Bende üniversitede yaptırıyorum.bende ilaçlarımı ödünç alıyorum eczaneden.Rapor aşılamadan sonra çıkıyor.Benim 2. aşılamamdı.
2 nisanda yaptırdım.şimdi sonuç bekliyorum.Bu da tutmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.
Merhaba.Ben ilk aşılamda menogon kullandım.Sonuç negatifti.2. aşılamamda gonal f kullandım sonuç belli değil.
hakkında hayırlısı olsun canım dinlenmek de iyi geliyor insana böyle peşpeşe tutmadığını görünce sende ümidim kırılıyor benim de ikinci aşılamam.3. den sonra tüpe mi geçmeyi düşünüyorsun?Ben adet oldum ve dr. a gittim.Ama nisanda üçüncü aşılamayı deneyemicez.Hastanenin bu ay labaratuvar bölümü çalışmadığı için üçüncü aşılamam mayısa kaldı.Aslında biraz sevindim çünkü iki aşılama peşpeşe ve negatif olunca dinlenmeye ihtiyaç duydum.Dr ertelemese benim erteleyecek cesaretim yoktu tam isabet oldu.
canım benim kalbin ne kadar temiz.bir mucize oldu kist falan yok hiçbir şey.şok oldum resmen.hala inanamıyorum başlıyormuyuz yani dediğimi hatırlıyorum doktora gerisi yok.evet dedi o da gene 3 kutu puregon yazdı.bugün başlıyorum iğneme.salı günüde ilk kontrolüm var.daha bugün 2.gününde bu topiğin bana uğur getirdiğine inanıyorum inşallah hepimiz bu topikte çok çok güzel şeyler yazarız.
Günaydın bayanlar, sonucu öğrenmeme 3 gün var.ama adet belirtilerim başladı bile.Kasıklarım göğüslerim ağrıyor, sivilcelerim çıktı, üşüyorum, karnım ağrıyor.Evet tüm belirtiler başladı( yine olmadı galiba...üç gündür sabah 6 buçukta uyanıp bir daha uyuyamıyorum.aklında bir sürü düşünce......
ahhhh cnm kıyamam.dun bende adet oldum.inan kendimi işe veremiyorum.yarın dr.gitcem.ilk aşılamam başlıycak.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.geçen ay rahim flimi çekilmiştim.faydası olur belki die düşünmüştüm ama olmadı. 1,5 snedir mutlu haberi bekliyorum.allah yardımcımız olsun.üzülme..elbet bi gün olucak.
sana da günaydın canım. bencede p.tesiye kadar çatlamış olur yumurtan, inşallah bu ay kendiliğinden olur da uğraşmak durumda kalmayız. yarın benim de 12. gün bakalım ne kadar olmuş:) ben zaten bizden çok eşimin değerleri ne oldu ne olacak onu merak ediyorum. sizin zamanlama doğru olur, eğer ki bu ay hamilelik haberi olmazsa eşinin değerlerine bakıp bir karar verirsiniz sanırım. bize doktor 2 ay kullanın ilacı dedi, ne zamana test yaptırır eşim ben ne zaman sürece başlarım biraz kafam karıştı. doktor hastaneden olsaydı çok iyi olacaktı ama 2 ay olmaması bozdu herşeyi. canım sen bu ay deneyip aşılama demiştin sanırım, eğer yaptıracak olursan temde mi yaptıracaksın?
Günaydın bayanlar, sonucu öğrenmeme 3 gün var.ama adet belirtilerim başladı bile.Kasıklarım göğüslerim ağrıyor, sivilcelerim çıktı, üşüyorum, karnım ağrıyor.Evet tüm belirtiler başladı( yine olmadı galiba...üç gündür sabah 6 buçukta uyanıp bir daha uyuyamıyorum.aklında bir sürü düşünce......
çok sevindim canım çünkü iğneler de kist yapıyor her negatif aşılamanın ardından bir de onlarla uğraşıyoruz. aynı günlerde sonuç alacağız.kaçıncı aşılaman canım 3. mü bu?
sende mi sonra tüpe geçeceksin?
evet canım kendiliğinden olmazsa bizde önümüzdeki aylarda aşılama düşünüyoruz..Eğer aşılama olursa temde olmaz çünkü orda aşılama yapılmıyor..Bnede Nisa sibel hn düşünüyorum..Ama 2 ay yok diyorsun durum böyle olunca beklerim herhalde..İnşallah aşılamaya gerek kalmaz canım..Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip eder..Birde kafamda memorial hastanesi var orası için çok ama çok iyi diyorlar..fakat maliyeti birak yüksek..Arkadaşım orda tüp bebeği sordu ilaç hariç 2000Euro demişler..İnan ki bazen bende ne yapacağımı bilmiyorum..Kararsızlık,ne yapacağını bilememezlik çok kötü..Şu mübarek cuma gününde Allah dualarımızı duyar inşallah..Ve isteyen herkse hayırlı sağlıklı ömürlü evlat nasip eder...
