2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Hadi hayırlısı canım benim ya vallahi duygulanıyorum desene 1 hafta 10 güne kalmaz kucağızda olacak :nazar::nazar::nazar: dikkat et sen de kendine bol bol dinlenmeye çalış. Nişan falan daha neler göreceğiz yarabbi!! Sağol canım, haklısın bu haftasonu halledeceğim inşallah. Pazartesi de ayrılayım artık diyorum izne... Zaten kaç hafta çalıştık baksana bebiklerimizin ne zaman geleceği de belli olmuyor :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Evet cnm yollarda dogurcakmisim gercekten:))) dr um kizdi zaten bu kadar hareket yine die..ben hava basiodum gunde 1 saat yuruom die:))) yorgunluk fala hareket tetikliomus erken dogumu..yorulmuodum aslinda ama ben hissetmiomusm demekki..

Kizlar bide dogum şekliyle ilgili sunu soyluycem...benim bastan buyana plesenta asagida oldugu icin sezeryan diodu dr um...sezeryan dada epidural olsun dioduk...simdi rahimde acilma baslayinca ve kanama olmayinca dr um normal yapalim dogumu korktugum kanama olmadi dedi...bende hic dusunmeden olur dedim..ama dr um dedi 8 cm acilir rahim ani kanama baslar plesentadan oturu hemen sezeryana donerim bunu bil dedi...dedim bebegimin ve benim sagliimi riske atmiycak her yonteme ok im, size guveniyorum..ama onceligim bebegim ve benim sagligim..yani bence her duruma acik olmakta fayda var...normal yapcam die diretip bebegini kuvezik eden havasiz birakan cok ornek var...dr a guvenmekte ona birakmakta fayda var die dusnuyorum....hep sezeryan olcami dusunyodum ama dr normal yapilabilir dedigi anda olabilir dedim..kendinizi her kosula hazirlayin bence...umarim alatabilmisimdir demek istedigimi..

dün gece kızlar beni çok gaza getirdi niyeti bozduydum valla.
ama yattım yatağa eşim de dişlerini fırçalıyodu
o gelene kadar 2dk içinde uyumuşum :1::1:
hiç hatırlamıyom yattığı anı..
tamam gari bir daha da heveslenmem:9::9:

yok kuzuu dur şimdicikk daha önce düşünecektin son bir kala geç baya ya

Evet cnm yollarda dogurcakmisim gercekten:))) dr um kizdi zaten bu kadar hareket yine die..ben hava basiodum gunde 1 saat yuruom die:))) yorgunluk fala hareket tetikliomus erken dogumu..yorulmuodum aslinda ama ben hissetmiomusm demekki..

Kizlar bide dogum şekliyle ilgili sunu soyluycem...benim bastan buyana plesenta asagida oldugu icin sezeryan diodu dr um...sezeryan dada epidural olsun dioduk...simdi rahimde acilma baslayinca ve kanama olmayinca dr um normal yapalim dogumu korktugum kanama olmadi dedi...bende hic dusunmeden olur dedim..ama dr um dedi 8 cm acilir rahim ani kanama baslar plesentadan oturu hemen sezeryana donerim bunu bil dedi...dedim bebegimin ve benim sagliimi riske atmiycak her yonteme ok im, size guveniyorum..ama onceligim bebegim ve benim sagligim..yani bence her duruma acik olmakta fayda var...normal yapcam die diretip bebegini kuvezik eden havasiz birakan cok ornek var...dr a guvenmekte ona birakmakta fayda var die dusnuyorum....hep sezeryan olcami dusunyodum ama dr normal yapilabilir dedigi anda olabilir dedim..kendinizi her kosula hazirlayin bence...umarim alatabilmisimdir demek istedigimi..

bende nrmal doğurmayı çok istiyom deyince doktor : en iyisi o ama son anda ne olur bilinmez.sen genede koşullandırma kendini dedi :30::30: haklı aslında.

