Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rosenur
S_akgun1982
mpb
12m

bugün sizlerden çok güzel haberler bekliyoruz, listeye 4 hamiş eklicez hadi kızlar

komşumm,,sabah sabah ne güzel bir haber bu umarım devamı gelir de kesinleşir aradayım demişsin ya..hamileler tarafına sıçraman dileği ile öpüyorum seni

aşılaman hayırlı olsun cnm,,3-4 arkadaş var bugün yarın öğrenecek olan mda yazmış görürsün tekrar girince cumartesi de ben varım benimle birlikte de var yine anlayacağın 5-6 kişi süreci tamamlamak üzereyiz hangimizin yüzü güler bilmem ama gülen olur inşallah

Rosenur
S_akgun1982
mpb
12m

bugün sizlerden çok güzel haberler bekliyoruz, listeye 4 hamiş eklicez hadi kızlar

cnm ya hani doktor adet olmazsan 15 gün sonra telefonlaşırız ben senden test isterim dedi ya. yarın 15. gün benim sabahtan ulaşamam herhalde bu akşam arayayım mı ki? tabi gelmezse kırmızılar:18: yarın ararsam cumartesiye kalacak.

komşumm,,sabah sabah ne güzel bir haber bu umarım devamı gelir de kesinleşir aradayım demişsin ya..hamileler tarafına sıçraman dileği ile öpüyorum seni

hep siz yazışırken aklıma kapı komşusu olabileceginiz geliyor kızlar, ne olurmuş ama bir bakmışsım üst kattaki komşunmuş yazıştıgın

canım adetıme daha cok var 11 ınde adeten degıldır ama bende alerjık astım var polendı kokuydu falan oyuzden bahar mevsımı cok sarsıyo benı

tamam işte bak yazdığım seçeneklerde var :)) zaten alerjik astımın var e bahardayız e aşılaman yapıldı tedavi gördün hepsiii etken güzelim halimize :)) dayan sonuca ve yaza az kaldı

hep siz yazışırken aklıma kapı komşusu olabileceginiz geliyor kızlar, ne olurmuş ama bir bakmışsım üst kattaki komşunmuş yazıştıgın

geçen gün roseenur bana komşuyuz dediğinde aynı şeyi düşündüm belkide gördük birbirimizi kaç kere üstüne yazışıyoruz da haberimiz mi yok diye hakikaten gırgır bir durum neden olmasın

günaydın cnm..Hala araştırıyorum...:):) Ama karar verdim aşılama yaptırcam...Daha fazla beklemek zaman kaybı bence..
Sen nasılsın iyimisin?

iyi canım aynı değişiklik yok.bu ay bu şekilde geçecek,önümüzdeki ayda sanırım bir şey olmayacak. yani eşimin değerlerine bağlı. yani bir değişiklik olmaz da işte bakalım. eğer eşimin değerleri aynı şekilde olursa medikal parktaki doktorla görüşebilirim. akşamları 6 da bitiyor işi. o saatlerde gitmiştim hep. eğer kabul ederse belki ilk aşılamayı onda yaptırırım. zaten maksimum iki tane yaptırırım. ama eğer ki temmuz ayı sibel hanımla olacak olursa o zamana kadar da bekleyebilirim bakalım ne olacak. karışık durumlarım açıkçası.

günaydın kızlarrrr

inşallah güzel haberlerinizi alırız bugünnn
ilk güzel haber gelmiş bile

kızlar benim amh sonucum kötü çıktı isterseniz listeden silin beni , yok yere kalabalık etmeyelim

2.aşılaman hayırlı olsun leylacım inşallah son olur bu ve hamile kalırsın..

Evet seninki benimkinden de karışıkmış...:)) Herşeyin hayırlısını dileyelim canım..Ama bi yerdende başlama karar vermek gerekiyor...Geçen zaman bizden geçiyor çünkü....

mpb'cim günaydın cnm,, yarın senin 15.günün sen testini yaptır doktoruna ulaş yada ulaşma senin sonuç için ilk test tarihinin vakti geldi ...Sakın cumartesiye bırakma sonucunu alınca Sait Hoca'ya telefonla bildirirsin yada görüşeceksen telefon edince randevunu alırsın ayrıntılarını sen biliyosun

Evet seninki benimkinden de karışıkmış...:)) Herşeyin hayırlısını dileyelim canım..Ama bi yerdende başlama karar vermek gerekiyor...Geçen zaman bizden geçiyor çünkü....

tabi zaman geçiyor. eşim ameliyat olalı nerdeyse 9 ay olacak. kaldı ki rahatsızlığını öğrenir öğrenmez ameliyat yaptıramadık. 4-5 ay sonrası belki ameliyat oldu. hala beklemedeyiz ama bir şey olduğu yok. bir dolu testler v.s. sonuç hep aynı. eee o zaman bir sonraki ay senden hareket bekliyorum. eğer ki yeni bir hastane bulabilirsen.

Iki gün önceki keskin adet sancisindan sonra bütün
be
lirtilerim son buldu.sanirim adete çok yaklaştim.cok gerginim.

Aynen canım benim eşim ameliyat olalı tam 1 sene oldu...Demekki bu şekilde olmayacak zorlamanın bir anlamı yok..:):) Tabiki başladığım an senide haberdar edeceğim inşallah..

cnm akşam arıyım o zaman pıhtılaşma var bende ne kadar erken öğrendim o kadar iyi aslında ulaşamazsamda dediğin gibi yaptırmak lazımda korkuyorum ben. geçen günki karın ağrımda kalmadı biran önce sonucu öğrenip rahatlamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…