Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde bugun 5. Gunum. Ilk defa yaptirdigim icin cok heyecanliyim. Kasik agrim, gogus hassasiyeti hala devam ediyor. Asilamadan sonra yanlizca 3 gun Progestan 200 tablet kullandim. Doktorum fazlasina gerek duymadi. Insaallah tutar hepimizinki.
kandan mı bakılıyor bu verilen progestan için

umarım canım
nedense ben hep umutsuz bakıyorum aşılamam olsada olamayacak gibi geliyo
eğer sizlerin haberlerini güzel alırsam ışık doğuyo inanın içime
yarın sabah seni bekleyeceğimmm inşallah güzel haberler verirsin
sen ne hissediyosun cnm varmı belirtilerin ?

ben ilk günden beri hep iyi düşündüm.evet tutmuştur mutlaka dedim.kendime hep moral verdim.değişik bir akıntım var sadece.birde göğüslerimde irileşme.preston verdi dr bana 200 lük.belki onların etkisi olabilir bunlar diyorum.
İnşallah yarın hastane dönüşü iyi haberler vericem hepinize.

kandan mı bakılıyor bu verilen progestan için

Canim progestan icin herhangi bir test yapmadi. Asilama sonrasi olabilecek düsük tehlikesine karsi verdi. Progesteron hormonu rahimi bebek icin hazirliyor. Kalinlasmasini ve bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor. Hem asilama hem de tup bebek tedavisinde operasyonlardan sonra veriliyor. Kimi alttan jel olarak kullaniyor. Kimi de benim gibi agizdan tablet olarak aliyor. Hatta kimi test gunune kadar kullaniyor. Ama dr'um 3 gun yeterli dedi. Bekliyorum cnm bende

Insaallah tutmustur cnm. Bizede moral olursun. Allah'in izniyle guzel hbrlerini bekliyoruz.

cnm bu dr beni hiç tanımıyoki ilk defa gidecem inşallah yanlış zaman değildir

yok degildir ama genede ben telefon açıp sormanı öneririm oradaki kıza aşılama tedavisi için gelecegim ama bugün 1. günüm yarınmı gelsem diye sor bence.
benim doktorum hep 2. gün çagırdı beni ilk tedavimdede aynısı oldu.

offff yarın büyük gün.
inşallah canım hayallerin, umutların gibi sonuçlar ver bize yarın.

bana neden verilmediki acaba iyice gerildim dünden buyana karnım ağrıyor şişkinlikvar sanki her an kırmızıyı görücekmişim gibi bi yandan çalışıyorum kadınlar geliyor durmadan her an birini boğabiirim :)

Günaydın kizlarrrrrrrr yarın sonucu öğrenmeye gidiyorum ins hamileyimdir ama COK karnım agriyo ins adet olmam yok co üzülürüm dua edin

Canim belki rahimi hazir gormus olabilir. Zaten cok fazla bir fonksiyonu oldugunu dusunmuyorum. Normalde zaten vucud kendini hazirliyo bebek icin. Icini ferah tut sen cokta gerekli diil. Bende 3 gun kullandim sadece.
Benimde karnim asilamadan beri agriyor. Daha once hamile kalan arkadaslarimda hep agrilari oldugunu soylemislerdi. Hatta bi yerde bir kizin ilk asilama sonrasi yazdiklarini okumustum. Test gunu asiri agrim var herhalde tutmadi diyordu sonra ikizlere hamile oldugunu ogrendi hem de ilk asilamada. Sansimiz bol olsun bizimde.

inşallah tutmuştur. güzel haberlere ihtiyacımız var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…