:
sgl cnm sen nslsn ızmırlı olarak kusatdık burayı :)bugunude btrdk safak azaldı
aşılamayla ilgili yazıları okudum yani bilimsel yazıları gün aşırı ilişki diyordu banada doktorum önerdi ama iyi değilse yapmam
Bu ilişki yasağını anlayamadım ben.
Belki bazı kişilerin özel durumlarından dolayı doktor böyle bir yasak koyabilir ama normalde ilişkiyle de destekleniyor diye biliyorum aşılama.
Ben bugün üçüncü aşılamamı yaptırdım ve aşılama yapıldığı gün hariç doktorların herhangi bir kısıtlamasıyla karşılaşmadım şimdiye kadar.
Aksine 2. ve 4. gün özellikle istiyor benim doktorum.
Ayyyy kızlar hamişler artmış ne kadar çok sevindimmmm yaaaa.Umut oldu bana.
ben bu gün 10.günümü bitrmek üzereyim.Pazartesi tahlil yaptırıcam.Çok heycanlıyım.
Karaldan haber varmı onuda çok merak ettim.
Bu gün itibariyle göğüs uçlarım çok hassaslaştı dokununca iğne batırır gibi oluyo.
3-4 günüm kaldı sonuç için. Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.Bol bebişli bir nisan olur inşallah.
Belki mayıs ayındada beraber oluruz :))) kısmet işte :))))
durumuna göre değişiyor bana hiç vermedi hatta sonuca kadar yok diye altını çizdi
sadece o degil besteyap ve meva80 de bugün haber verecekti onlarda yok daha
Bugün öğlende çok ciddi bir karın ağrım oldu, apandisit gibi, tam göbek çevresinde. Acile gittim. Ama ağrım zamanla azaldı 4-5 saat sonra. Doktor yarın tekrar çağırdı, gebelik testi de istedi kanda. Ancak eve geldim ve devlet hastanesinin internet sitesinin bilgisayar korsanları tarafından heklendiğini gördüm:) Ben sonucu ogrenemeeceğim bir türlüsadece o degil besteyap ve meva80 de bugün haber verecekti onlarda yok daha
4. gün ciyecektim canım, ben aşılamadan önce 2 çatlatma ignesi oldum 36 saat sonrada aşılama oldum. Aşılamadan 4 gün sonra 1 çatlatma ignesi daha vuruldum, doktorada sordum nedenini. Oda bana kalan yumurta varsa kist olmasın çatlasın diye dedi.
ne iyi yapmış :))) bebeğinin gelişine en doğru şekilde vesile olmuş nazarlardan korusun Allah seni de bebeğini de :))
Ne tesaduf banada aynisi24 saat içinde 1 kere. aşılamadan sonra 24 saatmiş ondan sonrası bebekle alakalı değil dedi.
Insallah canim birgun benimde olur.tup canimmda cım senin mutlu haberini ne zaman alcaz allahın izniyle tüp bebek için mi bekliyosun şimdi allah hpimize birden verse ne güzel olurhatta üçer beşer versinn
CNm mesaj kutun dolu
Cevap yazdim ancak gitmiyor sana
bak sen tesadüfün böylesi nasılda aynı olmuşNe tesaduf banada aynisi
saol canım benim...hatta biz eşimle şunuda düşündük aşılamada değilde sonraki ilişki günlerinde de olmuş olabilir diyoruz,normalde yumurtalar çok iyi dedi doktor işi şansa bırakmicam aşılamada yapcam dedi,çünkü yıprandığımızı biliyordu...rabbim sizlerede nasip etsin inşallah....
erdgökçe sen ne yaptın baktırdınmı kanda hamilemisin
yok be güzelim hamile değilim dün baktırdım çıkmadı ama bugün adet dönemim olmadım ve hiç bir belirti yok adet olmam için doktor geç döllenme olabilir dedi 1 hafta sonra gel gine baktır adet olmazsan.......................
Bugün öğlende çok ciddi bir karın ağrım oldu, apandisit gibi, tam göbek çevresinde. Acile gittim. Ama ağrım zamanla azaldı 4-5 saat sonra. Doktor yarın tekrar çağırdı, gebelik testi de istedi kanda. Ancak eve geldim ve devlet hastanesinin internet sitesinin bilgisayar korsanları tarafından heklendiğini gördüm:) Ben sonucu ogrenemeeceğim bir türlüBu arada yarın 15.günü olacak aşılamanın. Dua edin pozitif çıksın. Ama o karın ağrısı sırasında, pozitifse diye korktum. Ya apandisit olsaydı ve gebelik de olsaydı şimdi ağrım çok azaldı tekrar inşallh pozitif çıkar demeye başladım...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?