Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peki ne kadar zamandır diyettesin,kaç kiloyla başladın ve kaç kilo verdin?çok soru sordum dimi buarada ekmeği kaldırmakla diyet olmuyomuş ama mutlaka ekmek yemen gerekiyo her öğünde 1 dilim kepekli yada tam tahıllı ekmek en iyisi yemek için..beni takip ettiğini bilmiyodum sağol cnm bebek için bu kadar hırslanıp başladım yoksa normalde hiç diyet yapamazdım ama isteyince oluyo gerçekten..

teşekkür ederim canım zor oldu ama bebiş için herşeye değer

kesinlikle bende ki sorunlarıda yazmıştım bilmem denk geldin mi ...stresten yüzümde rahatsız edecek şekilde akne sorunu oldu aylardır ,,ürtikerim azdı iğne hormonları tetikledi delirmiş durumda kaşınıyorum hem çekiyorum sıkıntısını hemde diyorum ki tedavisi olmayan hastalık olmasın napalım bebek için katlanıcam diyorum hepimiz fedekarlık yapıyoruz bir şekilde tabi ama seni tebrik etmek gerekirdi kilo sorunu özellikle bu tür rahatsızlıklarda kolay halledilmiyor ne mutlu gayretin sonuç vermiş.

hadi bakalım aşılamaya başlama sürecin hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın hemen..

teşekkür ederim canım bu iğneleri doktor yapıyor değil mi bi de acı var mı acı korkuyorum daa.gerçi bugün hsg çekildi hiç acımadı o kadar korkarak gitmiştim.inşallah iğneler de öyle olur.

bu iğneleri doktor değil sen yapıyosun deryacım hemşireler nasıl yapıldığını gösteriyolar zaten sana..belki ilk sefer için hastanede vurdurursun ama sonraları senin vurman lazım..acı vermiyo iğneler zaten ucu o kadar inceki anlamıyosun bile vurduğunu merak etme korkulacak bişey yok..

kızlar merhaba

bu sabah ben adetlendim dedim ancak kahverengi leke dışında birşey gelmedi lekelenmede ped e geçecek kadar değil çok az bu ne şimdi bilgisi olan varmı?:26:

kan testi yaptırdınmı sen sonucunu nasıl öğrenmiştin?kusura bakma yazdıysan hatırlayamadımda..

okudum canım yazını bu kadar sters yapma elbet olucak bebişlerimiz unutma..ne güzel demişsin tedavisi olmayan hastalığımız olmasın herşey bebek için..doktorum benim gibi sorunu olan hastaların bu kiloyu 3-4 ayda verebildiklerini söyledi bende daha hırslandım..belkide aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım diyede düşünüyorum nasip tabi..ben kilo vermek için geç bile kalmıştım ama iyi toparlamaya başladım şükürki..şu sıralar sıkılmaya başladım ama bırakmak yok herşey anne olmak için

kızlar merhaba

bu sabah ben adetlendim dedim ancak kahverengi leke dışında birşey gelmedi lekelenmede ped e geçecek kadar değil çok az bu ne şimdi bilgisi olan varmı?:26:

ben normalde adet görmeye başladığımda o kadar sancıya rağmen günlerce,,anlattığın şekilde kahverengi leke ile gelir ilk gün hatta dediğin gibi devamı gelmez bile ikinci gün normal hale döner gelir ,, fakat sen aşılama olduğun için başka bir duruma da işaret olabilir o yüzden test yaptırmadıysan ki yaptır bence en sağlıklı sonucu o verecektir.Umarım bir umut yanılmışsındır.

sonuç filan öğrenmedim su perisi sabah öyle gelince tamam yok adet oluyorum dedim:26: demesemiydim acaba hafif bir leke kanamada olmadı

hamile olabilirsin lekelenme geldiyse ve devamı yoksa eğer..bence hemen bir kan testi yaptır belkide bu lekelenme yerleşme kanamasıdır..hadi inşallah güzel haberini alırız..

