Hadi hayırlısı canım benim ya vallahi duygulanıyorum desene 1 hafta 10 güne kalmaz kucağızda olacakdikkat et sen de kendine bol bol dinlenmeye çalış. Nişan falan daha neler göreceğiz yarabbi!! Sağol canım, haklısın bu haftasonu halledeceğim inşallah. Pazartesi de ayrılayım artık diyorum izne... Zaten kaç hafta çalıştık baksana bebiklerimizin ne zaman geleceği de belli olmuyor
![]()
Evet cnm yollarda dogurcakmisim gercekten:))) dr um kizdi zaten bu kadar hareket yine die..ben hava basiodum gunde 1 saat yuruom die:))) yorgunluk fala hareket tetikliomus erken dogumu..yorulmuodum aslinda ama ben hissetmiomusm demekki..
Kizlar bide dogum şekliyle ilgili sunu soyluycem...benim bastan buyana plesenta asagida oldugu icin sezeryan diodu dr um...sezeryan dada epidural olsun dioduk...simdi rahimde acilma baslayinca ve kanama olmayinca dr um normal yapalim dogumu korktugum kanama olmadi dedi...bende hic dusunmeden olur dedim..ama dr um dedi 8 cm acilir rahim ani kanama baslar plesentadan oturu hemen sezeryana donerim bunu bil dedi...dedim bebegimin ve benim sagliimi riske atmiycak her yonteme ok im, size guveniyorum..ama onceligim bebegim ve benim sagligim..yani bence her duruma acik olmakta fayda var...normal yapcam die diretip bebegini kuvezik eden havasiz birakan cok ornek var...dr a guvenmekte ona birakmakta fayda var die dusnuyorum....hep sezeryan olcami dusunyodum ama dr normal yapilabilir dedigi anda olabilir dedim..kendinizi her kosula hazirlayin bence...umarim alatabilmisimdir demek istedigimi..