2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım 4 haftam var daha izne ayrılmak için 30 mart son:43::43::43::43::43:

son 3 haftaya kadar mı çalışacaksın?

benimde niyetim öyleydi ama son 5 hafta kala gemiyi terkettimm :)) çokta kendini zorlamya gerek yok cnm. iyi hissedersin git, baktın olmuyoo hiç kendini riske atma bu günlerede kolay gelmedik, tam sonuna gelmişken allah korusun canım....

günaydın melek anneleri:3:
akşam yine uyuyamadım uyuyamayıncada aklımda salak salak şeyler kurup üzülüyorum:ssz::ssz:
petuş rüyamda seni gördüm bu arada bebeğin bir haftada 3500 kg olmuş beni doğuma alacaklar diyodun:27:
benim karnımda özellikl bir haftadır sertleşmeyle beraber adet ağrısı oluyor 10 sn kadar sürüp geçiyor ama bayağa sağlam vuruyo sizde durumlar nasıl

Gunaydinlarrrrrrr....

günaydın kızlar,,,
erken kalkma alışkanlığından dolayı 6 buçukta uyandım..
cuma günü son iş günümdü.. pastalarla çiçeklerle hediyelerle uğurladılar bizi..
akşam da kocişim geldi.. artık birlikteyiz ve ilk işi internet sorunun çözme oldu:27:
cumartesi kontrolümüz vardı.. doktor gelişimi önde gidiyor dedi.. 36 haftalık gibi görünüyormuş..
boyu kilosu kafa çapı fazlaymış.. özettle iri bi bebek dedi.. ve eğer 4 kilonun üstünde olacak olursa sezaryanla alırız dedi
biraz üzüldüm sanki.. yani ben bebeğim zayıf bi bebek olmasın diye ona kilo aldıracak şeyleri abarttım galiba..
2550 kiloymuş kızım:53::53::53::53::53:
bugün raporumuzu alıp artık yan gelip yatacağız.. o nedenle bugün aranızda olamayabilirim.. hepinizi öpüyorum..
Hadi gozun aydin cnm....bebegine masallah masalahh:nazar::nazar:

günaydın kıslar
cumartesi akşamı belim ve karnım resmen kopacak şekilde ağrıyordu ve dik duramıyordum.annem ısrarla doktora gitti,doğum başlangıcı olabilir filan dedi.o geceyi evde zarzor atlattım.pazarda 7-8 misafirim vardı.yemek,pasta çay,kahve derken öğlen 12 den akşam 8e kadar ayakta öldümmm.onlar gittikten sonra bacak ağrıları başladı.gece 4de acıdan ağlayarak uyandım ve daha uyumadım.bi ağrı kesici içtim.şuan biraz iyi gibi.
bu arada bebeğimin nevresim takımlarını ve pikeciklerini yıkadım astım.kocişi kahvaltı yaptırıp gönderdim.1 makine çamaşırımı daha yıkarsam akşama kadar bişey yapmam artık

Gecmis olsn cnm dikkat et kendine...

günaydın melek anneleri:3:
akşam yine uyuyamadım uyuyamayıncada aklımda salak salak şeyler kurup üzülüyorum:ssz::ssz:
petuş rüyamda seni gördüm bu arada bebeğin bir haftada 3500 kg olmuş beni doğuma alacaklar diyodun:27:
benim karnımda özellikl bir haftadır sertleşmeyle beraber adet ağrısı oluyor 10 sn kadar sürüp geçiyor ama bayağa sağlam vuruyo sizde durumlar nasıl

Hay masallah...ins. Olmustur o kadar da olmus bu deyip alirlar ins. zira cok sıkıldim boyle bekle bekle....

Hay masallah...ins. Olmustur o kadar da olmus bu deyip alirlar ins. zira cok sıkıldim boyle bekle bekle....

burda konuşuyoduk canım sen diyosun ki geçen hafta 2500 dü bu hafta 3500 olmuş doğacak ya artık ondan hızlı alıyomuş diyosun:9:
sabah uyandım dedim acep petuş doğurdu mu:53:
kontrole ne zaman gitçeksin canım sancı filan bişeyin yok mu bi gelişme:44:

burda konuşuyoduk canım sen diyosun ki geçen hafta 2500 dü bu hafta 3500 olmuş doğacak ya artık ondan hızlı alıyomuş diyosun:9:
sabah uyandım dedim acep petuş doğurdu mu:53:
kontrole ne zaman gitçeksin canım sancı filan bişeyin yok mu bi gelişme:44:

Gecen hafta 2500 du gercekten, olurmu olur yani 3500 1 haftada:)))
Crs prs gibi gidcez cnm..ara ara kasilmalar oluolar ama gecio..duzeli yada sancili olmuo..
Onun haricinde sanci vs yok hic...

