Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar listeyi takip etmek için aranızda gönüllü olan varmı?ben şu sıralar pek sık giremicem gibi görünüyo çünkü..gönüllü olan devam etsin listeyi tutmaya..

ben yardımcı olurum sorun yok ama sen nereye gidiyorsun, önemli bişey yoktur umarım.

hadi bakalım hayırlısıbende bu sefer senin için herşeyin yolunda gittiğini düşünüyorum canım inşallah sonuna kadar olumlu bir süreç geçirirsin.

hestıa senle aynı gün aşılama olmuşuz ne güzel varmı bi değişikliğin ben bu yazını yeni gördüm yaaa rabbim hayırlısını versin sana bana ve tüm kader arkadaşlarımıza

allahım ıns bu topıktekı herkes hayırlısıyla hamıle kalır bende o gunlerı yasadım su an hamıleyım ama korkularım gıtmıo sızı cok ama cok ıyı anlıyorum ve hep dua edıorum kımsenın kucagı bos kalmaz ıns

hestıa senle aynı gün aşılama olmuşuz ne güzel varmı bi değişikliğin ben bu yazını yeni gördüm yaaa rabbim hayırlısını versin sana bana ve tüm kader arkadaşlarımıza

2 nisanda olan birkaç arkadaş daha var burada.Ne kadar bereketli bir günmüş.İnşallah sonuçlar da hep olumlu olur.Ben aşılamanın ertesi günü sistit oldum.Çok kötüydüm.İdrar yollarımda ağrı vardı ve sürekli tuvaletteydim.O geçti bikaç gün sonra grip oldum ateşim çıktı acillik oldum.neyse o da geçmek üzere.Yani ben kendimde bi belirti bulamadım bu hastalıkların belirtilerinden.Şu anda sadece arasıra kasık ağrım oluyo adet olacakmışım gibi çok üzülüyorum.başkada bir belirtim yok.ne göğüs hassasiyeti,ne kokulara duyarlılık ne bişey? sen belirtilerini anlat sende varmış bişeyler ne güzel.

canım hoşgeldin , nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, nasıl bir duygu vaktin varsa bize anlatsana

Hamile kalmakla bitmiyor değilmi? sonrada bebeğin için endişeler başlıyor.Allaha dua etmekten ve küçük meleğini ona emanet etmekten başka yapacak birşey yok.Büyük Allahım inşallah sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini. Bizim içinde dua et diyecektim ama ediyormuşsun zaten.Allah razı olsun, duaların kabul olsun inşallah.

Standart Nisan listesiii

1- hestia (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

2- nismitersah (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

3- laviniya23 (ikinci aşılama) 06.04.2012 SONUÇ:

4- leyla3868 02.04.2012 SONUÇ:

5- eyymennn (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

ben yardımcı olurum sorun yok ama sen nereye gidiyorsun, önemli bişey yoktur umarım.

Listeyi sen yapacaksın artık sanırım mda.Bende listemizi buldum eymeni ekleyeyim dedim sana kolaylık olsun diye ama beceremedim galiba renksiz çıktı.Herşeye burnumu sokmamam lazım biliyorum :))

Listeyi sen yapacaksın artık sanırım mda.Bende listemizi buldum eymeni ekleyeyim dedim sana kolaylık olsun diye ama beceremedim galiba renksiz çıktı.Herşeye burnumu sokmamam lazım biliyorum :))

olsun varsın kuzu bir iki gün içinde daha kapsamlı ve taoblo şekilnde liste hazırlayacaktık _superisi_ arkadaşımız ile beraber ama bizim kullanma formatımızda sorun varmış bildirdik şimdi bakılacak sonra onu ekleriz.

Bu listeler bizim için çok önemli.Aman düzeltsinler bi zahmet :))) Kolay gelsin o zaman size.

tekrar merhaba canım şimdi doktordan geldim..yumurtam maşallah çok güzel büyümüş dedi 16x20 mm olmuş...pazratesi tekrar gideceğim bakalım kısmet...

