evet canım bu kez baska endıseler baslıo bole zor gebe kalınca daha rısklı oluo benım ılk asılamam tutmustu ama kımyasal gebelık oldu ocakta marttakı asılamamda tuttu ama gebe oldugumu ogrendıgım gunun ertesınde kanamam basladı 3 gun surdu bhcgm yavas yukseldı derken bı hafta hastanede yattım dıs gebelıkten suphelenıdıler ama cok sukur keseyıde kalp sesınıde gorduk ama bana hep bıse olacak gıbı gelıo paranoyak gıbı oldum:)ama hayırlısı neyse o olsun dıorum herzamn cumartesı kontrolum var ayyy allahım ıns sızede nasıp eder hayırlısıyla canımm en ıcten dualarım sızınle
Evet evet hatırladım seni.konuştuklarımızıda hatırlıyorum.Evet balık etliyim diyelim:)) bodrumdan gelen bayanla aşılamadan sonra aynı odada yattık 2 saat.sohbet ettik baya.ama seni göremedik çıkarkende görmedik.hatta merak etmiştim seni.İnşallh sonuçları alırkende görüşürüz. sarışın bir bayan doktor var uzun saçlı olan.o doktor bana ilginç birşekilde 3 gün rapor verdi.çok da iyi oldu çünkü ben aşılamanın ikinci günü sistit oldum.evde bir güzel dinlendim.Aşılamanın 4. gününden beri çalışıyorum.Ben bide anaokulunda rehber öğretmen olarak çalışıyorum.Bütün gün çocukları sevip duruyorum bol bol.İnş. onlar gibi bir çocuğum olur.Şimdi de grip oldum işte.Onu atlatmaya çalışıyorum ama işe de devam.Bana çevremdeki herkes hamile muamelesi yapıyor.iki arkadaşımın içine bu defa aşılamanın tutacağı doğuyormuş.Bunlar beni heveslendiriyor ama umutlanmak istemiyorum çünkü ilkinde çok üzüldüm.Bende bir belirti yok dediğim gibi sadece tatlıya deliren ben, tatlı yemek istemiyorum canım istemiyor.Ama bu griptende olabilir.Ayy ne uzun yazdım dimi.Neyse benden haberler bu kadar...[/QU
ÇÖZDÜM CANIM TAMAMDIR YA NE GÜZEL BENDE SİZİ MRK ETTİM BENİ KORİDORA ALDILAR 15 DK SONRA AŞAĞIYA SERVİSE İNDİM ORDA YATTIM SONUÇ GÜNÜ GÖRÜŞELİM MUTLAKA BENDE ORADA BEKLİCEM EŞİM EVE DÖNERSİN DİYO YA BEN DÖNMÜCEM EVDE DURAMAM İNŞALLAH SENİNDE GÜZEL SAĞLIKLI Bİ BEBECİĞİN OLUR DİLERSEN FACE KULLANIYOSAN ORDANDA GÖRÜŞEBİLİRİZ OZAMAN DAHA İİ HATIRLAYABİLİRSİN BENİ Fikret Muteber Korkut olarak görebilirsin.
ÇÖZDÜM CANIM TAMAMDIR YA NE GÜZEL BENDE SİZİ MRK ETTİM BENİ KORİDORA ALDILAR 15 DK SONRA AŞAĞIYA SERVİSE İNDİM ORDA YATTIM SONUÇ GÜNÜ GÖRÜŞELİM MUTLAKA BENDE ORADA BEKLİCEM EŞİM EVE DÖNERSİN DİYO YA BEN DÖNMÜCEM EVDE DURAMAM İNŞALLAH SENİNDE GÜZEL SAĞLIKLI Bİ BEBECİĞİN OLUR DİLERSEN FACE KULLANIYOSAN ORDANDA GÖRÜŞEBİLİRİZ OZAMAN DAHA İİ HATIRLAYABİLİRSİN BENİ Fikret Muteber Korkut olarak görebilirsin.
