Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tatlım adetlenecekmişim gibime geliyor ayrıca ben kan verdikten sonra bayılıyorum tek başımada gidemeyeceğim eşim çok yoğun çalıştığından gündüz tek başıma gidemem ancak hafta sonu cumartesi müsait olacağız. oyüzden bekleyeceğim içimden bir ses acele etme bekle gitme diyor.

arkadaşlar merhaba iki gündür belim kopacak gibi ağrıyor çatlatma iğnesi dışındada bir ilaç kullanmadım oda bu kadar ağrı yaparmı hemde çatlatma iğnesini olalı 10 gün oldu

merhaba arkadaslar size dun asilamanin 4guny kanama yasadigimdan soz etmistim.bugun yine geldi..ve doktora gittim kanama giristen geldigini soyledi doktorum ultrasonla bakti 3tane yerleske var dedi doktor ve beta hcg kan tahlili yapildi.catlatma ignesi vurulmadim yumurtalarim kendi catladigi icin..asilamanin 5.gunu hamilelik belli olurmu arkadaslar.birde rahim duvarim 15ten buyuk oldugu icin kanda cikabilir dedi..insallah hamisliktir..saglikli olsunda..bu konuda bilgisi olan varmi..rahim duvari hamislik icin kac olmali

arkadaşlar merhaba iki gündür belim kopacak gibi ağrıyor çatlatma iğnesi dışındada bir ilaç kullanmadım oda bu kadar ağrı yaparmı hemde çatlatma iğnesini olalı 10 gün oldu

Benim doktorum çatlama iğnemi olduğum gün "biraz ağrın olabilir endişelenme" demişti
Ama "nerem ağrır" diye sormadım açıkçası :) Ama senin 10 gün olmuş canım sanmam iğneden olsun

hamilelik için sayı olarak bilmiyorum ama kalın olunca hamilelik oluyor diye biliyorum inşallah hamilesindir canım

peki canım en iyi sen bilirsin durumun neyse ona göre hareket et biz biran evvel iyi bir haberse mutluluğunu yaşa ve dikkatli hareket edersin diye söyledik karar senin iyi şanslar

Benim doktorum çatlama iğnemi olduğum gün "biraz ağrın olabilir endişelenme" demişti
Ama "nerem ağrır" diye sormadım açıkçası :) Ama senin 10 gün olmuş canım sanmam iğneden olsun

yok ilk günler bel ağrısı yaşadım ama geçti özellikle dün kopacak sanıyordum neden oldu anlayamadım canım ya senin kaçıncı gün bu arada

aa aynı gün aşılama olmuşuz bende 8, ve 9 .günler arasında gidip geliyorum ve 9. gün demek daha iyi oluyor

Kesinlikle :))) Zaten o yüzden öyle yazdım... :)
Hadi canım hayırlısı
Ben tahlili pzt yaptıracağım. Sen ne zaman? (Belki daha önce ki msjlarda yazdın ama ben görmedim )
Bakarsın ikimiz birden iyi haberler veririz inşallahhhh

canım ben o kadar umutsuzumki anlatamam tam bir yıl oldu bazı aylar iki kere kan tahlili yaptırdım zaten idrarları saymıyorum bile o yüzden test yapmaya hacet kalmadan benimkiler gelir diye düşünüyorum ha gelmezse inşallah salı günü düşünüyorum siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz

peki canım en iyi sen bilirsin durumun neyse ona göre hareket et biz biran evvel iyi bir haberse mutluluğunu yaşa ve dikkatli hareket edersin diye söyledik karar senin iyi şanslar

çok sağolun arkadaşlar ama benim durumum belli ama bu akşam eşimle konuşurum biliyorum ama izin alamaz iş yerinden

Hımm anladım ama ümidini kaybetme... Allah' ım inşallah kimseyi bu yolda uğraştırmasın.
Biz 8 aydır korunmasız ilişki. Sonuç yok.
sonra bir dolu tahlil
tahlillerde sorun yok ama bebişde yok.
İlk aşılamam bu benim... Çok umutlu değilim çünkü aşılamada da ihtimal düşük ama bakalım.
Ben 1 yıllık evliyim aslında ( Pzt evlilik yıldönümüm :)))
Ama eşimin yaşı dolayısı ile bir an önce onu baba yapmak istiyorum.. :)
Acelemiz bu nedenle :)

ay çok güldüm ya demek eşinin yaşı dolayısıyla onu baba yapman lazım ilahi e hadi bakalım.. eşinde yaptımı testlerini ..hayırlı olsun evlilik yıldönümün inşallah çooook güzel bir hediye verirsin eşine

:)))))
Eşimde yaptı testlerini maşallah normal herşey onda :)
Sağol canım hep öyle dua ettim
Yıldönümü hediyem olsun dedim
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Buraya üye olduğum şu birkaç gündür o kadar rahatım ki
Evde kendimi yalnız hissetmiyorum artık
Sanki oturmuş arkadaşlarımla sohbet eder gibiyim
Zaman sizinle daha güzel akıyor
İyi ki katılmışım aranıza
Teşekkürler

ben yeni başladım 69 kiloydum aşılamalardan sonra 73 olmuşum iğnelerden çok kilo aldım ben yoksa.bu iğnelerden vücudumda şekil falan kalmadı valla balon gibi şiştim.

tüp bebek yapılmıştı canım ama tutmadı malesef.doktorum arayıp çağırdı beni uzun uzun konuştuk biraz daha moralim yerine geldi halime şükrediyorum.. Allah hepimize hayırlısını versin..

anladım canım bende tüpe başlayacağım.psikoloji çok önemli ve yaşadıklarımız gerçekten çok zor.umarım daha iyi olursun.umudunu kaybetme hiçbir zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…