Gecen hafta 2500 du gercekten, olurmu olur yani 3500 1 haftada:)))
Crs prs gibi gidcez cnm..ara ara kasilmalar oluolar ama gecio..duzeli yada sancili olmuo..
Onun haricinde sanci vs yok hic...

canım ben özele gidiyodum 1 ay öncesine kadar o dr um hep 2500 ve üstü normal bebek kilosu diyodu 2500 müş geçen haftada haftada 200-250 alıyolar 2750 olmuştur bile artık korkulacak bi durum yok istediği zaman gelebilir yağmur:24:
ya benim karnımdaki sertleşmeler bayağa adet sancısı gibi sancılı oluyor sizin öyle değil mi:53:

son 3 haftaya kadar mı çalışacaksın?

benimde niyetim öyleydi ama son 5 hafta kala gemiyi terkettimm :)) çokta kendini zorlamya gerek yok cnm. iyi hissedersin git, baktın olmuyoo hiç kendini riske atma bu günlerede kolay gelmedik, tam sonuna gelmişken allah korusun canım....

canım evet son 3 haftaya kadar çalışmayı planlıyorum, ama nerde yorulursam orda bırakırım,gittiği yere kadar:50::50::50:

canım ben özele gidiyodum 1 ay öncesine kadar o dr um hep 2500 ve üstü normal bebek kilosu diyodu 2500 müş geçen haftada haftada 200-250 alıyolar 2750 olmuştur bile artık korkulacak bi durum yok istediği zaman gelebilir yağmur:24:
ya benim karnımdaki sertleşmeler bayağa adet sancısı gibi sancılı oluyor sizin öyle değil mi:53:

Evet cnm dr umda oyle dio....hem hafta hem kilo itibariyle hersey yolundaynis....bi problem olmazmis ins.
Cnm olmasi geken o sanirim....kailma oldugunda sanvida olmali sanirim...bu haftlqrda bu normql
Am kqsilmq belli sıklıkta belli araliklarlaoluosa duzenliyse bi gorunmekte fayda var

karnımda arar ara sertleşmeler var bugün...:emir_bebek:
cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum bakalım sıpam kaç kilo olmuş :8:
çok öslediiim yafrumu ben :emir_bebek::emir_bebek: akşam nasıl hareketler çekti babasına ya resmen eli ya da ayağı belli olu karnımın bi yerini dikleştirdikçe babası coştu :52::1:
küçük kuzularımız hayırlısı ile gelsinler inş. :46::emir_bebek:

Evet cnm dr umda oyle dio....hem hafta hem kilo itibariyle hersey yolundaynis....bi problem olmazmis ins.
Cnm olmasi geken o sanirim....kailma oldugunda sanvida olmali sanirim...bu haftlqrda bu normql
Am kqsilmq belli sıklıkta belli araliklarlaoluosa duzenliyse bi gorunmekte fayda var

petuşum şu kasılma denen şey nasıl oluyor yaa sürekli dinleyip duruyom kendimi hani eğer bişey varsa anlamamaktan korkuyorum :50:

yok canım düzenli değil kasılmalarım takip ediyorum bazen oluyo bazen olmuyo ama ağrı oluyo 10 sn kadar geçiyo
hayırlısıyla sağsalim doğursak artık:18:

petuşum şu kasılma denen şey nasıl oluyor yaa sürekli dinleyip duruyom kendimi hani eğer bişey varsa anlamamaktan korkuyorum :50:

Cnm boyle karninin bi yeri top gibi sisio ve sertlesio..
Elinle dokununca bariz bi sertlik oluo, bebek olsa elinle ittirince gecio ama kasilma gecmio..bi dk falan kalio oyle sonra hafif haif yumsuo bi bakmissin yumusavik olmus karnin yeniden...o kasilma aninda beline yada karninada yda cai kemigine kukunada bi agri giriomus cogu kiside...ben hic oyle olmadim...eger yakinda bi kontrole gideceksen soyle dr una nst ye baglasin...en guzel oyle anlasilio...kasilman olunca nst cihazinda bi sayi surekli artio yumusamaya baslayinca dusuo...makinayi takip edersin sayi artinca ne hissediosun bakarsin iste o kasilma...bende oyle ogrendim kasilmanin ne oldugunu oncesinde bilemiodum

of çok acıkıyorum bu aralar ya....inş. oğluşuma yarıyordur :emir_bebek: ben kilo almayım yaa yiterr:ssz:
bu ne acıkmadır böle geçen gece 4 te wc ye kalktım karnım gurulduyor resmen yememek için zor tuttum kendimi :14:

Günaydın şeker anneler.

