Daha önce burada olmadığım için hiç yazışmadık ama inan,,bu satırları okurken öncesi sonrasının bir önemi de kalmıyor.Öncelikle hayırlısı olsun hakkında Allah yazdıysa kaderine mutlaka verecek bebeğini yazdığı zamanda 4 yıl oldu demişsin şuan ki duygularının yoğunluğunda ne kadar da haklısın...yıpranmışsın her yönden ama lütfen bunu unutma direncin umudun her kırıldığında olacaksa bunun zaten belli bir zamanı var ben sadece o zamana doğru koşuyorum vakti geldiğinde de bebeğime kavuşmuş olucam şeklinde düşün yorgun ve çok üzgünsün yaşayan anlar bunları üstelik senin gibi 4 yıl uğraşan biri lütfen direyetli ol ağla rahatla dök içini ama sonra tekrar kalk ayağa başka yolu yok bu işlerin acınıda üzüntünüde gerektiğinde yaşayacak ama sonra sıfırlayıp kendini yola devam edeceksin...Önce senin eşinin sağlığı bunu sakın unutma.Umarım en kısa zamanda gözyaşlarını silmiş olursun,rahatlatacaksa ağla ama.aksın gitsin öfken,üzüntün ki yenilen....ama çok yıpratma kendini
Canım bizimde öyle teşhis yok sebepsiz işte rabbim bi zaman biçti demekki,bende mayısta evliliğimin 4.yılına gircem ama biz 3 yıl korunduk,1 senedir arzuluyoruz bebeği,rabbim hayırlısından olanı versin,vermiyorsa HAYIRLI OLMADIĞI İÇİN vermiyordur benim tek tesellim bu valla arkadaşımcnm bişe diyimmi hiç bir sorunumuz yok ne eşimde ne bende nere gittiksek bekleyin diyolar buda benim imtihanım heralde sabırdan başka elimden hiç birşey gelmiyo tüp bebeğe gelirsek neden yaptırmıyımki bir sefer daha deniyem aşılamayı tutmassa tüpbebek
Canım bizimde öyle teşhis yok sebepsiz işte rabbim bi zaman biçti demekki,bende mayısta evliliğimin 4.yılına gircem ama biz 3 yıl korunduk,1 senedir arzuluyoruz bebeği,rabbim hayırlısından olanı versin,vermiyorsa HAYIRLI OLMADIĞI İÇİN vermiyordur benim tek tesellim bu valla arkadaşım
ah arkadaşı keşke toparlana bilsem şuan bitmişim ben ben artık dayanamıyorum hamilileler karnını ufalıyarak gözlermin içine bakıyolar ben mehvoluyorum ağlamıycam diyorum ama olmuyo tutamıyorum
slm kızlar çok kötüyüm girmiycektimde size haber veriyim dedim şuan ağlıyarak yazıyorum inanın çok zor durumdayım malesef tutmadı 0.270 çıktı değer doktor 1 hafta sonra gine yap dedi geç döllenmi olabilir dedi ama beni o sonuç bitirdi inanin ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama olmuyo artık bende bebeğime kavuşmak istiyorum
arkadaşlar aşılamadan sonra ne gibi belirtileriniz oldu.buraya yazalım.hem forumu okuyanlar içinde iyi olur.benim ilk birkaç gün sarı akıntım.sonra renksiz akıntım ara ara kasık ağrılarım oldu.1 haftadan sonra göğüslerde şişlik var.aradada çok hafif kasık ağrısı o kadar.adetime de 4 gün var.sizlerde ne belirtiler oldu?
hayırlısı olsun canım, rabbim en kısa zamanda nasip etsinmerhaba kızlar benim yarın aşılamam var. 18 mm yumurtam rahim duvarım da 9 mm benim için dua edin. inşallah gelir bebeğim.
ooo süper ablan için inşallah sende aynı sonuçları alırsınbu gün 7.günüm müthiş göğüslerim de acı ağrı var hayatımda böyle acı yaşamadım ben birde altıma kaçırır gibi çamaşırım ıslak ve kokulu oluyo nasıl bişe anlamadım ya bi uşak sahibi olmaya çalıyoz ama nasıl buda bizim kaderimiz ablamın 5. aşılama denemesinde 3 çüz tuttu ve dünyadalar şimdi 6 yaşındalar çok ballılar bayılıyorum onlara teyzesinin balları
canlar nasılsınız? nasıl gidiyor aşılama durumları?
benim aşılamadan sonraki 8. günüm dolmak üzere. doktorum 30 mayısta gel demişti amaaaa arkadaşım dayanamadı test aldı :))))
bu testlerde çeşit çeşit! hani şu sonucu hatıra olarak saklanan özel testler varya onlardan aldık.
hemen heycanla yaptık. ne pozitif ne negatiffff çıktı.
sadece negatifde çok silik bir çizgi çıktı. test bozuk diye götürdük eczacımıza oda testte problem yok.
gebelik oluşum aşımasındasınız dedi. 2 gün sonra daha net olur 11. günde yapın dedi.
