kızlar listeyi takip etmek için aranızda gönüllü olan varmı?ben şu sıralar pek sık giremicem gibi görünüyo çünkü..gönüllü olan devam etsin listeyi tutmaya..
canım benim kalbin ne kadar temiz.bir mucize oldu kist falan yok hiçbir şey.şok oldum resmen.hala inanamıyorum başlıyormuyuz yani dediğimi hatırlıyorum doktora gerisi yok.evet dedi o da gene 3 kutu puregon yazdı.bugün başlıyorum iğneme.salı günüde ilk kontrolüm var.daha bugün 2.gününde bu topiğin bana uğur getirdiğine inanıyorum inşallah hepimiz bu topikte çok çok güzel şeyler yazarız.
Merhaba.Ben ilk aşılamda menogon kullandım.Sonuç negatifti.2. aşılamamda gonal f kullandım sonuç belli değil.[
ARKADAŞLAR BEN DE 2 NİSANDA İKİNCİ ŞILAMAMI YAPTIRDIM 10.GÜNÜM ŞUAN Bİ TAKIM BELİRTLİLER FARKEDİYORUM KENDİMDE .AMA OLUMSUZA HAZIRLIYORUM KENDİMİ .
YENİ ÜYEYİM AYNI ZAMANDA HESTIA CANIM SEN NE ZAMAN YAPTIRDIN 2.AŞILAMAYI UMARIM POZİTİF OLURRRRRRR.AYRICA KENDİNİ TAKİP EDİP BAZI DEĞİŞİKLİKLER FARKEDEN ARKADAŞLAR VARSA BENİM GİBİ PAYLAŞIMLARI BEKLİYORUM.ZAMAN DA GEÇMİYOR TEST TARİHİM 16 NİSAN SENİN NEZAMAN HESTIA?
valla benimde 2 nisanda yapıldı ve 16 nisan sonuç günüm.Aynı yapılmış aşılamamız. Bana benimki tutmadı gibi geliyor.Hiç bir belirtimde yok( sadece arasıra kasık ağrım var adet olacakmışım gibi.olmazsa tüp bebeğe geçeceğim sanırım.benim 2. aşılamam.ege üniversitesinde yaptırdım. İnşallah seninki tutmuştur.
bende üniversitede yaptırıyorum.bende ilaçlarımı ödünç alıyorum eczaneden.rapor aşılamadan sonra çıkıyor.benim 2. Aşılamamdı.
2 nisanda yaptırdım.şimdi sonuç bekliyorum.bu da tutmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.
hestıa senle aynı gün aşılama olmuşuz ne güzel varmı bi değişikliğin ben bu yazını yeni gördüm yaaa rabbim hayırlısını versin sana bana ve tüm kader arkadaşlarımıza
allahım ıns bu topıktekı herkes hayırlısıyla hamıle kalır bende o gunlerı yasadım su an hamıleyım ama korkularım gıtmıo sızı cok ama cok ıyı anlıyorum ve hep dua edıorum kımsenın kucagı bos kalmaz ıns
allahım ıns bu topıktekı herkes hayırlısıyla hamıle kalır bende o gunlerı yasadım su an hamıleyım ama korkularım gıtmıo sızı cok ama cok ıyı anlıyorum ve hep dua edıorum kımsenın kucagı bos kalmaz ıns
ben yardımcı olurum sorun yok ama sen nereye gidiyorsun, önemli bişey yoktur umarım.
Listeyi sen yapacaksın artık sanırım mda.Bende listemizi buldum eymeni ekleyeyim dedim sana kolaylık olsun diye ama beceremedim galiba renksiz çıktı.Herşeye burnumu sokmamam lazım biliyorum :))
olsun varsın kuzu bir iki gün içinde daha kapsamlı ve taoblo şekilnde liste hazırlayacaktık _superisi_ arkadaşımız ile beraber ama bizim kullanma formatımızda sorun varmış bildirdik şimdi bakılacak sonra onu ekleriz.
tekrar merhaba canım şimdi doktordan geldim..yumurtam maşallah çok güzel büyümüş dedi 16x20 mm olmuş...pazratesi tekrar gideceğim bakalım kısmet...
valla benimde 2 nisanda yapıldı ve 16 nisan sonuç günüm.Aynı yapılmış aşılamamız. Bana benimki tutmadı gibi geliyor.Hiç bir belirtimde yok( sadece arasıra kasık ağrım var adet olacakmışım gibi.olmazsa tüp bebeğe geçeceğim sanırım.benim 2. aşılamam.ege üniversitesinde yaptırdım. İnşallah seninki tutmuştur.
