2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım normal bunlar bebek agrlastıkca o gerilmeler kasılmalar oluyor .. halsızlık durumu bende de mecvut hep bi uyku halım var :31:

kaçıncı haftada kordon dolanması olmuştu yoksa yeni olan bişimi ? onemlı bisi olsaydı dr un solerdi herhalde :26:

kusura bakma ama canım sende işgüzarlık yapmısın k.validenın dogum gununu kutlatarak çok iyi niyet herzaman fayda etmiyor...

:53::53::53: senin kayınvalideni bana gonder sen canım ya stresimi onun ustunde atmak istiyorum ona yeri opturmek istiyorum geri z. bak ya soyledigi lafmı sımdı bu dengesizin allah ona verir hakettigini :47::47::47::47::47::47:

:nazar: maşallah bebegine cnmcım

nazarım hiç stres yapmana gerek yok dr un sezeryan onermiş hiç tereddut etme ol...

seviyorum seni canım :54::54::54::54:

merhabalar bayanlar
geçmişe bakamadım ptesi itibariyle izne ayrıldım doğuran mı var
evde olmak güzel ya
anneme gittim 2 gün kaldım geldim sessizlik istiyorum da

ama benim telaşlar var ve çok kararsızım yeni evimiizn banyo fayanslarını mutfak dolaplarını renkleri parkelerini seçiyorum
ne zor iş bu anlamadım ama
mutfak dolabının altlarını abanoz üst kapaklarını parlak beyaz seçtim yerlerdeki granite ancak bunu uydurabildim
banyo fayansı için turkuaz beğenmiştim ellerinde yokmuş gidip bir daha renk beğeneceğim canım sıkıldı açık kahve yapacak müteahit bende k.rengi istemiyorum kırmızı siyah istemiyorum çok şaşkınım adi bana fikir verin olmaz mı

işten erken ayrıldım doğum izni için şimdi de evde çok sıkılıyorum. püff zaman geçmiyor sanki.:ssz: benim gibi olan var mı?

ben varım ben varım
dışarı çıkıp gezmek istiyorum hava süper
ayaklarım o kadar şişti ki 41 numara oldu
rahat yürüyemediğim için çıkmıyorum :(((

Öğlen oldu ama yine de günaydııııııııııııııın:21::21::21:

dün akşam çantalarımızı hazırladık sadece kızımın birkaç eşyası kaldı
bir karar verebilsem ne koyacağıma iyi olacak:44::44:

ben varım ben varım

çıkıp gezmek mi:53:
geçen gece 8dk'da bir sancısı çıkan bir arkadaş vardı kimdi o ya:1::1:
onun yatması gerekmiyor mu:1:

buraya daha haber gelmemiş ben yazayım bari

Paris bugün taburcu oluyooooooo:46::46:
ama hala 5cm açık:1:

çok sıkıcı bi gün hava yagışlı karanlık dışarıda çıkamıyom üffffffffff eksiklerde çok ama nerdeyse iki adımda yoruluyom nasıl tamamlanacak bilmiyom :50:

Öğlen oldu ama yine de günaydııııııııııııııın:21::21::21:

dün akşam çantalarımızı hazırladık sadece kızımın birkaç eşyası kaldı
bir karar verebilsem ne koyacağıma iyi olacak:44::44:

çıkıp gezmek mi:53:
geçen gece 8dk'da bir sancısı çıkan bir arkadaş vardı kimdi o ya:1::1:
onun yatması gerekmiyor mu:1:

ya içim gidiyo havayı görünce yaaa :14::14::14::14:
o yüzden pıırt diye doğurasım geliyo bebemmmm

kaşıntıyla alakalı sorunu olan arkadaş kimseydi lütfen beni okuyunca yazsın lütfennnn :36::36::36:

ben varım ben varım
zeynom o ayaklarda şişme henuz bende olmadı ya eski ayakkabılarımı giyiyorum ama birazcık eskıye gore sankı sıkıyor cok rahatsız etmesede ama ellerim baya şişiyor ozellikle sabahları bu oodem sorunu dogumdan ne zaman sonra ortadan kalkıyor acaba :26:
günaydın canım hoş geldin:16:
:48: hsb cnm
buraya daha haber gelmemiş ben yazayım bari

Paris bugün taburcu oluyooooooo:46::46:
ama hala 5cm açık:1:

:46: oğurtsalardı iyidi ama kısmet degilmiş :27:

aklım petuş ta :ssz:
yağmur gelmek için çabalıyor mu acaba :52:

ya içim gidiyo havayı görünce yaaa :14::14::14::14:
o yüzden pıırt diye doğurasım geliyo bebemmmm

aynen cnm ya doğsalar da alıp bebeişleri dışarı gezmelere çıksak.işin kötü yanı nisan ortasında tam havalar güzelleşecek çiçekler açacak böcükler çıkacak ama biz en az 15-20 gün evden çıkamayacağız neredeyse:(

çok sıkıcı bi gün hava yagışlı karanlık dışarıda çıkamıyom üffffffffff eksiklerde çok ama nerdeyse iki adımda yoruluyom nasıl tamamlanacak bilmiyom :50:

burdada tam tersi güzel bir hava var tam gezmelik
düşünüyorumda zamanında daha erken alma diyenleri de ohhhh iyiki almışım :118:
Seninde dediğin gibi gezmesi artık zor oluyor yanımızda bir taburemi taşısak napsak :1:

Seninde dediğin gibi gezmesi artık zor oluyor yanımızda bir taburemi taşısak napsak :1:

tabure fikri süpermş:))

zeynom o ayaklarda şişme henuz bende olmadı ya eski ayakkabılarımı giyiyorum ama birazcık eskıye gore sankı sıkıyor cok rahatsız etmesede ama ellerim baya şişiyor ozellikle sabahları bu oodem sorunu dogumdan ne zaman sonra ortadan kalkıyor acaba :26:

:48: hsb cnm

:46: oğurtsalardı iyidi ama kısmet degilmiş :27:

bir arkadaşım benim ki 6 ayda tamamen geçti demişti şişlikleri
ama bünyeden bünyeye değişiyor olmalı canım yaaa

kzlar bana deli diceksiniz belki ama küçük terier bi köpeğim vardı şimdi annemde bahçdelernde dolanıyo.çok kirlenmş çok bakımszlaşmış köpeğim.ben de annemdeym birazdan annem dışarı çıkacak diyorum ki o arada içeri alıp yıkasam mı acaba???

benim eşim halen daha erken diyo bogasım geliyo ne erkeni 6 haftam kaldı ve yürüyemiyorum ben alırım sen hiç merak etme diyo ama zevk meselesi ben kimsenin aldıgını begenmem ki:19:

Back
X