ah arkadaşı keşke toparlana bilsem şuan bitmişim ben ben artık dayanamıyorum hamilileler karnını ufalıyarak gözlermin içine bakıyolar ben mehvoluyorum ağlamıycam diyorum ama olmuyo tutamıyorum
masal bende 21 nisanda yaptırdım son aşılamayı 5 mayıstada testim var.umarım sen ilk aşılamada tutturanlardan olursun.bu arada topiğe hoşgeldin...
topiğe hoşgeldin sardunya demek sende 3.aşılamayı yaptırdın.inşallah bu defa tutar bebeğin.sonucunada çok az kalmış inşallah güzel haberlerini yazarsın burda...
fburak öncelikle hayırlı olsun aşılaman.ağrı yapacak kadar etkili kaç tane yumurtan vardı çok merak ettim
erdgokce çok çok geçmiş olsun.benimde doktorum emin olmatmk için her iki aşiılamamda da 2 gün sonra testi yenilemişti.sende yaptır bir haftayı beklemeden
Kzlar bugun esım doktrola gorusmuss adet oldu ne yapcaz sımdı dıye oda asılamanın 14 gunu kan tetsı yaptınzımı yok demıs o zamn yapın oyle konsualım demışşş..adet olsada yapsın demıs bu ne şimdi ya(((zaten kendımı zor alıştırdımm yarın bıde hastane gıtmek olum gıbı gelıyoo ama kzılar hıc adet agrım olmaıd benım normalde agrıdan ayaga dahı kalkamazdımm ..
Hamılemıyım dermişim guluyommm:)))
tabıı sınırden
canım allah yardımcın olsun. inşallah sorunsuz, ağrısız sızısız yaptırırsın. bende geliyorum arkandan bakalım. bu sefer her iki taraftada 1 er yumurtam var. şimdilik 10mm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
cansu doktorun doğru söylemiş.okuduğum her yerde adet bile olsanız test günü mutlaka beta hcg tahlilinizi yaptırın yazıyor.bu işler hiç belli olmaz.üstüne adet görme diye bişey var sonuçta...
senin de zayıf cevap veriyor sanırım. Benim aşılamam yapıldı ama hiç ümidim yok. Bakalım herşeyin hayırlısı.
masal bende 21 nisanda yaptırdım son aşılamayı 5 mayıstada testim var.umarım sen ilk aşılamada tutturanlardan olursun.bu arada topiğe hoşgeldin...
topiğe hoşgeldin sardunya demek sende 3.aşılamayı yaptırdın.inşallah bu defa tutar bebeğin.sonucunada çok az kalmış inşallah güzel haberlerini yazarsın burda...
fburak öncelikle hayırlı olsun aşılaman.ağrı yapacak kadar etkili kaç tane yumurtan vardı çok merak ettim
erdgokce çok çok geçmiş olsun.benimde doktorum emin olmak için her iki aşılamamda da 2 gün sonra testi yenilemişti.sende yaptır bir haftayı beklemeden
Kzlar bugun esım doktrola gorusmuss adet oldu ne yapcaz sımdı dıye oda asılamanın 14 gunu kan tetsı yaptınzımı yok demıs o zamn yapın oyle konsualım demışşş..adet olsada yapsın demıs bu ne şimdi ya(((zaten kendımı zor alıştırdımm yarın bıde hastane gıtmek olum gıbı gelıyoo ama kzılar hıc adet agrım olmaıd benım normalde agrıdan ayaga dahı kalkamazdımm ..
tabıı sınırden
evet bende dün akşam dr gittim ama malesef ağlayarak çıktım
aslında o kadar emindimki dr bana güzel şeyler söyleyecek diye
yapılan muayeneden sonra ve elimdeki eski fsh değerlerime göre yumurta rezervlerin hatta sol özellikle bitiyo dedi
benden amh testi istedi onu yaptıracam ona göre tüp bebek veya canını hiç sıkma yaşamına devam et diyecem dedi
şook olarak ayrıldım ordan yapacak bişey yok tabikide bu cevapları duymak çok ağırıma gitti allah yavruma üzün ömür ve sağlık versin
inşallah hepiniz anne olursunuz
dün akşamdan itibaren resmen hayatım değişti gibi hissettimm
slm kızlar çok kötüyüm girmiycektimde size haber veriyim dedim şuan ağlıyarak yazıyorum inanın çok zor durumdayım malesef tutmadı 0.270 çıktı değer doktor 1 hafta sonra gine yap dedi geç döllenmi olabilir dedi ama beni o sonuç bitirdi inanin ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama olmuyo artık bende bebeğime kavuşmak istiyorum
tunc canımm iletini veda mesajı olarak algıladım içim bi tuhaf oldu,sanki çok eski bir arkadaşımla ayrılıyor gibi geldi,canımm bilmiyorumki bende ne durumdayım yarın sabah test yapcam yine bugün 1 kere lekelenmem oldu ama test yapmayada elim varmadı hani,inşallah hislerin doğru söyler,olmazsada napalım kısmet artık..
