2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayy tembel tembel oturuyordum eşim aradı kar var diye erken çıkmış..birazdan gelir fena yakalandım :18: ben yemek yapmaya gidiyorum kızlar..

canım geçmiş olsun inşallah 35. haftayıda doldursunda birazcık daha öyle gelsin kuzun daha iyi öyle nasılsın şimdi? heyecanlımısın bende 34. haftada olmuştu bu gün 36 0 ız çok şükür bi hafta daha tutayım diyorum hiçbi prematürelik kısmı kalmasın diye hayırlısı senin de alttan fena bi ağrın varmı ? sen ne diye gittin de böyle oldu ki ? nişan da alttan baktıktan sonra mı geldi. sağlıklısıyla kavuşman dileğiyle yavruna..

Evet cnm...
Bugun hep aklima su geldi..bak nerden nereye...
İlk baslarda sevda burda sey yazmisti..bi arkadasi doguma gitmis 4 cm aciklik varmis eve gondermis..
Bende o zmn yazmistim 4 cm acik kukuyla beni kimse eve gonderemz die..
Bak 2 cm le evdeyim, gayer rahat yatiom:)))
Nişan nediri ilk burdan ogrenmisim...sbh gorunce aaa dedim bu nişan hic panikte olmadim korkmadimda..
Bilmek hazirlikli olmak gercekten stresi panigi azaltio..
İiki buraya takilmisimda ogrenmisim bu olaylari..

:54::54:

gerçekten ben de hep diyorum doktor kadar bilgimiz oldu valla:1:
birileri akıl vermeye kalkıyo pişman oluyo artık :1:

gerçekten ben de hep diyorum doktor kadar bilgimiz oldu valla:1:
birileri akıl vermeye kalkıyo pişman oluyo artık :1:

ay kızlar şu akıl vermeleri doğumdan sonra daha çok bekleyin.
Sabır acayip lazım bize...

Benim annemle kayınvalidemden başka herkes şunu şöyle bunu böyle yap diyo...
En çok söylemesi gerekenler kızım sen bilirsin diyo, diğerleri vıdı vıdı...

evet cnm...
Bugun hep aklima su geldi..bak nerden nereye...
Ilk baslarda sevda burda sey yazmisti..bi arkadasi doguma gitmis 4 cm aciklik varmis eve gondermis..
Bende o zmn yazmistim 4 cm acik kukuyla beni kimse eve gonderemz die..
Bak 2 cm le evdeyim, gayer rahat yatiom:)))
nişan nediri ilk burdan ogrenmisim...sbh gorunce aaa dedim bu nişan hic panikte olmadim korkmadimda..
Bilmek hazirlikli olmak gercekten stresi panigi azaltio..
Iiki buraya takilmisimda ogrenmisim bu olaylari..

:54::54:

hakikaten iyiki tesadüfen buraya girmişim ve burdayım öğrenmek güzel şey :32:

ben o nişan gelince hemen doğum oluyo sanıyodum yani suyun gelmesi gibi bişey zannediyodum,zaten nişanıda burda duydum ilk...
Bende oyle saniodum cnm...ablama soyledim alam dedi o nisan geldikten sonra 24 saate dogurursun ama dr um sanciya bagli dedi..sanci kasilma olur aciklik artarsa dogum olur dedi..ama 1 hafta 10 gun die dusun dedi..ama bilmom artik..
canım geçmiş olsun inşallah 35. haftayıda doldursunda birazcık daha öyle gelsin kuzun daha iyi öyle nasılsın şimdi? heyecanlımısın bende 34. haftada olmuştu bu gün 36 0 ız çok şükür bi hafta daha tutayım diyorum hiçbi prematürelik kısmı kalmasın diye hayırlısı senin de alttan fena bi ağrın varmı ? sen ne diye gittin de böyle oldu ki ? nişan da alttan baktıktan sonra mı geldi. sağlıklısıyla kavuşman dileğiyle yavruna..

cok sakinim:))) baamiz cok heycanli...elinden gelse ustten karnima bastircakmis bi an once ciksin die...yeter bize 2,5 kilo olmus iste die:))) hairlisi cnm ben artik isi demiom....hair alt kisimda hic arim yok..dun aksam alttan muayene etti dr bu sbh geldi..Amin cnm. Hepimiz ins.

ay kızlar şu akıl vermeleri doğumdan sonra daha çok bekleyin.
Sabır acayip lazım bize...

