Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlarrrrr regli oldum test yaptım NEGATİFFFFF,burdan bana moral veren herkese sonsuz teşekkürler...

Sonuç negatif kızlar ...

pozitifi görene kadar devamm bugün kendin için elinden gelen herşeyi yap sana iyi gelen sevdiklerinle zaman geçir istediğini ye,, istediğini yap,, ne olursa yeter ki kafan dağılabilsin için sıkılmasın sakın bi yerde takılıp kalma şimdi ...yeni şans için zaman işlemeye başladı bile geriye dönüp bakmayacağız

ercelfcımm asılamann hayırlı ugurlu olsun bol bebişli olsunnn
haıd kurtuldun asılama yukundende sımdı sıra bekleme yukundee

sağol canım evet bekleme süreci 15 gün , 10 mayıs da öğrenicem ama benim hiç umudum yok. önceden de test yapmicam.günüme kadar herşeyi unutmak istiyorum.

kızlar benim aşılamam dün yapıldı ve akşama doğru kasıklarım patlicak gibi şişti yürürken bile zorlanır oldum.gece de hep uyandım sağdan sola dönerken bile canım acıyodu. kasıklarım şiş böyle çatliyacak gibi oldum sağda birçok güm vardı ama biz soldan cevap almaya çalıştık. solda da 18 mm bir tane vardı acaba çokmu geldi yumoşlar kiste mi dönüştü bana çok acı veriyor ya yürürken bile. çatlatma nın üzerinden de 48 saat geçti.dün sabahtan beri kasık hassasiyeti var. aşılamadan sonra arttı. aşılamada hiç canım acımadı. geçen sefer lekelenmem olmuştu bu sefer o da olmadı çok şükür. böyle bişey yaşayan var mı?

bu arada dün aşılamamın yapıldığını haber vermiştim ama detaylardan bahsetmemiştim. benim sağ da tüpüm yok ve başından beri doktor sağ da çok güzel yumurtaların var diyordu ama biz sol dan cevap almaya çalıştığımız için bekledik. 16. günümde 18 mm bir yumurtam olmuştu solda tamam güzel dedi endometrium da iyi dedi yapıyoruz aşılamayı dedi. neyse ben çatlatmayı yaptım dün de gittim aşılama olucak yattım masaya. dedim sağdakiler çok güzeldi ve orda tüpüm yok. soldaki tek yumurtamdan da hiç umutlu değilim ben dedim. doktor da zaten soldaki yumurtanın şekli de biraz bozuktu dedi. büyüklüğü güzeldi ama büyüklüğü kadar şekli de önemli dedi. o an bütün ümitlerim söndü. aşılamam yapıldı ama herşey bitmişti sanki benim için. öğlen paydosuna girdikleri için istediğin kadar yatabilirsin dediler ama ben o anda halime acıdım öyle boş boş kimse yok yattım orda sonra dayanamadım kalktım çok yatmadım bile. neden daha önce söylemedi böyle bişeyi. de aşılama yapılacağı gün söyledi. moralimi neden bozdu. bilerek gerçekçi mi olmak istedi yoksa ümitlenmeyeyim diye mi yaptı anlayamadım. çok moralim bozuldu.eşime söylemedim çünkü ilişkiye devam etmek zorundayız tabiki. napalım belki sol daki tüpüm sağdaki güzel yumurtalarımdan birisni yakalar. ama hiç ümidim yok jel de verdiler kullanıyorum ama şu 15 gün çabucak geçse.bir de üzerine bu kadan kasık hassasiyeti ben hala patlicak gibiyim. eğer sağdaki yumurtalar çok büyüdüyse ve çatlamayıp bana kist olursa ikinci aşılama için de bikaç ay beklemek zorunda kalıcam. zaten son kontrolde artık çatlatalım yoksa histerol... bilmem ne olucak dediler. sanırım çok büyüdü sağdakiler. lanet olsun ya. bir işimiz de doğru gitsin. olmicak gebelik.

cnm benimde yumurtalarım çoktu daha aşılama olmadan ben kasık ağrısından duramıyordum yumurtalar çatladığı için o ağrıyı yapıyor ee tabi fazla yumurta fazla sancı.

aşılaması tutmayan arkadaşlarım çok üzüldüm inanın şaşırdım... bu ay pozitifler martdan daha fazla olacak diye tahmin ediyordum.belirtilerinizi yazdıkça ümitleniyordum.hakkınızda hayırlısı canlarım...birdahaki sefere pozitifleri görürsünüz inşallah amiiiiiiiiiiiinnnn.

cnm ya hemen bozma moralini isyanda etme sen daha önce hamilede kaldın yine olacak vakti gelince sanki yumurtalar çok kaliteli olsa tutcak demek mi yeterki allahım ol desin çocuğun olmaz denilenler anne oluyor bak benimde hamile kalsam bile doğuma kadar korkum olacak çünkü pıhtılaşmam var zaten hamile kalamıyorum birde üstüne kaybetmek ama bizim imtihanımız bu isyan etmemek lazım.

canım sıkma hiç canını. rabbim ol desin yeterki. hep sen söylemiyormuydun. çok şükür rahimimiz var. sperm var. yumurta var. olucak elbet. ben artık oluruna bıraktım. heycanda yapmıyorum. ama olmayacak diye kendimide kasmıyorum. rabbimden hayırılıs için tüm kalbimizle dua ediyoruz. üstelik bir tek biz değil. tüm sevenlermiz ediyor. bu sefer benim yumurtalarda biraz geç büyüyorlar. aksilikler peşimi bırakmıyor. cuma çağırdılar ama çalışma arkadışm sağolsun izin almış. o gün gideemeyceğim. burda özel bir hastaneye gideceğim. umarım sıkıntı çıkartıp iptal vs. etmezler. cumartesi gideceğim orayada. zaten salı günü 10 mm olan yumurta cumaya 18 mm olmaz heralde.

surett ve waboose geçmiş olsun inş. en kısa zamanda allahım hayırlısını nasip eder. can sıkıcı bir durum daha önce yaşadım biliyorum ama umudumumuzu kaybetmememiz lazım olana kadar devam inş.

Kızlar bende bu ay aşılama yaptırdım. 16 nisanda. Ben pko luyum. 30 nisanda kanda bakılcak sonuca inşallah hamileyimdir. Çünkü eşim benden çok istiyor. Çok ümitlendi üzülmesini istemiyorum. Dua edin benim için ne olurrrr.

merhaba canım,

bende bu ay 3.aşılamamı oldum.benimde sağ tüpüm yok.1 tane iyi durumda yumurta vardı.o da sağda oldu.bende aşılamayı yapmadan önce doktoruma sordum nasıl olacak diye.bana soldaki tüp sağ yumurtayı yakalayabilir dedi.bilemiyorum artık bana da pek inandırıcı gelmedi ama allah büyük.allah isterse olmayacak şey olur.o yüzden moralimi bozmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…