Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bari senin yüzün gülsün inşallah..Kanamanın devamıda gelmedi ama benim umudumu bitirmeye yettiTest alsammı sence yinede yapmaya değermi??

amin işn cnm güler seninde tAbi bence al cünkü böle şeyler normal niye dersen adet zamanın ve leke gelmesi normal belkide bu son leken inş hamilesindir bence test al rahatla bende olursam eğerki inş olmam ben yine yapıcam ama olcak gibi ağrıyo çok korkuyorum

Aman dur korkma olacağını düşün,etkilenme falan benden.Az önce lavobaya girdim bişey yoktu,en iyisi ben seni dinleyide bir test alayım zaten bugün 13.gün..Ne kaybederim ki dimi?

Aman dur korkma olacağını düşün,etkilenme falan benden.Az önce lavobaya girdim bişey yoktu,en iyisi ben seni dinleyide bir test alayım zaten bugün 13.gün..Ne kaybederim ki dimi?

heralde al yap için rahat eder allahım sen yüzümüze bak inş hamileyizdir ..........................benimde yarın 13.günüm bende yarın yapcam bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

birde arkadaşım kanaman olursa veriyolar progestanı kanaman yoksa kafaya takma benim kanamamolduğu için verdi doktor oda iyi geldi kanamamı durdurdu...

heralde al yap için rahat eder allahım sen yüzümüze bak inş hamileyizdir ..........................benimde yarın 13.günüm bende yarın yapcam bakalım hayırlısı

nasılsın arkadaşım ben pek umudum kalmadı cansınun regnesi gelmiş biz 3müz aynı gün aşılamacılarındanız bende gidiyim salık ocağına diyorum ayağım gitmiyo napcamı bilimiyom bi hafta var adete benim daha

bendede pko başlangıc var ama kıllanmam yok kiloda evlendikten sonra aldım normal kilomdan 5 kilo fazlam var boyum 175 kilomda 71

12. günden sonra belli olur diyolar sen nasılsın bi değişiklik varmı cnm

valla aynı şeyler ben artık belirtilere takılmıyorum kim aşılama yaptırdıysa hep aynı şeyler yaşıyo herhalde ilaçların etkisi bide ben bu sıra çok temizlik yaptım kafam daalsın zaman geçsindiye belim kırılcak gibioldu tutuğunu sanmıyorum bugüntest yapım kurutuluyımdiyorum ayağımda gitmiyo

test yapma kız bende salık ocağına gitcem çıkmaz idral testi yapma

karalll surett ınsallah hamıelsınızdır edgokceede ınsallah hamıledır guzel haberlerınızı beklııyroumm
canalr sıze bısı dıycem bu doktorun ıteınde okudum benım doktorun kanama olsa dahı asılama yapılan kısıler kan testı yaptırsın dıyo dıs gebelık olabılrımışş..
Benım kanamam oldu ama hıc agrım yok normalde benım suan kudurmam lazım ve ılac almam lazım agrı kesıcı suan hıc hap ıcmeıdm halde karnım agrımıyo bugun doktorumla konuscam bakalım ne dıycek cok ılgınc ama agrı olmamasıı

cnm bende pazartesi büyük temizlik yaptım ama bşeşe olmadı iyimdim taki karnım ağrıyana kadar çok korkuyorum inş olmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaptıktan sonra haberini bekliyorum mutlaka yazzzzzzzzzzzzzzz

morellerı bozmak yokkk
ama sunu soylıyım beklemek sonucun olumsuz olmasından daha cıldırtıcıı
tuncctan bı haber varmı kızlarr goremedım onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…