Kizlar sabah dayanamadim test yaptim ikinci cizgi 8 dk sonra belirgin olmaya basladi ve yarim saat dolmadan acik ve soluk renkte silik olarak kaldi. Su an aradayim. Esim yarini bekleyelim garanti olsun diyor. Su an idrarda boyle ciktiysa kan da kesin cikmasi lazim di mi. Hadi hayirlisi :))
merhaba arkadaşlar, nihayet döndüm evime. baya uzun sürdü bu sefer yumoşların büyümesi. 3 yumurtam gelişti 2si solda 1i sağda. sağdaki kendi kendie çatladı. tabi neye yarar orda tüp yok. ama iyi oldu diğerleri yavaş büyüyordu o çatlayınca hemen büyüdüler. neyse uzatmayım. dün yapıldı çok şükür2. aşılamam. inşallah güzel haberler veririm size. bu arada neler oldu. kimler sonuç aldı. şu listeyi aradım bulamadım. topik çok ilerlemiş. güncellesenizde bir baksak. sanırım 2 gebe müjdesi daha gelmiş. inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar. bereketli bir ay olacak inşallah. daha çok müjdeler alacağız.
arcn günaydın cnm. ne yaptın araştırabildin mi? ya da karar verebildin mi?
Rosenur
S_akgun1982
mpb
12m
bugün sizlerden çok güzel haberler bekliyoruz, listeye 4 hamiş eklicez hadi kızlar
komşumm,,sabah sabah ne güzel bir haber bu umarım devamı gelir de kesinleşir aradayım demişsin ya..hamileler tarafına sıçraman dileği ile öpüyorum seni
canım adetıme daha cok var 11 ınde adeten degıldır ama bende alerjık astım var polendı kokuydu falan oyuzden bahar mevsımı cok sarsıyo benı
hep siz yazışırken aklıma kapı komşusu olabileceginiz geliyor kızlar, ne olurmuş ama bir bakmışsım üst kattaki komşunmuş yazıştıgın
günaydın cnm..Hala araştırıyorum...:):) Ama karar verdim aşılama yaptırcam...Daha fazla beklemek zaman kaybı bence..
Sen nasılsın iyimisin?
Insaallah cnm Allah hepimize hayirli evlatlar dogumlar omurler nasip etsin.
merhaba arkadaşlar, nihayet döndüm evime. baya uzun sürdü bu sefer yumoşların büyümesi. 3 yumurtam gelişti 2si solda 1i sağda. sağdaki kendi kendie çatladı. tabi neye yarar orda tüp yok. ama iyi oldu diğerleri yavaş büyüyordu o çatlayınca hemen büyüdüler. neyse uzatmayım. dün yapıldı çok şükür2. aşılamam. inşallah güzel haberler veririm size. bu arada neler oldu. kimler sonuç aldı. şu listeyi aradım bulamadım. topik çok ilerlemiş. güncellesenizde bir baksak. sanırım 2 gebe müjdesi daha gelmiş. inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar. bereketli bir ay olacak inşallah. daha çok müjdeler alacağız.
iyi canım aynı değişiklik yok.bu ay bu şekilde geçecek,önümüzdeki ayda sanırım bir şey olmayacak. yani eşimin değerlerine bağlı. yani bir değişiklik olmaz da işte bakalım. eğer eşimin değerleri aynı şekilde olursa medikal parktaki doktorla görüşebilirim. akşamları 6 da bitiyor işi. o saatlerde gitmiştim hep. eğer kabul ederse belki ilk aşılamayı onda yaptırırım. zaten maksimum iki tane yaptırırım. ama eğer ki temmuz ayı sibel hanımla olacak olursa o zamana kadar da bekleyebilirim bakalım ne olacak. karışık durumlarım açıkçası.
cnm ya hani doktor adet olmazsan 15 gün sonra telefonlaşırız ben senden test isterim dedi ya. yarın 15. gün benim sabahtan ulaşamam herhalde bu akşam arayayım mı ki? tabi gelmezse kırmızılar:18: yarın ararsam cumartesiye kalacak.
Evet seninki benimkinden de karışıkmış...:)) Herşeyin hayırlısını dileyelim canım..Ama bi yerdende başlama karar vermek gerekiyor...Geçen zaman bizden geçiyor çünkü....
tabi zaman geçiyor. eşim ameliyat olalı nerdeyse 9 ay olacak. kaldı ki rahatsızlığını öğrenir öğrenmez ameliyat yaptıramadık. 4-5 ay sonrası belki ameliyat oldu. hala beklemedeyiz ama bir şey olduğu yok. bir dolu testler v.s. sonuç hep aynı. eee o zaman bir sonraki ay senden hareket bekliyorum. eğer ki yeni bir hastane bulabilirsen.
mpb'cim günaydın cnm,, yarın senin 15.günün sen testini yaptır doktoruna ulaş yada ulaşma senin sonuç için ilk test tarihinin vakti geldi ...Sakın cumartesiye bırakma sonucunu alınca Sait Hoca'ya telefonla bildirirsin yada görüşeceksen telefon edince randevunu alırsın ayrıntılarını sen biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?