kızlar bundan 1sene once 5mayıs da hıdrles gunu gul agacına bebek resmı cızdım ve 2012mayısın 5ınde asılama sonucum cıkıcak ne tesaduf demı bakrsnz tutar:)
hah işte bak.. nasip kısmet işi.. olacağı oldumu ne edersek edelim engel olamayız.. ama olmayacaksa da parçalasak da kendimizi olduramayız.. Rabbim hayırlı yazılar yazsın..
güzel bir tesadüf dileğin gerçek olsun inşallah aynı gün sonuç alacağız
güzel bir tesadüf dileğin gerçek olsun inşallah aynı gün sonuç alacağız
Olurmu kuzum bugun sehirdusindayim. Cepten giiriyorum atlamisim kusuruma bakma,ayrica topic sahibimiz mcan84 arkadasimizdir oda hosgeldin demis
Can sagligi olsun canlar vazgecmek yok
Yarin ilk isim yenilemek bugun bilgisayari acamadim canim
ınsallah rabbım tum ısteynlere versn sen ben ve mcan 84 aynı gun alıcaz sonucları
ınsallah rabbım tum ısteynlere versn sen ben ve mcan 84 aynı gun alıcaz sonucları
ayyyyyyy canım benim bende aynı dilekde bulunmuştum geçen sene. bebek istemiştim. bakarsın benimkide tutar 4 gün sonra bende sonuç alıcam...çok heycanlıyım.
içime bi umutta sen serptin şimdi :))))))))))))
ınsallah canım hepımızın sonucları pozıtıf olur hepberaber sevınırız
ızmırde guzelyalıdayım canım ben ozel ekadom hasthnsnde dr huseyın ceyberıdeyeliziz2,,izmir'desin heralde aşılamanı özel doktorunun muayh. mi yaptırdın yoksa üniversite hast - herhangi bir tüp bebek merkezinde mi canım?
ızmırde guzelyalıdayım canım ben ozel ekadom hasthnsnde dr huseyın ceyberıde
yaptrdm doktorumdan ınanılmaz memnunum sperm yıkama testını smyryna tup bebek merkznde yaptırıp oradan doktora gotrduk ve ılk asılamam bu sklde oldu
Sende hıc belırtı varmı canım bende hıc yok gogusler acıyo sadece oda progestandan kaynaklanıyo ıyımı kotumu bılemedım
Sende hıc belırtı varmı canım bende hıc yok gogusler acıyo sadece oda progestandan kaynaklanıyo ıyımı kotumu bılemedım
canım sabırlı olmya çalış üzülme ağlama diyemicem çünkü fayda etmiyor.bizler hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz burda heyecan,korku,sevinç,hüzün,göz yaşı,vs vs.inan secde ederken azmı gözümden yaşlar akmadı,rabbime yalvarırken allahım benimde evimde bebek kokusu olsun baba anne olalım,evimiz süt koksun,bende gezdireyim çocuğumu bebek arabasıyla bende mama hazırlayayım hasta olduğunda gözümü kırpmadan başında bekleyeyim,diye çok yalvardım ağladım.şuan bunları yazarken inan ağlıyorum...biz burda hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ve şuan senin ne halde olduğunu çok iyi biliyoruz...benden sana arkadaş tavsiyesi sabret bak şanslısınki hiçbir probleminiz yokmuş.şuan bir sınavdasın ve bu sınavı geçmek için tek ilacın sabır.doktorunda dediği gibi geç döllenme olabilir çünkü sonucun 0.1 olsa negatif der geçerdi.metanetli olmaya çalış canım eşinle destek olun birbirinize oda seninle aynı duyguları yaşıyor.allahtan hayırlısını diliyoruz hamilelerin duası kabul olur derlerya bende hamiş olmadan önce hep hamilelerden dua isterdim.hergün dua ediyorum burdaki bütün bebek isteyen arakadaşlarıma rabbim kucaklarınızı sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun inşallah....
mcan84,,teşekkür ederim hoşbulduk:)) aynı zamanlarda sonuç alacağız güzel dileklerin için ayrıca teşk ederim temennim senin çabaların da mutlulukla sonuçlansın...
Günaydın arkadaşlar,
Sabah test yaptırdım. 9.30 - 10 gibi sonuç çıkacak. Ben hariç herkes umutlu :) Dün kırmızılar geldi dedim ama 1 haftadır azar azar oluyor progestandan dolayı sanırım. Bekleyeceğiz ...
Günaydın arkadaşlar,
Sabah test yaptırdım. 9.30 - 10 gibi sonuç çıkacak. Ben hariç herkes umutlu :) Dün kırmızılar geldi dedim ama 1 haftadır azar azar oluyor progestandan dolayı sanırım. Bekleyeceğiz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?