2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çok guzelmişş inşallah bızde böyle uygunfıyatlı buluruzyaa ben 200 lirayı çıkarmıştım gözden ama çok luzumsuz nekadar kullanıcak bu arada bugun bime gıttım burdan bılıyordum uyku tulumunu bıtane kalmış mavı 9 12ydi galıba yalan olmasın aldım elimee geri bıraktımm alsamıydımm kızlarr napçam ben bunu dedım bıraktım amaa :26::26::26: bu aradaa aynı dişlikten bizdedevarr 4 tane dişlik aldım hiç biriini kullanmıyo abuk sabuk seylerle kaşıyo dişlerini

evet canım cok kullanılmayacak orta saglamlıkta olsa yeterlı zaten..uzerınde 20 dakkadan fazla bındırmeyın falan dıye uyarılar yazmıslar.cok da bınmeyecek yanı.uyku tulumu gercekten guzel cıktı hem fıyatı.hemde %100 pamuklu hıc terletmıyor ve aldıgım gunden berı burun tıkanıklıgı kalmadı.gece üşütüyormustu demek.içinede bıraz ince gıydırıyorum rahat edıyor galıba gece uykusu düzene de gırmıs oldu boylece.dişliğini cok sevdı ne hıkmetse bır tanede ses cıkarmayanından aldım ona bakıyo sallıyo ses cıkmayınca fırlatıyor :))

Eki Görüntüle 537065 Eki Görüntüle 537066 Eki Görüntüle 537067 Eki Görüntüle 537068 Eki Görüntüle 537069

kızlar uyku tulumlarını bugun sordum 40lıra dedıler.aldıgımdan bır farkı da yok..iyiki almısım dedım valla..bu arada bisidicem yurutece 65 lıra dedıler.peşin olunca 50 lıraya aldım canım

Uyku tulumunun pembesini aldım ben de, 18 ay bizimki, kocaman oldu, içinde kaybolduk. Tedi'de mont şeklinde olanı vardı, tulum 20 tl idi. Görürsem onu da alacağım, kışın dışarı çıkarırken lazım bence. Bu arada yürütecin pembesi bizde var. 40 liraya almıştık Esenler'de ev eşyaları satan bir mağazadan.

Kızlar ya 2 gecedir çok kötü durumdayız. Ağlayarak uyanıyor ve saatlerce durmuyor. Emziriyorum, altına bakıyoruz bir şey yok. Oynuyoruz her şeyi yapıyoruz ama yok saatlerce susmuyor. En son pili bitince uyuya kalıyor. Hiç böyle olmazdık geceleri, en fazla uyanır, ağlar, meme emer uyurdu. Eşim de ben de perişan olduk geceden beri. Ateş de var biraz. Bir kaç gündür ateş düşürücü Calpol ve fitil veriyorum ara ara. Aşıdan desem 5 günü geçti aşı olalı. Dişten desem belirti yok. Evin içinde dolanıp duruyoruz bir oraya bir buraya. Gündüz de aynı huysuzluk devam ediyor. Dışarı çıkacaktık misafirliğe ve alışverişe, hiç birine cesaret edemedim ya otobüste falan huysuzlanırsa diye.

Kızlar ya 2 gecedir çok kötü durumdayız. Ağlayarak uyanıyor ve saatlerce durmuyor. Emziriyorum, altına bakıyoruz bir şey yok. Oynuyoruz her şeyi yapıyoruz ama yok saatlerce susmuyor. En son pili bitince uyuya kalıyor. Hiç böyle olmazdık geceleri, en fazla uyanır, ağlar, meme emer uyurdu. Eşim de ben de perişan olduk geceden beri. Ateş de var biraz. Bir kaç gündür ateş düşürücü Calpol ve fitil veriyorum ara ara. Aşıdan desem 5 günü geçti aşı olalı. Dişten desem belirti yok. Evin içinde dolanıp duruyoruz bir oraya bir buraya. Gündüz de aynı huysuzluk devam ediyor. Dışarı çıkacaktık misafirliğe ve alışverişe, hiç birine cesaret edemedim ya otobüste falan huysuzlanırsa diye.
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur ama anlattıkların daha çok diş çıkarma huzursuzluğu gibi, ateşini devamlı takip et geçmiyorsa doktora gidin. Benim oğlum da bazen geceleri huzursuzluk yapar ama öyle saatlerce sürmüyor. Diş olmazsa bile belki başka bir rahatsızlığı vardır, oğlum genelde gaz ve karın ağrısından huzursuzlanıyor

