2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben geldim kızlar
dün doktora gitmiştim tarihimiz belli oldu 21 martta sezeraynala dunyaya gelicek kızım
3 kilo 67 gr 50 cm olmş yavrum 15 inde alalım dedi ama ben birazdaha attım ileri gelişimini tatamlasın inşallah ozmana kadar sancım felan tutmaz:)):52:
sizlerde nevar ne yoooook[/QUO
ayyy ne güzel sevda bende 35 haftalığım bende yarın gitcem bakalım doktora ne dicek maşallah bebişin iyi gelişmiş inşallah benimkide iyidir benim kuzum ters duruyodu en son banada sezeryan diyebilir

ben geldim kızlar
dün doktora gitmiştim tarihimiz belli oldu 21 martta sezeraynala dunyaya gelicek kızım
3 kilo 67 gr 50 cm olmş yavrum 15 inde alalım dedi ama ben birazdaha attım ileri gelişimini tatamlasın inşallah ozmana kadar sancım felan tutmaz:)):52:
Sizlerde nevar ne yoooook

1 - 2 gün daha öne alsaydında balık burcu olsaydı keşke :)

ben geldim kızlar
sizlerde nevar ne yoooook

ben bile heyecanlandım valla az kalmış sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah benim kontrolde yarın bana doktorum 15inde alalım dese hemen derim valla sabırsızlanıyorum oğluşumu görmek için:49:kilosuda gayet iyiymiş annesi maşallah kuzucuğuna:nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy ne güzel sevda bende 35 haftalığım bende yarın gitcem bakalım doktora ne dicek maşallah bebişin iyi gelişmiş inşallah benimkide iyidir benim kuzum ters duruyodu en son banada sezeryan diyebilir

sağol canım inşallah senınkıde iyidir bu arada hoşgeldin:)

1 - 2 gün daha öne alsaydında balık burcu olsaydı keşke :)

aman duygusal olmasın ya herşeye ağlar felan :)):36::36::36:

ben bile heyecanlandım valla az kalmış sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah benim kontrolde yarın bana doktorum 15inde alalım dese hemen derim valla sabırsızlanıyorum oğluşumu görmek için:49:kilosuda gayet iyiymiş annesi maşallah kuzucuğuna:nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım hepimiz sağlıcakla getırelım dunyaya...
tarıh bellı olduya ben daha çok duygusallaştım artık karnımdaki oynayışları olmıcak biz bı butunduk şimdi ayrı ayrı olucaz onu düşünce bi tuhaf oluyo insan tabı kucagıma alıp kokusunada hissetmek istiyorum:):49:

ben geldim kızlar

sevda hayırlı olsun canım gününüz belli oldu artık,ben normal doğum istiyorum ya sezeryanın en güzel yanı bu gününü biliyosun:ssz::ssz:bu arada bebeişede kocamaaaaan:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım özel hastaneye karar vermişsin,hadi hayırlı olsun nereye karar verdin peki başkentmi ?

sezeryan olucagım için hemen kullanmıcam ama bel korsesi aldım çok sıkı bişy hemen içine gıremem zaten dikişler patlar felan ama hafifçe sarmayı düşünuyorum

bende nasip olursa normal dogum yaparsam karın ve basaen için korse alıcam ama hangi marka alacagıma karar veremedim

sevda hayırlı olsun canım gününüz belli oldu artık,ben normal doğum istiyorum ya sezeryanın en güzel yanı bu gününü biliyosun:ssz::ssz:bu arada bebeişede kocamaaaaan:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım özel hastaneye karar vermişsin,hadi hayırlı olsun nereye karar verdin peki başkentmi ?

saol canım evet sonunda karar verdim kızılayda mustafa ulusoyda yaptırıcam inşallah orası çok aklıma yattı bide topiklerden ararştırdım kızılaydan memnun kalan çok oyüzden orda yapıcam

ben geldim kızlar

inşallah canım hepimiz sağlıcakla getırelım dunyaya...
tarıh bellı olduya ben daha çok duygusallaştım artık karnımdaki oynayışları olmıcak biz bı butunduk şimdi ayrı ayrı olucaz onu düşünce bi tuhaf oluyo insan tabı kucagıma alıp kokusunada hissetmek istiyorum:):49:

evet yaa karnımızdaki hareketlerinide çok özliycez yüzünü görünce bambaşka olur tabide koca göbüşümüde özlüycem:49::49::49:

günü belli dıye daha çok stres yapıyosun aslında, boşver en guzeli normal doğurmak hayırlı doğumklar olur inşallah sağolcanım

kızlar dogum sonrası korse kullanmayı düşünüyormusunuz ?????

bir aksilik olmazsa doktorum şu anda normal doğum diyo,o nedenle korse kullanıcam ben,medikallerde satılan korseler daha iyi toparlıyomuş,iç çamaşırı mağazalarından değil de medikalden alıcam ben,hatta 1 ay önce doğum yapan arkadaşım,normal doğum yaptı,1-2 gün içinde hemen takmaya başladı,faydasını gördüm diyo,30 tl ye almış medikalden,ondan alıcam

Biz geldikkk gecmişi okuduk anca geldik sabah iş gördüm ögleden sonrada doktora gittik kızım 31+3 de 1700 gr olmuş normal dedi kan ilacına vitamine devam artık hızlı gelişmeye başlıyo dengeli beslen dedi 9 kilo aldım çokmu dedim yok 12 kiloyla doguma gidersin dedi:8:şimdilik bizden bu kadar

Back
X