Benim annemle kayınvalidemden başka herkes şunu şöyle bunu böyle yap diyo...
En çok söylemesi gerekenler kızım sen bilirsin diyo, diğerleri vıdı vıdı...

ben doğumdan sonrası için sinirlerimi aldırmak istiyorum mümkünmüdür :)
biliyorumki herkes herşeye karışıcak bende çığlık atıcam ve herkesin kalbini kırıcam :14:

patronuma şu maaş olayını sordum benimkini asgari ücretten yatırdığı için dolayısıyla ssk dan az para alıcam.... bende didim ki bizim kredi borcumuz var her ay maaşımı siz yatırsanız bende ssk dan aldığım paraya versem dedim ne dese beğenirsiniz?
bişey diyemiyorum dedi para durumuma bi bakmam lazım dedi bu ne şimdi çok sinirlendirdi beni :19:
sanki izne ayrılmasam çalıştığım ay aldığım parayı durumuna bakıyor ne kadar anlayışsız çıktı bu yaa :14:
bide senelik iznim kalmıştı 1 hafta onu öne çekeyip 1 hafta erken ayrılırım dedim dediki şimdi kullansan sonra 2 hafta sonra tekrar gelicekmişim çok kızdım yaa offffffffff:41::ssz::ssz:

Bende oyle saniodum cnm...ablama soyledim alam dedi o nisan geldikten sonra 24 saate dogurursun ama dr um sanciya bagli dedi..sanci kasilma olur aciklik artarsa dogum olur dedi..ama 1 hafta 10 gun die dusun dedi..ama bilmom artik..

cok sakinim:))) baamiz cok heycanli...elinden gelse ustten karnima bastircakmis bi an once ciksin die...yeter bize 2,5 kilo olmus iste die:))) hairlisi cnm ben artik isi demiom....hair alt kisimda hic arim yok..dun aksam alttan muayene etti dr bu sbh geldi..Amin cnm. Hepimiz ins.

anladım canım benimki biraz hırslı zaharki ondan ittiriveeyo ama ne nişan ne su ilk bebeğim bi de ya bişide tecrübe etmemeişim. :D bizim babb da korkuyor küveze girerde alamam kucuşuma kalsın içerde diyor ama gelse hiç yok kalsın demicek:) bgu kadar baskıya nasıl oluoda gelmio su diyorum ama geçen gece sıcak bi sıvı geldi yemek kaşıı kadar gittim baktım çiş deil, bu ara da çiş sanıorum ama sankşi deil ufak ufak sular gelio benden yada karıştırıomuyum acaba diyorum gitsemmiki doktura 2 3 gündür daha bi sakin hareketleri sanki ama pipiriklenmek de istemiorum soğukkanlılık en iyisi bi yanda deil mi :) kontrol günümde haftaya perşembeydi bende sonralki pazartesi gideyim diyordum ama ssk o zamana aktif oluor diye ne yapayım sence=?

ben doğumdan sonrası için sinirlerimi aldırmak istiyorum mümkünmüdür :)
biliyorumki herkes herşeye karışıcak bende çığlık atıcam ve herkesin kalbini kırıcam :14:

eğer mümkünse benim sinirleride aldırabilsek keşke...daha şimdiden şu söyle derse bende bunu diyicem,bu böyle derse bende böyle diyicem diye kafamda cümleler oluşturdum hattaa evden kovma hayalleri bile kuruyorum..kafamda doğumdan sonrası için bir sürü senaryo var ve hiçbirini yaşamak istemiyorum yanımda sadece annem olsun isityorum okadar

