Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm özledik valla iş olsunda gönüller bir zaten..senin 3.aşılama süreci daha başlamadan karışık desene ..valla cnm kardeşinin düğünü için sürekli koşuşturman gerekebilir dinlenemezsin fazla haklısın kararsız olmakta..yarın gidersen yada gitmezsen mutlaka haber ver merak ederim canım..ben bildiğin gibi diyete devam ediyorum 7kg verdim ve ilk defa bu ay adetim kendiliğinden erken bile geldi bu ay sonuna kadar diyete devam ay sonundaki adetimle 2.aşılama sürecine başlıcaz inşallah bu sefer hamile kalabilirim..

geçmiş olsun aras2011 çok üzüldüm.ama sakıncası yoksa neden bebek olayı biitti.belki kendiliğinden gelir bebeğiniz.ya da tüp bebeği düşünmüyor musunuz?

tüp bebek yapılmıştı canım ama tutmadı malesef.doktorum arayıp çağırdı beni uzun uzun konuştuk biraz daha moralim yerine geldi halime şükrediyorum.. Allah hepimize hayırlısını versin..

tüp bebekti benim canım.hayırlısı değilmiş olmadı.sonucu alınca hemen yazdım size o zmn daha kötüydüm ama şimdi alıştım biraz daha daha iyiyim..durmak yok çalışmalara devam.. :)

merhaba arkadaşlar dün yazmıştım size bugün kan testim yapıldı ve hamile değilim.Allah isteyen herkese versin inşallah ben bu yolda sona geldim benim için bebek olayı bitti artık.. hayırlısı olsun..

aras inana çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok.asla yılma pes etme gerekirse biraz dinlen ama sonra yeniden başla mücadeleye.inşallah ikinci denemede tutar.bu arada dondurulmuş embriyon varmıydı.

aşılaman hayırlı olsun umarım pozitif olur sonucun.
mrb derya aşılama ile adet arası sabit bir gün yok yumurtaların ne zaman istenen büyüklüğe ulaşırsa o zaman belli olur aşılama günün.iğneleri adetin 3.günü başlayıp hergün vurunuyorsun dozuda durumuna göre doktorun ayarlar.

bravo valla bu kadar kısa sürede nasıl verdin 7 kilo ne yedin ni içtin spor yaptınmı biraz anlatırmısın bende bu aralar diyetteyimde benimde adetim 28 günde oludu bir senedir sarkıyo 30 gün 35 gün 33 gün de bir oluyorum kilodan olsa gerek

valla cnm 5,5 haftada verdim bu kiloyu..diyetisyene gidiyorum polikistik over hastasıyım ben ve adetlerim hep düzensizdi..bizim gibi hastaların kilo vermesi normal insanlara göre daha zor oluyo..kilo verince normal kadınlardaki gibi düzene girdi şaşırdım ve çok sevindim..çok sıkı diyet ve spor yaptım cnm..hergün sabahları 1 saat yürüdüm bunun yanında haftanın 3 günü fitness yaptım..hergün 3 litre su içtim..sabah kahvaltıları normal peynir,zeytin şekersiz çay falan öğle akşam yemeklerinde ya et ya sebze ya çorba yada baklagil..doktor ayarlıyo kaloriye göre..bir hafta protein ağırlıklı veriyo belli olmuyo yani..sen nasıl diyet yapıyosun cnm?sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin seve seve cevaplarım..

süpersinn cnm herkes halledemez bu sorunu bu kadar kısa zamanda maşallah ve tebrik ederim seni okuyunca dayanamadım tebrik için

kızlar bu aşılamalar beni mahvetti keşke hiç yaptırmasaydım azıcık umudum vardı aşılamalar tutmayınca oda kalmadı nolcak bilmiyorum sabah kalkıyorum bebek akşam yatıyorum bebek kafamdan atamıyorum her an allaha yalvarıyorum bol bol dua ediyorum dua ettikçe sanki umutlarım yeniden başlıyo.7 cuma sabah namazını kıldıktan sonra hani kuanda geçen secde ayetleri varya o ayetler okunacakmış tabi niyetini alcan her ayeti okuyunca secde yapcan.bi arkadaşın yedi senedir olmuyomuştu bu secdeleri yapmış bitirdiği ay hamile kalmış.sizlerle paylaşmak istedim kader arkadaşlarım

bende bol su içiyorum ekmeği tamamen kaldırdım sadece kahvaltıda.bolbol meyve yeşillik.bi
rde gece yatmadan önce bi kase yoğurt yiyorum sabah çok hafif kalkıyo insan zaten bol yeşillik ağırlıklı beslenirsen gidiyo kilolar.ben seni marttan beri takip ediyodum kısa sürede çok çabuk vermişsin.

arkadaşlar merhabalar..
aşılama tedavisi için dört gözle adet bekleyen biri olarak
bugün 56. günümde kırmızılarım teşrif etti çok şükür:)))
yarın doktora gidiyorum inşalah çok heyecanlıyım..
süreç nasıl işleyecek bakalım..

teşekkür ederim canım bu iğneleri doktor yapıyor değil mi bi de acı var mı acı korkuyorum daa.gerçi bugün hsg çekildi hiç acımadı o kadar korkarak gitmiştim.inşallah iğneler de öyle olur.

kızlar merhaba

bu sabah ben adetlendim dedim ancak kahverengi leke dışında birşey gelmedi lekelenmede ped e geçecek kadar değil çok az bu ne şimdi bilgisi olan varmı?:26:

kızlar merhaba

bu sabah ben adetlendim dedim ancak kahverengi leke dışında birşey gelmedi lekelenmede ped e geçecek kadar değil çok az bu ne şimdi bilgisi olan varmı?:26:

teşekkür ederim canım bu iğneleri doktor yapıyor değil mi bi de acı var mı acı korkuyorum daa.gerçi bugün hsg çekildi hiç acımadı o kadar korkarak gitmiştim.inşallah iğneler de öyle olur.

hayır iğneleri doktorun yapmıyor iğneler cilt altı olduğu için yöntemi sana anlatılıp dilersen becerebilirim dersen kendinin de evde vurabileceğin söylenecek sen de benim gibi kendin yapmak istemezsen sağlık personellerinden hemşire gibi herhangi bir poliklinikte ilk vurulduğun saatlerde( hergün aynı vakit) vurdurabilirsin doktor reçeteni beraberinde götürmen şartı ile.Eczanede vurdurduğunu söyleyen de var ben bir poliklinikle anlaşıp reçetemi yanımda götürerek olmuştum iğnelerimi insülin iğnelerinden farksız ince göbekten olacaksın çatlatma iğnelerini genelde koldan yapıyorlar,göbekten de vurulan var fakat yumurta uyarıcı iğneler mutlak göbekten canım iğne fobin varsa bilemem ama korkup büyütecek şeyler değil.iğne yerinde bazen kaşıntı oluyor karın alt tarafında da hafif sancı ağrı çünkü birden çok vuruluyorsun her gün ama hiçbiri dayanılamayacak acı yada rahatsızlıklar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…