Tuncss kirmizilari gormussun sanirim gecmis olsun... Umarim tup bebek tedavisi awning icin hayirli olsun.. bakarsin bekleme surecinde kendiliginden oluverir...etrafimda oyle orneklerde var.. rabbim hakkinda hayirlisini versin ins...
gitmiyorsun degilmi sadece 1 ay ara veriyorsun bak gitme kovalarım peşinden seni , her zaman buradasın ona göre
tabıı sınırden
sakın bozma moralini.. Geç döllenme olabilir ya da olmadı ise bi dahaki aya olur.. Böyle yıkım yaşarsak nasıl savaşırız.. Bence umudunu yitirme..
Yarın idrar testi mi yapcaksın ki? Yoksa kanda mı baktırıcaksın? Bence sen hamilesin arkadaşım.. Eğer adet kanaması olsaydı bu devamı muhakkak gelirdi..
Canım benim gitmiyorum bi yere.. Veda etmem ben kolay kolay.. Buldum mu bırakmam asla arkadaşlarımı,dostlarımı.. Hem daha antareste buluşucaz
Saol canım teşekkür ederim.. Bakalım bekleyip göreceğiz neler olacak..
Yok yooook gitmiyorum bi yere.. Buldum sizi bırakmam..
Hmm benimde doktorum her adet olduğumda kontrole gidişimde ilk olarak rahme bakıyor.. Birkez şüphelenmişti bişey var gibiydi ve kan testi istemişti.. Neden olmasın ki yani.. üstüne görme denen şey bazı kadınlarda adet kanaması gibi yoğun olabiliyormuş.. Mesela benim kuzenim hamile kaldığında hiç anlamamış ve 4-5 gün kanaması olmuş.. Sonraki ay kanaması olmayınca test yapıyor ve 2 aylık hamileSende de neden olmasın ki
ınsaşallah canımm bakıp gorcezz..
Bend ebıdaha hamıel dglsınız lafından bıktım ıcın baktırmıyım dıyoudm gıdp baktıram barııı
bu arada bı anteres lafı duydumm bende ısterımmm
arkadaşlar üstüne görme denen şey lekelenme tarzı hafif kanama arkadaşın dediği şakır şakır kanamalar değil ...ayrımı arkadaşım sen yap kendini bilirsin doktorlar senin edet dediğin şeyin lekelenmemi yoksa kanama mı olduğunu bilmedikleri için tabikide kesin sonuç istiyorlar
canım herkeste lekelenme tarzında olmayabiliyor.. benim kuzenim bildiğin şakır şakır cinsten adet olmuş.. ve hamileymiş meğer.. ve birçok yerde de yazar çoğu zaman üstüne görme denen kanamanın adetle karıştırıldığı.. bu işler hiç belli olmaz.. tabii ki arkadaşı ümitlendirmek için değil söylediklerim.. ama bu da olabiliyor yani..
ya bana doktor söylemişti onun söylediklerini aktardım ama banada mantıklı gelmiyor şakır şakır kanama çünkü biliyorsun o tarz kanamalarda bebek düşer hani normalde ama tabi rabbim nasip ederse bir gram kan kalmasa vücudunda genede olur biraz nasip işi bu işler
hah işte bak.. nasip kısmet işi.. olacağı oldumu ne edersek edelim engel olamayız.. ama olmayacaksa da parçalasak da kendimizi olduramayız.. Rabbim hayırlı yazılar yazsın..
hah işte bak.. nasip kısmet işi.. olacağı oldumu ne edersek edelim engel olamayız.. ama olmayacaksa da parçalasak da kendimizi olduramayız.. Rabbim hayırlı yazılar yazsın..
Olurmu kuzum bugun sehirdusindayim. Cepten giiriyorum atlamisim kusuruma bakma,ayrica topic sahibimiz mcan84 arkadasimizdir oda hosgeldin demissanırım bana hoşgeldin ve hayırlısı olsun yok anladığım kadarı ile forum sahibimiz bir tek beni unutmuş neyse canı sağolsun:))
Can sagligi olsun canlar vazgecmek yokcanım biz seninle aynı gün aşılama yapmıştık ve malesef ben de bu gün senin yaşadıklarının aynısını yaşadım çok zor bir durum. hep takim ediyordum seni kbelirtiler hep aynıydı benimde sebepsiz infertilite 5 yıldır hiç korunmadık deniyoruz ama olmadı bu ilk aşılamamdı çok kaptırmıştım kendimi şuan seni çok iyi anlıyorum. neyapalım dilerim diğer hiç bir arkadaş bizim yaşadığımızı yaşamaz hepsi pozitifi görür.kısmet değilmiş bize bu ay ama inşaallah birgün olur ....
aşılama listemizi yenilermisinizzzz lütfem. ya canlar sizlerin tutmadığına çok üzüldüm. inşallah bidahaki sefere olur(( Allah yardımcımız olsun hepimizin...
umutlarım tükendi yazıları okuyunca(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?