2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benimkide tedaviyle oldu 17 kilo aldım ilaçların etkisi oluyomu acaba yoksa boğazı tutamadığımdanmı:44:

canım boğazlada alakalı ama sizin istasnai durumunuz var daha hareketsiz olmak zorundasınız ve ilaçlar çok etkiliyor. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin önemli olan bu sonradan veriliyor ablam verdi 35 kiloyuda

olagan haftalık balıgımı yedikten sonra bulasıkları yıkarken camasır suyu koyayım dedim sonra bn ne akıla yaptıysam bide porcos dökmeymmi anammm o nasıl bir koku burnumu kapadım ama ne fayda bi kac saniyede olsa cektm onu sonra bi vicdan bi vicdan:1:

ben de duşakabine yağ ve pas çözücü döküp içine giirip yıkamıştım bir kere sonra ufak halı falan silkeledim sonra benim kasıklarıma bir ağrı mide bulantısı. o gün dua ede ede bir hal oldum. çok pişman olmuştum. şimdio yüzden ne zaman işe girişsem pişman olacağın bişey yapma diyorum kendime

maşşallah kız valla bende 51 le başladım 77 yim valla ama görünüş o kaa değil galiba bebeğe gidio çoğu gidişat onu gösteriyor. vış vış aneeeey :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::18:

ohh maşallahh nazar :1: veririsin canım önemli olan sağlık

bebişim sağlıklı olsunda kilolar önemli değil verilir bi şekilde hiç takmıyom valla benimkide heralde bebişe gidiyo çünkü doktor her gördüğünde tosun bu yaa diye seviyo en son gittiğimde 1,800 dü kilosu 2 hafta önden gidiyo bebeğin iri diyo doktor nazar değmesin oğluşuma:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

hareketsizlik gercekten cok etkiliyo buna sonuna kadar katılıyorum bn ilk 18 haftada 2.5 kilo alsdım ardından kanama yasadım 2.5 ay yattım iş güc yapmadan annm yanmdaydı malum ye iç yat o 2.5 ayda 6 kilo aldım onlar gitti 1.5 aydada 1.5 kilo aldım wen iyi bnm kilo alısma bakarak bile anlarsınız hareketn ne kadar etkili oldugunu diyinki yürüsüyüs fln mı yapıyosun yok burası köy halk pek iyi karsılamaz bide teror bolgesdi yasakta ole kafaan gore yürümek evde iş güc yapmak bile yetiyo 1 haftadrda platese basladım 3 hafta okul sonra izne ayrılıyorum o zaman daha dzenli yapmayı düsünüyorum

bebişim sağlıklı olsunda kilolar önemli değil verilir bi şekilde hiç takmıyom valla benimkide heralde bebişe gidiyo çünkü doktor her gördüğünde tosun bu yaa diye seviyo en son gittiğimde 1,800 dü kilosu 2 hafta önden gidiyo bebeğin iri diyo doktor nazar değmesin oğluşuma:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

sen kac haftalıksın cnm

bnmde bebişe gidiyo masallh :nazar: gecen hafta kont gittigimde bn yarım bebişim 800 gr almıstı toplamda "1.5 aldım insallh son 2 ayda bole gider ...

bende bi haftada 1 kilo alıyordm şimdi haftalık 200 grama düştü ama bebiş aldı başını gidiyo maşalah genetik eşimin ailesi hepo 4 üstü doğuyormuş vışvış.

yogurtta yiyemedim yeni balık yedim diede cam falan actım :9:

hee doğru diyorsun cnm ya balık üstünede olmaz tabi neyse bişey olmaz çamaşır suyunu bende döküp nefes almadan kaçıom lavabodan :D:DD:
cnm aserme vucudun eksikligiyle alakalıymıs demek ondada demir eksikligi varmıs