petuş bebişin kilosu ne kadarmış ?
yani kaçla doğsalar sorun olmuyomuş bunu merak ediyorum:44:
Cnm gecen cuma 2560 gr di...bugun dr muayene etti ama unuttuk sormayi kilosunu:)))
Ama dr a cati muayenesini sordum....normal yapalim dogumu dedi ya bende cati muayenesi yapcanizmi peki dedim..dedi bakmaya gerek yok..catin musait zaten 2,5 kilo beek herturlu cikar:)))2,5 gibi yani benimki su anda
patronuma şu maaş olayını sordum benimkini asgari ücretten yatırdığı için dolayısıyla ssk dan az para alıcam.... bende didim ki bizim kredi borcumuz var her ay maaşımı siz yatırsanız bende ssk dan aldığım paraya versem dedim ne dese beğenirsiniz?
bişey diyemiyorum dedi para durumuma bi bakmam lazım dedi bu ne şimdi çok sinirlendirdi beni :19:
sanki izne ayrılmasam çalıştığım ay aldığım parayı durumuna bakıyor ne kadar anlayışsız çıktı bu yaa :14:
bide senelik iznim kalmıştı 1 hafta onu öne çekeyip 1 hafta erken ayrılırım dedim dediki şimdi kullansan sonra 2 hafta sonra tekrar gelicekmişim çok kızdım yaa offffffffff:41::ssz::ssz:
Boyle zmnlarda belli ediolarya kendilerini en cok ona sinir oluyorum...
Sanki senin dogurcaniz gecen yildan bilyomusda bu yilin butcesini ona goremi yapmis...uyuzlar ya
anladım canım benimki biraz hırslı zaharki ondan ittiriveeyo ama ne nişan ne su ilk bebeğim bi de ya bişide tecrübe etmemeişim. :D bizim babb da korkuyor küveze girerde alamam kucuşuma kalsın içerde diyor ama gelse hiç yok kalsın demicek:) bgu kadar baskıya nasıl oluoda gelmio su diyorum ama geçen gece sıcak bi sıvı geldi yemek kaşıı kadar gittim baktım çiş deil, bu ara da çiş sanıorum ama sankşi deil ufak ufak sular gelio benden yada karıştırıomuyum acaba diyorum gitsemmiki doktura 2 3 gündür daha bi sakin hareketleri sanki ama pipiriklenmek de istemiorum soğukkanlılık en iyisi bi yanda deil mi :) kontrol günümde haftaya perşembeydi bende sonralki pazartesi gideyim diyordum ama ssk o zamana aktif oluor diye ne yapayım sence=?

İns. İrmezler cnm ya...dr bana kuveze girmeden gidersiniz hic korkma dedi...
Cnm ben cok pimpirikli dehilimdir..bugunekadarda her acabami deyip ittihimde bisey cikti...eger tuinden degisik bisise onemsemekte fayda var bence cnku hafta itibariyle artik onemli haftalar bunlar

eğer mümkünse benim sinirleride aldırabilsek keşke...daha şimdiden şu söyle derse bende bunu diyicem,bu böyle derse bende böyle diyicem diye kafamda cümleler oluşturdum hattaa evden kovma hayalleri bile kuruyorum..kafamda doğumdan sonrası için bir sürü senaryo var ve hiçbirini yaşamak istemiyorum yanımda sadece annem olsun isityorum okadar

bende herkes olsun ama herkes ben ne dersem onu yapsın istiyorum off çok zorrrr

patronuma şu maaş olayını sordum benimkini asgari ücretten yatırdığı için dolayısıyla ssk dan az para alıcam.... Bende didim ki bizim kredi borcumuz var her ay maaşımı siz yatırsanız bende ssk dan aldığım paraya versem dedim ne dese beğenirsiniz?
Bişey diyemiyorum dedi para durumuma bi bakmam lazım dedi bu ne şimdi çok sinirlendirdi beni :19:
Sanki izne ayrılmasam çalıştığım ay aldığım parayı durumuna bakıyor ne kadar anlayışsız çıktı bu yaa :14:
Bide senelik iznim kalmıştı 1 hafta onu öne çekeyip 1 hafta erken ayrılırım dedim dediki şimdi kullansan sonra 2 hafta sonra tekrar gelicekmişim çok kızdım yaa offffffffff:41::ssz::ssz:

patron işte kendini düşünüo sadece.. Sen umrundamısınki yapmayıverseydin der çıkar işin içinden senin sağlığın umrundamı..:20:

Uzun zamandır telden bağlandığım için kk ne giremiyordum. Benim sizin tavsiyenize çok ihtiyacım var.
Eşimin işi dolayısıyla bir haftalığına istanbula geldik bende ailemin yanında kaldım, yollar kapalı olduğu için iki gündür dönemedik izmir'e. Eşim bu sabah"istersen doğumu istanbul'da yapalım dedi. Kafam çok karıştı. İzmr'de kimsem yok doğum olursa da anca doğumdan sonra annem izin alıp gelebilir bir haftalığına,herkes ablamlar görümcem vs çalışıyor burda.İstanbul'da olursa herkes yanımda olabilecek, eşim de doğum yaklaşınca gelecek izmir'den.izmir'de doğuracağıma yalnız da olsam başarabileceğime çok inandırmıştım kendimi, ayrıca ordaki doktorum da çok iyi çok memnunum, şimdi bu haftadan sonra burda doktor nerden bulucam ben nasıl alışıcam ? Medipol istiyoruz ama doktorları tanımıyoruz, kabul ederler mi iyiler mi vs..:18: napayım ki ben ya??

bence nerde rahat olucaksan orda yap canım..herkesin yanında olması şart değil sana yardımcı olucak (annen,ablan vs) kişilerden biri olsa yeter..ama dersen ki ben anamın evinde de rahatım sn bilirsin o zaman:44:

Cnm tugba senmisn...ekledim bi tugba ama kim bilmom..seni dusunerek ekledim:)))

Burada alnti yapilabilio ya en guseli o:)))

Masallah cnm o kadar durulabiliomu demek..bizmki kapilati bayagi zorluo dr max. 1 hafta 10 gun dedi, akisina biraktik...hayirlisi artik..

