iyi bakalım canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah. bende üzüldüm açıkçası, ve sanırım sen de eğer aşılamaya kalırsa iş sibel hanıma giderim demiştin, yani tabi senin doktorun aşılama yapıyor mu bilmiyorum tabi. sibel hanım iyi bir hanım biraz mesafeli tabi o kadarda olur. açıkçası sabahtan gidip işe yetişebiliyorum, bu yönü de çok iyi oldu. medikal parka gidersem doktora söylerim akşam gelebilirim diye, ok derse belki sonraki ay ya da 2 ay sonrası denerim, herşey eşimin test sonuçlarına bağlı canım.
hestia seninle aynı gün yaptırmışız aşılamayı. ben gün saymıyorum. korkuyorum. test bile yaptırmaya cesaretim yok şimdilik. reglimi beklemeyi düşünüyorum. senin sonuc benim için çok önemli. inşallah pozitif gelir. banada test yapmak için cesaret gelir.
canım ben de dün iğnelerime başladım nisanın son haftası gibi sanırım aşılamam olucak Allah kısmet ederse.
SAT 9 NİSAN liste varmış sanırım beni de eklermisin :)
ben aylardır rapor için uğraşıyodum sonunda çok istemiştim nisan ayına yetişmek ve yetiştim 10 nisan da doğum günümdü.geçen sene de bu ay da hamile kalmıştım.inşallah yine bu ayda hamile kalırım.
Seni başka bi topikten hatırlıyorum.Rapor çıkartabilmek için uğraşıyordun sanırım.Sonunda çıkmış sanırım ve başlamış tedavin.Hadi bakalım hayırlı olsun.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
evet aynen canım sonunda hatta rapor daha çıkmadı geçtiğimiz salı heyete girdi önümüzdeki salı çıkıcak ama ben ilaçlarımı yazdım ilaçlarımı aldım eczaneden borç olarak. yetiştim işte nisan ayına çok istiyodum. senin kaçıncı aşılaman cnaım?
merhaba aşılama için hangi ilaçları kullanıyorsunuz yada kullandınız ben dün puregon 75cc ile başladım cumartesi e2 tahllili yaptırıcam ondan sonra tekrar dozaja bakacak doktor.
tekrar merhaba canım şimdi doktordan geldim..yumurtam maşallah çok güzel büyümüş dedi 16x20 mm olmuş...pazratesi tekrar gideceğim bakalım kısmet...
merhaba aşılama için hangi ilaçları kullanıyorsunuz yada kullandınız ben dün puregon 75cc ile başladım cumartesi e2 tahllili yaptırıcam ondan sonra tekrar dozaja bakacak doktor.
puregonun yanında menogon da yazmıştı ama puregonla başlattı belki cumartesi menogonuda başlatır. inş. bu aşılaman tutar gelir bebişin sevindirisin bizide.Merhaba.Ben ilk aşılamda menogon kullandım.Sonuç negatifti.2. aşılamamda gonal f kullandım sonuç belli değil.
inş. cnm önce senin güzel haberini alalım inş. umut ol banahadi bakalım kader arkadaşım hayırlısı olsun ben puregon 75, menogon 75 le başladım,3 gün sonra 150 şer dozdan 4 gün daha vuruldum.inşallah bu ay sonuna dogru sende müjdeli haberleri verirsin bize
mcan84 canım arkadaşım şimdi doktordasın az sonra gelip bize güzel habrler vereceksin.Allah yardımcın olsun inşallah kistlerinde yoktur 3. aşılamana hayırlısı ile başlarsın
Mcan, gittinmi canım doktora başlıyormusun 3. aşılamaya??
evet canım bugün başlıyorum iğnelere.şaka gibi ya hala inanamıyorum.
Ben adet oldum ve dr. a gittim.Ama nisanda üçüncü aşılamayı deneyemicez.Hastanenin bu ay labaratuvar bölümü çalışmadığı için üçüncü aşılamam mayısa kaldı.Aslında biraz sevindim çünkü iki aşılama peşpeşe ve negatif olunca dinlenmeye ihtiyaç duydum.Dr ertelemese benim erteleyecek cesaretim yoktu tam isabet oldu.
Çok güzel çok sevindim gerçekten.Sende nisan listemizde olacaksın. Güzel başladı güzel sonuçlanacak inşallah.
Merhaba.Ben ilk aşılamda menogon kullandım.Sonuç negatifti.2. aşılamamda gonal f kullandım sonuç belli değil.[
ARKADAŞLAR BEN DE 2 NİSANDA İKİNCİ ŞILAMAMI YAPTIRDIM 10.GÜNÜM ŞUAN Bİ TAKIM BELİRTLİLER FARKEDİYORUM KENDİMDE .AMA OLUMSUZA HAZIRLIYORUM KENDİMİ .
YENİ ÜYEYİM AYNI ZAMANDA HESTIA CANIM SEN NE ZAMAN YAPTIRDIN 2.AŞILAMAYI UMARIM POZİTİF OLURRRRRRR.AYRICA KENDİNİ TAKİP EDİP BAZI DEĞİŞİKLİKLER FARKEDEN ARKADAŞLAR VARSA BENİM GİBİ PAYLAŞIMLARI BEKLİYORUM.ZAMAN DA GEÇMİYOR TEST TARİHİM 16 NİSAN SENİN NEZAMAN HESTIA?
Ben adet oldum ve dr. a gittim.Ama nisanda üçüncü aşılamayı deneyemicez.Hastanenin bu ay labaratuvar bölümü çalışmadığı için üçüncü aşılamam mayısa kaldı.Aslında biraz sevindim çünkü iki aşılama peşpeşe ve negatif olunca dinlenmeye ihtiyaç duydum.Dr ertelemese benim erteleyecek cesaretim yoktu tam isabet oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?