Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dogum sonrası korse kullanmayı düşünüyormusunuz ?????
ben geldim kızlar
dün doktora gitmiştim tarihimiz belli oldu 21 martta sezeraynala dunyaya gelicek kızım
3 kilo 67 gr 50 cm olmş yavrum 15 inde alalım dedi ama ben birazdaha attım ileri gelişimini tatamlasın inşallah ozmana kadar sancım felan tutmaz:))
sizlerde nevar ne yoooook[/QUO
ayyy ne güzel sevda bende 35 haftalığım bende yarın gitcem bakalım doktora ne dicek maşallah bebişin iyi gelişmiş inşallah benimkide iyidir benim kuzum ters duruyodu en son banada sezeryan diyebilir
ben geldim kızlar
dün doktora gitmiştim tarihimiz belli oldu 21 martta sezeraynala dunyaya gelicek kızım
3 kilo 67 gr 50 cm olmş yavrum 15 inde alalım dedi ama ben birazdaha attım ileri gelişimini tatamlasın inşallah ozmana kadar sancım felan tutmaz:))
Sizlerde nevar ne yoooook
pek kimse yok heralde nerde bu millet acep:)
ben geldim kızlar
sizlerde nevar ne yoooook
evet bu günlerde böylekızlar bu çizelge nasıl yapılıyo ya bi yardımcı olsanınız![]()
ayyy ne güzel sevda bende 35 haftalığım bende yarın gitcem bakalım doktora ne dicek maşallah bebişin iyi gelişmiş inşallah benimkide iyidir benim kuzum ters duruyodu en son banada sezeryan diyebilir
1 - 2 gün daha öne alsaydında balık burcu olsaydı keşke :)
ben bile heyecanlandım valla az kalmış sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah benim kontrolde yarın bana doktorum 15inde alalım dese hemen derim valla sabırsızlanıyorum oğluşumu görmek içinkilosuda gayet iyiymiş annesi maşallah kuzucuğuna
![]()
ben geldim kızlar
ben bile heyecanlandım valla az kalmış sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah benim kontrolde yarın bana doktorum 15inde alalım dese hemen derim valla sabırsızlanıyorum oğluşumu görmek içinkilosuda gayet iyiymiş annesi maşallah kuzucuğuna
![]()
sezeryan olucagım için hemen kullanmıcam ama bel korsesi aldım çok sıkı bişy hemen içine gıremem zaten dikişler patlar felan ama hafifçe sarmayı düşünuyorum
sevda hayırlı olsun canım gününüz belli oldu artık,ben normal doğum istiyorum ya sezeryanın en güzel yanı bu gününü biliyosunbu arada bebeişede kocamaaaaan
canım özel hastaneye karar vermişsin,hadi hayırlı olsun nereye karar verdin peki başkentmi ?
ben geldim kızlar
![]()
inşallah canım hepimiz sağlıcakla getırelım dunyaya...
tarıh bellı olduya ben daha çok duygusallaştım artık karnımdaki oynayışları olmıcak biz bı butunduk şimdi ayrı ayrı olucaz onu düşünce bi tuhaf oluyo insan tabı kucagıma alıp kokusunada hissetmek istiyorum:)![]()
sevda hayırlı olsun canım gününüz belli oldu artık,ben normal doğum istiyorum ya sezeryanın en güzel yanı bu gününü biliyosunbu arada bebeişede kocamaaaaan
günü belli dıye daha çok stres yapıyosun aslında, boşver en guzeli normal doğurmak hayırlı doğumklar olur inşallah sağolcanım
kızlar dogum sonrası korse kullanmayı düşünüyormusunuz ?????