saolun kızlar ama benim kızım çok hareketli malesef, belkide dönmemeside rahatsızlığı yüzündendir bilemiyorum..sevmiyor yüzüstü..sıkışıyor belkide bilemiyorum..benim kızım tüp bebek tedavisi ile 5 yıl sonra oldu :) o bizim gözbebeğimiz :) birde sağlık problemleri olunca iyice üstüne düştük..kalbinde üfürüm olarak doğdu, akciğere giden damarın birinde darlık var ama çok şükür iyi, daha küçükken 5-6 kez çok ağladığında tıkanıp nefessiz kaldı elimde..o zamanlar kabus gibiydi..ona üzüntüden benim sütüm kesildi emziremedim, 2.5 ay sarılığı sürdü..benim için çok zor günlerdi ama çok şükür daha iyi..Eğer delik küçülmeseydi aynı kalsaydı veya genişleme olsaydı kızım ameliyat olacaktı ama son kontrolünde azda olsa küçülmüş..bir dahaki kontrolü nisan 25de, o zaman 1 yaşında olacak inşallah..Rabbim hediye olarak bize hayırlı bir haber almayı nasip eder inşallah...kontrolleri ankarada oluyor, ben doğudayım, burdaki doktorlar bilmiyor ve bende sormadım açıkcası ondan olabilirmi bu dönmeme olayı diye..hakkımızda hayırlısını versin Rabbim..herkesin evladı kıymetli ama geç bulunca ve tedavi ile olunca insan daha bir titriyor üstüne..bir arakadaşında sanırım 8 yıl sonra olmuştu oda biliyordur bu durum ne kadar zor

( çok duygulandım valla ağlayacam :) Rabbim ağlatmaz inşallah