Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
banada vermişti doktorum 4. çatlatma ignesi ama o igne tutunması için degilmiş, kalan yumurtalar varsa kist olmasın çatlasın diyeymiş

4.derken 4.gününde ikincisi mi ?? bu arada söylediğin çok daha mantıklı bende tutunma ile bir bağ kuramadım sonuçta adı üstünde çatlatma iğnesi mikro enj.tedavisi görmüş bir arkadaşımın yorumuydu kafama takılmıştı şimdi oturdu yerine valla teşk ederim.

Son düzenleme:

4. gün ciyecektim canım, ben aşılamadan önce 2 çatlatma ignesi oldum 36 saat sonrada aşılama oldum. Aşılamadan 4 gün sonra 1 çatlatma ignesi daha vuruldum, doktorada sordum nedenini. Oda bana kalan yumurta varsa kist olmasın çatlasın diye dedi.

anladım ben sadece tek çatlatma iğnesi vuruldum vurduklarında akşam 6 falandı ertesi günde öğlen 12 ye doğru aşılama oldu saatleri iğne dozları ve günleri herkesin değişik şekilde hem durumuna hem doktoruna göre sanırım:)) hayırlısı artık

Son düzenleme:

kızlar aşılamadan sonra dr unuz kaç gün ve ne kadar aralıklarla cinsel ilişki önerdi?

kızlar aşılamadan sonra dr unuz kaç gün ve ne kadar aralıklarla cinsel ilişki önerdi?
24 saat içinde 1 kere. aşılamadan sonra 24 saatmiş ondan sonrası bebekle alakalı değil dedi.

arkadaşlar neden ilişki yasak doktoruna soran varmı acabaçok merak ettim

aşılamayla ilgili yazıları okudum yani bilimsel yazıları gün aşırı ilişki diyordu banada doktorum önerdi ama iyi değilse yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…