Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tekrar merhaba canım şimdi doktordan geldim..yumurtam maşallah çok güzel büyümüş dedi 16x20 mm olmuş...pazratesi tekrar gideceğim bakalım kısmet...

Ahh keşke hepimizin pozitif olsa.Sadece kendim için değil hepimiz için yürekten istiyorum bunu.Burda biri hamileyim diye yazınca kocaman bir gülümseme beliriyor yüzümde çok mutlu oluyorum.İnşallah seninkine de böyle sevineceğiz.Nismitersah da aynı gün yaptırdı aşılamasını.üçümüzde aynı gün olmuşuz. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.Bana kalsa bende test yaptırmaya çok korkuyorum.o doktorun söyleyeceği negatif kelimesini duymayı hiç istemiyorum.İçimden bir ses de olmadığını söylüyor.Ama devlette yaptırdığım için aşılamayı 16 nisanda mutlaka test yaptırmam lazım ordan istiyorlar bunu.Hayırlısı olsun artık.Bende senin sonucunu çok merak ediyorum.Pazartesi sonucu yazarım.

canım ben de dün iğnelerime başladım nisanın son haftası gibi sanırım aşılamam olucak Allah kısmet ederse.
SAT 9 NİSAN liste varmış sanırım beni de eklermisin :)
ben aylardır rapor için uğraşıyodum sonunda çok istemiştim nisan ayına yetişmek ve yetiştim 10 nisan da doğum günümdü.geçen sene de bu ay da hamile kalmıştım.inşallah yine bu ayda hamile kalırım.

Seni başka bi topikten hatırlıyorum.Rapor çıkartabilmek için uğraşıyordun sanırım.Sonunda çıkmış sanırım ve başlamış tedavin.Hadi bakalım hayırlı olsun.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

evet aynen canım sonunda hatta rapor daha çıkmadı geçtiğimiz salı heyete girdi önümüzdeki salı çıkıcak ama ben ilaçlarımı yazdım ilaçlarımı aldım eczaneden borç olarak. yetiştim işte nisan ayına çok istiyodum. senin kaçıncı aşılaman cnaım?

Bende üniversitede yaptırıyorum.bende ilaçlarımı ödünç alıyorum eczaneden.Rapor aşılamadan sonra çıkıyor.Benim 2. aşılamamdı.
2 nisanda yaptırdım.şimdi sonuç bekliyorum.Bu da tutmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.

merhaba aşılama için hangi ilaçları kullanıyorsunuz yada kullandınız ben dün puregon 75cc ile başladım cumartesi e2 tahllili yaptırıcam ondan sonra tekrar dozaja bakacak doktor.

merhaba aşılama için hangi ilaçları kullanıyorsunuz yada kullandınız ben dün puregon 75cc ile başladım cumartesi e2 tahllili yaptırıcam ondan sonra tekrar dozaja bakacak doktor.

Merhaba.Ben ilk aşılamda menogon kullandım.Sonuç negatifti.2. aşılamamda gonal f kullandım sonuç belli değil.

tekrar merhaba canım şimdi doktordan geldim..yumurtam maşallah çok güzel büyümüş dedi 16x20 mm olmuş...pazratesi tekrar gideceğim bakalım kısmet...

ohhh süper hadi bakalım şimde çıtır çıtır çatlasınlarrr:119:

hadi bakalım kader arkadaşım hayırlısı olsun ben puregon 75, menogon 75 le başladım,3 gün sonra 150 şer dozdan 4 gün daha vuruldum.inşallah bu ay sonuna dogru sende müjdeli haberleri verirsin bize

Merhaba.Ben ilk aşılamda menogon kullandım.Sonuç negatifti.2. aşılamamda gonal f kullandım sonuç belli değil.
puregonun yanında menogon da yazmıştı ama puregonla başlattı belki cumartesi menogonuda başlatır. inş. bu aşılaman tutar gelir bebişin sevindirisin bizide.
hadi bakalım kader arkadaşım hayırlısı olsun ben puregon 75, menogon 75 le başladım,3 gün sonra 150 şer dozdan 4 gün daha vuruldum.inşallah bu ay sonuna dogru sende müjdeli haberleri verirsin bize
inş. cnm önce senin güzel haberini alalım inş. umut ol bana

Ben adet oldum ve dr. a gittim.Ama nisanda üçüncü aşılamayı deneyemicez.Hastanenin bu ay labaratuvar bölümü çalışmadığı için üçüncü aşılamam mayısa kaldı.Aslında biraz sevindim çünkü iki aşılama peşpeşe ve negatif olunca dinlenmeye ihtiyaç duydum.Dr ertelemese benim erteleyecek cesaretim yoktu tam isabet oldu.

mcan84 canım arkadaşım şimdi doktordasın az sonra gelip bize güzel habrler vereceksin.Allah yardımcın olsun inşallah kistlerinde yoktur 3. aşılamana hayırlısı ile başlarsın

canım benim kalbin ne kadar temiz.bir mucize oldu kist falan yok hiçbir şey.şok oldum resmen.hala inanamıyorum başlıyormuyuz yani dediğimi hatırlıyorum doktora gerisi yok.evet dedi o da gene 3 kutu puregon yazdı.bugün başlıyorum iğneme.salı günüde ilk kontrolüm var.daha bugün 2.gününde bu topiğin bana uğur getirdiğine inanıyorum inşallah hepimiz bu topikte çok çok güzel şeyler yazarız.

kızlar listeyi takip etmek için aranızda gönüllü olan varmı?ben şu sıralar pek sık giremicem gibi görünüyo çünkü..gönüllü olan devam etsin listeyi tutmaya..

Herşeyde vardır bir hayır. Böylesi belki senin için daha iyi olacak. ama sen yinede burada ol ve bize destek olmaya devam et.

Çok güzel çok sevindim gerçekten.Sende nisan listemizde olacaksın. Güzel başladı güzel sonuçlanacak inşallah.

canım benim inşallah öyle olur.yarım saat sonra yapacağım ilk iğnemi ne kadar heyecanlıyım anlatamam sana.ben kesin bir ay ara veririz diyordum ama şans işte bu defa güldü bana.umarım sonundada yüzümü güldürür...

canım hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır kısmet belkide kendiliğinden gelir.bazen ara verildiğinde kendiliğinden olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…