Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben de ilkini özelde yaptırmıştım. bu devlette ilk aşılamam. eğer bu tutmazsa , ikinciye geçmeden tekrar rahim filmi çektirmek istiyorum. çünkü nisan ayındaki düşüğümden sonra birdaha hiç hamile kalamadım.

Merhaba.Ben ilk aşılamda menogon kullandım.Sonuç negatifti.2. aşılamamda gonal f kullandım sonuç belli değil.

ben de ilk aşılamamda 3 kutu menogon kullandım, şimdi puregon kullanıyorum.

hakkında hayırlısı olsun canım dinlenmek de iyi geliyor insana böyle peşpeşe tutmadığını görünce sende ümidim kırılıyor benim de ikinci aşılamam.3. den sonra tüpe mi geçmeyi düşünüyorsun?

çok sevindim canım çünkü iğneler de kist yapıyor her negatif aşılamanın ardından bir de onlarla uğraşıyoruz. aynı günlerde sonuç alacağız.kaçıncı aşılaman canım 3. mü bu?
sende mi sonra tüpe geçeceksin?

ahhhh cnm kıyamam.dun bende adet oldum.inan kendimi işe veremiyorum.yarın dr.gitcem.ilk aşılamam başlıycak.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.geçen ay rahim flimi çekilmiştim.faydası olur belki die düşünmüştüm ama olmadı. 1,5 snedir mutlu haberi bekliyorum.allah yardımcımız olsun.üzülme..elbet bi gün olucak.

Hiç üzmeyin kendinizi ve sıkılmayın , emin olun ki aşılama rahim filminden de kolay bir uygulama, evet o masaya yatmak elbette çok zor ama böyle yazılmışsada yapacak bir şey yok hem daha yolun başındasınız şimdiden pes etmek olur mu hiç ?

evet canım kendiliğinden olmazsa bizde önümüzdeki aylarda aşılama düşünüyoruz..Eğer aşılama olursa temde olmaz çünkü orda aşılama yapılmıyor..Bnede Nisa sibel hn düşünüyorum..Ama 2 ay yok diyorsun durum böyle olunca beklerim herhalde..İnşallah aşılamaya gerek kalmaz canım..Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip eder..Birde kafamda memorial hastanesi var orası için çok ama çok iyi diyorlar..fakat maliyeti birak yüksek..Arkadaşım orda tüp bebeği sordu ilaç hariç 2000Euro demişler..İnan ki bazen bende ne yapacağımı bilmiyorum..Kararsızlık,ne yapacağını bilememezlik çok kötü..Şu mübarek cuma gününde Allah dualarımızı duyar inşallah..Ve isteyen herkse hayırlı sağlıklı ömürlü evlat nasip eder...

hestia sakin ol dur bakalım adet olana kadar umudunu kaybetme.bende ikinci aşılamamda her an adet oldum olacak gibiydim.ama ne kadar geç oldum biliyorsun işte.bu arada şu uyku işi çok fena benimde başıma geldi 2.aşılama sürecinde gecenin 3ünde yada 4 ünde uyanıyordum bi daha uyu uyuyabilirsen.otur otur hesapla kimler ne zaman evlendi kiminçocuğu ne zaman doğdu diye.inşallah bir an önce anne olacağız ve hepsi geçecek...

çok teşekkürler ercelf.ilk aşılamamda kist kalmıştı mecburi bir ay beklemiştim.ikincide de olur kesin diyodum olmadı çok şükür.şimdi üçüncüye başladım dün itibariyle iğnelerede başladım eğer bu da olmazsa tüpe geçeceğiz kaçışı yok artık.

amin canım inşallah, dileyen herkesin kucağı dolar inşallah. memorial'ı bende duydum ama uzak yaaa tüp olayına geçersek düşünürüm orayı sanırım, erkek infertilitesinde başarı oranı yüksek diye duymuştum. ama maliyeti evet çok fazla, zaten ilaçlarda 1,5 falan tutuyormuş, offf çok para yaaa allah hepimize yardım etsin canım.

amin canım inşallah..Allah bu yolda herkesin yar ve yardımcısı olsun..

