banada vermişti doktorum 4. çatlatma ignesi ama o igne tutunması için degilmiş, kalan yumurtalar varsa kist olmasın çatlasın diyeymiş
bana ilaç iğne vermedi doktorum sadece adetini bekle dedi. bende pek doğru bulmuyorum ilk çocuğumda düşmemesi için yağlı iğneler vuruldum vurulduktan sonra sanki kalçamda kızgın yağ dolaşıyor gibi ama neye yaradı yine bebeğim gitti.Verse dahi aşılamadan sonra kullanmayı düşünmüyordum herhangi bir ilaç çocuk olur folik asik filan onlara diyecek lafm yok yok tutunması düşmemesi bilmiyorum ama eziyetten başka birşey gelmiyor.[/QUOTE
olacağı varsa doğacağı varsa olacak zaten....bunlar sadece yapılan işlemin standart prosedürü gibi.. kimi doktor veriyor kimisi gerek dahi duymuyor başka bir fiziksel öykün yoksa tabi hayırlısı artık
4.derken 4.gününde ikincisi mi ?? bu arada söylediğin çok daha mantıklı bende tutunma ile bir bağ kuramadım sonuçta adı üstünde çatlatma iğnesi mikro enj.tedavisi görmüş bir arkadaşımın yorumuydu kafama takılmıştı şimdi oturdu yerine valla teşk ederim.
4. gün ciyecektim canım, ben aşılamadan önce 2 çatlatma ignesi oldum 36 saat sonrada aşılama oldum. Aşılamadan 4 gün sonra 1 çatlatma ignesi daha vuruldum, doktorada sordum nedenini. Oda bana kalan yumurta varsa kist olmasın çatlasın diye dedi.
bana ilaç iğne vermedi doktorum sadece adetini bekle dedi. bende pek doğru bulmuyorum ilk çocuğumda düşmemesi için yağlı iğneler vuruldum vurulduktan sonra sanki kalçamda kızgın yağ dolaşıyor gibi ama neye yaradı yine bebeğim gitti.Verse dahi aşılamadan sonra kullanmayı düşünmüyordum herhangi bir ilaç çocuk olur folik asik filan onlara diyecek lafm yok yok tutunması düşmemesi bilmiyorum ama eziyetten başka birşey gelmiyor.[/QUOTE
olacağı varsa doğacağı varsa olacak zaten....bunlar sadece yapılan işlemin standart prosedürü gibi.. kimi doktor veriyor kimisi gerek dahi duymuyor başka bir fiziksel öykün yoksa tabi hayırlısı artık
hakkımızda hayırlısı artık ben hala kararsızım eşimle bu akşam kuşadasına gitsemmi gitmesemmi diye offf
kızlar aşılamadan sonra dr unuz kaç gün ve ne kadar aralıklarla cinsel ilişki önerdi?
24 saat içinde 1 kere. aşılamadan sonra 24 saatmiş ondan sonrası bebekle alakalı değil dedi.kızlar aşılamadan sonra dr unuz kaç gün ve ne kadar aralıklarla cinsel ilişki önerdi?
hakkımızda hayırlısı artık ben hala kararsızım eşimle bu akşam kuşadasına gitsemmi gitmesemmi diye offf
uzun yolculuk sa nereden geliyosun bilmiyorum ama kuşadasına iki kez düşün ne olur ne olmaz ama eğer kafam dağılır yalnız kalmam diyorsan sıkılıp ta iyice bunalmamak adına git bence değişiklik olur havada güzel buralarda içinden gelene karar ver
24 saat içinde 1 kere. aşılamadan sonra 24 saatmiş ondan sonrası bebekle alakalı değil dedi.
kızlar aşılamadan sonra dr unuz kaç gün ve ne kadar aralıklarla cinsel ilişki önerdi?
uzun yolculuk sa nereden geliyosun bilmiyorum ama kuşadasına iki kez düşün ne olur ne olmaz ama eğer kafam dağılır yalnız kalmam diyorsan sıkılıp ta iyice bunalmamak adına git bence değişiklik olur havada güzel buralarda içinden gelene karar ver
istanbuldan geleceğiz hala karar veremedim eşim gelme diyor.
otur bnce evnde ama yınede sen blrsn canım
eşin gelmeni istemediği için yorum yapmamam daha doğru hem senin için h.sonu su gibi geçer kuşadasında değişiklik olur diyorum hem de yorulmasan iyi olur son karar senin !! arkadaşım 14-15 haftayı tamamladı birkaç gün sonra uçak yolculuğundan gözü korkmadan ingiltereye gezmeye gitmeye karar verdi ben şaşırdım yerinde olsam onun gitmezdim bir de böyle gözü karalar var anlayacağın tercih meselesi sonuçta bence eşinle ortak bir karara varın
otur bnce evnde ama yınede sen blrsn canım
canım ben 27 martda aşılama oldum.29 mart ile 31 martda ilişki önerdi.sonrasında ilişki yasak dedi...
yeliziz naber nasılsın bugün,, 6 günümüzde bitmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?