Ayyy sbl alttan eliyle muayene edio cnm....dun aksam gittigimde erkek bi dr vardi..
Elleri kurek gibiydi sanirim...soktu bide salladi falan cok kotuydu..bugun kendi dr eline eldiveni giyinde ayyy dun aksamin aisi hala icimde dedim dedi deniz bein elleri buyukyur, benimkiler kucuk korkma:))) gercekten kucukmus bu cok rahattai

Sbh dr a giderken ilk kioloma baktim...cunku gelincedebyapacagim ilk sey bu:)))

Olabilir....bu gun kontrolde dr afikliga bakarken hissediomusn elimi dedi evet dedim...su anda elime degen sey bebegin kafasi dedi...yani kafasina eli degiyosa heralde patlatadabilirdi...

Prima premium care aldim

Geldim cnm cok saol...evdeyim artik...sipamizin gelmesini bekliycaz....

yepppp bis geldik sonunda gecmiside okuduk..
Kizlar ii dileklerde bulunan bizi merak eden hkese slm olsun:))))
İiyiz evimizdeyiz....kizimiz bekliycez 1 hafta 10 gun gibi dr um..ama belli olmazmis....rahimde 2 cm acilma olmus...nişanda geldi..su gelirse ani bi kanama olursa sanci olursa dr a gidcez, haricinde evmizde bekliycez...

bebeimmmm:54::54:
sezercik,ömercik derken çatır çatır normal doğurcan heralde kuzuu:1:
hayırlısıyla bekliozz doğumunu canım:49:

ya kızım kıpır kıpır kıpırdanıyoo doğurunca nolcak ya nassı kapanacak bu boşluk dokunuyom ayakları dokunuyom poposu hehee
acaba yaş aralığı olarak düşündüğün 2 yaşı 1 e mi indirsem :49:
bunu kızım doğunca da düşünecekmiyim bilmiyorum ama

bence bi 4 sene daha düşünmezsin:ssz:

biz de geldik..... evimizi süpürdük sildik 10 dk temzlik yapıp aralarda yatınca ancak bitti:ssz::ssz:
ben tam süpürge yaparken yan komşu gelmş eşim açtı kapıyı
kadın gülben ne yapıyo demş kızgın br ifadeyle
eşim de evi süpürüyo ama ben de vileda yapıyom demiş:1::1:
sonra gttm yanına kızdıı bana neden yatmıyon sen çocuğun kilo alacağı zamanlar bunlar dinlen dedi.:26::26:
biraz mahcup olduk haliyle..

ama eşime çok güldüm garibim kendini kötü adam gibi hissedip
hemen savunmaya geçmş ben de vileda yapıyom ama diye:1::1:

ben süpürge yaparken ayaklarını bile zor kaldırıyorr benimki,bu adam beni sevmiyormuuuuu neee:19:

Cnm gecen cuma 2560 gr di...bugun dr muayene etti ama unuttuk sormayi kilosunu:)))
Ama dr a cati muayenesini sordum....normal yapalim dogumu dedi ya bende cati muayenesi yapcanizmi peki dedim..dedi bakmaya gerek yok..catin musait zaten 2,5 kilo beek herturlu cikar:)))2,5 gibi yani benimki su anda

Boyle zmnlarda belli ediolarya kendilerini en cok ona sinir oluyorum...
Sanki senin dogurcaniz gecen yildan bilyomusda bu yilin butcesini ona goremi yapmis...uyuzlar ya

İns. İrmezler cnm ya...dr bana kuveze girmeden gidersiniz hic korkma dedi...
Cnm ben cok pimpirikli dehilimdir..bugunekadarda her acabami deyip ittihimde bisey cikti...eger tuinden degisik bisise onemsemekte fayda var bence cnku hafta itibariyle artik onemli haftalar bunlar

amin yok yok seninki de büyümüş girmezler kuzularımız inş. maşallah aynı kiloları oğluşumla bu hafta aldımı bilmiorum tabi, haklısın en iyisi bi iki gün daha kontrol edeyim gideyim olmazsa bakalım fena sancılarım oluor sabahları ya bakalım hayırlısı sıklaştı iyice 3 haftadır da kukuma kuşu gibi mi desem tavuk gibi gurka yatmış durumdayım iyice şi,ştim evde bile yürüyemiorum şimdi de:(

Back
X