Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ah arkadaşı keşke toparlana bilsem şuan bitmişim ben ben artık dayanamıyorum hamilileler karnını ufalıyarak gözlermin içine bakıyolar ben mehvoluyorum ağlamıycam diyorum ama olmuyo tutamıyorum

Canım bizimde öyle teşhis yok sebepsiz işte rabbim bi zaman biçti demekki,bende mayısta evliliğimin 4.yılına gircem ama biz 3 yıl korunduk,1 senedir arzuluyoruz bebeği,rabbim hayırlısından olanı versin,vermiyorsa HAYIRLI OLMADIĞI İÇİN vermiyordur benim tek tesellim bu valla arkadaşım

ben 4 senedir korunmuyorum çünkü çok istiyoduk eşimle ben elimden gel herşeyi yapıyorum gerisi rabbime kalmış bişe hayırlısı böyleymiş zamanına var daha demekki

ah arkadaşı keşke toparlana bilsem şuan bitmişim ben ben artık dayanamıyorum hamilileler karnını ufalıyarak gözlermin içine bakıyolar ben mehvoluyorum ağlamıycam diyorum ama olmuyo tutamıyorum

geçecek...en azından bugün yarın kadar acımayacak canın inan bana her üzüntü acı hatta kayıp böyle değilmidir,ilk an çok yakar canını seni üzen şeyler zamanla içinden devam eder sızısı bir yola çıkmışsın yılmadan devam.Hamilelere gelince bebek sahibi olmak isteyene kadar etrafımda çevremde sokakta nezaman hamile görsem hiç ilgimi çekmezdi bakar geçerdim,ALGIDA SEÇİCİLİK bu bir evladım olsun istediğimden beri bu ateş içime düştüğünden beri sanki sokakta yürürken tüm hamileler bilerek anlaşıpta karşıma çıkıyor gibi geliyor senin gibi özeniyoruz ah geçiriyoruz inan.Hem unutma onların içinde de süpriz olmayıp bu yolda uğraşıp didinmiş bir sürü insan var sende hamile olduğunda sanada özenerek bakacaklar öyle bunu düşün...Şimdiye kadar olmadıysa tüm çabana rağmen var bir hayır çabaya devam ama istersen biraz dinlen hem bedensel hem ruhen kendini toparla ve durumun her ne ise doktorunla gerektiğinde bir sonraki aşamaya başla kendini hazır hissettiğinde moral olarak.

Canım gerçekten zor bir durum ama sakın kendini üzme...Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah sana..Allah isteyen herkese versin..
Ama sen ayakta durmalısın ki güçlü olasın..Bu kadar üzüntü sağlığa da zararlı..Hem Allahta umut kesilmez inşallah doktorun dediği gibi geç döllneme vardır.

arkadaşlar aşılamadan sonra ne gibi belirtileriniz oldu.buraya yazalım.hem forumu okuyanlar içinde iyi olur.benim ilk birkaç gün sarı akıntım.sonra renksiz akıntım ara ara kasık ağrılarım oldu.1 haftadan sonra göğüslerde şişlik var.aradada çok hafif kasık ağrısı o kadar.adetime de 4 gün var.sizlerde ne belirtiler oldu?

Benim aşılamanın 5.günü bugün,ilk andan beri mens ağrılarım var bacaklarım ağrıyor özellikle her uyandığımda bu ağrıyla uyanıyorum gün içinde devam,akşamları karnımda şişlik gaz sancısı gibi bir rahatsızlık kilom hep aynı ama malesef pantolonlarımla hiç rahat olamıyorum o yüzden elbise giymeyi tercih ediyorum.Sırt be bel ağrısı ise en kötüsü akıntıya gelince böyle bir sorunum yok sadece geceleri progesteron hormonu crinone jel kullandığım için bu jelin kalıntıları çıkabiliyor bu da geyet normal.Şuan belimin ağrısı epey arttı mesela,kasıklarda sancıda zaman zaman oluyor evt

merhaba kızlar benim yarın aşılamam var. 18 mm yumurtam rahim duvarım da 9 mm benim için dua edin. inşallah gelir bebeğim.
hayırlısı olsun canım, rabbim en kısa zamanda nasip etsin

ooo süper ablan için inşallah sende aynı sonuçları alırsın

5 gün sonra net sonuç çıkacak demekki, inşallah yanılmıyoruzdur.