şimdi 5 günüm kaldı sonuç için ama artık dayanamıyorummmmmmm.
belirti olarak şu an sadece: göğüslerimde damarlar çıktı...
sizler nasılsınız????
ne denebilirki hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz malesef, demekki daha vakti degilmişiyi akşamlar kızlar kötü haber kırmızı gözüktüsaatlerdir kendime gelemedim çaresizlik çok acı veriyo hiç birşey yapamamak içimi ferah tutmaya çalışıyorum tabiii ne kadar olursa allahın taktiri tabiiii neyse umarım diğer haber bekliyen herkezin güzel sonuçları olur
hoşgeldin canım aramızaÖncelikle herkese merhabalar ve geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede istediğimiz bebeklere kavuşuruz. Ben yeni üye oldum, üye olmadan öncede okuyordum ama o kadar çok yorum var ki takip etmek gerçekten zor. Aşılama yaptıran arkadaşlara bir sorum olacaktı. Erkek infertilitesi yüzünden aşılama yaptıran var mı aranızda. Eşimde hareket sorunu ve morfoloji bozukluğu var. Aşılama ile şansımızın olacağını söyleyen de var direk tüp bebek diyende. Sizlerin vereceği cevaba göre biraz daha netleşecek kararım.
gitmiyorsun degilmi sadece 1 ay ara veriyorsun bak gitme kovalarım peşinden seni , her zaman buradasın ona göreiyi geceler canlar..
beni merak edenleriniz olmuş.. hepinizden Allah razı olsun..
benim tam da beklediğim anladığım üzere kırmızılarım bu sabah teşrif ettiler.. çok ağrılı sürüyor.. uzun zamandır böyle yoğun ve ağrılı olmamıştı..
kırmızıları gördüğümde içimde tuhaf bir burukluk oldu.. sonrasında 1-2 damla gözyaşı ve umutsuzluk yok diye sürekli kendimi telkin ettim.. doktorcuğumu aradım.. kadın ben neşeli neşeli konuşunca hadi iyi haber ver dedi. yok ben adet oldum dedim.. kadın ağlayacaktı nerdeyse.. cuma günü kontrole gideceğim.. yumurtalıkları bi kontrol edelim sonra karar verelim ne yapacağımıza dedi.. ben hemen devamında 2. aşılamamı yaparım diyordum ama bu ay ara vereceğim.. çok yoğun geçicek bu ay, annem gelicek, kuzenimin nişanı filan olucak.. o süreçte belki kargaşa esnasında kafam da rahat olur belki kendiliğinden geliverir bebiş belli mi olurcuma günü doktorla görüşünce yeni sürecimi bildiririm.. ama artık sizi bırakmam.. sürekli takipte olacağım..
surett canım hafif bi kanaman olmuş inşallah yerleşme kanamasıdır.. iyi haberlerini bekliyorum
herkeslere bu süreçte destekleri için teşekkür ederim.. inşallah iyi sonuçlar sizlerden gelir..
kuzum aynı şeyleri geçen hafta doktorumdan ben duydum biliyormusun, o muayanehane başımıza yıkıldı, ama dua etki sen bir annesin ben daha tadamadım bile bunları inşallah rabbim sana 2. kuzunuda getirir.evet bende dün akşam dr gittim ama malesef ağlayarak çıktım
aslında o kadar emindimki dr bana güzel şeyler söyleyecek diye
yapılan muayeneden sonra ve elimdeki eski fsh değerlerime göre yumurta rezervlerin hatta sol özellikle bitiyo dedi
benden amh testi istedi onu yaptıracam ona göre tüp bebek veya canını hiç sıkma yaşamına devam et diyecem dedi
şook olarak ayrıldım ordan yapacak bişey yok tabikide bu cevapları duymak çok ağırıma gitti allah yavruma üzün ömür ve sağlık versin
inşallah hepiniz anne olursunuz
dün akşamdan itibaren resmen hayatım değişti gibi hissettimm
ohhhhhh , hadi bakalım benimde dogum kontrol hapı 13 gün kaldı sonra bende yuupppiiiiii tüpçü olacagım senle balıyoruz listede ilk defa tüpe canyoldaşımKızlarr selamlarr napıyorsunuz bakimm :)Dr 'umun tavsiyesi üzerine 23 nisanı fırsat bilip istanbuldan kaçıp güzelcene tatilimi yapıp geldimm :) Gez toz iyice kafanı dağıt dedi bakalım bu hafta tüp bebek için startı veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsunn :) Geçmişi çok fazla okuyamadımm. Varmı güzel hamiş haberlerii ?? Aşılama yaptıranlar,tedaviye başlayanlar ,gün sayanlar içinde hayırlı uğurlu olsunnn inş. güzel haberlerinizi alırızzz
Kırmızı bana çok yakışıyor... Son durum budur ... Yine başka bahara kaldı hayallerim ...
hoşgeldin canım , liste iş yerimde yarın kaydedecegim seniMerhaba Kızlar
19 Nisanda bende aşılama oldum kaydedin benide
Merhaba kızlar.
