- 12 Mayıs 2009
- 1.190
- 177
- 173
- 43
çok cici hepsi güle güle giysin kuzucukara sıra aldıklarım hediyeler falan cektim resmini http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-42.html#post22961385

bende 14 kilo aldım yaaaaamaaaan,bazı doktorlar çok bilioooo
sanki 35 kilo alan kadınları duymuyoruz..bende 12 kilo aldım,boşver sen o doktoru normalsin yani 8. aydayız..bu arada
maşallah,no problem![]()

ben hiç öle karışım olaylarına girmedim, çalışıyorum diye... nasıl rahat oluyor mu? gerilme hissini alıyor mu? ve en önemlisi yapış yapış oluyor mu? kıyafetleri lekeliyor mu?Ben aktardan Kakao,Joboba,ceviz ve susaem yağı aldım bi kavanozda karıştırdım ondan sürüyorum benimde henüz yok gibi ama öyle bacak arkası felan hiç bakmadım baksamda görecek halde değilim zaten![]()
biraz daha var mustelam son 1 ay muhtemelen kremsiz kalacağım yeniden krem almak yerine böle bişiler kullanayım diyorum...
geçmiş olsun canımm...ben haziran ayından bu yana (fıtık ameliyatı oldum)
hiç bişey yapmıyorum
eşim sağolsun...
benim kocamda ölee hamileliğimden öncede bana çok yardımcı olurdu....
okul başlayacak yakında en uygun zamanım aslında ama misafirden gözümüzü açamadık
biz daha yeni evli sayılırız pek gelen gidenimiz olmazdı
nerdeyse milleti kolundan tutup zorla biz getirirdik
o yüzden bu durumdan şikayetçi değilim aslında
ama ah şu ev hep temiz kalabilse![]()
aahhhhhhhh ahhhhhhhh keşkeeeee... yarın görümcemler gelecek bizede yaaaaaaaaaaaa

doğum konuları açılmış bile :) ya bende normalden yanayım ve öyle istiyorum ama eşimin tüm amca çocukları 4 üstü benimki de öyle hızlı gidioyor ama şu 1 aydır kilo alımım yavaşladı baya ya bebeğe yarıyor yada artık nortmale dönğyor bu gidişimde göreceğiz 35. haftyamda gideceğim bi daha şubat 22 yani bakalım hayırlısı. sizede yazarım zaten gelir gelmez de dotor o zaman geldiinden beri önde gidiyor iri olursa 3 800 üstü omuz takılması riskinden dolayı sezeryan diyor altı normal diyor hiç bilmiyorum daha detaylı konuşacağım bu defa gidişimde doğum da yaklaşmış olacak çünkü bakalım sağlıklı olsunlar da minnoşlar gerçi ama bu artada 3 gündür toplasam 3 saat uyuyorum sürekli hareket karnım gerilior vs uyku sıfır yani, son aylarımızda anneniş nöron yapısı yani beyin kimyası değişiyor bu endişeler sıkıntılar biraz ondan biraz çocuğun büyümesinden sanırım. hepimize allah kolaylık versin vallahi .
AMİİİNN AMİNN İNŞALLAHH... ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH

Ohh ohhh miiissssssss gibimm olmuşşş... izin olayınıda attın üzerinden super valla....bis geldik...32. hafta raporumu aldım
şimdi iş yerine yakın sgk anlaşmalı bi hastaneye gittim..
dr amcamız 1 de başlaması gerek muyaneye 2,5 da başladı...normalde hastaneyi birbirne katmama gerekirken bugün kedi gibiydim:26:
dr geldi aldı odaya...nassın iyimisin dedim böyle böyle ben acıbadem hastanesine gidiom, sgk anlaşması yok, 32. haftadayım, çalışabilir raporu alıp 37 nin sonuna kadar çalışmak istiom, o raporu almaya geldim 32. haftanın ilk günündeyim dedim..
erken gelmişsin 32. haftanın son günü gelmeliydin dedi...
dr um 31+ larda herhangi bi gün git dedi, bide ben özellikle erken geldim dedim...çünkü bugün 32. haftanın ilk günü ya son günü gibi göstermenizi istiyorum dedim..
dedi neden öyle bişi istiosun..
sezeryan olacak 39. haftada nede olsa 1 hafta az çalışmak istiorum dedim...
dr baktı baktı dedi neden öyle bişi yapalım, ayrıca bu ne kadar rahatsıznız dedi...
ben hala kedi gibiydim..aptala yatıp aaa dedim bunu istemek kötü bişimi, bilmiodum sonuçta sadece 1 haftacık az çalışim istiodum nede olsa yanacak sonra iznim didim...
dedi bi muayene edim..1 dk bile bakmadı ultrasonla dedi bebek 30+5 günlük, 32 bile değil????? ben dedim yok daha cmt dr umdaydım bugün 31+1 deyiz bugün hatta 3 gün önden gidio dedim..
neyse suskunluk..oturduk masanın bi ucuna o bi ucuna ben...kimliğini alim dedi, verdim..
ben elimde hiç bişeye benzetemediğim o ultrason resmine böyle tatlı tatlı bakıorum felan..dr yazıo çizio göz ucuylada ona bakıyorum napıo die...
sonra buyrun dedi, uzattı raporu yazmış aynen şöyle...32 haftalık gebeliği mevcut olup 37 haftasına kadar çalışabilir....
dr dedi hemşerimsin die veriyorum(kimlikte görmüş mersinli olduğumu)...
dedim ayy aman çok sevindim, çok mutlu oldum, arar ara gelirim felan...
neyse dedi bu raporun fotokopisini iş yerine ver(orjinali sende kalsın), başka bişi yapmana gerek yok..
doğumdan sonra doğum kağıdınla yine geleceksin dedi...bu kadar....
geldim iş yerine gerizekalı personel sorumlumuza verdim..dedim bugün 32. haftamın son günü aldım raporumu..5 hafta daha çalışcam sonra doğum iznine çıkcam dedim..dedi baktınmı tarihe..dedim 8 martta dahil çalışcam 9 martta yokum..ok dedi...dedim başka bişi yapmama gerek varmı, hastane bu raporun bi örneğini sgk yamı gönderio...ayyy hatun bi parladı...kimse doğum yapmasınmış, bıkmış bu sorulardan...dellendim tabi bu noktada...neyse o kısmı uzatmıom...sonuç olarak hastanenin yapacağı kısım bizi ilgilendirmezmiş, raporu almışız taammış...
özetle bilmiom yani ii bişi yaptımmı ama 31+1 de 32+0 daymışım gibi rapor aldım...1 hafta erken çıkcam doğum iznine..sonrasında bi sakıncası yok die kendimce kuruyorum ama doğru düşünyorum dimi???
iş yerinden vizite falan alınıp gidiliyor diye okumuştum ben nette ama senden öle bişi istemediler herhalde?
bide doğumdan kaç gün sonra doğum belgesini iş yerine vermek gerekliymiş?
heh tmm aldım sorumun cvbını
para kısmı bizdede muallakta.. heralde 3 ay maaş alamıyıcam sonra sgkdan toplu alıcamm. çok zor olacak valla.. herifin tek maaşı 3 ay nasssı yetcekk![]()
bide bazı işyerleri şöyle yapıyomuş.. izin süresince her ay personelinin maaşını ödüyomuş.. sonra sgkdan aldığı toplu o parayıda almıyorlarmışş. doğum hediyesi olarak veriyorlarmış çalışanlarınaa
keşke bizede öyle bi güzellik yapsalar ne iyi olur![]()
ben bizim ik müdürüne sordum, 1,5 yaşında kızı var onunda... 16 haftan bittikten 1 ay sonra postaneden gidip alıyorsun paranı dedi