- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
Sonuç negatif kızlar ...
Kızlarrrrr regli oldum test yaptım NEGATİFFFFF,burdan bana moral veren herkese sonsuz teşekkürler...sakın bozma moralini.. geç döllenme olabilir ya da olmadı ise bi dahaki aya olur.. böyle yıkım yaşarsak nasıl savaşırız.. bence umudunu yitirme..
yarın idrar testi mi yapcaksın ki? yoksa kanda mı baktırıcaksın? bence sen hamilesin arkadaşım.. eğer adet kanaması olsaydı bu devamı muhakkak gelirdi..
canım benim gitmiyorum bi yere.. veda etmem ben kolay kolay.. buldum mu bırakmam asla arkadaşlarımı,dostlarımı.. hem daha antareste buluşucaz
saol canım teşekkür ederim.. bakalım bekleyip göreceğiz neler olacak..
yok yooook gitmiyorum bi yere.. buldum sizi bırakmam..
hmm benimde doktorum her adet olduğumda kontrole gidişimde ilk olarak rahme bakıyor.. birkez şüphelenmişti bişey var gibiydi ve kan testi istemişti.. neden olmasın ki yani.. üstüne görme denen şey bazı kadınlarda adet kanaması gibi yoğun olabiliyormuş.. mesela benim kuzenim hamile kaldığında hiç anlamamış ve 4-5 gün kanaması olmuş.. sonraki ay kanaması olmayınca test yapıyor ve 2 aylık hamilesende de neden olmasın ki
Kızlarrrrr regli oldum test yaptım NEGATİFFFFF,burdan bana moral veren herkese sonsuz teşekkürler...
Sonuç negatif kızlar ...
Kızlarrrrr regli oldum test yaptım NEGATİFFFFF,burdan bana moral veren herkese sonsuz teşekkürler...[/QUOTE
moral istediğin zaman nerede bulursan bol bol al ...senin bebiş kışın ortasında doğmak istemiyor demek kl biraz sabır ona annesi gelicek kucağına...
Sonuç negatif kızlar ...
Kızlarrrrr regli oldum test yaptım NEGATİFFFFF,burdan bana moral veren herkese sonsuz teşekkürler...
ercelfcımm asılamann hayırlı ugurlu olsun bol bebişli olsunnn
haıd kurtuldun asılama yukundende sımdı sıra bekleme yukundee
Hayırlısı olsun benimde negatif,üzülmüyorum biz istedik rabbim vermedi yapacak bişey yok...Sonuç negatif kızlar ...
Çok teşekkürler canım ilgine alakana hayırlısı buymuş,inşallah diğer arkadaşlardan iyi haberler gelir...kızlar ikinizede çok çok geçmiş olsun.inşallah bu gördüğünüz son negatif olur.
Evet moralin olduğu heryere koşacağım resmen,stresten uzak durmak gerek,inşallah canım ne zaman isterse bebeğim kabulümdür,ben onu bekleyeceğim..Kızlarrrrr regli oldum test yaptım NEGATİFFFFF,burdan bana moral veren herkese sonsuz teşekkürler...[/QUOTE
moral istediğin zaman nerede bulursan bol bol al ...senin bebiş kışın ortasında doğmak istemiyor demek kl biraz sabır ona annesi gelicek kucağına...
Valla öyle leylacım,bana ufak bi oyun oynadı kırmızılar yok yerleşme kanaması yok vs. Napalım üzüldüm geçti,ol deseydi olurdugerçektenmi.
kızlar benim aşılamam dün yapıldı ve akşama doğru kasıklarım patlicak gibi şişti yürürken bile zorlanır oldum.gece de hep uyandım sağdan sola dönerken bile canım acıyodu. kasıklarım şiş böyle çatliyacak gibi oldum sağda birçok güm vardı ama biz soldan cevap almaya çalıştık. solda da 18 mm bir tane vardı acaba çokmu geldi yumoşlar kiste mi dönüştü bana çok acı veriyor ya yürürken bile. çatlatma nın üzerinden de 48 saat geçti.dün sabahtan beri kasık hassasiyeti var. aşılamadan sonra arttı. aşılamada hiç canım acımadı. geçen sefer lekelenmem olmuştu bu sefer o da olmadı çok şükür. böyle bişey yaşayan var mı?