doğum günün kutlu olsun gosenaycm
kızlar bebişin odasını boyattık dün ama boyacı çok kötü çalıştı ya parkelerin kenarlarını hep batırdı:( benim de içim durmuyor gidip girişip bir an önce onları temizlemek istiyorum ama boya kokusundan ve eğilemediğimden yapamıyorum.anneme kaldı bu iş mecbur.bişeyler yapmak isteyip de yapamamak ne kadar zor

çok haklısın cnm ya diretmemek lazım nasıl olması gerekiyosa öyle demek lazım ben de aynen normal die çok diretenleri duydum özellikle diretenlerde srn çıktı son anda dönmek zorunda kaldılar

bende nrmal doğurmayı çok istiyom deyince doktor : en iyisi o ama son anda ne olur bilinmez.sen genede koşullandırma kendini dedi :30::30: haklı aslında.
Evet cnm..
Bana cunku bastan sezeryan dedi...o zmnda farketmez bana demistim...
Yani ben onu deigim halde dr um gidisat normale uygun oldugu icin hicde demedi bu sezeryana ok demisti zaten sezeryan yapalim die..kendisi karar verdi...yani her iki durumuda kafanizda bence olabilir die yerlestirin...duruma gore de drunuza birakin derim...kosullandirmamak gerek gercekten

doğum günün kutlu olsun gosenaycm
kızlar bebişin odasını boyattık dün ama boyacı çok kötü çalıştı ya parkelerin kenarlarını hep batırdı:( benim de içim durmuyor gidip girişip bir an önce onları temizlemek istiyorum ama boya kokusundan ve eğilemediğimden yapamıyorum.anneme kaldı bu iş mecbur.bişeyler yapmak isteyip de yapamamak ne kadar zor

dur cnm sabret madem annen gibi bi nimet de var değerlendir dur şimdi

GOSENAY doom güün kutlu olsun canımmm, bebişin ve ailenle nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yaşlar dileimmm:38::38:

Evet cnm..
Bana cunku bastan sezeryan dedi...o zmnda farketmez bana demistim...
Yani ben onu deigim halde dr um gidisat normale uygun oldugu icin hicde demedi bu sezeryana ok demisti zaten sezeryan yapalim die..kendisi karar verdi...yani her iki durumuda kafanizda bence olabilir die yerlestirin...duruma gore de drunuza birakin derim...kosullandirmamak gerek gercekten

5 hafta kalmış doğumuna ne güzel yerinde olmak isterdim bian önce bu duyguyu yaşamak istiyorum ama doğum kelimesi bile korkutuyor hele sez.:53::53:

izlememeye çalışyorum kafam karışmasın....Epidurale sıcak bakıyorum ama doğumda panik olursam altaraf uyuşunca korkuyorum yani..

anlatma mı be :))
:46::46:

haklısın bazen çok korkuyorum doğumdan belki senin zmanlara gelince alışırım bende ..şimdilik normal diye düşünyorum ama doktor sez derse epidural istemeyi düşünyorum benim gittiğim hastanede 2000 TL herşeyi içinde dr. ücreti felan 2 gün kalma ve ref. ücreti bebeğin ilk aşıları...

Bende allah izin haziran 4 te doğurcam mayısta olabilir tabii...:44: topiğimiz kazen tarafından kapatıldı haziran annişleri tekrar haz. annişleri açılmış ama nedense soğudum gibi girmedim yeni topiğeee ...Diğerinde bayanlarla tartışma geçmiş kazen arasında facete toplandılar kızlar işyerinde face engelli ....

