bende bol su içiyorum ekmeği tamamen kaldırdım sadece kahvaltıda.bolbol meyve yeşillik.bi
rde gece yatmadan önce bi kase yoğurt yiyorum sabah çok hafif kalkıyo insan zaten bol yeşillik ağırlıklı beslenirsen gidiyo kilolar.ben seni marttan beri takip ediyodum kısa sürede çok çabuk vermişsin.
teşekkür ederim canım zor oldu ama bebiş için herşeye değer
arkadaşlar merhabalar..
aşılama tedavisi için dört gözle adet bekleyen biri olarak
bugün 56. günümde kırmızılarım teşrif etti çok şükür:)))
yarın doktora gidiyorum inşalah çok heyecanlıyım..
süreç nasıl işleyecek bakalım..
teşekkür ederim canım bu iğneleri doktor yapıyor değil mi bi de acı var mı acı korkuyorum daa.gerçi bugün hsg çekildi hiç acımadı o kadar korkarak gitmiştim.inşallah iğneler de öyle olur.
kızlar merhaba
bu sabah ben adetlendim dedim ancak kahverengi leke dışında birşey gelmedi lekelenmede ped e geçecek kadar değil çok az bu ne şimdi bilgisi olan varmı?:26:
kan testi yaptırdınmı sen sonucunu nasıl öğrenmiştin?kusura bakma yazdıysan hatırlayamadımda..
kesinlikle bende ki sorunlarıda yazmıştım bilmem denk geldin mi ...stresten yüzümde rahatsız edecek şekilde akne sorunu oldu aylardır ,,ürtikerim azdı iğne hormonları tetikledi delirmiş durumda kaşınıyorum hem çekiyorum sıkıntısını hemde diyorum ki tedavisi olmayan hastalık olmasın napalım bebek için katlanıcam diyorum hepimiz fedekarlık yapıyoruz bir şekilde tabi ama seni tebrik etmek gerekirdi kilo sorunu özellikle bu tür rahatsızlıklarda kolay halledilmiyor ne mutlu gayretin sonuç vermiş.
kızlar merhaba
bu sabah ben adetlendim dedim ancak kahverengi leke dışında birşey gelmedi lekelenmede ped e geçecek kadar değil çok az bu ne şimdi bilgisi olan varmı?:26:
sonuç filan öğrenmedim su perisi sabah öyle gelince tamam yok adet oluyorum dedim:26: demesemiydim acaba hafif bir leke kanamada olmadı
hamile olabilirsin lekelenme geldiyse ve devamı yoksa eğer..bence hemen bir kan testi yaptır belkide bu lekelenme yerleşme kanamasıdır..hadi inşallah güzel haberini alırız..
okudum canım yazını bu kadar sters yapma elbet olucak bebişlerimiz unutma..ne güzel demişsin tedavisi olmayan hastalığımız olmasın herşey bebek için..doktorum benim gibi sorunu olan hastaların bu kiloyu 3-4 ayda verebildiklerini söyledi bende daha hırslandım..belkide aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım diyede düşünüyorum nasip tabi..ben kilo vermek için geç bile kalmıştım ama iyi toparlamaya başladım şükürki..şu sıralar sıkılmaya başladım ama bırakmak yok herşey anne olmak için
ben normalde adet görmeye başladığımda o kadar sancıya rağmen günlerce,,anlattığın şekilde kahverengi leke ile gelir ilk gün hatta dediğin gibi devamı gelmez bile ikinci gün normal hale döner gelir ,, fakat sen aşılama olduğun için başka bir duruma da işaret olabilir o yüzden test yaptırmadıysan ki yaptır bence en sağlıklı sonucu o verecektir.Umarım bir umut yanılmışsındır.