bu arada dün aşılamamın yapıldığını haber vermiştim ama detaylardan bahsetmemiştim. benim sağ da tüpüm yok ve başından beri doktor sağ da çok güzel yumurtaların var diyordu ama biz sol dan cevap almaya çalıştığımız için bekledik. 16. günümde 18 mm bir yumurtam olmuştu solda tamam güzel dedi endometrium da iyi dedi yapıyoruz aşılamayı dedi. neyse ben çatlatmayı yaptım dün de gittim aşılama olucak yattım masaya. dedim sağdakiler çok güzeldi ve orda tüpüm yok. soldaki tek yumurtamdan da hiç umutlu değilim ben dedim. doktor da zaten soldaki yumurtanın şekli de biraz bozuktu dedi. büyüklüğü güzeldi ama büyüklüğü kadar şekli de önemli dedi. o an bütün ümitlerim söndü. aşılamam yapıldı ama herşey bitmişti sanki benim için. öğlen paydosuna girdikleri için istediğin kadar yatabilirsin dediler ama ben o anda halime acıdım öyle boş boş kimse yok yattım orda sonra dayanamadım kalktım çok yatmadım bile. neden daha önce söylemedi böyle bişeyi. de aşılama yapılacağı gün söyledi. moralimi neden bozdu. bilerek gerçekçi mi olmak istedi yoksa ümitlenmeyeyim diye mi yaptı anlayamadım. çok moralim bozuldu.eşime söylemedim çünkü ilişkiye devam etmek zorundayız tabiki. napalım belki sol daki tüpüm sağdaki güzel yumurtalarımdan birisni yakalar. ama hiç ümidim yok jel de verdiler kullanıyorum ama şu 15 gün çabucak geçse.bir de üzerine bu kadan kasık hassasiyeti ben hala patlicak gibiyim. eğer sağdaki yumurtalar çok büyüdüyse ve çatlamayıp bana kist olursa ikinci aşılama için de bikaç ay beklemek zorunda kalıcam. zaten son kontrolde artık çatlatalım yoksa histerol... bilmem ne olucak dediler. sanırım çok büyüdü sağdakiler. lanet olsun ya. bir işimiz de doğru gitsin. olmicak gebelik.
bu arada dün aşılamamın yapıldığını haber vermiştim ama detaylardan bahsetmemiştim. benim sağ da tüpüm yok ve başından beri doktor sağ da çok güzel yumurtaların var diyordu ama biz sol dan cevap almaya çalıştığımız için bekledik. 16. günümde 18 mm bir yumurtam olmuştu solda tamam güzel dedi endometrium da iyi dedi yapıyoruz aşılamayı dedi. neyse ben çatlatmayı yaptım dün de gittim aşılama olucak yattım masaya. dedim sağdakiler çok güzeldi ve orda tüpüm yok. soldaki tek yumurtamdan da hiç umutlu değilim ben dedim. doktor da zaten soldaki yumurtanın şekli de biraz bozuktu dedi. büyüklüğü güzeldi ama büyüklüğü kadar şekli de önemli dedi. o an bütün ümitlerim söndü. aşılamam yapıldı ama herşey bitmişti sanki benim için. öğlen paydosuna girdikleri için istediğin kadar yatabilirsin dediler ama ben o anda halime acıdım öyle boş boş kimse yok yattım orda sonra dayanamadım kalktım çok yatmadım bile. neden daha önce söylemedi böyle bişeyi. de aşılama yapılacağı gün söyledi. moralimi neden bozdu. bilerek gerçekçi mi olmak istedi yoksa ümitlenmeyeyim diye mi yaptı anlayamadım. çok moralim bozuldu.eşime söylemedim çünkü ilişkiye devam etmek zorundayız tabiki. napalım belki sol daki tüpüm sağdaki güzel yumurtalarımdan birisni yakalar. ama hiç ümidim yok jel de verdiler kullanıyorum ama şu 15 gün çabucak geçse.bir de üzerine bu kadan kasık hassasiyeti ben hala patlicak gibiyim. eğer sağdaki yumurtalar çok büyüdüyse ve çatlamayıp bana kist olursa ikinci aşılama için de bikaç ay beklemek zorunda kalıcam. zaten son kontrolde artık çatlatalım yoksa histerol... bilmem ne olucak dediler. sanırım çok büyüdü sağdakiler. lanet olsun ya. bir işimiz de doğru gitsin. olmicak gebelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?