karalll surett ınsallah hamıelsınızdır edgokceede ınsallah hamıledır guzel haberlerınızı beklııyroumm
canalr sıze bısı dıycem bu doktorun ıteınde okudum benım doktorun kanama olsa dahı asılama yapılan kısıler kan testı yaptırsın dıyo dıs gebelık olabılrımışş..
Benım kanamam oldu ama hıc agrım yok normalde benım suan kudurmam lazım ve ılac almam lazım agrı kesıcı suan hıc hap ıcmeıdm halde karnım agrımıyo bugun doktorumla konuscam bakalım ne dıycek cok ılgınc ama agrı olmamasıı
slm kızlar durumlar nasıl? nasılsınız?
canım hoşbuldum:) bu aralar aşırı mide bulantısı yaşıyorum malasef o yüzden hiç giremedim arada acıp okumaya calıştım ama kafam almıyordusiz nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar :)
Canım benim geçen ay 26.günde oldu bugünde 26.gün hani normalde 28.günde olurdu ama akıntının arasında zar şeklinde oldu 1 saat evvel şimdi bişey yok ama????idrarla çıkmaz canım lekelenmen olduysada bekle yarın ertsi günde gelmezse bilki hamilesin adet gününmü bugun senin
alah sendende razı olsun canım kanaman çokmu oldu lekelenme gibimi eyerlekelenme gibioldusa yada dün oldu bugün olmadıysa belkide hamiledirsin benim kızıma hamile kaldığım ay lekelenmem oldu ilk gün bidaha olmadı bazen oluyo öyle şeylker ondan dedim
Canım benim geçen ay 26.günde oldu bugünde 26.gün hani normalde 28.günde olurdu ama akıntının arasında zar şeklinde oldu 1 saat evvel şimdi bişey yok ama????
yok canım hıc acıtmıyo ama vıdeosu var ızle ona gore yap ıgneyı yanı bırısı gostersın oyle yappp
hıc can yakmıyoo
tuncss bugün girmedi nete,inşallah morali bozuk değildir!!!morellerı bozmak yokkk
ama sunu soylıyım beklemek sonucun olumsuz olmasından daha cıldırtıcıı
tuncctan bı haber varmı kızlarr goremedım onuuu
Canım benim geçen ay 26.günde oldu bugünde 26.gün hani normalde 28.günde olurdu ama akıntının arasında zar şeklinde oldu 1 saat evvel şimdi bişey yok ama????
cnm nasılsın şu an ne aşamadasın. birşey sorcam sen progestanı ne kadar kullandın doktorumuz aynı ya ondan sordum ne zamana kadar kullanıcam ben bunu. 15 gün sonra hastalanmazsan telefonlaşırız dedi hapı sormayı unuttum.
Cansucumm inşallah dedğin gibidir,sol yumurtalığımda bi ağrı oldu ondan sonra böle bişey gelişti,ardından bişey olmadı.Ahh nerde yatmak iş yerindeyimcanım yat dınlennnn..,
belkı hamıle olabılırısn yanı kanama dgl senınkıı
bıdaha kanama olmazsan bılkı kesın hamılesınn
tuncss bugün girmedi nete,inşallah morali bozuk değildir!!!
Cansucumm inşallah dedğin gibidir,sol yumurtalığımda bi ağrı oldu ondan sonra böle bişey gelişti,ardından bişey olmadı.Ahh nerde yatmak iş yerindeyim
Karall merakta bırakma bugün çıkmaz ama sen yinede yaz,rabbim ve melekleri yanında olsun inşallah..ben çıkıyorum arkadaşlar salık ocağının yolunu tutacam benim için dua edin lütfennnnnnnnnn haberide alınca yazarım..
Dün biraz keyifsizdi,sanırım sonlara doğru böyle oluyo umudumuz bebek olması yönünde..inşallahh morelı bzoukk dgldırde kontrol amaclı doktordadırr yanı bebiş kontroluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?