merhaba
ekleyemezsin tabi
bana tablodaki olması gerekn bilgilerini yaz hemen ekleriz senide:126:
benim yarın aşılama sonrası 14. günüm bitiyor.dün gece heyecandan uyuyamadım.acaba bugun bir kan testi y
aptırsam mı diyorum.vakit son günlerde zor geçiyormuş.umarım yarın çok çok iyi bir haber verebilirim sizlere.
kızlar bişey sorucam özellikle pcolu olan kızlar şuan kaç kilodasınız?
bana neden verilmediki acaba iyice gerildim dünden buyana karnım ağrıyor şişkinlikvar sanki her an kırmızıyı görücekmişim gibi bi yandan çalışıyorum kadınlar geliyor durmadan her an birini boğabiirim :)
son 8 -10 aydır pco luyum.yıllardır hiç kilo problemim olmadı.hatta insanların çok zayıfsın,biraz kilo al dediği tiplendendim.boyum 1.75 kilom 60.34 beden giyerken artık 36 beden giyiyorum. son 4 ayda 4 kilo aldım.aylar geçtikçe kilo almaya devam edip "yarmagül" gibi olma yolunda hızla ilerliyorum
cnm bakıldığında sen hiç pcolu gibi durmuyosun baksana hiç kilon yokbelirti olarak kıllanma mı var peki sende?çünkü 2 tür hasta varmış birisi kilolu olan kıllanması olmayan,diğeri kilosu olmayan kıllanması olan diye..ne güzel hiç kilo problemin yok aslında kolay hamile kalabilirsin ama..eşinde sorun varmıydı cnm?
canım bende kıllanma sivilcelenme falan da yok.kaymak gibiyimama yumurtalıklarda pco görünü var.son aylarda adet düzensizliği yaşamaya başladım.eşimde eşşek gibi sağlıklı ama Allah ım uygun görmüyor demek ki daha.iki kez düşük yaptım.pıhtılaşma problemim var.şaka bir yana sanırım stresten olmuyor.çok kafama takıp çok üzüldüm.arka arkaya iki düşük çok yıprattı beni.toparlandım,ama son 10 aydır da denedik olmadı.bu ay aşılama yaptık işte.durumlar böyle.sen de nasıl kilo?kıllanma falan?
demekki sende daha başlangıcındasın cnm önceden anlaşılması çok iyi olmuş..maşallah ne güzel eşindede sendede bişey yokmuş..çok düşünmemek kafaya takmamak gerekiyo düşünerek ilişkiye girersen olmazmış zaten..vakti zamanı var daha desene anne olmak için..2 kere yaptığın düşük normal yollardan mı oldu peki?benim kilom var yaa evlendikten sonra 20kg aldım su içsem yarıyo derler ya aynen öyleydi e tabi bebekte olmadı haliyle..şubatta aşılama yaptırdım tutmadı herşey çok iyiydi ama olmadı..bende diyete başladım geçen aydan bu yana diyetteyim 6kg verdim şimdilik..devam ediyorum hala..allahtan kıllanma yok bende oda olsaydı yanmıştım valla..[/QUOTE
diğer ikisinde normal yolla hamile kaldım.sonra ne olduysa oldu her şey alt üst oldu.düşünerek ilişkiye girmemek mümkün değil ki.klomen kullandım 4 ay.ilişkinin saati günü belli.gel de kasılma.gel de düşünme.aklımdan çıkmıyor ki.canım bizim gelinimiz(amannn duymasın) 80 kilo hamile hamile kaldı.kilonun alası onda vardı.adet düzensizliği de vardı.ama gel gör ki tedavisiz oldu bebeğimiz.diyeceğim o ki kilonu da çok kafana takma.vermen çok güzel. ayda 6 kilo süperrrr....kaç kilo fazlan var canım?
demekki sende daha başlangıcındasın cnm önceden anlaşılması çok iyi olmuş..maşallah ne güzel eşindede sendede bişey yokmuş..çok düşünmemek kafaya takmamak gerekiyo düşünerek ilişkiye girersen olmazmış zaten..vakti zamanı var daha desene anne olmak için..2 kere yaptığın düşük normal yollardan mı oldu peki?benim kilom var yaa evlendikten sonra 20kg aldım su içsem yarıyo derler ya aynen öyleydi e tabi bebekte olmadı haliyle..şubatta aşılama yaptırdım tutmadı herşey çok iyiydi ama olmadı..bende diyete başladım geçen aydan bu yana diyetteyim 6kg verdim şimdilik..devam ediyorum hala..allahtan kıllanma yok bende oda olsaydı yanmıştım valla..[/QUOTE
diğer ikisinde normal yolla hamile kaldım.sonra ne olduysa oldu her şey alt üst oldu.düşünerek ilişkiye girmemek mümkün değil ki.klomen kullandım 4 ay.ilişkinin saati günü belli.gel de kasılma.gel de düşünme.aklımdan çıkmıyor ki.canım bizim gelinimiz(amannn duymasın) 80 kilo hamile hamile kaldı.kilonun alası onda vardı.adet düzensizliği de vardı.ama gel gör ki tedavisiz oldu bebeğimiz.diyeceğim o ki kilonu da çok kafana takma.vermen çok güzel. ayda 6 kilo süperrrr....kaç kilo fazlan var canım?
Sanırım hasta oldum gibi,hafif bi kanama oldu akıntıyla beraber..Bitti galiba(
Canım tam kırmızı diyemem ama ne biliyim ben iyi bişeyde düşünemicek kadar üzüldümnasıl bir kanama olduki eger ahverengi veya pembemsi ise yerleşme kanamsıda olabilir dur hemen sıkma canını
Canım bari senin yüzün gülsün inşallah..Kanamanın devamıda gelmedi ama benim umudumu bitirmeye yettisurett cnm üzme kendini hayırlısı böyleymiş yakında bende sana katılırım 3 gündür karnım ağrıyo ama olmadım bügün çok şiddetli ağrıyo olcam hertuvalete gitmeye korkuyorum benimde moral sıfır olmazsam yarın test yapıcam inş olmamda hamile kalırım
Kızlarrr.... ne zamandırrrr giremiyordum foruma diğer sayfaları okuyamadım maşallah baya kabarmış inşallah herkes iyidir hamile haberlerimiz artar taşar :=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?