Dün 12. günümdü.Kanda baktırdım ve negatif çıktı.Paylaşmak istedim.
hoşgeldin hayırlısı olsun.mrb kızlar bende de pko var ve yumurtalarım gelişmiyor bu yüzden hamile kalamıyorum.ilaç tedavileri sonucunda yumurtam gelişti fakat tutturamadık önümüz ay bizde iğne tedavisine başlamaya karar verdik daha bilmiyorum hangi iğneleri verecek nasıl kullancam çok endişeliyim aslında ama sakin görünmeye çalışıyorum.benim size sorum sizin doktorunuz hangi iğneleri verdi ve ne kadar ücret ödediniz kendimizi maddi manevi hazırlamamız lazım :))))))))))))
hoşgeldin canım,herkeste farklı belirtiler olabiliyor.merhaba arkadaşlar,
uzun süredir forumu takip ediyorum.buradaki paylaşımlar hoşuma gidiyor.bende 3.aşılamamı yaptırdım.bugün 10.günüm ama hiç ağrım sızım yok.aşılamanın ilk haftası çok akıntı oldu.şu an akıntım da yok.hayırlısı artık beklemedeyim.
bende bundan korkuyordum en çok , niye diyeceksin ama seni çok umutlu gördüğüm her an allahım ne olur bu kıza yardım et diye dua ediyordum , ve korktugum oldu canım ne olur üzme kendini.slm kızlar çok kötüyüm girmiycektimde size haber veriyim dedim şuan ağlıyarak yazıyorum inanın çok zor durumdayım malesef tutmadı 0.270 çıktı değer doktor 1 hafta sonra gine yap dedi geç döllenmi olabilir dedi ama beni o sonuç bitirdi inanin ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama olmuyo artık bende bebeğime kavuşmak istiyorum
Benim aşılamanın 5.günü bugün,ilk andan beri mens ağrılarım var bacaklarım ağrıyor özellikle her uyandığımda bu ağrıyla uyanıyorum gün içinde devam,akşamları karnımda şişlik gaz sancısı gibi bir rahatsızlık kilom hep aynı ama malesef pantolonlarımla hiç rahat olamıyorum o yüzden elbise giymeyi tercih ediyorum.Sırt be bel ağrısı ise en kötüsü akıntıya gelince böyle bir sorunum yok sadece geceleri progesteron hormonu crinone jel kullandığım için bu jelin kalıntıları çıkabiliyor bu da geyet normal.Şuan belimin ağrısı epey arttı mesela,kasıklarda sancıda zaman zaman oluyor evt
ah arkadaşı keşke toparlana bilsem şuan bitmişim ben ben artık dayanamıyorum hamilileler karnını ufalıyarak gözlermin içine bakıyolar ben mehvoluyorum ağlamıycam diyorum ama olmuyo tutamıyorum
Seni en iyi anlayanlardan biri de beni canım. Nolur bu kadar hırpalama kendini. Biz de 3 yıldır istiyoruz ama olmuyor. En azından senin yaşın küçük, hiç bir sorununuz yok. Ben 31 yaşındayım ve eşim varikosel hastası. Tedavi olmuyor ama sıkıntısını ben çekiyorum. Ayrıca dua et ki dış gebelik değilsin. Benim geçen yıl çektiklerimi bir Allah bilir bir ben bilirim. Ölümü teğet geçtim. Bu kadar çok hamile kalmayı istediğin için olmuyordur. Nolur şükret ve sakin bir şekilde yoluna devam et. Nolur bu söylediklerimi de yanlış anlama...
hayırlısı olsun canım, rabbim en kısa zamanda nasip etsin
ooo süper ablan için inşallah sende aynı sonuçları alırsın
5 gün sonra net sonuç çıkacak demekki, inşallah yanılmıyoruzdur.
ne denebilirki hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz malesef, demekki daha vakti degilmiş
hoşgeldin canım aramıza
gitmiyorsun degilmi sadece 1 ay ara veriyorsun bak gitme kovalarım peşinden seni , her zaman buradasın ona göre
kuzum aynı şeyleri geçen hafta doktorumdan ben duydum biliyormusun, o muayanehane başımıza yıkıldı, ama dua etki sen bir annesin ben daha tadamadım bile bunları inşallah rabbim sana 2. kuzunuda getirir.