Belkide boğazlarında falan agrı vardır doktora götur istersen.umarım cabuk iyileşir gecmis olsun canım

kızlar oğlum oyuncaklarına dönüp bakmıoyr ama TV kumandasına hasta resmen,dün ışıklı sesli bir oyuncak araba aldık turuncu renkli falan,dönüp bakmıyo doğru dürüst,göz kumandada :1:

Bizimki de uyumuyor doğru düzgün
Sebebi belli diş çıkartacak
Aynı gün doğan arkadaşımın bebeği çıkarttı dişleri ama benimki bekliyor halen.
Senin bebişinde uyumaması muhtemelen bundandır

kızlar oğlum oyuncaklarına dönüp bakmıoyr ama TV kumandasına hasta resmen,dün ışıklı sesli bir oyuncak araba aldık turuncu renkli falan,dönüp bakmıyo doğru dürüst,göz kumandada :1:

Oyuncakları bebişler için değil biz yetişkinler için üretiyorlar.
Neticede onlaırn kararını biz veriyoruz.
Ve maalesef öyle ticari olmuşki, bebeğe faydalı olur yada zararı dokunur yada bebek için uygun dğeil diye düşünen yok
Varsa yoksa ebebeynler alırmı, severmi
Renkli sesli kokulu...
Eşim doktor, burdan biliyorum, bu yaş için değil dedi bu oyuncak.
Hızla değişen durumlar zarar verirmiş bebişin mental gelişimine...
Bence dikkatli olalım, anne-baba işi oyuncaklarla oynasınlar...

kızlar merhaba, bugün kızımla Ankaraya geldik çok şükür..ama hava baya bozuktu uçak 20 dk dolandıktan sonra inebildi ödüm patladı resmen türbülastan :( kızıma gelince çok korkuyordum durmaz diye ama daha uçak kalkmadan uyudu ve inene kadarda uyanmadı çok şükür..küçük kurbağayı söyleyerek uyuttum, normalde ayakta sallamadan uyumuyordu, saolsun ayakta sallamayıda bakıcı alıştırmış, önceden yanıma yatırıyordum uyuyordu..bu hafta tekrar unutturmayı denicem bakalım ankarada..bizden haberler böyle ama ailemi görünce kızım nasıl ağladı geldiğimden beri bağıra bağıra ağlıyor, uyuttum çok şükür..yabancıladımı anlamadım, yoksa bir yerimi ağrıdı bilemedim..herkese iyi geceler..

Belkide boğazlarında falan agrı vardır doktora götur istersen.umarım cabuk iyileşir gecmis olsun canım

Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur ama anlattıkların daha çok diş çıkarma huzursuzluğu gibi, ateşini devamlı takip et geçmiyorsa doktora gidin. Benim oğlum da bazen geceleri huzursuzluk yapar ama öyle saatlerce sürmüyor. Diş olmazsa bile belki başka bir rahatsızlığı vardır, oğlum genelde gaz ve karın ağrısından huzursuzlanıyor

Sağolun kızlar. Diş haricinde hiç bir sıkıntısı yok, eline aldığı ağzında zaten. Ama korkuyoruz tabi başka bir şeyi mi var diye. Kucak istiyor, yalnız kalmayayım diyor. Kucağa alıp dolaştırınca özellikle mıncıklayacağı çiçek vb. şeylerin yanına götürünce bütün derdi geçiyor gündüzleri. Bırakınca replay oluyoruz. :) Ama gece gerçekten çok zor geçiyor 2 gündür. Umarım bu geceyi sorunsuz hallederiz.

Ada hanım da bayılıyor tv kumandasına, laptopa, telefona, bilgisayar klavyesine. Bugün amcasının mouse'unu yiyordu. :)) Ev telefonuna fena takmıştı kafayı. En sonunda kablosunu çıkardım verdim eline, oyuncak yaptık onu da iyi mi ? :))))

Sağolun kızlar. Diş haricinde hiç bir sıkıntısı yok, eline aldığı ağzında zaten. Ama korkuyoruz tabi başka bir şeyi mi var diye. Kucak istiyor, yalnız kalmayayım diyor. Kucağa alıp dolaştırınca özellikle mıncıklayacağı çiçek vb. şeylerin yanına götürünce bütün derdi geçiyor gündüzleri. Bırakınca replay oluyoruz. :) Ama gece gerçekten çok zor geçiyor 2 gündür. Umarım bu geceyi sorunsuz hallederiz.