ne denebilirki hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz malesef, demekki daha vakti degilmiş

hoşgeldin canım aramıza

gitmiyorsun degilmi sadece 1 ay ara veriyorsun bak gitme kovalarım peşinden seni , her zaman buradasın ona göre

kuzum aynı şeyleri geçen hafta doktorumdan ben duydum biliyormusun, o muayanehane başımıza yıkıldı, ama dua etki sen bir annesin ben daha tadamadım bile bunları inşallah rabbim sana 2. kuzunuda getirir.

ohhhhhh , hadi bakalım benimde dogum kontrol hapı 13 gün kaldı sonra bende yuupppiiiiii tüpçü olacagım senle balıyoruz listede ilk defa tüpe canyoldaşım

Kırmızı bana çok yakışıyor... Son durum budur ... Yine başka bahara kaldı hayallerim ...

kime yakışmıyorki ama ben artık kırmızı görmek istemiyorum allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın

Merhaba Kızlar

19 Nisanda bende aşılama oldum kaydedin benide
hoşgeldin canım , liste iş yerimde yarın kaydedecegim seni

Merhaba kızlar.
Dün 12. günümdü.Kanda baktırdım ve negatif çıktı.Paylaşmak istedim.

bugün daha fazlasını kaldıramayacagım galiba, ne oldu bize böyle yaa

hoşgeldin hayırlısı olsun.

hoşgeldin canım,herkeste farklı belirtiler olabiliyor.

bende bundan korkuyordum en çok , niye diyeceksin ama seni çok umutlu gördüğüm her an allahım ne olur bu kıza yardım et diye dua ediyordum , ve korktugum oldu canım ne olur üzme kendini.

zaten hamilelikte en büyük belirti bel ve bacak ağrısı diye biliyorum.hayırlısı inşallah.

Seni en iyi anlayanlardan biri de beni canım. Nolur bu kadar hırpalama kendini. Biz de 3 yıldır istiyoruz ama olmuyor. En azından senin yaşın küçük, hiç bir sorununuz yok. Ben 31 yaşındayım ve eşim varikosel hastası. Tedavi olmuyor ama sıkıntısını ben çekiyorum. Ayrıca dua et ki dış gebelik değilsin. Benim geçen yıl çektiklerimi bir Allah bilir bir ben bilirim. Ölümü teğet geçtim. Bu kadar çok hamile kalmayı istediğin için olmuyordur. Nolur şükret ve sakin bir şekilde yoluna devam et. Nolur bu söylediklerimi de yanlış anlama...

aynen bende 2 kere dış gebelik geçirdim.allah düşmanımın başına vermesin.çok fena.

sanırım bana hoşgeldin ve hayırlısı olsun yok anladığım kadarı ile forum sahibimiz bir tek beni unutmuş neyse canı sağolsun:))

zaten hamilelikte en büyük belirti bel ve bacak ağrısı diye biliyorum.hayırlısı inşallah.

evt cnm her ay adet olmadan ve adetken aynı ağrıları çektiğim için şuan hiçbir yorum yapamıyorum hamileysen de aynı şikayetler değilsen de umarım senin yorumladığın gibidir hepimiz için..