ben de ekim ayında menogonla doğal denedim tutmadı ve kist oldu yumurta 1 ay bekledim sonra yine menogon a başladık bu sefer aşılama yaptırdık negatif oldu işte ve yine kaldı yumurta kist oldu sonra 1 ay daha ara verdim ve kist gitsin diye doğum kontrol hapı kullandım ilkinde de kullanmıştım 1 ayda gitmesi için. sonra da ocak şubat mart 3 ay hiçbişey yapmadım rapor için koşturdum işte.menogon mu kist yapıyor acaba dicem de.sadece bende yapmıyor demekki klomen bile yapmamıştı ya :)

hehe bun seferde de tutturamazsa bir dahaki ay hepimiz tüpçüyüz yani allahım artık sinir bozukluğunda gülüyorum ya , ne yapalım canım bak tüpede geçersek hep birlikte gidecegiz bundada vardır bir hayır. oda degil böyle giderse galiba hepimiz aynı ay doguracagız
neyse kuzular moralimizi yüksek tutalım, bizi bu yolda kimse yıldıramaz unutmayın

2012 Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR
[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]ÇALIŞMAYA BAŞLANILAN YIL [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]h_n86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28.03.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.04.2012[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ARKADAŞLAR MART NİSAN DİYE AYIRMADIM ÖYLE ÇOK KARIŞTIRABİLİRİZ. EKSİK BİLGİSİ OLANLARDAN ÖZEL MESAJ BEKLİYORUM.HAYIRLISI OLSUN , NORMALDE İLK SAYFAYA KOYACAGIZ LİSTEYİ AMA ŞİMDİLİK DÜZENLEME KISMINDA SORUN VAR BİR KAÇ GÜN İÇİNDE HERKES ORADAN TAKİP EDEBİLİR.

çok begendim ben bu ay beklemedeyim martta 2.aşılamamı yaptırmıştım nisanda vucudum dinlensin istedim mayısa kadar inşallah normal yolla hamile kalırım allahımmm aminn.ankarada yaşıyorum 2 aşılamamıda ankara üniversitesinde yaptırdım ama 3.aşılama yaptırmam gerekirse mayısta büyük doğuma zekai tahir burak hastanesine gidicem hayırlısı ile inşllah gitmeme gerek kalmadan hamiş olurum aminnnnnnnnnnnnnnn isteyen herkes inşallahhh

mda bende aynı şeyleri düşünüyorum günlerdir.eğer top yekun tüpe geçersek tüp bebek bölümünemi taşınalım burda mı bir topik açalım karar veremiyorum.ağlanacak halimize gülüyoruz artık.bu arada tablo çok hoş olmuş.ellerinize sağlık..

Son düzenleme:
canım benide ekle listeye izmirdeyim 2009dan beri deniyorum sebebsiz infetiliteyim 2. aşılamam ama tarihi belli değil daha. neyse hepimiz için hayırlı olsun.

tatlım tebrik ederim çok güzel bir liste hazırlamışsın demekki bundan sonra takip görevi sende

cnm bu listeye bende eklencem.az kaldı.mükemmel olmuş.harikasın

bence o zaman aşılama ile baş edemeyenler yaparız topiği

canım benide ekle listeye izmirdeyim 2009dan beri deniyorum sebebsiz infetiliteyim 2. aşılamam ama tarihi belli değil daha. neyse hepimiz için hayırlı olsun.

tabiki hemen ben seni nasıl unuttum kuzu yaaa..

bende bizim kızlar olabailirmiyim ???
buay bende gidecem dr aşılama için

ne demek hatun koş hadi gel

_superisi_ karışmam bu liste ortak ona göre

bence o zaman aşılama ile baş edemeyenler yaparız topiği

tabiki hemen ben seni nasıl unuttum kuzu yaaa..

ne demek hatun koş hadi gel

_superisi_ karışmam bu liste ortak ona göre

ortak derken?bence sen bu işi benden daha iyi yapıyosun

2012 Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR
[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]ÇALIŞMAYA BAŞLANILAN YIL [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]30.03.2012 :18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor [/TD]
[TD]Mayısa kadar izinli[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012:18:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]h_n86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Kanda pıhtılaşma sorunu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mpb[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]Sebebsiz İnfertilite[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seyhan12383[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebesko[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mcan84[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brcaydn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_SuPerisi_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arkadaşlar eksik bilgilerini vermek isteyenler özel mesaj atsın lütfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…