all benden de o kadar canım,, benin dilim varmadı sen ağzımdan aldın yazacaktım nedense onun testi en erken yarın gidip yaptıracağını hissettim ben de olsam hemen en yakın yere gider verirdim kanı fakat az önce yazdığını okudum da şimdi hala bir hafta bekliyim diyor akgünnnn git yaptır şu testini güzelim ne gereksiz bir bekleyiş durumunu bil ki ona göre hareket et
arkadaşlar merhaba iki gündür belim kopacak gibi ağrıyor çatlatma iğnesi dışındada bir ilaç kullanmadım oda bu kadar ağrı yaparmı hemde çatlatma iğnesini olalı 10 gün oldu
merhaba arkadaslar size dun asilamanin 4guny kanama yasadigimdan soz etmistim.bugun yine geldi..ve doktora gittim kanama giristen geldigini soyledi doktorum ultrasonla bakti 3tane yerleske var dedi doktor ve beta hcg kan tahlili yapildi.catlatma ignesi vurulmadim yumurtalarim kendi catladigi icin..asilamanin 5.gunu hamilelik belli olurmu arkadaslar.birde rahim duvarim 15ten buyuk oldugu icin kanda cikabilir dedi..insallah hamisliktir..saglikli olsunda..bu konuda bilgisi olan varmi..rahim duvari hamislik icin kac olmali
tatlım adetlenecekmişim gibime geliyor ayrıca ben kan verdikten sonra bayılıyorum tek başımada gidemeyeceğim eşim çok yoğun çalıştığından gündüz tek başıma gidemem ancak hafta sonu cumartesi müsait olacağız. oyüzden bekleyeceğim içimden bir ses acele etme bekle gitme diyor.
Benim doktorum çatlama iğnemi olduğum gün "biraz ağrın olabilir endişelenme" demişti
Ama "nerem ağrır" diye sormadım açıkçası :) Ama senin 10 gün olmuş canım sanmam iğneden olsun
yok ilk günler bel ağrısı yaşadım ama geçti özellikle dün kopacak sanıyordum neden oldu anlayamadım canım ya senin kaçıncı gün bu arada
Ben 24.Nisanda aşılandım. 8. günüm
O günüde sayarsam 9. gün :)))))
aa aynı gün aşılama olmuşuz bende 8, ve 9 .günler arasında gidip geliyorum ve 9. gün demek daha iyi oluyor
Kesinlikle :))) Zaten o yüzden öyle yazdım... :)
Hadi canım hayırlısı
Ben tahlili pzt yaptıracağım. Sen ne zaman? (Belki daha önce ki msjlarda yazdın ama ben görmedim )
Bakarsın ikimiz birden iyi haberler veririz inşallahhhh
peki canım en iyi sen bilirsin durumun neyse ona göre hareket et biz biran evvel iyi bir haberse mutluluğunu yaşa ve dikkatli hareket edersin diye söyledik karar senin iyi şanslar
canım ben o kadar umutsuzumki anlatamam tam bir yıl oldu bazı aylar iki kere kan tahlili yaptırdım zaten idrarları saymıyorum bile o yüzden test yapmaya hacet kalmadan benimkiler gelir diye düşünüyorum ha gelmezse inşallah salı günü düşünüyorum siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz
Hımm anladım ama ümidini kaybetme... Allah' ım inşallah kimseyi bu yolda uğraştırmasın.
Biz 8 aydır korunmasız ilişki. Sonuç yok.
sonra bir dolu tahlil
tahlillerde sorun yok ama bebişde yok.
İlk aşılamam bu benim... Çok umutlu değilim çünkü aşılamada da ihtimal düşük ama bakalım.
Ben 1 yıllık evliyim aslında ( Pzt evlilik yıldönümüm :)))
Ama eşimin yaşı dolayısı ile bir an önce onu baba yapmak istiyorum.. :)
Acelemiz bu nedenle :)
ay çok güldüm ya demek eşinin yaşı dolayısıyla onu baba yapman lazım ilahi e hadi bakalım.. eşinde yaptımı testlerini ..hayırlı olsun evlilik yıldönümün inşallah çooook güzel bir hediye verirsin eşine
:)))))
Eşimde yaptı testlerini maşallah normal herşey onda :)
Sağol canım hep öyle dua ettim
Yıldönümü hediyem olsun dedim
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
peki ne kadar zamandır diyettesin,kaç kiloyla başladın ve kaç kilo verdin?çok soru sordum dimibuarada ekmeği kaldırmakla diyet olmuyomuş ama mutlaka ekmek yemen gerekiyo her öğünde 1 dilim kepekli yada tam tahıllı ekmek en iyisi yemek için..beni takip ettiğini bilmiyodum sağol cnm bebek için bu kadar hırslanıp başladım yoksa normalde hiç diyet yapamazdım ama isteyince oluyo gerçekten..
tüp bebek yapılmıştı canım ama tutmadı malesef.doktorum arayıp çağırdı beni uzun uzun konuştuk biraz daha moralim yerine geldi halime şükrediyorum.. Allah hepimize hayırlısını versin..
ben yeni başladım 69 kiloydum aşılamalardan sonra 73 olmuşum iğnelerden çok kilo aldım ben yoksa.bu iğnelerden vücudumda şekil falan kalmadı valla balon gibi şiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?