[

ohh maşallahh nazar :1: veririsin canım önemli olan sağlık[/QUOTE]
vış basma yarama kurban olam. lahelahe:):(:) 65 ile evlendim ben boy 1 69, 67 oldum sonra deim bu böyle ollmaz ilk fitness dersi aldım bi sene 17 kilo verdim 50 kiloya düşüp 50 ile hamile kaldım çünkü adet düzensizliğim vardı bi profa gittim bırak tüm ilaçları zayıfla sağlıklı beslen dedi ben somn hız araştırma ve okumaya başladım ki sağlık bilgisi acayip hobim zati derken hamile kaldım dediği gibi oldu yani ve son durum bu :D ama yine devam egzersize şu minnoşumu sağlıklısıyla doğurayım :D:D:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bn cocuk 3.5 gecsin isteimyorum dogum zor olur dedi dr um normal düsünyoruz sartlarda uygun olursa

bn cocuk 3.5 gecsin isteimyorum dogum zor olur dedi dr um normal düsünyoruz sartlarda uygun olursa

canım valla öyle bir devirdeyizki sezeryan için bahane çok. eltimin 2.5 kilo kızını bile sezeryanla aldılar. beni annem 4.5 kilo normal doğurmuş. allah bizi insaflı dr ların eline düşürsün.

Son düzenleme:

haklısın canım kesinlikle ama genetik oldumu fena için kazınıor iki saatte bir yapcak bişey yok ama abur cubur yemem kızartma beyaz işi ve hazmur hayatta et süt yoğurtla yumurtayla sebze meyveyle olurmu bunlar dersen oıluormuş cnm bnm ya napalım bende normal istiyorum en sağlıklısı ama bakalım ne olacak şartlar ne getirecek 2. çocuğu göze alamayabilirim sezeryan olursa çünkü konuştm şimdiden eşimle.

kızlar kaç takım hastane çıkışı almak gerekiyor. benim oğlandan 10 gün önceen gidiyor. iri olacak diye çokta küçük almak istemiyorum.

cnm ben bi takım aldım tecrübelerden aldığım bilgilere göre. kalanını 3 6 aylık aldım hep zati kıvır kolunu bacağını giydir nolcakki çok büyüyüoklar kısa zamanda zaten kalanını da ben takım yaptım kombine ettim alt üst hırka ayrı alarak renk konbinleriyle yaptım çokda tatlı oldu hm başka şeylerlede değişerek kullanabilirsin üst başkasındna alt başka takımından yani daha iiolur die düşnüorum ama bu bnm fikrim tabi

canım valla öyle bir devirdeyizki sezeryan için bahane çok. eltimin 2.5 kilo kızını bile sezeryanla aldılar. beni annem 4.5 kilo normal doğurmuş. allah bizi insaflı dr ların eline düşürsün.

bn apandist ve dıs gwbwlk ameliyatı gecmişim var onlardan kalma yapısıklıklarım var dr um kedi de biraz tırsıyo sezeryan yapmaya o istiyo bnden cok :) bn korkuyorum yoksa normal dogumdan ...bnm sansızlıgım dr um batman gidiyo yeni dr bulmak zorundayım günlerdr arastırıyorum acep yetişebilirmiyim die düsünyorum

haklısın canım kesinlikle ama genetik oldumu fena için kazınıor iki saatte bir yapcak bişey yok ama abur cubur yemem kızartma beyaz işi ve hazmur hayatta et süt yoğurtla yumurtayla sebze meyveyle olurmu bunlar dersen oıluormuş cnm bnm ya napalım bende normal istiyorum en sağlıklısı ama bakalım ne olacak şartlar ne getirecek 2. çocuğu göze alamayabilirim sezeryan olursa çünkü konuştm şimdiden eşimle.

