göbüşlü hatunlarr naparsınızz??
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmiş tabi biz ne zamandır girmediğimizden oğluşmla yeni görüyoruz..memlekete gelince bi yoğunluk alıyore bizi..
son zamanlar geçmiyo kızlar yaaa![]()
Sen yenisin galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göbüşlü hatunlarr naparsınızz??
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmiş tabi biz ne zamandır girmediğimizden oğluşmla yeni görüyoruz..memlekete gelince bi yoğunluk alıyore bizi..
son zamanlar geçmiyo kızlar yaaa![]()
Gunaydin sekerler :) bugun erkenden 5.30 da uyandik bebisimle, bidahada uyuyamadik.. Bu son haftalar gecmek bilmiyor yahuu hele bide agrilar... Ayaklarimin uzerine basamiyorum bileklerim acayip agriyooo
Ama bebisimin kipir kipr oynamasi herseyi unutturuyor.. Cok enteresan bi duygu hala inanamiyorum bi bebegim olacagina
Rabbim olmayan herkese nasip etsin insallaahhh..
günaydın annecikler....
Petuş kontrol kaçta ?
günaydınnnnnn
petuş hadi hayırlı haberlerle gel,mutlaka haber ver bişey olursa
kaçtaydı randevun?
Hemen hbr verrim canlarim...10 da randevum...cikarim birazdan..
İns. Bi katakulliye gelir, hade hade doguma der dr:)))Psikiolojik olarak cok hazirim bugun dogurmaya![]()
Hemen hbr verrim canlarim...10 da randevum...cikarim birazdan..
İns. Bi katakulliye gelir, hade hade doguma der dr:)))Psikiolojik olarak cok hazirim bugun dogurmaya![]()
kıslar internet bağnatımızda olan sorun nedeniyle dün bir endişeye sebep olmuşuz şu an için face e giremiyoruz ama kk ne girdik şimdilik
ama her an yine bağlantımız kopabilir merak etmeyinn
gün içinde tekrar girebilecekmiyim sorun nedeniyle bilmiyorum ama şu ana kadar doğum yok ve belirti yok yarın da kontrolümüz varrr
merak eden arkadaşlara duyrulurr![]()
ben dün sabah petuşu merak ettiğimizde didim kumsalda yok didim,kumsal bizimle mesai sattinde gelirdi didimneyseki dilşah aradı aldık haberini
![]()
of arkadaşlar deliricem 36 haftalığım ve 16 kilo almışım ve çok dikkat ediyorum yediğme,nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum.bnm durumda olan var mı?
34.haftadayım ve 15 kilo aldım şimdiye kadar, takma verirsin sonra... Bende aşırı bişey yemediğim halde alıyorum, bünye meselesi kimi yer almaz kimi yemez ama alır...
canım bebkler büyüdükleri için hareket alanları kısıtlanıyormuş ya onun için olabilir,ama çok endişe ettiysen yakındaki bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle,için rahatlamış olurKızlar merhaba,
34.haftamdayım, bebeğimin hareketleri 2 gündür baya az. Çok hafif ve derinden hissediyorum. Sadece en belirgin sağ kaburgamda baskı hissediyorum ama başka bişey net değil. Bişey olabilir mi? Yeri daraldığı için mi acaba azaldı hareketler? Fikri olan var mı acaba?
of arkadaşlar deliricem 36 haftalığım ve 16 kilo almışım ve çok dikkat ediyorum yediğme,nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum.bnm durumda olan var mı?
canım bebkler büyüdükleri için hareket alanları kısıtlanıyormuş ya onun için olabilir,ama çok endişe ettiysen yakındaki bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle,için rahatlamış olur
Doktorumun muayenesi çok yakın, yaklaşık 1-1,5 saattir tık yok birdenbire azalması endişelendirdi beni. Eğer bu şekilde uzun süre giderse bi giderim, çok teşekkür ederim.![]()