baktım face e ama nedense bulamadım seni.özelden mesaj atıyorum şimdi sana facedeki kullanıcı adımı artık sen eklersin beni:))
evet aynen canım sonunda hatta rapor daha çıkmadı geçtiğimiz salı heyete girdi önümüzdeki salı çıkıcak ama ben ilaçlarımı yazdım ilaçlarımı aldım eczaneden borç olarak. yetiştim işte nisan ayına çok istiyodum. senin kaçıncı aşılaman cnaım?
canım benim kalbin ne kadar temiz.bir mucize oldu kist falan yok hiçbir şey.şok oldum resmen.hala inanamıyorum başlıyormuyuz yani dediğimi hatırlıyorum doktora gerisi yok.evet dedi o da gene 3 kutu puregon yazdı.bugün başlıyorum iğneme.salı günüde ilk kontrolüm var.daha bugün 2.gününde bu topiğin bana uğur getirdiğine inanıyorum inşallah hepimiz bu topikte çok çok güzel şeyler yazarız.
1- mda 30.03.2012 SONUÇ:
2- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:
3- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:
4- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:
5- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:
6- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:
kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz...
ben yardımcı olurum sorun yok ama sen nereye gidiyorsun, önemli bişey yoktur umarım.
canım benim inşallah öyle olur.yarım saat sonra yapacağım ilk iğnemi ne kadar heyecanlıyım anlatamam sana.ben kesin bir ay ara veririz diyordum ama şans işte bu defa güldü bana.umarım sonundada yüzümü güldürür...
kızlar benımd ebugun aşılamma olduu.benıde yazarmısınızz
Herşeyde vardır bir hayır. Böylesi belki senin için daha iyi olacak. ama sen yinede burada ol ve bize destek olmaya devam et.
canım hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır kısmet belkide kendiliğinden gelir.bazen ara verildiğinde kendiliğinden olabiliyormuş
BİR ARKADAŞIM GELDİ BUGÜN YANIMA BANA DEDİKİ SALAT-I TEFRİCİYE Yİ 4444 DEFA OKU VEYA OKUT TÜM DUALRIN KABUL OLUR İNTERNETTEDE ARAŞTIRDIM ÇOK FAYDASINI GÖREN VAR ZATEN DUANIN TÜRKÇESİDE ÇOK ANLAMLI.SİZDEN RİCAM BUNU KENDİ ARAMIZDA PAYLAŞSAK BANA KİM NE KADAR OKICANI YAZARSA BENİM İÇİN ÇOK SEVİNİRİM ONA GÖRE KALANINI BAŞKA TANIDIKLARIMA SÖYLİCEM ALLAH HEPİNİZDEN ŞİMDİDEN RAZI OLSUN DUARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALALHH.YARIN CUMA GÜNÜ BAŞLIYALIM DİYORUM KİM NE KADAR OKUYABİLİRİM DERSE BANA YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
DUANIN manası
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
Duayı arapça olarak okumanızı tavsiye ederiz.
Gerçekten inanarak yapılmış bir duanın kabul olmayacağını kim söyleyebilir.
cok gusel bı duygu canım ben hala hamıle olduguma ınanabılmıs degılım ama ınanamasmda mutluyum bu hafta goruruz heralde ultrasonda gorunce ınanaırım belkım ıns senınde asılaman tutar sende bana anlatırsın onumuzdekı aya duygularını canım benım:)
canım benim inşallah öyle olur.yarım saat sonra yapacağım ilk iğnemi ne kadar heyecanlıyım anlatamam sana.ben kesin bir ay ara veririz diyordum ama şans işte bu defa güldü bana.umarım sonundada yüzümü güldürür...
bende bu duanın mucizesine inananlardanım.bende hamile kalmadan önce okudum ve kısa bir süre sonra hamile haberimi aldım.şimdi 2 aşılama daha geçti başımdan ama hep bişey çıktı kısmet olupta başlayamadım okumaya.benim bildiğim kendi başına okuman daha iyi ve mümkünse 1 haftadan daha kısa sürede olabildiğince çabuk bitirmen.4-5 gün gibi.bende okuduğum zaman çalışıyordum. Bi sayaç aldım koydum cebime,elimi çıkarmadan otobüste,iş yerinde boş kaldığım zamanlarda sürekli okudum çabuk bitti.inşallah sende faydasını görürsün.
