Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın, en erkenci benim bugün heralde...
heralde bi ikimiz varız uykusu kacan:26:
Gnydinlar...bizde erkenciyiz...![]()
Günaydın annecikler,
Napıyonus bakalım. Benim oğlum güm güm vura vura bu sabah bi alem etti beni sızmışım resmen
Petuş, lucky, paris ne alemdeler ?
Durumunuzu bildirin kuzular...
Gunyadin cnm...
Biz iiyiz cnm anci kasilma vs. Yok ama belden asagasi pert durumda, gobem duscek gibi kukumun ralarida cok agriiii...teferruatta kucuk agrilar olsada genel olarak iim ama:))) ablam gelio bugun cok sevgili yegenimle birlikte:)))1-2 saate gelirler ins. Onlari beklom...soguk ve karli bi ist. Sabahi..
Lucky de parisde henuz dogurmadi, sukurki marti gorduk hepimiz:)))
Paris dr muayensini beklio, bakalim ne diycekler, durumu su an icin ayni, muayene sonrasi bilgi verirse paylasirim..
günaydınlarr
petuş canım nasılsın?
Bugun mart geldi, marti gorduk ya iim cnm cok sukur:))) beklioz iste hatun ne zmn derse hadi kalk hastaneye die o zmn gelsin die beklioz:))) sen nasilsin
günaydın annişler..
petuşum sabah sabah ne uyanıyorsun sen yaa.. az bi zamanın kaldı tadını çıkar bu anların..
ablanın çocuğu ile nassıl olur bilemem artıkın
dün eşime senden paristen bahsettim.. tıstı.. pazartesi gitmem gerek doktora cumartesi gitmeye karar verdik..
panikledi ama güya bana belli etmiyo... yer miyim hiç![]()
Gecmis olsun cnm niye oyle olduki acaba?günaydın kıssslarr.dün akşam acildeydik.öğlen bir mide bulantısı kusma sonra başım dönmeye başladı.kalbim nasıl çarpıyodu varya nefesim kesiliyodu nerdeyse.eşimi aradım geldi.hemen gitmedim.saat 9 gibi dayanamıyorum gidelim dedim.gittik tahlildi falan sonra nst ye bağladı doktor.sonrada kasıklarıma bir ağrı girdi yok böyle bişey ağlaya ağlaya mahvoldum.serum taktılar bittikten sonra rahatladım biraz.kasık ağrım gitti en azından.ben nst deyken 2 tane doğuracak geldi.biri diyo hemşireye suyum geldi oturuyoduk.ben çok korkuyorum nasıl olcak şimdi diye.bi an yerinde olmayı istemedim değil:)
Ayyy evet ya ne kadar etkilenioz birbirimizden:))) hatirlarsa ilk enfeksiyinnolanlardandim..kasik agtisimolunca enfeksiyon oluomusu cozduk topikce enfeksiyon olmustuk:))) simdide hepbirlikte dogurcuk sanirim:)))günaydın annişler..
petuşum sabah sabah ne uyanıyorsun sen yaa.. az bi zamanın kaldı tadını çıkar bu anların..
ablanın çocuğu ile nassıl olur bilemem artıkın
dün eşime senden paristen bahsettim.. tıstı.. pazartesi gitmem gerek doktora cumartesi gitmeye karar verdik..
panikledi ama güya bana belli etmiyo... yer miyim hiç![]()
günaydınlarr..
petuşum bugğn erkencisin demek gözün yollarda ablanla yiğenini bekliyorsun![]()