Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah arkadaşı keşke toparlana bilsem şuan bitmişim ben ben artık dayanamıyorum hamilileler karnını ufalıyarak gözlermin içine bakıyolar ben mehvoluyorum ağlamıycam diyorum ama olmuyo tutamıyorum

canımm henuz hersye bıtmış dgl senınkı tam bellı olmamıs kendını uzup mahvetmee olanıda kaybetme belkı suan tutunma calışıyoo gec dollenme dıye bısı varmışş...
ınan uzuntunu yurekten hıssedıyorum cokkk durudk yere aglıyon falan kotu yaa

Tesekkur ederim...darisi butun isteyenlerin basina ins... Benim asilamamda 7 tane yumurtam vardi... Cok agrili oldu ..

cansu doktorun doğru söylemiş.okuduğum her yerde adet bile olsanız test günü mutlaka beta hcg tahlilinizi yaptırın yazıyor.bu işler hiç belli olmaz.üstüne adet görme diye bişey var sonuçta...

senin de zayıf cevap veriyor sanırım. benim aşılamam yapıldı ama hiç ümidim yok. bakalım herşeyin hayırlısı.

cansu doktorun doğru söylemiş.okuduğum her yerde adet bile olsanız test günü mutlaka beta hcg tahlilinizi yaptırın yazıyor.bu işler hiç belli olmaz.üstüne adet görme diye bişey var sonuçta...

canım dogrudurda ustune gorulen adet te lekelenme olur ben resme şakır şakır kanamam var yanı normal adetımı goruyorumm.zaten lekelenme olsaydı sımdıyece coktan gıtmiştim

mcan84,,teşekkür ederim hoşbulduk:)) aynı zamanlarda sonuç alacağız güzel dileklerin için ayrıca teşk ederim temennim senin çabaların da mutlulukla sonuçlansın...

cansucum bencede test yap nolur nolmaz.

hiç moralini bozma boşa üzme kendini, 9 yıl önce sol overimde 12 cm yani bir portakal büyüklüğünde çikolata kist end.oizm temizlendi bende,, sağ overde de 2 cm vardı aynı şekilde o da boşaltıldı ve sol taraf ameliyat kist nedeni ile şekil bozukluğuna sahip ve hasarlı.
aradan 9 sene geçti bu son altı ayda fsh larım dalgalı 5.72....7.50.......13.75.......6.70.....ve geçen ay Mart ayında bu sefer tanısal amaçlı laporoskopi oldum ameliyat sonrası ilk adetim de baktırdığım fsh 16.75 çıktı nasıl yükselmiş anlayacağın antimüllere gelince amh testim sonucu ise 0.72 yani 1 'den düşük azalmış yumurta rezervi demek.
bu ay vakit kaybetmeden ilk aşılamamı oldum hemen operasyon sonrası..umut olmayan overde de diğer sağ overdede toplam 3 tane yumurta oldu aşılamam tutar ya da tutmaz bebeğim olacaksa Yaradan biliyor zamanını sana anlatmaya çalıştığım şey azalan yumurta rezervine rağmen hamile kalma şansın elbette var değerlere çok takılma...bir yumurta bir sperm yeter yeter ki Allah isteyip versin.
umarım işine yarar

sakın bozma moralini.. geç döllenme olabilir ya da olmadı ise bi dahaki aya olur.. böyle yıkım yaşarsak nasıl savaşırız.. bence umudunu yitirme..

yarın idrar testi mi yapcaksın ki? yoksa kanda mı baktırıcaksın? bence sen hamilesin arkadaşım.. eğer adet kanaması olsaydı bu devamı muhakkak gelirdi..
canım benim gitmiyorum bi yere.. veda etmem ben kolay kolay.. buldum mu bırakmam asla arkadaşlarımı,dostlarımı.. hem daha antareste buluşucaz

Tuncss kirmizilari gormussun sanirim gecmis olsun... Umarim tup bebek tedavisi awning icin hayirli olsun.. bakarsin bekleme surecinde kendiliginden oluverir...etrafimda oyle orneklerde var.. rabbim hakkinda hayirlisini versin ins...

saol canım teşekkür ederim.. bakalım bekleyip göreceğiz neler olacak..

gitmiyorsun degilmi sadece 1 ay ara veriyorsun bak gitme kovalarım peşinden seni , her zaman buradasın ona göre

yok yooook gitmiyorum bi yere.. buldum sizi bırakmam..

hmm benimde doktorum her adet olduğumda kontrole gidişimde ilk olarak rahme bakıyor.. birkez şüphelenmişti bişey var gibiydi ve kan testi istemişti.. neden olmasın ki yani.. üstüne görme denen şey bazı kadınlarda adet kanaması gibi yoğun olabiliyormuş.. mesela benim kuzenim hamile kaldığında hiç anlamamış ve 4-5 gün kanaması olmuş.. sonraki ay kanaması olmayınca test yapıyor ve 2 aylık hamile sende de neden olmasın ki

ınsaşallah canımm bakıp gorcezz..
Bend ebıdaha hamıel dglsınız lafından bıktım ıcın baktırmıyım dıyoudm gıdp baktıram barııı
bu arada bı anteres lafı duydumm bende ısterımmm

hmm sende yakın mısın bize? valla ne güzel olur bi gün ayarlaşalım tanışalım kaynaşalım

arkadaşlar üstüne görme denen şey lekelenme tarzı hafif kanama arkadaşın dediği şakır şakır kanamalar değil ...ayrımı arkadaşım sen yap kendini bilirsin doktorlar senin edet dediğin şeyin lekelenmemi yoksa kanama mı olduğunu bilmedikleri için tabikide kesin sonuç istiyorlar

canım herkeste lekelenme tarzında olmayabiliyor.. benim kuzenim bildiğin şakır şakır cinsten adet olmuş.. ve hamileymiş meğer.. ve birçok yerde de yazar çoğu zaman üstüne görme denen kanamanın adetle karıştırıldığı.. bu işler hiç belli olmaz.. tabii ki arkadaşı ümitlendirmek için değil söylediklerim.. ama bu da olabiliyor yani..

ya bana doktor söylemişti onun söylediklerini aktardım ama banada mantıklı gelmiyor şakır şakır kanama çünkü biliyorsun o tarz kanamalarda bebek düşer hani normalde ama tabi rabbim nasip ederse bir gram kan kalmasa vücudunda genede olur biraz nasip işi bu işler

hah işte bak.. nasip kısmet işi.. olacağı oldumu ne edersek edelim engel olamayız.. ama olmayacaksa da parçalasak da kendimizi olduramayız.. Rabbim hayırlı yazılar yazsın..

Son düzenleme:
hah işte bak.. nasip kısmet işi.. olacağı oldumu ne edersek edelim engel olamayız.. ama olmayacaksa da parçalasak da kendimizi olduramayız.. Rabbim hayırlı yazılar yazsın..

kızlar bundan 1sene once 5mayıs da hıdrles gunu gul agacına bebek resmı cızdım ve 2012mayısın 5ınde asılama sonucum cıkıcak ne tesaduf demı bakrsnz tutar:)

sanırım bana hoşgeldin ve hayırlısı olsun yok anladığım kadarı ile forum sahibimiz bir tek beni unutmuş neyse canı sağolsun:))
Olurmu kuzum bugun sehirdusindayim. Cepten giiriyorum atlamisim kusuruma bakma,ayrica topic sahibimiz mcan84 arkadasimizdir oda hosgeldin demis
Can sagligi olsun canlar vazgecmek yok

Yarin ilk isim yenilemek bugun bilgisayari acamadim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…