sizler içinde hep dua ediyorum canım yarın gitmezsem 3.aşılam için ağustos ayına kalıyo çünkü kardeşimin düğünü olcak haziranda nikah temmuzda düğünü olcak çok karrasızım çokkkkkkk(( yarın gitsemmi zaman az özel nasıl bulcam buldum hadi onlarda test falan başa sararlar zaman kaybı canım galiba yarın gidersem yine ankara üniversitesine gidicem gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.sen neler yaptın 2.aşılamaya başladınmı
kızlar,,listemize baktım az önce dikkatimi çekti bugün roseenur isimli arkadaşımız dan ses çıkmamış haberi olan yok değil mi ?? yarın teste gidebilecek 2 kişi gözüküyor 15.gününde olan atladığımız kimse var mı
geçmiş olsun aras2011 çok üzüldüm.ama sakıncası yoksa neden bebek olayı biitti.belki kendiliğinden gelir bebeğiniz.ya da tüp bebeği düşünmüyor musunuz?
Üzme kendini. Ben de bugün kan tahlili yaptırdım ve sonucum negatif. Bu sonucu alırsam yıkılırım sanıyorodum ama gözümden bir damla yaş bile gelmedi. İçimde bi burukluk var sadece ama asla umutsuz değilim. Biz hemen tüp bebek deneyeceğiz. Sen neden böyle kesin konuştun neden tüp bebek denemiyorsun?
merhaba arkadaşlar dün yazmıştım size bugün kan testim yapıldı ve hamile değilim.Allah isteyen herkese versin inşallah ben bu yolda sona geldim benim için bebek olayı bitti artık.. hayırlısı olsun..
herkese mrb
ben de 26 nisan da ilk aşılamayı yaptırdım, 10 mayısta kanda bhcg ye baktırıcam.. allaha hayırlsını vermesi için dua ediyorum.
ben 31 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyoruz. bir defa kimyasal gebelik yaşadım. sonrasında da ilaç kullanmama ve yumurta takibi yaptırmama rağmen olumlu sonuç alamadık. umarım tüm bu ilaçlar ve tedaviler vesile olur ve hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz..
mrb derya aşılama ile adet arası sabit bir gün yok yumurtaların ne zaman istenen büyüklüğe ulaşırsa o zaman belli olur aşılama günün.iğneleri adetin 3.günü başlayıp hergün vurunuyorsun dozuda durumuna göre doktorun ayarlar.kızlar bu ayın sonunda eşim şehir dışına gidiyor ve bu ayın sonuna denk geliyor aşılama zamanı bileniniz varsa bi cevaplarsanız sevinirim.19 mayısta adet olucam normal şartlarda.kaç tane iğne kaç gün arayla yapılıyor ve aşılama ile adet arasında kaç gün geçiyor.23-27 mayıs arası eşim yok.
kızlar,,listemize baktım az önce dikkatimi çekti bugün roseenur isimli arkadaşımız dan ses çıkmamış haberi olan yok değil mi ?? yarın teste gidebilecek 2 kişi gözüküyor 15.gününde olan atladığımız kimse var mı
Canim mrk ettigin icin tsk ederim. Benim bugun asilamadan sonraki 13. Gunum :)) yarin ise dolu dolu 14 olucam ve hala adet olmadim. Gogus agrilarim ve kasik agrilarim devam ediyor. Yarin sabah kismetse eger hala adet olmadiysam test yaptiricam. Esim bira daha bekleyelim sonuc kesin cikar diyor ama ben bekleyemicem sanirim. Negatif sonuc arkadaslarim icin cok uzgunum. Allah tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun insaallah. Yarin sonucu alir almaz paylasacagim.
cnm özledik valla iş olsunda gönüller bir zaten..senin 3.aşılama süreci daha başlamadan karışık desene ..valla cnm kardeşinin düğünü için sürekli koşuşturman gerekebilir dinlenemezsin fazla haklısın kararsız olmakta..yarın gidersen yada gitmezsen mutlaka haber ver merak ederim canım..ben bildiğin gibi diyete devam ediyorum 7kg verdim ve ilk defa bu ay adetim kendiliğinden erken bile geldibu ay sonuna kadar diyete devam ay sonundaki adetimle 2.aşılama sürecine başlıcaz inşallah bu sefer hamile kalabilirim..
Canim mrk ettigin icin tsk ederim. Benim bugun asilamadan sonraki 13. Gunum :)) yarin ise dolu dolu 14 olucam ve hala adet olmadim. Gogus agrilarim ve kasik agrilarim devam ediyor. Yarin sabah kismetse eger hala adet olmadiysam test yaptiricam. Esim bira daha bekleyelim sonuc kesin cikar diyor ama ben bekleyemicem sanirim. Negatif sonuc arkadaslarim icin cok uzgunum. Allah tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun insaallah. Yarin sonucu alir almaz paylasacagim.
