Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

progestan kullanmış mıydın beklenen günden 2-4 gün erteleyebiliyor ilacı kestikten sonra gerçi mutlaka bilgin vardır geciktiğini söylediğin için kullanıp kullanmadığını merak ettim ,,keşke dr'un haklı çıksa...süper olur

kullanıyorum ama adet belirtilerinin başlaması lazım değilmi bende hiç belirti yok ginede ümit bağlamıyorum tabiki çünkü sonra çok üzülüyorum

Malesef benden haberler kötü, bugün genel cerrah kan tahlilinde gebelik testi istemişti, site heklenince sonucu göremiyordum.
Ama az önce gördüm görmemiş olsaydım daha iyiydi aslında..
Benim sonuç da negatif.. 0 çıkmış. Adet neden olmadıysam

Aynen bende merak ettim umarim sevinmekle mesguldurr

slm kızlar malesef benimde negatif çıktı ama çok üzülmedim kendimi hazırlamıştım buna annemlerdeydim biraz kafamı dağıtmak istedim hepde aklımda sizler vardınız kızlar merak etmiştirdiye eyer güzel sonuç alsaydım eve gelip ilk sizlerle paylaşcaktım ama olmadı hakımızdan hayırlısı buymuş acayıp duygular içersindeyim ağlayamadımda mal gibi hisediyorum kendimizati hep kanamam oldu ilk günden beri doktoru bile aramadım daha gitmek yüzünüde görmek istemiyorum bana ilk günden progestanı versedi belkide bugun bunları yazmıycaktım 5 gün üst üste aradım kanamam oluyo diye ondan bişi olmaz dedi beşinci gün kaltım kendim gittim kanaman yok dedi nebilim şimdi düşündükce doktorlarında ihmalkarlı vardı gibi geliyo bide mevlam nasip etmicekti demek hakımızdan hayırlısı birdahaki aşılaya iyi bi doktor bulcam bide daha çok duaa etcem yetmedi demeki dualarım

Üzülme,umudunu yitirme bi kaç gün sonra tekrar umutlanmaya başlıycaksın.Sen içini ferah tut elbet hepimiz birgün anne olucaz inşallah.bizim bebekler biraz nazlı sadece :))
onlar nazlıysa bizde inatçıyız :))) demi ama... :)))

kızlar çok geçmiş olsun üzmeyin kendinizi demekki daha bebişin gelme vakti değilmiş..karall dün çok merak ettik seni güzel haberler bekliyorduk demekki nasip değilmiş daha..doktorlarda destek olup yardım edeceğine köstek oluyolar..diğer aşılama için daha iyi bir doktor bulursun inşallah..

Günaydın arkadaşlar...
Cuma gününün mübarek olsun inşallah...Bu hayırlı günde Allah bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü birer bebiş nasip etsin inşallah.
Hepimiz için hayırlı zaman en yakın zamandır inşallah..
Allah Bu hayırlı günde herkesin gönlüne göre versin..

günaydın kızlar... olumsuz çıkanlar nolur üzülmeyin bebeğimiz bi yerlerde bizi bekliyor günü gelince kucağımıza alacağız....
bende bugün kan vericem ama çok korkuyorum inşallah yine negatifleri görmem...

ayrıca gökçen44 nickli bi arkadaş benimle aynı şehirdeymiş benden bilgi almak için özel mesaj atmış fakat mesaj sayım 100 olmadığı için cevap veremiyorum. Cevap verebileceğim başka bir yöntem varmı ?

meva çok üzüldüm çok geçmiş olsun progestanın etkisi eçince adet olursun merak etme.

karall çok üzüzldüm inan ama her şey nasip kısmet meselesi.ben bundan önceki iki aşılamamda da eve gelince hemen başladım progestana ama olmayınca olmuyor işte.kanama konusunda elbet haklısın inşallah bir an önce içine sinecek bir doktor bulup başlarsın yeniden aşılamaya.Allah yardımcın olsun

canım,,geçmiş olsun bu ay geçti bitti yeni tur yeni şans başlıyor o ağlayamama duygusunu hepimiz iyi biliyoruz kaskatı kasılır insan 7 aydır her negatifte önceleri tuvaletten çıkıp ağlardım sonraları kütük gibi olmaya başladım bütün gün suratsız moralsiz sinirli geçirirdim sinirimi de çıkaracak yer sebep arıyorum ne desen ne hissetsen haklısın.Ama yapacak bişey yok onlar gelmedikçe biz ya sabır deyip devam edeceğiz ama tabi kendini iyi hissettiğin sürece yoksa bu moral bozuklukları sanki bizi engelliyor.Progestana gelince ,,bir diğer aşılamaya başlayacak olursan mutlaka kullan madem ilk günden beri kanaman oldu onda bişey yok zaten koruyucu tedbir zararı da yok fakat bebeğin gelişi gelmeyişi hepsinde bir hayır var doktorunla önce konuş bunları sakin kafayla gerekirsede seni tatmin etmezse değiştirirsin umudunu kaybetmek yok kafayı dağıtmayada devam.bir hafta sonra seninle ve olumsuz sonuç alan her arkadaşımızla aynı duyguları yaşamama az kaldı kendini ne kadar hazırlasanda olmama ihtimaline insan bilinçaltında biyerlerde hep acaba yı tutuyor ve hayal kırıklığına mutlaka uğruyor yalnız değilsin yani,,inşallah bir gün olacak!!!

