aldım yeşil sabun bitane sürekli elimi yıkayıp onunla ellerimi kokluyorum. bide nivea el kremi varya onu sürüp sürüp kokluyorum işte ordan yola çıkarak acaba dedim kremler falan yani kozmetik zarar verir mi demekki herkes kullanıyo içim rahatladı valla![]()
benide alın aranısaaa nisanın ilk haftası gibi doğum tarihim bende bu topikte olmak istiorumm kabul edersenis
süper canım maşallah
cemile ben 29 haftalığım 20 temmuz gibi gözüküyor doğumum.
evet ktg ben bişeyden koksam hemen bakıyorum buraya herkesin geçirdiği şeyler olduğunu görüp rahatlıyorum. çünkü ilk defa yaşadığımız şeyler.
anam bu çanta çok güzelmiş ama hastaneye olmaz normal bakım çantası gibi kullanılır ama büyük görünüyo bence al beğendim
dur bulayım nettende benim bakım çantasınıda ekleyim hastane içinde elde taşımalı bavula koydum çok büyük değil ama küçükte sayılmaz
ben çok beğendim çantayı bencede böyle bir çanta bavuldanda klasik çantadanda daha kullanışlı ve her ikisininde görevini görür. bende maviden almıştım buna benzer bir çanta onu kullanacağım.
Eki Görüntüle 339477 buda benim normalde kullandığım bir çantaydı yeni çanta almayacağım. sanırım uygun olur. hastane için bavul yapacağım bunu günlük kullanım için dşünüyorum
alkış izmirli annelere:))
hııı bu bana biraz küççük gibi geldi..
ben de nike dan böyle bişi aldım...bebek doğunca kendimde rahat rahat kullanırım gezmelerde hemde hastane çantası yaparım die..
ama lakin şimdi bakıyorumda anca gezemelerde kullanabilirim...hastane çantası olmaz küçük gelir diorum..
mecbur başka bi çanta düşüncem..bak buydu aldığım
Eki Görüntüle 339478
evetttt kuzey bebeğe dua edelim bu akşam...
çantan çok hoş
bencede zaten hastane için bi çanta almaktansa büyük boy şık bi bayan çantası almak daha mantıklı.sonrasında kullanımı daha hoş oluyor.
zaten artık koca koca çantalar moda.20-30tl ye süper şeyler var
arkadaşlar bi şey sorcam gebeliği boyunca makyaj yapan var değil mi aranızda.Hani sürekli yapmamakla birlikte en azından bi kaç defa yapmış olan.
yada parfüm kullanmış olan ? ne bileyim el kremi falan.Bunların gebeliğe bi zararı olup olmadığı konusunda fikri olan var mı ?
canım o kadar üstüne düşme sonu yok. ultrasyona bile karşı herkes zararlı diye. ama olmuyor işte onsuzda. sen yedikklerine dikkat et. kremden şampuandan bişey olmaz bence
aynen öyle heleki benim gibi her şeyi problem eden biri için.mesela az öncede gebelikte şampuan kullanımını okudum zararlı diyen var demeyen var iyide neyle yıkıycaz saçımızı onu anlamadım . kepeğe karşı etkili şampuan kullandıım hayatım boyunca ben. artı saç kremi yani![]()
aboow cnm bunu ilk defa duydum yaw sabunu verseler yermısın yani cnm:26::26: yok yıkamaktan krem surmekten hiçbişi olmazda sakın yeme :26:
süper canım maşallah
aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza kocaman hoşgelmişler diyorum öpüyorumm![]()
bi şey olmaz İNŞALLAH Allahın izniyle![]()
demekki alakası yok. sen kaç kilo aldın şimdiye kadar. aynı haftadayız. 12 kilo almışım an itibaryle tartıldım .
bn 48 le basladım tedaviye simdi 58 im 10 kilo aldım aslında cok gibi ama bu tüp bebek tedavisi asamasında 5 6 kilo alıyolar cok sükür o dönemi iyi atlattım ilaclar beni etkilemedi..
dn aksam bnde bi salklık yaptım aklım cıktı cocuguma zarar vedm die buraya yazdm heemn rahatlattılar sagolsunlar..