bugün yine kötü haberlerle başlanmış güne okuyabildiğim kadarı ile.negatif sonuç alan arkadaşlara sabır diliyorum.elimizden uğraşmaktn ve sabretmekten başka bir şey gelmiyor.benim dün geceden beri adet ağrılarım var ara ara ama şiddetli.dün gece öyle bir adet ve bel ağrısı başladı ki pedimi hazırlayıp yattım adet oluyorum diye ama sabah kalktım bir şey yoktu.bugün yine oldu arasıra.ama şimdi keskin ağrılarım yine başladı.korkuyorum adet olmaktan :18: ama korkunun ecele faydası yok nasıl olsa

kendimce çok stres yapmıyorum diyorum ama demek ki bilinç altımda ki stres vuruyor beni de yeniyor heralde canım yoksa elimden geleni yapıyorum inan...sakın ha diyetten sıkılma söyle o sıkıntıya gitsin bir yerlere bebek için zaten gerekli önşart üstelik herşey bir tarafa dediğin gibi kendin sağlığın için fazla kiloya hiççç gerek yok kendini salarsan verdiklerinden fazlası geri dönüyor sakın haa azimle devam:))

canım kahverengi leke adetim son gününde gelirdi
adet olmadan 1 hafta öncesinde gögüslerim acıdan elleyemezdim ama bu ay birşey yok adet olduğumda direk kan gelirdi hemde nasıl duramazdım yerimde

evet cnm bu kistlerden kurtulmak için devam edicem..onlar benden gitmedi ama ben onlardan gidiyorum yavaş yavaş pes etmek yok

canım kahverengi leke adetim son gününde gelirdi
adet olmadan 1 hafta öncesinde gögüslerim acıdan elleyemezdim ama bu ay birşey yok adet olduğumda direk kan gelirdi hemde nasıl duramazdım yerimde

bence fırsatın varsa şimdi git yaptırmaya.ben senin yerinde olsam duramazdım valla

ayy hadi inşallah keşke bugün hemen yaptırsaydın testini niye bekledin valla sabrına hayran kaldım yarın ilk iş yaptır sabah şurayada yaz hamileyim diye

canım ya ilk defa bu kadar 1.5 yıldır vurdum duymaz takmadım olmazsada üzülmeyeceğim dedim sabah leke geldiğinde beni öyle etkilemedi. ilk defa saatlerce yatakta keyif yaptım bir kahvaltı yaptım görsen saatlerce hiçbirşeyi takmadan bizimkiler benden çok üzüldü ancak kız kardeşim bebeğine hamileyken 1 haftadan fazla leke geldiğini söyledi. Bekleyeceğim bu hafta olacaksa tam garanti olur zaten korkuyorum kan aldırmaktan belki adetlenirim erkenden gitmeyeyim diyorum.

paylaşımın için teşekkürler,bir de onu deneriz kaybedecek neyimiz var ki...

hayırlı olsun.inşallah herşe y yolunda gider ve sorunsuzca yapılır aşılaman.
teşekkür ederim canım bu iğneleri doktor yapıyor değil mi bi de acı var mı acı korkuyorum daa.gerçi bugün hsg çekildi hiç acımadı o kadar korkarak gitmiştim.inşallah iğneler de öyle olur.
hayır doktor yapmıyor.iğneler ya kalçadan oluyor ya da göbekten.göbekten olanları sen yaparsın ya da eşine falan yaptırırsın eğer kalçadansa mecbur sağlık ocağında falan yaptırırsın.
hiç vakit kaybetmeden test yaptır.kan aldırmaktan korkma boşuna...

Son düzenleme:
bence fırsatın varsa şimdi git yaptırmaya.ben senin yerinde olsam duramazdım valla

all benden de o kadar canım,, benin dilim varmadı sen ağzımdan aldın yazacaktım nedense onun testi en erken yarın gidip yaptıracağını hissettim ben de olsam hemen en yakın yere gider verirdim kanı fakat az önce yazdığını okudum da şimdi hala bir hafta bekliyim diyor akgünnnn git yaptır şu testini güzelim ne gereksiz bir bekleyiş durumunu bil ki ona göre hareket et

Son düzenleme:

canım lütfen git yaptır en azından yarın sabah hamile isen her şeyin değişecek zaten aşılama sonrası test günün geldi senin yaptırmaman hata inatlaşma adetle gelirse gelir sonradan sen gereğini yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…