ohhhhhh , hadi bakalım benimde dogum kontrol hapı 13 gün kaldı sonra bende yuupppiiiiii tüpçü olacagım senle balıyoruz listede ilk defa tüpe canyoldaşım
kime yakışmıyorki ama ben artık kırmızı görmek istemiyorum allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın
hoşgeldin canım , liste iş yerimde yarın kaydedecegim seni
bugün daha fazlasını kaldıramayacagım galiba, ne oldu bize böyle yaa
hoşgeldin hayırlısı olsun.
hoşgeldin canım,herkeste farklı belirtiler olabiliyor.
bende bundan korkuyordum en çok , niye diyeceksin ama seni çok umutlu gördüğüm her an allahım ne olur bu kıza yardım et diye dua ediyordum , ve korktugum oldu canım ne olur üzme kendini.
zaten hamilelikte en büyük belirti bel ve bacak ağrısı diye biliyorum.hayırlısı inşallah.
ah surett sana anlatamam o duyguyu başımdan aşşağı kaynar sular döküldü ben 4 senedir bıktım artık negetif görmeye dayanamıyorum artık hergün ağlıyorum hergün dua ediyorum allahım nolur duy sesimi bitsin artık bu sınav bizi evlat acısıyla imtihan etme dayanamıyorum
slm kızlar çok kötüyüm girmiycektimde size haber veriyim dedim şuan ağlıyarak yazıyorum inanın çok zor durumdayım malesef tutmadı 0.270 çıktı değer doktor 1 hafta sonra gine yap dedi geç döllenmi olabilir dedi ama beni o sonuç bitirdi inanin ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama olmuyo artık bende bebeğime kavuşmak istiyorum
masal bende 21 nisanda yaptırdım son aşılamayı 5 mayıstada testim var.umarım sen ilk aşılamada tutturanlardan olursun.bu arada topiğe hoşgeldin...yanlış anlamadıysam 18 nisan'da aşılaman yapılmış bugün 8.günün periyot tarihin gelene kadar ağrıların normal etkisi de mense kadar devam herkesin bünyesi farklı elbet ama genelde aşılama yapılmadan önce başlanan iğneler ve ardından aşılama bekleme süresince aynı ağrılardan herkes muzdarip bende 21.Nisan 'da senden 3 gün sonra ilk aşılamamı yaptırdım aramızda sadece 3 gün var ilk andan itibaren standart şikayetlerim var sende endişelenme beraber bekliyoruz :)
topiğe hoşgeldin sardunya demek sende 3.aşılamayı yaptırdın.inşallah bu defa tutar bebeğin.sonucunada çok az kalmış inşallah güzel haberlerini yazarsın burda...merhaba arkadaşlar,
uzun süredir forumu takip ediyorum.buradaki paylaşımlar hoşuma gidiyor.bende 3.aşılamamı yaptırdım.bugün 10.günüm ama hiç ağrım sızım yok.aşılamanın ilk haftası çok akıntı oldu.şu an akıntım da yok.hayırlısı artık beklemedeyim.
fburak öncelikle hayırlı olsun aşılaman.ağrı yapacak kadar etkili kaç tane yumurtan vardı çok merak ettimBenimde asilamadan sonra yatarken sancilarim oldu.. kalktigimda ise siddetli agrilarum oldu 2 . Gun azaldi ama sonrasinda hep lazily agrim oldu hafiften... Dr sordum sonra sperm yikamada spermlerin hizli be Rahat ilerlemesi icin kullanilan sivi bide yumurtaile sayisindan dolayi oldugunu soyledi..
evet bende dün akşam dr gittim ama malesef ağlayarak çıktım
aslında o kadar emindimki dr bana güzel şeyler söyleyecek diye
yapılan muayeneden sonra ve elimdeki eski fsh değerlerime göre yumurta rezervlerin hatta sol özellikle bitiyo dedi
benden amh testi istedi onu yaptıracam ona göre tüp bebek veya canını hiç sıkma yaşamına devam et diyecem dedi
şook olarak ayrıldım ordan yapacak bişey yok tabikide bu cevapları duymak çok ağırıma gitti allah yavruma üzün ömür ve sağlık versin
inşallah hepiniz anne olursunuz
dün akşamdan itibaren resmen hayatım değişti gibi hissettimm
canım biz seninle aynı gün aşılama yapmıştık ve malesef ben de bu gün senin yaşadıklarının aynısını yaşadım çok zor bir durum. hep takim ediyordum seni belirtiler hep aynıydı benimde sebepsiz infertilite 5 yıldır hiç korunmadık deniyoruz ama olmadı bu ilk aşılamamdı çok kaptırmıştım kendimi şuan seni çok iyi anlıyorum. neyapalım dilerim diğer hiç bir arkadaş bizim yaşadığımızı yaşamaz hepsi pozitifi görür.kısmet değilmiş bize bu ay ama inşaallah birgün olur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?