amin canım inşallah, dileyen herkesin kucağı dolar inşallah. memorial'ı bende duydum ama uzak yaaatüp olayına geçersek düşünürüm orayı sanırım, erkek infertilitesinde başarı oranı yüksek diye duymuştum. ama maliyeti evet çok fazla, zaten ilaçlarda 1,5 falan tutuyormuş, offf çok para yaaa allah hepimize yardım etsin canım.
hestia sakin ol dur bakalım adet olana kadar umudunu kaybetme.bende ikinci aşılamamda her an adet oldum olacak gibiydim.ama ne kadar geç oldum biliyorsun işte.bu arada şu uyku işi çok fena benimde başıma geldi 2.aşılama sürecinde gecenin 3ünde yada 4 ünde uyanıyordum bi daha uyu uyuyabilirsen.otur otur hesapla kimler ne zaman evlendi kiminçocuğu ne zaman doğdu diye.inşallah bir an önce anne olacağız ve hepsi geçecek...
çok teşekkürler ercelf.ilk aşılamamda kist kalmıştı mecburi bir ay beklemiştim.ikincide de olur kesin diyodum olmadı çok şükür.şimdi üçüncüye başladım dün itibariyle iğnelerede başladım eğer bu da olmazsa tüpe geçeceğiz kaçışı yok artık.
hestia sakin ol dur bakalım adet olana kadar umudunu kaybetme.bende ikinci aşılamamda her an adet oldum olacak gibiydim.ama ne kadar geç oldum biliyorsun işte.bu arada şu uyku işi çok fena benimde başıma geldi 2.aşılama sürecinde gecenin 3ünde yada 4 ünde uyanıyordum bi daha uyu uyuyabilirsen.otur otur hesapla kimler ne zaman evlendi kiminçocuğu ne zaman doğdu diye.inşallah bir an önce anne olacağız ve hepsi geçecek...
çok teşekkürler ercelf.ilk aşılamamda kist kalmıştı mecburi bir ay beklemiştim.ikincide de olur kesin diyodum olmadı çok şükür.şimdi üçüncüye başladım dün itibariyle iğnelerede başladım eğer bu da olmazsa tüpe geçeceğiz kaçışı yok artık.
2012 Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR
[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]ÇALIŞMAYA BAŞLANILAN YIL [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]h_n86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.04.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ARKADAŞLAR MART NİSAN DİYE AYIRMADIM ÖYLE ÇOK KARIŞTIRABİLİRİZ. EKSİK BİLGİSİ OLANLARDAN ÖZEL MESAJ BEKLİYORUM.HAYIRLISI OLSUN , NORMALDE İLK SAYFAYA KOYACAGIZ LİSTEYİ AMA ŞİMDİLİK DÜZENLEME KISMINDA SORUN VAR BİR KAÇ GÜN İÇİNDE HERKES ORADAN TAKİP EDEBİLİR.
hehe bun seferde de tutturamazsa bir dahaki ay hepimiz tüpçüyüz yaniallahım artık sinir bozukluğunda gülüyorum ya , ne yapalım canım bak tüpede geçersek hep birlikte gidecegiz bundada vardır bir hayır. oda degil böyle giderse galiba hepimiz aynı ay doguracagız
neyse kuzular moralimizi yüksek tutalım, bizi bu yolda kimse yıldıramaz unutmayın
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]h_n86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.04.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ARKADAŞLAR MART NİSAN DİYE AYIRMADIM ÖYLE ÇOK KARIŞTIRABİLİRİZ. EKSİK BİLGİSİ OLANLARDAN ÖZEL MESAJ BEKLİYORUM.HAYIRLISI OLSUN , NORMALDE İLK SAYFAYA KOYACAGIZ LİSTEYİ AMA ŞİMDİLİK DÜZENLEME KISMINDA SORUN VAR BİR KAÇ GÜN İÇİNDE HERKES ORADAN TAKİP EDEBİLİR.
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]h_n86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.04.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
mda bende aynı şeyleri düşünüyorum günlerdir.eğer top yekun tüpe geçersek tüp bebek bölümünemi taşınalım burda mı bir topik açalım karar veremiyorum.ağlanacak halimize gülüyoruz artık.bu arada tablo çok hoş olmuş.ellerinize sağlık..
canım benide ekle listeye izmirdeyim 2009dan beri deniyorum sebebsiz infetiliteyim 2. aşılamam ama tarihi belli değil daha. neyse hepimiz için hayırlı olsun.
bende bizim kızlar olabailirmiyim ???
buay bende gidecem dr aşılama için
bence o zaman aşılama ile baş edemeyenler yaparız topiği
tabiki hemen ben seni nasıl unuttum kuzu yaaa..
ne demek hatun koş hadi gel
_superisi_ karışmam bu liste ortak ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?