aboow cnm bunu ilk defa duydum yaw sabunu verseler yermısın yani cnm:26::26: yok yıkamaktan krem surmekten hiçbişi olmazda sakın yeme :26:
süper canım maşallah
aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza kocaman hoşgelmişler diyorum öpüyorumm![]()
çokk saol canım bilgilerin içinkızlar görüşlrer içinç ok sağolsun sayenizde kararımı verdim :) aynen bunun gibi bişey alacağım beyazıta gitcez yarın bugün benim kociş gitti bot aldı kendie ordanda çok güzel diyo var böyle bunun gibi bulamazsam bunu alırım bencede çok şık dışarı gezmeye giderken de kullanırım en azından. hastaneye yetmez ama onun için ayrı bi küçük bavul alırım artıkın :) çünkü ilk ikinci haftadan itibaren gşitcez hastaneye kontroller aşılar vsvs çok işimi görür bide yaz sıcak olunca bi bebek çantası bi kendi çantam zor olur bunu alır çıkarım cüzdanımı telimi atarım içine kalan yerler benim minnnoşa:) sağolun
canım bilgilerimi aktarayım sana. ben gebelik başından beri rimel ve göçz kalemi harici bide ddudak koruyucu sürmedim. normalde günlük ojem vardı gebelikle birlikte bitti. manikür pediküre bile hepatit ais vs gibi virüs tehlikelerinden gitmedim. kaşımı aldırırken kendi cımbızımı götürdüm vs. vücudumuz gözeneklerden oluşan bir deriye sahip bu gözenekler yaptığımız makyajla kapanırlar. nefes almak zorundalar oysaki. bu yüzden genişleyerek duşarda olan bu tabakayı içine alırlar alt etmek isterler bu vesileyle kimyasallar içeri girer ve dokulardaki emilimle bilrikte içeriye doğru kaynaşır ve en sonunda kan damarlarımız ve kanımıza geçerler. ve bu dolaşımdaki kanımızda bebeğimize gider plesantası ne kadar korusada bir kısım kimyevi maddeler parçalanmadan modül değiştirip içeri girerler kısmen zararı dokunabilir. koku konusunda da aldığımız tüm kokular ciğer deliklerimizden ciğerlerden vücuda oksijen taşıyan kan damarlarına geçerler koku molekülleri. ve kanla birlikte bebeğe ulaşırlar kimyasal kokular değişik ve ayrışmayan moleküllerinden ötrü bebekler için toksik yani zehirli etki yaratabilirler. bunlar bilimsel açıklaması ama sabuna aşeren güzel arkadaşım korkmasın sakın tabiki ama dikkatli olsun yeter hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
valla çok nefis geliyo bana ama yemiycem kokluyorum
çokk saol canım bilgilerin için![]()
ablamda tüp bebek yaptı canım 35 kilo aldısen o zaman çok iyi gidiyorsun.maşallahh
geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu.
bn 48 le basladım tedaviye simdi 58 im 10 kilo aldım aslında cok gibi ama bu tüp bebek tedavisi asamasında 5 6 kilo alıyolar cok sükür o dönemi iyi atlattım ilaclar beni etkilemedi..
dn aksam bnde bi salklık yaptım aklım cıktı cocuguma zarar vedm die buraya yazdm heemn rahatlattılar sagolsunlar..
olagan haftalık balıgımı yedikten sonra bulasıkları yıkarken camasır suyu koyayım dedim sonra bn ne akıla yaptıysam bide porcos dökmeymmi anammm o nasıl bir koku burnumu kapadım ama ne fayda bi kac saniyede olsa cektm onu sonra bi vicdan bi vicdan![]()
benimkide tedaviyle oldu 17 kilo aldım ilaçların etkisi oluyomu acaba yoksa boğazı tutamadığımdanmı:44:
maşşallah kız valla bende 51 le başladım 77 yim valla ama görünüş o kaa değil galiba bebeğe gidio çoğu gidişat onu gösteriyor. vış vış aneeeey:18:
cnm sen korkma o kadar ya hemen gidip temiz bi havada camı aç yaada başka odada derin derin nefes al ver egzersizleri yap birazda yoğurt ye iki kaşık kadar hiçbişey olmaz![]()