herkeze günaydın kızlar.dün ilk aşılamamı oldum.işlem çok kısa sürdü ve ağrısızdı.çok sevindim kolay oldu die.eve geldiğimde inanlımaz kasık ve karın ağrısı yaşadım.sabaha kadar uyumadım.yattığım yeri tırmaladım resmen.bugun işe geldim mecburen fazla göze batmamak için.hala sancım var.bu kadar zor olacağını düşünmemiştim.allah acılarımızı sona erdirsin.çok zor....
arkadaşlar bugün benimkiler de başladı.halbuki adetime 2-3 gün vardı.bana tüp yolları görüldü.ne diyim hayırlısı olsun.
Günaydın arkadaşlar...
Cuma gününün mübarek olsun inşallah...Bu hayırlı günde Allah bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü birer bebiş nasip etsin inşallah.
Hepimiz için hayırlı zaman en yakın zamandır inşallah..
Allah Bu hayırlı günde herkesin gönlüne göre versin..
herkeze günaydın kızlar.dün ilk aşılamamı oldum.işlem çok kısa sürdü ve ağrısızdı.çok sevindim kolay oldu die.eve geldiğimde inanlımaz kasık ve karın ağrısı yaşadım.sabaha kadar uyumadım.yattığım yeri tırmaladım resmen.bugun işe geldim mecburen fazla göze batmamak için.hala sancım var.bu kadar zor olacağını düşünmemiştim.allah acılarımızı sona erdirsin.çok zor....
arkadaşlar bugün benimkiler de başladı.halbuki adetime 2-3 gün vardı.bana tüp yolları görüldü.ne diyim hayırlısı olsun.
ilk aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah ilk ve son olur..ağrılarının olması normal geçer zamanla..fazla yorma kendini işyerinde ayaklarını uzatabilme fırsatın varsa uzat..
geçmiş olsun sardunya..hiç üzülme tüp bebekte şans daha yüksek inşallah hamile kalıcaksın tüpte...
yapma yaa(( amann offf bi gelmese neolur sanki bari içimizden bir iki kişinin yüzü gülsün sinirlerim bozuluyor dur bakalım daha yerleşme kanamasıdır belki çağırma aklından hemen
yok canım ya ben kendimi biliyorum.valla benimde çok canım sıkılıyor artık.ama bunda da vardır bir hayır ne yapalım.artık sizin iyi haberlerinizi bekliyorum.
artık diye başlama hiçbir cümlene lütfen defteri kapatmış gibi eğer kesinleşirse olmadığın aşılamalar bitti sadece...tüp bebek emin ol geçidiğin 3 aşılamadan çok daha fazla şans tanıyacak sana hemen kalacaksın en azından 3 kez aşılama denedim aklımda kalmadı diyebileceksin varsın 3-4 ay geç gelmiş olsun yeter ki eli ayağı düzgün sağlıkla kucağına al nihayetinde....bakarsın sen doğuma yaklaşırken 1.aşılama mağdurları olarak biz arkandan geliyor oluruz ,,dün aşılama sonrası ilişki önerilmeyen ve yasaklanan topikte bir kendimi gördüm umudum hiç kalmadı benim de zaten inanır mısın her hgün her an adet olacak gibi bacaklarım kasılıp bası yapıyor ağrıdan yoruldum hepimiz için hangi zaman hangi şekilde gelecekse hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim
yok canım umudumu hiç yitirmiyorum.sadece bu zorlu bir süreç.insanın ister istemez canı sıkılıyor üzülüyor.birde bazen allahın gücüne gitmesin ama yorulduğumu hissediyorum.burası bana çok iyi geliyor.kimseyle konuşamadıklarımı paylaşabiliyorum.çünkü birbirimizi anlayabiliyoruz.inşallah canım söylediklerin gibi olur herşey.bana moral oldun bugün.inşallah allah da seni güldürsün.belki de bu ağrıların bebişinin habercisidirgerçektende herşeyin hayırlısı olsun.
günler geçmez dedim ama su gibi aktı geçti 12 .günüm pazarpazar günüde benim kader günüm olacak yarın idrar testi yapsam erken olmaz değilmi arkadaşlar? bugün gittim ecz test aldım bişeler dürtüyo beni ama yarın sabah yapayım diyorum sabrede bilirsem tabiiçok donuk haldeyim hiç bişe hissedemiyorum olmadı gibi bi hisler var bende sadece aşırı göğüs uçlarım acıyo arada da batmalar onlarda ilaçların etkisi olsa gerek başkada bişe anlamıyorum o ilk ağrılar kasılmalar azaldı artık hayırlı ALLAH'TAN artık ya nasipp
inşallah gelmezlerde mutlu oluruzhenüz kırmızı deil.ama akşama başlar
inşallah bigün bu hamile sohbetleri yapar ve bugünlaeri hatırlarız canıminşallah hepimiz tablonun üstlerinde şişik göbekli oluruz da :) oldu mu olmadı mı yerine hamilelik şöyle geçiyor böyle geçiyor muhabbetleri yaparız :)
günler geçmez dedim ama su gibi aktı geçti 12 .günüm pazarpazar günüde benim kader günüm olacak yarın idrar testi yapsam erken olmaz değilmi arkadaşlar? bugün gittim ecz test aldım bişeler dürtüyo beni ama yarın sabah yapayım diyorum sabrede bilirsem tabiiçok donuk haldeyim hiç bişe hissedemiyorum olmadı gibi bi hisler var bende sadece aşırı göğüs uçlarım acıyo arada da batmalar onlarda ilaçların etkisi olsa gerek başkada bişe anlamıyorum o ilk ağrılar kasılmalar azaldı artık hayırlı ALLAH'TAN artık ya nasipp
kızlar günaydın
kuşadası yattı anneme gidiyorum bugün
kızlar aşılamanın 9. günü oldu günler nasıl geciyor bakalım sonu hayırlı olacak mı(RABBİM SEN GÜLDÜR HEPİMİZİN YÜZÜNÜ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?