CANIM BENİMDE EGE ÜNİVERSİTESİ YA YANYANMIYDIK ACABA SEN NERDE OTURUYON UMARIM TUTAR UMUTSUZLUĞA KAPILMA BENİMDE OLDUĞUM ANDAN İTİBAREN KASIK AĞRIM VAR HİÇ GEÇMEDİ 22 NİSAN ADET GÜNÜM KORKUYORUM BENİM 2-3 GÜN BULANTIM OLDU ŞİMDİ YOK AĞZIM KURUYO GÖĞÜSLERİM ÇOK HASSAS SENLE AMELİYATHANEDE YANYANA BEKLEMİŞ OLABİLİRİZ CANIM
2 nisanda olan birkaç arkadaş daha var burada.ne kadar bereketli bir günmüş.inşallah sonuçlar da hep olumlu olur.ben aşılamanın ertesi günü sistit oldum.çok kötüydüm.idrar yollarımda ağrı vardı ve sürekli tuvaletteydim.o geçti bikaç gün sonra grip oldum ateşim çıktı acillik oldum.neyse o da geçmek üzere.yani ben kendimde bi belirti bulamadım bu hastalıkların belirtilerinden.şu anda sadece arasıra kasık ağrım oluyo adet olacakmışım gibi çok üzülüyorum.başkada bir belirtim yok.ne göğüs hassasiyeti,ne kokulara duyarlılık ne bişey? Sen belirtilerini anlat sende varmış bişeyler ne güzel.
hestıa ben de ege üniversitesinde aşılama yaptırdım yanyana beklemiş olabiliriz ameliyathanede.... Sen nerde oturuyon tahmin yapmak açısından sordum umutsuzluğa kapılma.rabbim büyük ben de kötüye hazırlıyorum kendmi. Ki + olursa sürpriz olsun benim 2-3 gün bulantım oldu bide göğüs hassasiyetim var yeme alışkanlığım değişti psikolojik olabilir cvbını bekliyorum caanım allah hepimizin yardımcısı olsun
biz 3 kişi girmiştik aşılamaya. üçümüzünde 2. Aşılamasıydı.sanırım sen o 2 kişiden birisin :))) bizim yanımızda tüp bebk için bekleyen bi hanım daha vardı.çok sıkışmıştı tuvalete gitmek istiyordu hatırlıyor musun? Beni ilk çağırdılar aşılamaya belki hatırlarsın.ne büyük tesadüf burda karşılaşmak.belirtilerin çok benziyor hamilelik belirtilerine inşallah hamilesindir.sana bişey sorcam siz ilişki yasağına uydunuz mu?? Ben çok merak ediyorum bunu.biz uyduk 2 aşılamada da ama ihtimali çok düşürüyo bu yasak.ben de cevap bekliyorum :))
Hamile kalmakla bitmiyor değilmi? sonrada bebeğin için endişeler başlıyor.Allaha dua etmekten ve küçük meleğini ona emanet etmekten başka yapacak birşey yok.Büyük Allahım inşallah sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini. Bizim içinde dua et diyecektim ama ediyormuşsun zaten.Allah razı olsun, duaların kabul olsun inşallah.
evet canım hatırladım ben annemle geldim diye sölemiştim hatta o bayanıda hatırlıyorum sen benim gibi hafif topluydun dimi bide ortada zayıf bi arkadaş vardı o bodrumdan gelmişti şuan dahada netleştim ya negüzel burda karşılaştık e artık pazartesi laboratuarda buluşuruz ilişki yasapına aynen uyduk valla umarım başarırız inanmaktan ve dua etmekten vazgeçme sakın işe gidiyomusun???
canım hoşgeldin , nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, nasıl bir duygu vaktin varsa bize anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?