Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hah işte bak.. nasip kısmet işi.. olacağı oldumu ne edersek edelim engel olamayız.. ama olmayacaksa da parçalasak da kendimizi olduramayız.. Rabbim hayırlı yazılar yazsın..

güzel bir tesadüf dileğin gerçek olsun inşallah aynı gün sonuç alacağız

ınsallah rabbım tum ısteynlere versn sen ben ve mcan 84 aynı gun alıcaz sonucları

güzel bir tesadüf dileğin gerçek olsun inşallah aynı gün sonuç alacağız

ayyyyyyy canım benim bende aynı dilekde bulunmuştum geçen sene. bebek istemiştim. bakarsın benimkide tutar 4 gün sonra bende sonuç alıcam...çok heycanlıyım.
içime bi umutta sen serptin şimdi :))))))))))))

Olurmu kuzum bugun sehirdusindayim. Cepten giiriyorum atlamisim kusuruma bakma,ayrica topic sahibimiz mcan84 arkadasimizdir oda hosgeldin demis

Can sagligi olsun canlar vazgecmek yok

Yarin ilk isim yenilemek bugun bilgisayari acamadim canim

:)) haklısın topik sahibinden hoşgeldin aldım bir an için yanılmışım o kadar çok mesaj okuyorum ki gözlerim yanıltmış beni ,, kusur olur mu hiç hepimizin işi gücü sorumlulukları akıp giden zaman var.Ben senden de bir hoşgeldin almış olduğumu düşünüp bu mesaj için teşekkür ediyorum.

ayyyyyyy canım benim bende aynı dilekde bulunmuştum geçen sene. bebek istemiştim. bakarsın benimkide tutar 4 gün sonra bende sonuç alıcam...çok heycanlıyım.
içime bi umutta sen serptin şimdi :))))))))))))

umutlar serpılmek ıcın vardır:)ınsallah ben ınanırım bole seylere

yeliziz2,,izmir'desin heralde aşılamanı özel doktorunun muayh. mi yaptırdın yoksa üniversite hast - herhangi bir tüp bebek merkezinde mi canım?
ızmırde guzelyalıdayım canım ben ozel ekadom hasthnsnde dr huseyın ceyberıde
yaptrdm doktorumdan ınanılmaz memnunum sperm yıkama testını smyryna tup bebek merkznde yaptırıp oradan doktora gotrduk ve ılk asılamam bu sklde oldu

anladım canım dr memnuniyeti anne adayı için çok önemli yakaladıysan o güveni sakın bırakma tekrar hayırlısı olsun hepimize:)) çok güzel bir duygu bu ,, hayatımızda çevremizde tanıdığımız birçok insanın bilmediği bu özel süreci birbirimizi tanımadan ama herkesten çok birbirimize destek olarak paylaşıyoruz birbirimizi en iyi yine biz anlayarak...aramızdaki bağ bu tanışmadan ama aynı umutla aynı şeyleri yaşamak, sonuçlar ne olursa olsun olumlu-olumsuz bu desteği hissetmek sevinci paylaşıp umut olmak ya da üzüntüyü paylaşıp teselli bulmak burada emek vermeye değer :)

Sende hıc belırtı varmı canım bende hıc yok gogusler acıyo sadece oda progestandan kaynaklanıyo ıyımı kotumu bılemedım

Sende hıc belırtı varmı canım bende hıc yok gogusler acıyo sadece oda progestandan kaynaklanıyo ıyımı kotumu bılemedım

sonucu öğreneceğim gün normalde adet olmam gereken gün aşılama olmasaydı adetime 10 gün kala yani şu dönemde hissettiğim bacak bel ağrılarım çok olur benim bir de dediğin gibi göğüslerde sızlama hassasiyet ama şu an tek fark hala göğüslerimde bir hassasiyetinin olmaması sana yazarken bile çok bel sırt ağrım var edindiğim bilgiler zaten döllenme sonrası bir hafta kadar bir zaman sonra embrio rahime yerleşip tutunmaya çalışıyor belirtilerde adetine bir hafta kala başlaması gerekiyor yani ama sonuçta bu belirtiler adet olacakmış gibi karıştırmamak elde değil anlayacağın hiçbir yorum yapamıyorum bu yüzden kendime de bugün çalışırken çok zorlandım belimdeki sırtımdaki ağrılardan kısmet

Son düzenleme:
Canım ben agızdan alıyorum progestanı benım adetım sonuctan 6 gun sonra benım yumurtalar erken gelıstı 10.gunde yaptık asılamayı bakalım herseyın hayırlısı belırtılere cok takılmamak lazım dedıgın gıbı adte dogru baslıyomus agrılar

Günaydın arkadaşlar,

Sabah test yaptırdım. 9.30 - 10 gibi sonuç çıkacak. Ben hariç herkes umutlu :) Dün kırmızılar geldi dedim ama 1 haftadır azar azar oluyor progestandan dolayı sanırım. Bekleyeceğiz ...

canım çok temiz kalplisin. Rabbim gönlüne göre nasip etsin tüm dileklerini. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. 3.5 yıl oldu evleneli. 2.5 yıldır uğraşıyoruz bizde yok yok yok. her test hüsran. test yapmak ızdırap. ilk aşılamada olmayacak diye kendimi alıştırmaya çalıştım sonuçta üzülmemek için. ama beklentilerimiz, dileklerimizde etkiliyor bünyemizi. bu sefer olacak diyorum. pozitif düşünüp pozitif sonuç alacığım diyorum. bakalım nasıl olacak.

mcan84,,teşekkür ederim hoşbulduk:)) aynı zamanlarda sonuç alacağız güzel dileklerin için ayrıca teşk ederim temennim senin çabaların da mutlulukla sonuçlansın...

amin masal Allah hiç kimsenin emeğini karşılıksız koymasın...

waboose inşallah güzel haberini alırız,hakkında hayırlısı olsun...

hadi bakalım inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…