benimkide tedaviyle oldu 17 kilo aldım ilaçların etkisi oluyomu acaba yoksa boğazı tutamadığımdanmı:44:
canım boğazlada alakalı ama sizin istasnai durumunuz var daha hareketsiz olmak zorundasınız ve ilaçlar çok etkiliyor. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin önemli olan bu sonradan veriliyor ablam verdi 35 kiloyuda
olagan haftalık balıgımı yedikten sonra bulasıkları yıkarken camasır suyu koyayım dedim sonra bn ne akıla yaptıysam bide porcos dökmeymmi anammm o nasıl bir koku burnumu kapadım ama ne fayda bi kac saniyede olsa cektm onu sonra bi vicdan bi vicdan![]()
ben de duşakabine yağ ve pas çözücü döküp içine giirip yıkamıştım bir kere sonra ufak halı falan silkeledim sonra benim kasıklarıma bir ağrı mide bulantısı. o gün dua ede ede bir hal oldum. çok pişman olmuştum. şimdio yüzden ne zaman işe girişsem pişman olacağın bişey yapma diyorum kendime
maşşallah kız valla bende 51 le başladım 77 yim valla ama görünüş o kaa değil galiba bebeğe gidio çoğu gidişat onu gösteriyor. vış vış aneeeey:18:
ohh maşallahh nazar