Nasılsınız bakalım. Son 3 haftamıza başladık bugün :)
Bitse de gitsek :):nazar::nazar::nazar:

of çok acıkıyorum bu aralar ya....inş. oğluşuma yarıyordur :emir_bebek: ben kilo almayım yaa yiterr:ssz:
bu ne acıkmadır böle geçen gece 4 te wc ye kalktım karnım gurulduyor resmen yememek için zor tuttum kendimi :14:

Bende evde bi duzen tutturamadim ya..
Gunde 2 ogun yiyom..
Ne yedigimi bilmom..
Ceviz badem hic yemez oldum...meyve ona keza..
Calisirken hersey duzenli hersey saatleydi ne guzel

Cnm boyle karninin bi yeri top gibi sisio ve sertlesio..
Elinle dokununca bariz bi sertlik oluo, bebek olsa elinle ittirince gecio ama kasilma gecmio..bi dk falan kalio oyle sonra hafif haif yumsuo bi bakmissin yumusavik olmus karnin yeniden...o kasilma aninda beline yada karninada yda cai kemigine kukunada bi agri giriomus cogu kiside...ben hic oyle olmadim...eger yakinda bi kontrole gideceksen soyle dr una nst ye baglasin...en guzel oyle anlasilio...kasilman olunca nst cihazinda bi sayi surekli artio yumusamaya baslayinca dusuo...makinayi takip edersin sayi artinca ne hissediosun bakarsin iste o kasilma...bende oyle ogrendim kasilmanin ne oldugunu oncesinde bilemiodum

çok teşekkür ettim petuşum...evet cmts kontrole gitcem zaman hızla geçsin istiyorum artık bebeğimi görmek istiyorum ve o gün tam 35.haftamızı dolduruyoruz petuş teyzesi :emir_bebek: nst ye bağlarlar mı bilmiyorum..

çok teşekkür ettim petuşum...evet cmts kontrole gitcem zaman hızla geçsin istiyorum artık bebeğimi görmek istiyorum ve o gün tam 35.haftamızı dolduruyoruz petuş teyzesi :emir_bebek: nst ye bağlarlar mı bilmiyorum..

Bende crs gidcem hairlisi ins. Bakalim
35 bitiosa baglar sanirim..
Cunku normal rutinde devam etseydim benim dr 36 da ilk nst demisti..
En kotu bahsedersin cnm dr una kasilma gibi bisi oluo ama tam anlayamiom bu ne ki die dsin dr un cihaza baglayip bi anlatir sana

Havada bugun cok guzel dimi ist. Da
Yegenimi aldim sitenin icindeki parktayiz
O oynuo bende gunesleniom, sıkıldim bugun cok...ablam ve kardesimle kavga ettim, kafam dagilsin die oturyom parkta
Ben yalniz yasamaya alismisim 12 yildir...aile falan yalan olmus...3 gunden sonra bunalmaya basliorum..
Ev cok kalanalik gelio su anda..
Esime diorum gitsinler dogumda gelen gelsin...acil durum olursa ben kendim taksi cagirir giderim hastaneye
İzin vemio evde yalniz kalmama...ama boylede cok sinir stres yapiom kendime...zaten evde olmak zor bide kalabalikla daha zor...yalniz kalmak istiorum

Bende crs gidcem hairlisi ins. Bakalim
35 bitiosa baglar sanirim..
Cunku normal rutinde devam etseydim benim dr 36 da ilk nst demisti..
En kotu bahsedersin cnm dr una kasilma gibi bisi oluo ama tam anlayamiom bu ne ki die dsin dr un cihaza baglayip bi anlatir sana

bende asistanına sormuştum ilk nst 35.haftada yapıyor dr.demişti
petuş bu arada yağmurun hareketleri arttı mı azaldı mı benimki çok hareketli ya hani yeri daralıyor falan demişlerdi hareket azalır demişlerdi bende sanki daha çok arttı :emir_bebek: resmen taklalar atıyor

Back
X