canım biz seninle aynı gün aşılama yapmıştık ve malesef ben de bu gün senin yaşadıklarının aynısını yaşadım çok zor bir durum. hep takim ediyordum seni belirtiler hep aynıydı benimde sebepsiz infertilite 5 yıldır hiç korunmadık deniyoruz ama olmadı bu ilk aşılamamdı çok kaptırmıştım kendimi şuan seni çok iyi anlıyorum. neyapalım dilerim diğer hiç bir arkadaş bizim yaşadığımızı yaşamaz hepsi pozitifi görür.kısmet değilmiş bize bu ay ama inşaallah birgün olur ....

aşılama listemizi yenilermisinizzzz lütfem. ya canlar sizlerin tutmadığına çok üzüldüm. inşallah bidahaki sefere olur (( Allah yardımcımız olsun hepimizin...
umutlarım tükendi yazıları okuyunca (((((

canım sabırlı olmya çalış üzülme ağlama diyemicem çünkü fayda etmiyor.bizler hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz burda heyecan,korku,sevinç,hüzün,göz yaşı,vs vs.inan secde ederken azmı gözümden yaşlar akmadı,rabbime yalvarırken allahım benimde evimde bebek kokusu olsun baba anne olalım,evimiz süt koksun,bende gezdireyim çocuğumu bebek arabasıyla bende mama hazırlayayım hasta olduğunda gözümü kırpmadan başında bekleyeyim,diye çok yalvardım ağladım.şuan bunları yazarken inan ağlıyorum...biz burda hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ve şuan senin ne halde olduğunu çok iyi biliyoruz...benden sana arkadaş tavsiyesi sabret bak şanslısınki hiçbir probleminiz yokmuş.şuan bir sınavdasın ve bu sınavı geçmek için tek ilacın sabır.doktorunda dediği gibi geç döllenme olabilir çünkü sonucun 0.1 olsa negatif der geçerdi.metanetli olmaya çalış canım eşinle destek olun birbirinize oda seninle aynı duyguları yaşıyor.allahtan hayırlısını diliyoruz hamilelerin duası kabul olur derlerya bende hamiş olmadan önce hep hamilelerden dua isterdim.hergün dua ediyorum burdaki bütün bebek isteyen arakadaşlarıma rabbim kucaklarınızı sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun inşallah....

masal bende 21 nisanda yaptırdım son aşılamayı 5 mayıstada testim var.umarım sen ilk aşılamada tutturanlardan olursun.bu arada topiğe hoşgeldin...
topiğe hoşgeldin sardunya demek sende 3.aşılamayı yaptırdın.inşallah bu defa tutar bebeğin.sonucunada çok az kalmış inşallah güzel haberlerini yazarsın burda...

fburak öncelikle hayırlı olsun aşılaman.ağrı yapacak kadar etkili kaç tane yumurtan vardı çok merak ettim

erdgokce çok çok geçmiş olsun.benimde doktorum emin olmak için her iki aşılamamda da 2 gün sonra testi yenilemişti.sende yaptır bir haftayı beklemeden

canımm bendende amh ıstemıstı.amh 1.1 cıktı ..
doktorum asılama olmazsa tupe gecelım dedıı ne zamn bıtıce bellı olmaz dedıı rezervın dedı yanı hemen oyle bıtcek demeyle bıtmez korkma ALLAHIN ISI CANIMM..
MORELINI YUKSKE TUT FSH KAC SENIN??
BENIMKI 7 KUSUR

ecrin çok çok geçmiş olsun üzülmemek imkansız ama bir an önce toparlanmalısın...

Kzlar bugun esım doktrola gorusmuss adet oldu ne yapcaz sımdı dıye oda asılamanın 14 gunu kan tetsı yaptınzımı yok demıs o zamn yapın oyle konsualım demışşş..adet olsada yapsın demıs bu ne şimdi ya(((zaten kendımı zor alıştırdımm yarın bıde hastane gıtmek olum gıbı gelıyoo ama kzılar hıc adet agrım olmaıd benım normalde agrıdan ayaga dahı kalkamazdımm ..
Hamılemıyım dermişim guluyommm:)))
tabıı sınırden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…