Canım bari senin yüzün gülsün inşallah..Kanamanın devamıda gelmedi ama benim umudumu bitirmeye yettiTest alsammı sence yinede yapmaya değermi??
Aman dur korkma olacağını düşün,etkilenme falan benden.Az önce lavobaya girdim bişey yoktu,en iyisi ben seni dinleyide bir test alayım zaten bugün 13.gün..Ne kaybederim ki dimi?amin işn cnm güler seninde tAbi bence al cünkü böle şeyler normal niye dersen adet zamanın ve leke gelmesi normal belkide bu son leken inş hamilesindir bence test al rahatla bende olursam eğerki inş olmam ben yine yapıcam ama olcak gibi ağrıyo çok korkuyorum
Aman dur korkma olacağını düşün,etkilenme falan benden.Az önce lavobaya girdim bişey yoktu,en iyisi ben seni dinleyide bir test alayım zaten bugün 13.gün..Ne kaybederim ki dimi?
bana neden verilmediki acaba iyice gerildim dünden buyana karnım ağrıyor şişkinlikvar sanki her an kırmızıyı görücekmişim gibi bi yandan çalışıyorum kadınlar geliyor durmadan her an birini boğabiirim :)
Amin amin amin yapar yapmaz ileti yazarım ben,iş yerindeyim birazdan ecz.ye uğrarım ..heralde al yap için rahat eder allahım sen yüzümüze bak inş hamileyizdir ..........................
hoşgeldin caroline nasılsın nerelerdeydin
Amin amin amin yapar yapmaz ileti yazarım ben,iş yerindeyim birazdan ecz.ye uğrarım ..
test yapma kız bende salık ocağına gitcem çıkmaz idral testi yapma
Amin amin amin yapar yapmaz ileti yazarım ben,iş yerindeyim birazdan ecz.ye uğrarım ..
heralde al yap için rahat eder allahım sen yüzümüze bak inş hamileyizdir ..........................benimde yarın 13.günüm bende yarın yapcam bakalım hayırlısı
kan testi yaptırcam
normalde adetini bi hafta geçinve anca çıkıyo şimdiden yapma morelin bozulur arkadaşım ..
cnm bakıldığında sen hiç pcolu gibi durmuyosun baksana hiç kilon yokbelirti olarak kıllanma mı var peki sende?çünkü 2 tür hasta varmış birisi kilolu olan kıllanması olmayan,diğeri kilosu olmayan kıllanması olan diye..ne güzel hiç kilo problemin yok aslında kolay hamile kalabilirsin ama..eşinde sorun varmıydı cnm?
12. günden sonra belli olur diyolar sen nasılsın bi değişiklik varmı cnm
Sahidenmi bugün 13.gün çıkmazmı diyosun şimdi?kan testi yaptırcam
normalde adetini bi hafta geçinve anca çıkıyo şimdiden yapma morelin bozulur arkadaşım ..
12. günden sonra belli olur diyolar sen nasılsın bi değişiklik varmı cnm
Sahidenmi bugün 13.gün çıkmazmı diyosun şimdi?
test yapma kız bende salık ocağına gitcem çıkmaz idral testi yapma
valla aynı şeyler ben artık belirtilere takılmıyorum kim aşılama yaptırdıysa hep aynı şeyler yaşıyo herhalde ilaçların etkisi bide ben bu sıra çok temizlik yaptım kafam daalsın zaman geçsindiye belim kırılcak gibioldu tutuğunu sanmıyorum bugüntest yapım kurutuluyımdiyorum ayağımda gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?