Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:

sgl cnm sen nslsn ızmırlı olarak kusatdık burayı :)bugunude btrdk safak azaldı

:))) evt izmirliler böyle valla benzetmene bayıldım çok iyi asker gibi terhis olacağımız gün bekliyoruz sanki hakikaten bugün daha çekilir bir gün geçirdim ama şuan arttı yine bel sırt bacak ağrısı alıştım artık o bişey değil hergün adet olacakmış gibi bir ağrı yaşamaktan kurtulacağım günü iple çekiyorum geçen ay 24 martta ameliyat oldum ameliyat sonrası hemen başladı bu ağrılar geçmeden adet gördüm geçmeden aşılama tedavisine başladım biraz fazla geldi stress yapıyor

Ayyyy kızlar hamişler artmış ne kadar çok sevindimmmm yaaaa.Umut oldu bana.
ben bu gün 10.günümü bitrmek üzereyim.Pazartesi tahlil yaptırıcam.Çok heycanlıyım.
Karaldan haber varmı onuda çok merak ettim.
Bu gün itibariyle göğüs uçlarım çok hassaslaştı dokununca iğne batırır gibi oluyo.
3-4 günüm kaldı sonuç için. Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.Bol bebişli bir nisan olur inşallah.
Belki mayıs ayındada beraber oluruz :))) kısmet işte :))))

Bu ilişki yasağını anlayamadım ben.
Belki bazı kişilerin özel durumlarından dolayı doktor böyle bir yasak koyabilir ama normalde ilişkiyle de destekleniyor diye biliyorum aşılama.
Ben bugün üçüncü aşılamamı yaptırdım ve aşılama yapıldığı gün hariç doktorların herhangi bir kısıtlamasıyla karşılaşmadım şimdiye kadar.
Aksine 2. ve 4. gün özellikle istiyor benim doktorum.

aşılamayla ilgili yazıları okudum yani bilimsel yazıları gün aşırı ilişki diyordu banada doktorum önerdi ama iyi değilse yapmam

en iyisi kendi doktoruna sormalısın sonuçta hepimizin doktoru farklı bir durum önermiş genelde ilişki verilmiş ama ben yasaklananlardanım nedenini ben sormadım keşke sorsaymışım ben ameliyat geçirdim arkasından 15 gün yasağım vardı ama zaten yasak bittiğinde mens'e girdim ve 3.gün aşılama için iğnelere başlandı aşılamadan çıkarkende özellikle ilişki yok dedi benim geçen geçti ama senin yeni sanırım mutlaka doktoruna sor herkesin hikayesi başka çünkü

doğrudur ,,benimde duyduklarım okuduklarım bu yöndeydi çoğu ama bilemiyorum bana da yasak dedi bende anlamadım kontrol falan olsa ilk bunu sorarım gidince ama malesef ... bu ay hamile kalmadığım taktirde mayıs ta serbestiz haziranda ikinci aşılama merak ettim bende niye önermedi bana acaba

karaldan hiçbir haber yok henüz ( evet bir hamile haberi geldi bugün 3.aşılamadan..umarım tabloda olumlu sonuçlar daha çok olur hayırlısı... mayıs ayı haziran ayı vs kavuşana kadar devam pes etmek yok :) senin sonuca çok az kalmış yüzün güler inş

durumuna göre değişiyor bana hiç vermedi hatta sonuca kadar yok diye altını çizdi

aşılamada herkeste mantık aynı aslına bakarsak.aşılama yapıldıktan sonra yani yumurtanın çatlamasından sonra yumurta 24 saat canlı kalıyor en fazla.sanırım oyüzden sonrasında ilişkinin pek önemi kalmıyor.bana da sadece ertesi gün ilişki dedi.sağolun cevaplarınız için.

sadece o degil besteyap ve meva80 de bugün haber verecekti onlarda yok daha
Bugün öğlende çok ciddi bir karın ağrım oldu, apandisit gibi, tam göbek çevresinde. Acile gittim. Ama ağrım zamanla azaldı 4-5 saat sonra. Doktor yarın tekrar çağırdı, gebelik testi de istedi kanda. Ancak eve geldim ve devlet hastanesinin internet sitesinin bilgisayar korsanları tarafından heklendiğini gördüm:) Ben sonucu ogrenemeeceğim bir türlü Bu arada yarın 15.günü olacak aşılamanın. Dua edin pozitif çıksın. Ama o karın ağrısı sırasında, pozitifse diye korktum. Ya apandisit olsaydı ve gebelik de olsaydı şimdi ağrım çok azaldı tekrar inşallh pozitif çıkar demeye başladım...:18:

CNm mesaj kutun dolu
Cevap yazdim ancak gitmiyor sana

ne iyi yapmış :))) bebeğinin gelişine en doğru şekilde vesile olmuş nazarlardan korusun Allah seni de bebeğini de :))

saol canım benim...hatta biz eşimle şunuda düşündük aşılamada değilde sonraki ilişki günlerinde de olmuş olabilir diyoruz,normalde yumurtalar çok iyi dedi doktor işi şansa bırakmicam aşılamada yapcam dedi,çünkü yıprandığımızı biliyordu...rabbim sizlerede nasip etsin inşallah....

24 saat içinde 1 kere. aşılamadan sonra 24 saatmiş ondan sonrası bebekle alakalı değil dedi.
Ne tesaduf banada aynisi
mda cım senin mutlu haberini ne zaman alcaz allahın izniyle tüp bebek için mi bekliyosun şimdi allah hpimize birden verse ne güzel olur hatta üçer beşer versinn
Insallah canim birgun benimde olur.tup canim
CNm mesaj kutun dolu
Cevap yazdim ancak gitmiyor sana

Bosalttim kuzu

bende olsam aynı ihtimali düşünürdüm çünkü çatlamamış bir yumurtayı sonradan siz yakalamış olabilirsiniz ya da henüz çatlamış olanı:) nihayetinde Allah izin verdi can'ın geldi canına kendine çokk iyi bakk burayı bırakma daha yeni tanıştık uğur ol bizlere

erdgökçe sen ne yaptın baktırdınmı kanda hamilemisin

yok be güzelim hamile değilim dün baktırdım çıkmadı ama bugün adet dönemim olmadım ve hiç bir belirti yok adet olmam için doktor geç döllenme olabilir dedi 1 hafta sonra gel gine baktır adet olmazsan.......................

hadi inşallah bakalım belki dediği gibidir

umarım kendi doktorunu durumundan haberdar etmişsindir seni acile götürtecek kadar şiddetli karın ağrının olması önemli eğer gaz spazmı geçirmediysen (ne dediler bilmiyorum ama ) aşılama öncesi kullanılan iğnelerin (tablet farketmez) yan etkileri olarak overlerin aşırı uyarılmasından kaynaklı bir ağrı da olabiliyor bazen yarın muayene de olma şansın olursa ol yine de çok geçmiş olsun yarın güzel haberler almanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…