Umarım paylaşımın mutlu bir haberle olur canım İzmir de olmanda dikkatimi çekmişti sanırım sendin bana komşuyuz diyen yanılıyor da olabilirim kusuruma bakma çünkü bu dönemde bekleme sürecimde tam zamanlı çalışmayıp işleri askıya alınca bol fırsat buldum takip etmeye,,elimden geldiği kadar sorulan sorulara cevap yazıyorum ya da sonuç durumlarını takip edip ilgileniyorum.Tam gün yoğun çalıuştığım zamanlar olsa bu kadar randımanı bende gösteremezdim .Seni de biliyorum aklımda kaldın o yüzden merak ettim.Sende ki ağrılar bendede var ama hiçbir sonuca işaret değil ya o yüzden ne ak ne kara diyebiliyor insan sadece hislerimiz doğru çıkarsa yanılmamışız diyoruz bende normalde cumartesine kadar adetin başlaması gerekiyor hemen hemen aynı süreçteyiz.Yarın için tekrar hayırlı olsun.
Umarım paylaşımın mutlu bir haberle olur canım İzmir de olmanda dikkatimi çekmişti sanırım sendin bana komşuyuz diyen yanılıyor da olabilirim kusuruma bakma çünkü bu dönemde bekleme sürecimde tam zamanlı çalışmayıp işleri askıya alınca bol fırsat buldum takip etmeye,,elimden geldiği kadar sorulan sorulara cevap yazıyorum ya da sonuç durumlarını takip edip ilgileniyorum.Tam gün yoğun çalıuştığım zamanlar olsa bu kadar randımanı bende gösteremezdim .Seni de biliyorum aklımda kaldın o yüzden merak ettim.Sende ki ağrılar bendede var ama hiçbir sonuca işaret değil ya o yüzden ne ak ne kara diyebiliyor insan sadece hislerimiz doğru çıkarsa yanılmamışız diyoruz bende normalde cumartesine kadar adetin başlaması gerekiyor hemen hemen aynı süreçteyiz.Yarın için tekrar hayırlı olsun.
Insaallah hepimiz guzel hayirli sonuclar aliriz. Evet cnm komsuyuz mavisehirde. Guzel hbrleri alalimda gobis tokusturalim valla. Opuyorum cnm
Insaallah hepimiz guzel hayirli sonuclar aliriz. Evet cnm komsuyuz mavisehirde. Guzel hbrleri alalimda gobis tokusturalim valla. Opuyorum cnm
Amin,bir gün o dediğinde olur inşallah:))
bravo valla bu kadar kısa sürede nasıl verdin 7 kilo ne yedin ni içtin spor yaptınmı biraz anlatırmısın bende bu aralar diyetteyimde benimde adetim 28 günde oludu bir senedir sarkıyo 30 gün 35 gün 33 gün de bir oluyorum kilodan olsa gerek
valla cnm 5,5 haftada verdim bu kiloyu..diyetisyene gidiyorum polikistik over hastasıyım ben ve adetlerim hep düzensizdi..bizim gibi hastaların kilo vermesi normal insanlara göre daha zor oluyo..kilo verince normal kadınlardaki gibi düzene girdi şaşırdım ve çok sevindim..çok sıkı diyet ve spor yaptım cnm..hergün sabahları 1 saat yürüdüm bunun yanında haftanın 3 günü fitness yaptım..hergün 3 litre su içtim..sabah kahvaltıları normal peynir,zeytin şekersiz çay falan öğle akşam yemeklerinde ya et ya sebze ya çorba yada baklagil..doktor ayarlıyo kaloriye göre..bir hafta protein ağırlıklı veriyo belli olmuyo yani..sen nasıl diyet yapıyosun cnm?sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin seve seve cevaplarım..
valla cnm 5,5 haftada verdim bu kiloyu..diyetisyene gidiyorum polikistik over hastasıyım ben ve adetlerim hep düzensizdi..bizim gibi hastaların kilo vermesi normal insanlara göre daha zor oluyo..kilo verince normal kadınlardaki gibi düzene girdi şaşırdım ve çok sevindim..çok sıkı diyet ve spor yaptım cnm..hergün sabahları 1 saat yürüdüm bunun yanında haftanın 3 günü fitness yaptım..hergün 3 litre su içtim..sabah kahvaltıları normal peynir,zeytin şekersiz çay falan öğle akşam yemeklerinde ya et ya sebze ya çorba yada baklagil..doktor ayarlıyo kaloriye göre..bir hafta protein ağırlıklı veriyo belli olmuyo yani..sen nasıl diyet yapıyosun cnm?sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin seve seve cevaplarım..
teşekkür ederim canım bu iğneleri doktor yapıyor değil mi bi de acı var mı acı korkuyorum daa.gerçi bugün hsg çekildi hiç acımadı o kadar korkarak gitmiştim.inşallah iğneler de öyle olur.mrb derya aşılama ile adet arası sabit bir gün yok yumurtaların ne zaman istenen büyüklüğe ulaşırsa o zaman belli olur aşılama günün.iğneleri adetin 3.günü başlayıp hergün vurunuyorsun dozuda durumuna göre doktorun ayarlar.
süpersinn cnm herkes halledemez bu sorunu bu kadar kısa zamanda maşallah ve tebrik ederim seni okuyunca dayanamadım tebrik için
teşekkür ederim canım bu iğneleri doktor yapıyor değil mi bi de acı var mı acı korkuyorum daa.gerçi bugün hsg çekildi hiç acımadı o kadar korkarak gitmiştim.inşallah iğneler de öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?