nezaman ki karnın büyümeye başlıyacak,hareketlerini hissetmeye başlıyacaksın işte ozaman hamile olduğunun farkına varacaksın.tecrübeyle sabittir ki, bukadar uğraşlar sonunda hamile kalınca insan hiç inanamıyor.helede doğduktan sonra da tam bir buldumcuk oluyor.bide küçük bi tavsiyem olucak size ve tüm arkadaşlara.bebeğinizin ultrason fotoğraflarını üzeri jelatinli albümde saklayın ilk gün ki gibi duruyor.oğlumun albümüne bakan herkes gülüyor bana bunlarıda mı sakladın diye, bende gülüp geçiyorum. Ama bilmiyorlar ki onları görebilmek için ne uğraşlar verdiğimi ve benim için nekadar kıymetli olduğunu... Neyse fazla uzattım...sağlıklı sorunsuz bi hamilelik yaşar hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah...
canım benim inşallah bu son şansımda şans yüzüme güler....hadi bakalım hayırlısıbende bu sefer senin için herşeyin yolunda gittiğini düşünüyorum canım inşallah sonuna kadar olumlu bir süreç geçirirsin.
Canım yaa zor günler geçirmişsin.Çok geçmiş olsun.Ama bebeğin sana sımsıkı tutunmuş bak.Kalbide pıt pıt atıyormuş.İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.Bi dahaki hastaneye yatışın doğum için olsun artık :))
Hosgeldinnn:) çok sevindim cnm yaa hadi bakalim heyecanlı günler başlasın ve gelsin bebis:)
inşallah canım ya sorma ne heyecan ama.ben kendimi o kadar hazırlamıştımki bu ay olmayacak diye.şoklardayım hala..
Vayy süper bı haber buu:) Yeni sürece başlayınca zaten gecmis negatifi unutuyorsun gidiyoo:) İns. Bu sefer gelicek bebis karsında hamileee yazan günleri gorucezz:)
kızlar benımd ebugun aşılamma olduu.benıde yazarmısınızz
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah.çok sevindim kistlerinin olmadığına. inşallah bu sefer olcak inanıyoruz....
amin cnm.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.
valla canım süper,sanırım bugün 11 ya da 12.günün ve yumoşun büyüklüğü çok güzel.bak bu sefer takibimiz değişiyor, ben c.tesi tekrardan gidiyorum, muhtemel p.tesi de çağırır, ama işte sonraki 2 ay olmaması çok kötü oldu, sonrada ramazan geldiğinden çok fazla hastamız olmuyor dedi, ama sanırım doktor yine de orda oluyor.artık o zamana kısmet bakalım.,inşallah o günlere güzel haberlerimiz gelir.bir de eşlerimizin değerleri yükselse ne güzel olur değil mi:)
inşallah bir kaç ay sonra hissetmeye başlarsın kuzunu daha bir tatlı olur bu süreç bizlerden duanı eksik etmediğini biliyoruz , allah sizlerden razı olsun.cok gusel bı duygu canım ben hala hamıle olduguma ınanabılmıs degılım ama ınanamasmda mutluyum bu hafta goruruz heralde ultrasonda gorunce ınanaırım belkım ıns senınde asılaman tutar sende bana anlatırsın onumuzdekı aya duygularını canım benım:)
tamam canımm tabiki hocamsın bu durumda sen benim her fırsatta sorarım sanayok tatlım önemli bişey yok şehir dışına çıkıcam çok fazla takip edemem aksamasın liste onun için dedim..bana listeyle ilgili sormak istediğin bişey olursa sor canım..
tabiki hemen ekliyorum canım.kızlar benımd ebugun aşılamma olduu.benıde yazarmısınızz
hayır yarın yapmayı düşünüyorum dualarınızı esirgemeyin bizlerdenkızlar 30 mart aşılamacıları daha test yapmıyorlarmı?
Günaydın cnm..Evet dün benim 12.günümdü..Hayırlısı artık doktor pazartesiye kadar yumurtamın çatlayacağını düşünüyor..Bakalım kısmet pazratesi ne dicek ya da bundan sonra neler olacak göreceğiz..Bu arada benim eşim haftaya cumartesi test yaprırcak gibi görünüyor...İnşallah güzel sonuç alırız.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?