inşallah canım. Şimdi tekrar baktım kahverengi lekede kalmamış
inşallah canım. Şimdi tekrar baktım kahverengi lekede kalmamış
kendimce çok stres yapmıyorum diyorum ama demek ki bilinç altımda ki stres vuruyor beni de yeniyor heralde canım yoksa elimden geleni yapıyorum inan...sakın ha diyetten sıkılma söyle o sıkıntıya gitsin bir yerlere bebek için zaten gerekli önşart üstelik herşey bir tarafa dediğin gibi kendin sağlığın için fazla kiloya hiççç gerek yok kendini salarsan verdiklerinden fazlası geri dönüyor sakın haa azimle devam:))
canım kahverengi leke adetim son gününde gelirdi
adet olmadan 1 hafta öncesinde gögüslerim acıdan elleyemezdim ama bu ay birşey yok adet olduğumda direk kan gelirdi hemde nasıl duramazdım yerimde
ayy hadi inşallah keşke bugün hemen yaptırsaydın testini niye bekledin valla sabrına hayran kaldım yarın ilk iş yaptır sabah şurayada yaz hamileyim diye
kızlar bu aşılamalar beni mahvetti keşke hiç yaptırmasaydım azıcık umudum vardı aşılamalar tutmayınca oda kalmadı nolcak bilmiyorum sabah kalkıyorum bebek akşam yatıyorum bebek kafamdan atamıyorum her an allaha yalvarıyorum bol bol dua ediyorum dua ettikçe sanki umutlarım yeniden başlıyo.7 cuma sabah namazını kıldıktan sonra hani kuanda geçen secde ayetleri varya o ayetler okunacakmış tabi niyetini alcan her ayeti okuyunca secde yapcan.bi arkadaşın yedi senedir olmuyomuştu bu secdeleri yapmış bitirdiği ay hamile kalmış.sizlerle paylaşmak istedim kader arkadaşlarım
arkadaşlar merhabalar..
aşılama tedavisi için dört gözle adet bekleyen biri olarak
bugün 56. günümde kırmızılarım teşrif etti çok şükür:)))
yarın doktora gidiyorum inşalah çok heyecanlıyım..
süreç nasıl işleyecek bakalım..
hayır doktor yapmıyor.iğneler ya kalçadan oluyor ya da göbekten.göbekten olanları sen yaparsın ya da eşine falan yaptırırsın eğer kalçadansa mecbur sağlık ocağında falan yaptırırsın.teşekkür ederim canım bu iğneleri doktor yapıyor değil mi bi de acı var mı acı korkuyorum daa.gerçi bugün hsg çekildi hiç acımadı o kadar korkarak gitmiştim.inşallah iğneler de öyle olur.
hiç vakit kaybetmeden test yaptır.kan aldırmaktan korkma boşuna...canım ya ilk defa bu kadar 1.5 yıldır vurdum duymaz takmadım olmazsada üzülmeyeceğim dedim sabah leke geldiğinde beni öyle etkilemedi. ilk defa saatlerce yatakta keyif yaptım bir kahvaltı yaptım görsen saatlerce hiçbirşeyi takmadan bizimkiler benden çok üzüldü ancak kız kardeşim bebeğine hamileyken 1 haftadan fazla leke geldiğini söyledi. Bekleyeceğim bu hafta olacaksa tam garanti olur zaten korkuyorum kan aldırmaktan belki adetlenirim erkenden gitmeyeyim diyorum.
bence fırsatın varsa şimdi git yaptırmaya.ben senin yerinde olsam duramazdım valla
canım ya ilk defa bu kadar 1.5 yıldır vurdum duymaz takmadım olmazsada üzülmeyeceğim dedim sabah leke geldiğinde beni öyle etkilemedi. ilk defa saatlerce yatakta keyif yaptım bir kahvaltı yaptım görsen saatlerce hiçbirşeyi takmadan bizimkiler benden çok üzüldü ancak kız kardeşim bebeğine hamileyken 1 haftadan fazla leke geldiğini söyledi. Bekleyeceğim bu hafta olacaksa tam garanti olur zaten korkuyorum kan aldırmaktan belki adetlenirim erkenden gitmeyeyim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?