Ada hanım da bayılıyor tv kumandasına, laptopa, telefona, bilgisayar klavyesine. Bugün amcasının mouse'unu yiyordu. :)) Ev telefonuna fena takmıştı kafayı. En sonunda kablosunu çıkardım verdim eline, oyuncak yaptık onu da iyi mi ? :))))

Tek diş sıkıntısı olsun sonbahar hastalıgı kolay kolay gecmıyor canım.

Günaydın kızlar ahseni aşıya götürecem birazdan agzı burmu bitarafta gözü akıyo çok kötü aşı yaparlarmı açaba havada çok kötü :50:

Günaydın kızlar ahseni aşıya götürecem birazdan agzı burmu bitarafta gözü akıyo çok kötü aşı yaparlarmı açaba havada çok kötü :50:

Günaydın ve gecmis olsun 4. Ay asimizda Nehirimde hastaydı ve atesi vardı iki gün sonra ya ertelendi. Atesi düstügü icin asıyi yaptılar ama gece cok zor gecti. Atesi cok yükseldi aman cok dikkat et . İnsallah rahat atlatirsiniz .

Son düzenleme:
Oyuncakları bebişler için değil biz yetişkinler için üretiyorlar.
Neticede onlaırn kararını biz veriyoruz.
Ve maalesef öyle ticari olmuşki, bebeğe faydalı olur yada zararı dokunur yada bebek için uygun dğeil diye düşünen yok
Varsa yoksa ebebeynler alırmı, severmi
Renkli sesli kokulu...
Eşim doktor, burdan biliyorum, bu yaş için değil dedi bu oyuncak.
Hızla değişen durumlar zarar verirmiş bebişin mental gelişimine...
Bence dikkatli olalım, anne-baba işi oyuncaklarla oynasınlar...

haklısın aslında,peki ne öneriyor eşin,yani 6+ ne alalım oyuncak olarak,ya da kumandayı falan eline verelim oynasın mı?çünkü ondan hiç sıkılmıyor ama çıngıraklı bi şeyle bir iki dk oynayıp atıyo kenara.sonuçta biz de üstünde yazan etikete bakıp alıyozs 6+,12+ vs diye

kızlar merabalar bugün metehanı aşıya götürdük 3 bacak bir de ağızdan damla yavrum ilkinde güücük atıodu diğerlerinde ağladı:((ben bakamadım zaten babası girdi eve gelince düzeldi şimdi ateş takibi falan yapyorum inşallah çıkmaz..:(
bu arada mama sandalyesi almayı düşünüyomusuuz? ya da alanlar hangi marka aldınız

kızlar merabalar bugün metehanı aşıya götürdük 3 bacak bir de ağızdan damla yavrum ilkinde güücük atıodu diğerlerinde ağladı:((ben bakamadım zaten babası girdi eve gelince düzeldi şimdi ateş takibi falan yapyorum inşallah çıkmaz..:(
bu arada mama sandalyesi almayı düşünüyomusuuz? ya da alanlar hangi marka aldınız

gecmiş olsun canım bizde aşımızı olduk geldik benim kız sürekli agladıgı için aşıdanmı yoksa normal halimi anlamıyorum ateş takibi yapıyorum şimdilik mama sandalyeside biz çikkonun aldık arkası ayarlana biliyor 3 ayarlı rahat şimdilik yarı oturur vaziyette ben begeniyorum ama ahsen tek durmayı sevmedigi için pek memnun degil:1:

Günaydın ve gecmis olsun 4. Ay asimizda Nehirimde hastaydı ve atesi vardı iki gün sonra ya ertelendi. Atesi düstügü icin asıyi yaptılar ama gece cok zor gecti. Atesi cok yükseldi aman cok dikkat et . İnsallah rahat atlatirsiniz .

bizim ateş yok diye yaptılar canım annem başını üşütüşsünüz ondan gözü akıyo dedi ama içimize sinmedi doktoru gece nöbetçiymiş diye akşam gidecez inşallah bi sorun olmaz burnuda kötü hırlayıp duruyo otribebe iyiymiş burda duydum eşim elazıgda bulamadı internetten istedik bakalım ne zaman gelecek

Biz de almayı düşünüyoruz ama mama sandalyesi mi alsak yoksa önü tabaklı salıncaklardan mı alsak kararsız kaldık. İkisini de almak istiyoruz aslında ama evimiz küçük ve koyacak yerimiz kalmadı. Yatak odasında ahşap, salonda elektrikle çalışan salıncak beşiği var. Salonun ortası zaten oyuncakçı dükkanı gibi. Kararsızız yani.

Back
X