Son düzenleme:
efetttt ya hep öyle denk geldi, ilacımın bitmesine 13 gün var 2-3 gündede kırmızılar gelse eder 15 gün 2 hafta . bak aşılama sayarken tüpe bile az kaldı
sen çalışıyormuydun canım

canım hayırlısı olsun günler ne kadar hızlı geçiyor bi bakmışın doktordasın.sonra zaten süreç başlayınca hiçbir şey anlamadan akıp geçer günler... bu arada çalışıyorum bende..

geçmiş olsun cnm sana da.... ikinizide merak ettik şurada sevineceğimiz bir haber gelecek diye dün defalarca girip baktık çoğumuz napalım diğer aylara artık birgün pc nin başında kalkıp oynarız inşallah adetin birkaç güne gelir endişe edip bir de kafaya bunu takma stress yapıp engelleme.gelincede başla yine saymaya 10,12,14,16.gün malum yeni umutlar hepimizin malesef sürekli robot gibi yaptığı bu

herkeze günaydın kızlar.dün ilk aşılamamı oldum.işlem çok kısa sürdü ve ağrısızdı.çok sevindim kolay oldu die.eve geldiğimde inanlımaz kasık ve karın ağrısı yaşadım.sabaha kadar uyumadım.yattığım yeri tırmaladım resmen.bugun işe geldim mecburen fazla göze batmamak için.hala sancım var.bu kadar zor olacağını düşünmemiştim.allah acılarımızı sona erdirsin.çok zor....

kullanıyorum ama adet belirtilerinin başlaması lazım değilmi bende hiç belirti yok ginede ümit bağlamıyorum tabiki çünkü sonra çok üzülüyorum

normal döngün ortalama kaç günde bir ne zaman hastalanmam gerekiyordu ,,dediğim gibi bu hormon geciktiriyor zaten kestikten sonra da 2-4 gün arası adetin gelir aslında ilginç belirti dahi yaşamaman,,ben aşılamanın ilk gününden beri adet olacağımı hissediyorum.Bu arada bak bir de ne var aslında en önemli sinyal göğüsler elbet bu da her bünyede değişiyordur ama genelde tecrübe edenler göğüs ucu ve çevresinin renk değiştirip hafif koyulaşmaya başladığını söylüyorlar hassasiyet dışında adet te sızlayıp dokunamıyorsun biliyorsun ama hamile kaldıysan böyle bir değişiklik adet gününün geçmesi ile birlikte başlıyormuş bilgine

Son düzenleme:

hayırlı olsun ,sende bekleyenler kervanına adım atmış oldun.Sonu güzel olsun:) kasık karın ağrısı senin gibi bende de çok oldu üstelik ilk 3-4 gün aynı şekilde de devam etti şimdi rahatım artık,, geçecek senin de uygulamadan kaynaklanıyor ilaçlı sperm,,
fiziksel ruhsal alıp götürüyor bizden çoğu şeyi umarım hepimiz için teker teker birgün bir yerde mutlu son'la biter bu tedavi serüvenleri.

bak benim cuma 12 mm olan yumurtam hatta 11,5 muş , salı gününe 18 mm oldu. senin de bence kesin 16 yı geçer.

yani o ihtimal hep var ama sık değil nadiren.sen sık ilişkide bulun. umudumuzu yitirmeyelim.

hakkımızda hayırlısı canım , ama içinede atma aglarsan mutlakaki biraz rahatlarsın. Ne yapalım vakti degilmiş rabbim vermedikten sonra yapacakda hiçbirşeyimiz kalmıyor malesef.Bende ilk zamanlar böyleydim 4-5 sene evvel başka bir foruma üyeyim oradaki bir arkadaş sürekli deneme halindeydi tam 7 yıl geçmişti ve denemediği hiç bir yöntem kalmamıştı hemde 3-5 kez aşılama,7-8 kez tüp dememişti.Ona bakınca çok üzülüyordum allahım ben daha yolun başındayım ama kendimi pek üzüp aglıyorum diye. O artık bu acıların ona verdiği etkiyle kaskatı olmuştu ve hiç bir belirti ona gerçek gelmiyordu.
2 gün çnce bana mail atmış,yaklaşıkta 2 senedir hiç görüşmüyorduk canım arkadaşım sonunda hamileymiş hemde dogal yolla 7 aylık olmuş bile çektiğim tüm acılar o anda bitti diyordu .İnşallah birgün bize bu çektiğimiz tüm acıları geride bırakacagız, ve unutacagız.

hadi esbi inşallah sen bize güzel haberler ile gelirsinde bugünü pek keyifli geçiririz.,
akadaşına da sürekli yazdıgı forumdan yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…