valla canım süper,sanırım bugün 11 ya da 12.günün ve yumoşun büyüklüğü çok güzel.bak bu sefer takibimiz değişiyor, ben c.tesi tekrardan gidiyorum, muhtemel p.tesi de çağırır, ama işte sonraki 2 ay olmaması çok kötü oldu, sonrada ramazan geldiğinden çok fazla hastamız olmuyor dedi, ama sanırım doktor yine de orda oluyor.artık o zamana kısmet bakalım.,inşallah o günlere güzel haberlerimiz gelir.bir de eşlerimizin değerleri yükselse ne güzel olur değil mi:)

hestıa ben de ege üniversitesinde aşılama yaptırdım yanyana beklemiş olabiliriz ameliyathanede.... Sen nerde oturuyon tahmin yapmak açısından sordum umutsuzluğa kapılma.rabbim büyük ben de kötüye hazırlıyorum kendmi. Ki + olursa sürpriz olsun benim 2-3 gün bulantım oldu bide göğüs hassasiyetim var yeme alışkanlığım değişti psikolojik olabilir cvbını bekliyorum caanım allah hepimizin yardımcısı olsun

Biz 3 kişi girmiştik aşılamaya. üçümüzünde 2. aşılamasıydı.Sanırım sen o 2 kişiden birisin :))) bizim yanımızda tüp bebk için bekleyen bi hanım daha vardı.Çok sıkışmıştı tuvalete gitmek istiyordu hatırlıyor musun? beni ilk çağırdılar aşılamaya belki hatırlarsın.Ne büyük tesadüf burda karşılaşmak.Belirtilerin çok benziyor hamilelik belirtilerine inşallah hamilesindir.Sana bişey sorcam siz ilişki yasağına uydunuz mu?? ben çok merak ediyorum bunu.Biz uyduk 2 aşılamada da ama ihtimali çok düşürüyo bu yasak.Ben de cevap bekliyorum :))

evet canım hatırladım ben annemle geldim diye sölemiştim hatta o bayanıda hatırlıyorum sen benim gibi hafif topluydun dimi bide ortada zayıf bi arkadaş vardı o bodrumdan gelmişti şuan dahada netleştim ya negüzel burda karşılaştık e artık pazartesi laboratuarda buluşuruz ilişki yasapına aynen uyduk valla umarım başarırız inanmaktan ve dua etmekten vazgeçme sakın işe gidiyomusun???

evet canım bu kez baska endıseler baslıo bole zor gebe kalınca daha rısklı oluo benım ılk asılamam tutmustu ama kımyasal gebelık oldu ocakta marttakı asılamamda tuttu ama gebe oldugumu ogrendıgım gunun ertesınde kanamam basladı 3 gun surdu bhcgm yavas yukseldı derken bı hafta hastanede yattım dıs gebelıkten suphelenıdıler ama cok sukur keseyıde kalp sesınıde gorduk ama bana hep bıse olacak gıbı gelıo paranoyak gıbı oldum:)ama hayırlısı neyse o olsun dıorum herzamn cumartesı kontrolum var ayyy allahım ıns sızede nasıp eder hayırlısıyla canımm en ıcten dualarım sızınle

Evet evet hatırladım seni.konuştuklarımızıda hatırlıyorum.Evet balık etliyim diyelim:)) bodrumdan gelen bayanla aşılamadan sonra aynı odada yattık 2 saat.sohbet ettik baya.ama seni göremedik çıkarkende görmedik.hatta merak etmiştim seni.İnşallh sonuçları alırkende görüşürüz. sarışın bir bayan doktor var uzun saçlı olan.o doktor bana ilginç birşekilde 3 gün rapor verdi.çok da iyi oldu çünkü ben aşılamanın ikinci günü sistit oldum.evde bir güzel dinlendim.Aşılamanın 4. gününden beri çalışıyorum.Ben bide anaokulunda rehber öğretmen olarak çalışıyorum.Bütün gün çocukları sevip duruyorum bol bol.İnş. onlar gibi bir çocuğum olur.Şimdi de grip oldum işte.Onu atlatmaya çalışıyorum ama işe de devam.Bana çevremdeki herkes hamile muamelesi yapıyor.iki arkadaşımın içine bu defa aşılamanın tutacağı doğuyormuş.Bunlar beni heveslendiriyor ama umutlanmak istemiyorum çünkü ilkinde çok üzüldüm.Bende bir belirti yok dediğim gibi sadece tatlıya deliren ben, tatlı yemek istemiyorum canım istemiyor.Ama bu griptende olabilir.Ayy ne uzun yazdım dimi.Neyse benden haberler bu kadar...

canım hoşgeldin , nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, nasıl bir duygu vaktin varsa bize anlatsana

cok gusel bı duygu canım ben hala hamıle olduguma ınanabılmıs degılım ama ınanamasmda mutluyum bu hafta goruruz heralde ultrasonda gorunce ınanaırım belkım ıns senınde asılaman tutar sende bana anlatırsın onumuzdekı aya duygularını canım benım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…