kandan mı bakılıyor bu verilen progestan içinBenimde bugun 5. Gunum. Ilk defa yaptirdigim icin cok heyecanliyim. Kasik agrim, gogus hassasiyeti hala devam ediyor. Asilamadan sonra yanlizca 3 gun Progestan 200 tablet kullandim. Doktorum fazlasina gerek duymadi. Insaallah tutar hepimizinki.
benim yarın aşılama sonrası 14. günüm bitiyor.dün gece heyecandan uyuyamadım.acaba bugun bir kan testi y
aptırsam mı diyorum.vakit son günlerde zor geçiyormuş.umarım yarın çok çok iyi bir haber verebilirim sizlere.
umarım canım
nedense ben hep umutsuz bakıyorum aşılamam olsada olamayacak gibi geliyo
eğer sizlerin haberlerini güzel alırsam ışık doğuyo inanın içime
yarın sabah seni bekleyeceğimmm inşallah güzel haberler verirsin
sen ne hissediyosun cnm varmı belirtilerin ?
kandan mı bakılıyor bu verilen progestan için
ben ilk günden beri hep iyi düşündüm.evet tutmuştur mutlaka dedim.kendime hep moral verdim.değişik bir akıntım var sadece.birde göğüslerimde irileşme.preston verdi dr bana 200 lük.belki onların etkisi olabilir bunlar diyorum.
İnşallah yarın hastane dönüşü iyi haberler vericem hepinize.
cnm bu dr beni hiç tanımıyoki ilk defa gidecem inşallah yanlış zaman değildir
benim yarın aşılama sonrası 14. günüm bitiyor.dün gece heyecandan uyuyamadım.acaba bugun bir kan testi y
aptırsam mı diyorum.vakit son günlerde zor geçiyormuş.umarım yarın çok çok iyi bir haber verebilirim sizlere.
Canim progestan icin herhangi bir test yapmadi. Asilama sonrasi olabilecek düsük tehlikesine karsi verdi. Progesteron hormonu rahimi bebek icin hazirliyor. Kalinlasmasini ve bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor. Hem asilama hem de tup bebek tedavisinde operasyonlardan sonra veriliyor. Kimi alttan jel olarak kullaniyor. Kimi de benim gibi agizdan tablet olarak aliyor. Hatta kimi test gunune kadar kullaniyor. Ama dr'um 3 gun yeterli dedi. Bekliyorum cnm bende
Günaydın kizlarrrrrrrr yarın sonucu öğrenmeye gidiyorum ins hamileyimdir ama COK karnım agriyo ins adet olmam yok co üzülürüm dua edin
Günaydın kizlarrrrrrrr yarın sonucu öğrenmeye gidiyorum ins hamileyimdir ama COK karnım agriyo ins adet olmam yok co üzülürüm dua edin
arcn merhaba canım? nasılsın?
merak ettim eşin test yaptırdı mı ? Yaptırdıysa sonuçlar nasıl? inşallah güzel haberler vardır.
merhaba canım..Teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum...Evet canım yaptırdı..
En son testine göre fazla bi değişiklik yok morfoloji %3 yine
biraz canı sıkıldı eşimin ama yapacak bişi yok.
Allahın takdiri o ol derse olur..
Allah herkese hayırlısını nasip etsin
Sen nasılsın iyimisin?
bana neden verilmediki acaba iyice gerildim dünden buyana karnım ağrıyor şişkinlikvar sanki her an kırmızıyı görücekmişim gibi bi yandan çalışıyorum kadınlar geliyor durmadan her an birini boğabiirim :)
Sen nasılsın iyimisin?