cnm ben bi takım aldım tecrübelerden aldığım bilgilere göre. kalanını 3 6 aylık aldım hep zati kıvır kolunu bacağını giydir nolcakki çok büyüyüoklar kısa zamanda zaten kalanını da ben takım yaptım kombine ettim alt üst hırka ayrı alarak renk konbinleriyle yaptım çokda tatlı oldu hm başka şeylerlede değişerek kullanabilirsin üst başkasındna alt başka takımından yani daha iiolur die düşnüorum ama bu bnm fikrim tabi

bende 1 tane hastane çıkışı aldım 1 tanede ablam almış. geri kalanını altlı üstlü takım olarak bende 3-6 ay almayı düşünüyorum. bu arada ilk aylar tulum iyi oluyormuş ama ilerleyen aylardada bebek rahat edemiyormuş. geri kalanları eminönüne gideceğim. geceliğimi battaniye ve havlusunu nevresim takımını ordan almayı düşünüyorum

bn 2.250gr dogmusum ama esim 5.5 kilo dogmus anneside minnacık kadın :) ama yanlıs kan hapından almıs kiloyu kız kasrdesi 3.5 dogmus

bende 1 tane hastane çıkışı aldım 1 tanede ablam almış. geri kalanını altlı üstlü takım olarak bende 3-6 ay almayı düşünüyorum. bu arada ilk aylar tulum iyi oluyormuş ama ilerleyen aylardada bebek rahat edemiyormuş. geri kalanları eminönüne gideceğim. geceliğimi battaniye ve havlusunu nevresim takımını ordan almayı düşünüyorum

bencede cnm bnm ben 2 tulum aldım sadece bnm içinde zor olur rahat hareket etsin durmuo şimdi bile zati. erkek bide çok daha hareketli oluolar.

bn 2.250gr dogmusum ama esim 5.5 kilo dogmus anneside minnacık kadın :) ama yanlıs kan hapından almıs kiloyu kız kasrdesi 3.5 dogmus

abooov maşşşşallah. onu nasıl doğurmuş yaaa maşallah. ne kaa güzel kolay doğmuşsundur.

eminonü hem cok uygun hem cok cest var bende siirte bulamadım bişi annem ist dan aldı bnmde aldıklarımn cogu 3 6 ay hast cıkısıda bir tane aldım annemde basta gyisn dei 0 3 ay bi kac tulum aldırdım ama 6 9 aya o kadar cok seyi olduki teyzesi babası durmuyo neler aldılar :) oda yapmaya cok hevesleniyoruım ama yapamıyruym hazd da tayin istiycez buraya yapsam cıkarsa tasıma sıkıntı bakalım cıkarsa gittigim yerde yapıcam gidemezsemde 1 seen kalırız ondada park ytak mı alsam diyorum

bencede cnm bnm ben 2 tulum aldım sadece bnm içinde zor olur rahat hareket etsin durmuo şimdi bile zati. erkek bide çok daha hareketli oluolar.

abooov maşşşşallah. onu nasıl doğurmuş yaaa maşallah. ne kaa güzel kolay doğmuşsundur.

bnde ole diyodumda cnm annem ole demiyo ayy takatın yoktu zayıflıktan ne zor cıktın :1:kardeasn 3.5 dogdu daha kolayduı der hep

eminonü hem cok uygun hem cok cest var bende siirte bulamadım bişi annem ist dan aldı bnmde aldıklarımn cogu 3 6 ay hast cıkısıda bir tane aldım annemde basta gyisn dei 0 3 ay bi kac tulum aldırdım ama 6 9 aya o kadar cok seyi olduki teyzesi babası durmuyo neler aldılar :) oda yapmaya cok hevesleniyoruım ama yapamıyruym hazd da tayin istiycez buraya yapsam cıkarsa tasıma sıkıntı bakalım cıkarsa gittigim yerde yapıcam gidemezsemde 1 seen kalırız ondada park ytak mı alsam diyorum

bende babasını tutuyorum almasın diye doğsun bir boyuna kilosuna göre alırız 6 aydan sonrakileri diyorum. benim kendi evim ama yinee de sadece park yatak almak istiyordum .yatak odam çok küçük dolabım 4 kapılı . mecbur bebeğe dolap almam gerekecek o zaman iki kere masraf etmeyeyim oda alayım dedim. bence sende keisnleşene kadar idare et park yatakla. çok kullanışlıymış çokta pratik

Back
X