takip edemiyorum bu durum hoşumada gitmiyor herşeyi hep anne olmuş kişilere soruyorum:50:
anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun aslında zaman yaklaştıkça korkma degil de neyle karsılacagım acaba endişesi duymaya basladım.. acaba bebek saglıklı dogacakmı hemen kucagıma alabilecekmiyim endişeleri de kafamdan gitmiyoo degil ama hayırlısı dıyorum allah hepimizin bebeklerine saglık versin tabi bizlerede
bende normalde istekli bi kadınımdır,öle başım ağrıyo,totom ağrıyo demem,ama hamile olduğumu öğrendikten sonra en fazla 5 kere olmuştur,yapamıyoruz çünkü,annelik babalık duyguları daha ağır basıyo galiba,ara sıra geyik yapıyoz o kadar,ama 40'ımız çıkınca hürremde halvete hazırlanıyolar ya bizde öyle hazırlancaz heralde :1::1::1::1::1::1:
şimdi bizim şöyle bi durum olacak kızım allah nasip ederse bi aksilik olmazsa 4 nisanda dogacak mayısın 4 unde zaten evlilik yıldonumumuz baya bızım buyuk bi kutlama olacak :52::52::52: 1 taş da iki kuş vurmuş olacaz tam o gece yapıcaz yani ay çok heycanlı totalinde tamı tamına biz 7,5 -8 aydır hiç yapmadık bakalım ilk gece gibi bi duygu yasarız artık :52::52::52::52:
dün gece kızlar beni çok gaza getirdi niyeti bozduydum valla.
ama yattım yatağa eşim de dişlerini fırçalıyodu
o gelene kadar 2dk içinde uyumuşum :1::1:
hiç hatırlamıyom yattığı anı..
tamam gari bir daha da heveslenmem:9::9:
:1::1::1::1:
anaaam yasak değilse bi deneyin diycem ama şimdi uzun zamandır yapmayınca da rüyadaki gibi çok zevk alıp erken doğuma neden olabilir onun için az kaldı sabredin
ayy bu hamileliğe rağmen devam diyenlere helal valla ya
bis öğrendik son oldu bi daha neden baksan 7.5 8 aydır unuttuk böyle şeyleri

aynen kumsalcım bizde 7.5-8 aydır hiç yani yaa yapmadık cidden ozledm artık eşimi yaowww :27::27: valla artık bu satten sonra ben yapalım desemde eşim korkar bebege bişi olur diye zaten en basından beri o psikoloji var onda :1: yani mecburen beklicz :26:

anaaam yasak değilse bi deneyin diycem ama şimdi uzun zamandır yapmayınca da rüyadaki gibi çok zevk alıp erken doğuma neden olabilir onun için az kaldı sabredin
ayy bu hamileliğe rağmen devam diyenlere helal valla ya
bis öğrendik son oldu bi daha neden baksan 7.5 8 aydır unuttuk böyle şeyleri

nassı yaniiii 8 aydır hiç mi olmadı anam benimkimi kuduruk yoksa:27::27:

5 hafta kalmış doğumuna ne güzel yerinde olmak isterdim bian önce bu duyguyu yaşamak istiyorum ama doğum kelimesi bile korkutuyor hele sez.:53::53:

izlememeye çalışyorum kafam karışmasın....Epidurale sıcak bakıyorum ama doğumda panik olursam altaraf uyuşunca korkuyorum yani..

5 değil onun 1 haftası kaldı merak etme zaman su gibi akıp geçiyo sen hamileliğin balayındasın dur şimdi doğum fln düşünme hele ki video fln hiç izleme hiçç boşver şimdi gez alışveriş yap bol bol sonra çiş derdinden zor oluyo hem şimdi halledince maddi olarak da çok iyi oluyo
bak benim de az kaldı 3.5 hafta kadar en fazla ben daha hiç izlemedim 1 tane bilee

aynen cnm daha 5 hafta varken 10güne gelicek petuşun bebiş:))ben de yerinde olmak isterdm.2 haftaya ben de hazırlarım zaten her şeyi:)sona geiverse bebek ne iyi olur.ama benimkine dr 2 hafta önce kilosu az demişti bakalım yarın yine kontrol var ne diyecek.inş. kilosu düzelmiştir bebikimin

anammmmm 49 olmuşuzzzzzz:52::52::52:
Ayyy bayagidir bakmiomusum ipem...bende 35 olmusum...

cnm hic izlemedim..epidral normali sordum dr uma...normal yaparsam epiduarali tavsiye ermisniz die..dedi 4-6 cm arasinda igne yapilmali en gec...eger 6 cm kacirmamis olursak epiduralde yapabiliriz...o zmn karar veririz dedi..bende ok dedim

Back
X