Benim esim asilamadan bir ay once Gnc Arginmax kullandi ve degerleri %1 duzeldi. Morfoloji %2 iken %3 oldu ve sayisi da artti. Embryolog degerler cok iyi demisti asilama oncesi. Bizde Arginmax'i burdan duyduk. Ve halen kullanmaya devam ediyor. Eger bu asilama tutmazsa ikinci icin sansi artirir. Bir de keciboynuzu kurune baslicaz. Moralinizi yuksek tutun cnm. Allah yardimcimiz olsun
Sen nasılsın iyimisin?
sıkmayın canınızı, umudumuz her zaman olmalı. sibel hanım demişti yani morfolojik ve sayı olarak biraz düşük ama bize bunların içinden sadece bir tanesi lazım, olmayacak diye bir şey yok demişti. bu morfoloji inşallah bizi yanıltırda hamile kalırız canım.
ben yorgunum biraz,bayağı yoğun geçti hafta sonu. valla düşünmek istemesekte burdan ayrılamıyorum, sürekli açık vakit buldukça da okuyorum:) dün eşime sordum, ne zaman test yaptıralım diye, 1 ay sonra dedi, ok dedim bende, ve eğer ki bu ayda bir şey çıkmazsa ve sibel hanımı beklersek bizim aşılama ağustosa kalıyor. zaten temmuzda başlarım demişti, ama adetin başında gidildiğinden temmuzun başına yetişemiyoruz. daha çok var ama 1 ay sonraki testte daha net karar veririz sanırım ne olacağına cnm.
sıkmayın canınızı, umudumuz her zaman olmalı. sibel hanım demişti yani morfolojik ve sayı olarak biraz düşük ama bize bunların içinden sadece bir tanesi lazım, olmayacak diye bir şey yok demişti. bu morfoloji inşallah bizi yanıltırda hamile kalırız canım.
ben yorgunum biraz,bayağı yoğun geçti hafta sonu. valla düşünmek istemesekte burdan ayrılamıyorum, sürekli açık vakit buldukça da okuyorum:) dün eşime sordum, ne zaman test yaptıralım diye, 1 ay sonra dedi, ok dedim bende, ve eğer ki bu ayda bir şey çıkmazsa ve sibel hanımı beklersek bizim aşılama ağustosa kalıyor. zaten temmuzda başlarım demişti, ama adetin başında gidildiğinden temmuzun başına yetişemiyoruz. daha çok var ama 1 ay sonraki testte daha net karar veririz sanırım ne olacağına cnm.
Öyle tabi canım bize lazım olan bi tanesi..Allah isterse elbette verir..Canımı sıkmayım diyorum ama olmuyor işte..Bu bizim zayıf noktamız galiba...Biliyorsun biz 2,5 aydırda keçiboynuzu kürü yapıyorduk bizde pek etkili olmadı test sonucuna göre...
Dediğim gibi Allah hayırlısını versin isteyen herkese...Başlarda çok umutluydum biliyorsun..Kendimi çok inandırmıştım çünkü test sonucunun iyi çıkacağına bu ay herşeyin güzel olacağına...
Ama pek umudum kalmadı...:(
Bende Sibel hanıma gitmeye karar verdim canım..
Dediğin gibi o da ağustosu bulacak bakalım Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...
Öyle tabi canım bize lazım olan bi tanesi..Allah isterse elbette verir..Canımı sıkmayım diyorum ama olmuyor işte..Bu bizim zayıf noktamız galiba...Biliyorsun biz 2,5 aydırda keçiboynuzu kürü yapıyorduk bizde pek etkili olmadı test sonucuna göre...
Dediğim gibi Allah hayırlısını versin isteyen herkese...Başlarda çok umutluydum biliyorsun..Kendimi çok inandırmıştım çünkü test sonucunun iyi çıkacağına bu ay herşeyin güzel olacağına...
Ama pek umudum kalmadı...:(
Bende Sibel hanıma gitmeye karar verdim canım..
Dediğin gibi o da ağustosu bulacak bakalım Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...
amin canım inşallah.canımızı sıkmak bir işe yaramıyor ama bu da elimizde olan bir şey değil tabi. bazen keşke çalışmasaydım dediğim bile oluyorherşeye vakit ayırabilirdim düşüncesiyle. kısmetten öteye geçilmezmiş hayırlısı gerçekten. eşimin sonucuna göre bende bekleyip beklememe kararı alırım sanırım.
tabloya kendimi ekleyemiyorumnasıl yapıcam. ben de aşılam yaptırm 19 nisanda. 3 mayısta belli olacak sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?