Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım yaa zor günler geçirmişsin.Çok geçmiş olsun.Ama bebeğin sana sımsıkı tutunmuş bak.Kalbide pıt pıt atıyormuş.İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.Bi dahaki hastaneye yatışın doğum için olsun artık :))

baktım face e ama nedense bulamadım seni.Özelden mesaj atıyorum şimdi sana facedeki kullanıcı adımı artık sen eklersin beni:))

Hosgeldinnn:) çok sevindim cnm yaa hadi bakalim heyecanlı günler başlasın ve gelsin bebis:)

Vayy süper bı haber buu:) Yeni sürece başlayınca zaten gecmis negatifi unutuyorsun gidiyoo:) İns. Bu sefer gelicek bebis karsında hamileee yazan günleri gorucezz:)

kızlar benımd ebugun aşılamma olduu.benıde yazarmısınızz

ben yardımcı olurum sorun yok ama sen nereye gidiyorsun, önemli bişey yoktur umarım.

yok tatlım önemli bişey yok şehir dışına çıkıcam çok fazla takip edemem aksamasın liste onun için dedim..bana listeyle ilgili sormak istediğin bişey olursa sor canım..

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah.çok sevindim kistlerinin olmadığına. inşallah bu sefer olcak inanıyoruz....

Herşeyde vardır bir hayır. Böylesi belki senin için daha iyi olacak. ama sen yinede burada ol ve bize destek olmaya devam et.

canım hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır kısmet belkide kendiliğinden gelir.bazen ara verildiğinde kendiliğinden olabiliyormuş

Sağolun kızlar.Aslında bende istiyordum ara vermeyi iyi oldu.İki aşılama peşpeşe olunca ikiside negatif sonuçlanınca çok yıptarmıştı beni bu ay ara vermek iyi gelecek.Arada uğrarım inşallah bu ay tüm aşılam yaptıranlar hamiş kalsın.

Bende bu duanın mucizesine inananlardanım.Bende hamile kalmadan önce okudum ve kısa bir süre sonra hamile haberimi aldım.Şimdi 2 aşılama daha geçti başımdan ama hep bişey çıktı kısmet olupta başlayamadım okumaya.benim bildiğim kendi başına okuman daha iyi ve mümkünse 1 haftadan daha kısa sürede olabildiğince çabuk bitirmen.4-5 gün gibi.bende okuduğum zaman çalışıyordum. bi sayaç aldım koydum cebime,elimi çıkarmadan otobüste,iş yerinde boş kaldığım zamanlarda sürekli okudum çabuk bitti.İnşallah sende faydasını görürsün.

Nezaman ki karnın büyümeye başlıyacak,hareketlerini hissetmeye başlıyacaksın işte ozaman hamile olduğunun farkına varacaksın.Tecrübeyle sabittir ki, bukadar uğraşlar sonunda hamile kalınca insan hiç inanamıyor.helede doğduktan sonra da tam bir buldumcuk oluyor. bide küçük bi tavsiyem olucak size ve tüm arkadaşlara.bebeğinizin ultrason fotoğraflarını üzeri jelatinli albümde saklayın ilk gün ki gibi duruyor.oğlumun albümüne bakan herkes gülüyor bana bunlarıda mı sakladın diye, bende gülüp geçiyorum. ama bilmiyorlar ki onları görebilmek için ne uğraşlar verdiğimi ve benim için nekadar kıymetli olduğunu... neyse fazla uzattım...sağlıklı sorunsuz bi hamilelik yaşar hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah...

amin cnm.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.

canım yer gök dua üzerine kurulmuş bende isterdim tek kendim okumayı ama yetişemem ( inşalalh ezberlersem kendimde tek başıma okurum

hadi bakalım hayırlısıbende bu sefer senin için herşeyin yolunda gittiğini düşünüyorum canım inşallah sonuna kadar olumlu bir süreç geçirirsin.
canım benim inşallah bu son şansımda şans yüzüme güler....

selocan inşallah sağ salim bebeğini kucağına almak nasip olur.lütfen bizede dua et.

aynen öyle.sanki ilk iki aşılaması negatif olan ben değilmişim gibi...Umarım bi daha hiçbirimiz negatif görmeyiz...

cansu aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar.bu kaçıncı aşılaman...
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah.çok sevindim kistlerinin olmadığına. inşallah bu sefer olcak inanıyoruz....

inşallah bu defa olur maVİ.lütfen çok dua et bizim için...
amin cnm.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.

kesinlikle öyle canım.hepimiz birbirimizin duacısı olalım.inşallah hepimizin yüzüde güler...

Günaydın cnm..Evet dün benim 12.günümdü..Hayırlısı artık doktor pazartesiye kadar yumurtamın çatlayacağını düşünüyor..Bakalım kısmet pazratesi ne dicek ya da bundan sonra neler olacak göreceğiz..Bu arada benim eşim haftaya cumartesi test yaprırcak gibi görünüyor...İnşallah güzel sonuç alırız.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

Günaydın bayanlar, sonucu öğrenmeme 3 gün var.ama adet belirtilerim başladı bile.Kasıklarım göğüslerim ağrıyor, sivilcelerim çıktı, üşüyorum, karnım ağrıyor.Evet tüm belirtiler başladı ( yine olmadı galiba...üç gündür sabah 6 buçukta uyanıp bir daha uyuyamıyorum.aklında bir sürü düşünce......

inşallah bir kaç ay sonra hissetmeye başlarsın kuzunu daha bir tatlı olur bu süreç bizlerden duanı eksik etmediğini biliyoruz , allah sizlerden razı olsun.

yok tatlım önemli bişey yok şehir dışına çıkıcam çok fazla takip edemem aksamasın liste onun için dedim..bana listeyle ilgili sormak istediğin bişey olursa sor canım..
tamam canımm tabiki hocamsın bu durumda sen benim her fırsatta sorarım sana

tabiki hemen ekliyorum canım.

kızlar 30 mart aşılamacıları daha test yapmıyorlarmı?
hayır yarın yapmayı düşünüyorum dualarınızı esirgemeyin bizlerden

Standart Nisan listesiii

1- hestia (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

2- nismitersah (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

3- laviniya23 (ikinci aşılama) 06.04.2012 SONUÇ:

4- leyla3868 02.04.2012 SONUÇ:

5- eyymennn (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

6- Cansu_26 (ilk aşılama) 12.04.2012 SONUÇ:

sana da günaydın canım. bencede p.tesiye kadar çatlamış olur yumurtan, inşallah bu ay kendiliğinden olur da uğraşmak durumda kalmayız. yarın benim de 12. gün bakalım ne kadar olmuş:) ben zaten bizden çok eşimin değerleri ne oldu ne olacak onu merak ediyorum. sizin zamanlama doğru olur, eğer ki bu ay hamilelik haberi olmazsa eşinin değerlerine bakıp bir karar verirsiniz sanırım. bize doktor 2 ay kullanın ilacı dedi, ne zamana test yaptırır eşim ben ne zaman sürece başlarım biraz kafam karıştı. doktor hastaneden olsaydı çok iyi olacaktı ama 2 ay olmaması bozdu herşeyi. canım sen bu ay deneyip aşılama demiştin sanırım, eğer yaptıracak olursan temde mi yaptıracaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…