Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

senn durumun farklı biliyorsun hemen igne olman lazım bence ne kadar erken ögrenirsen o kadar iyi olur gibime geliyor

kızlar yeni bir aya girdik umutlarımızı yeni aya devrettik..acaba mayıs ayı aşılamacıları diye yeni başlık açalım mı ne dersiniz?

günaydın kızlarrrr

inşallah güzel haberlerinizi alırız bugünnn
ilk güzel haber gelmiş bile

kızlar benim amh sonucum kötü çıktı isterseniz listeden silin beni , yok yere kalabalık etmeyelim
ne demek kalablık etmek aşk olsun yok öyle bişey sakın

selam kızlar inşallah hepimizin aşılaması tutar Rabbim daha fazla bekletmesin beni..

benm size sorum olcak bn aşılama yaptrcam nasipse pcoluyum 4 yıllık evliyim.. 5 aydr fln klomen kullandm olmadı herneyse doktorum bu ay aşılama yapalım dedi klomen verdi.. ama bnm okuduğum kadarıyla aşılama öncesi iğne veriliyo nie bana klomen verdi. bnm gibi klomen kullanan varmı sonrada hamile kalann.. he bnm klomenle yumurtalarım büyüyo ondan olabilir mi

kan pıhtılaşma sorunun olduğunu bilmiyordum o zaman hiç bekleme canım gününü doldurdun nasılsa öğren ki tedbirini alasın testini yaptır sonuç için muayh.ulaşamazsan cep telefonundan arasana yok mu cep telefonu sende

geçen gün roseenur bana komşuyuz dediğinde aynı şeyi düşündüm belkide gördük birbirimizi kaç kere üstüne yazışıyoruz da haberimiz mi yok diye hakikaten gırgır bir durum neden olmasın

Canim guzel dileklerin icin tsk ederim. Insaallah kesin sonucu alinca icim rahatlayacak. Hayirli hbrler hepimiz icin. Bu arada Ege Parkta falan kesin karsilasmisizdir :)) gorsek birbirimizi tanidik cikariz.

ne demek kalablık etmek aşk olsun yok öyle bişey sakın

forumda fazlasıyla hakkı olan arkadaşımız sana cevabını vermiş zaten kalabalık etmek için burada olduğumuzu düşünüyorum bence de at o fikri kafandan,,bu arada amh test sonucun kaç çıktı bilmiyorum ama benim yaptırdığım zamanda düşüktü kaç çıktı senin

senin yumurtalıkların klomene iyi tepki veriyo demekki ondan doktorun sana iğne önermemiş bu iyi bişey merak etme..

benide eklermisiniz 2 düşük yaptım 1 aşılama 1 tüp bebek denedim olmadı şimdi iğneyle ilk aşılamam 30 nisanda başladım iğne vurulmaya sorunum çikolata kistiydi ameliyat oldum şimdi bir sıkıntım yok sadece dr yumurta rezervimin az olduğunu söyledi canım benide eklersen sevinirim ankara yaşıyorum dr. prof. murat sönmezer

Aslinda benim beklenmeyen adet gunum yarin.yarini atlatirsam test yapacagim.beklemekten nasil bunaldim anlatamam

ne güzel yazmışsın beklenmeyen adet günüm çok hoşuma gitti kastettiğini doğru anladıysam eğer ,, birbirimizi ancak burdakiler yani bizler anlarız bende çok bunaldım canım bu sabah pis bir baş ağrısı ile uyandım kahvaltı yapmama rağmen hala geçmedi bir bu eksikti iyice hayal kırıklığına uğruyorum giderek adet öncesi hep başım ağrır çünkü benim adet günüm geldi 4-5 Mayıs tüm bu ağrılar sıkıntılar dan çıkıp bir çatıya avazım çıktığı kadar çocuk gibi bağırmak istiyorum senide çok iyi anlıyorum o yüzden senin keskin adet ağrıların bitmiş ama yanlış okumadıysam daha iyi değil mi

inşallah kan testinde pozitif olur.
Rosenur
S_akgun1982
mpb
12m

bugün sizlerden çok güzel haberler bekliyoruz, listeye 4 hamiş eklicez hadi kızlar

kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canim guzel dileklerin icin tsk ederim. Insaallah kesin sonucu alinca icim rahatlayacak. Hayirli hbrler hepimiz icin. Bu arada Ege Parkta falan kesin karsilasmisizdir :)) gorsek birbirimizi tanidik cikariz.

inşallah canım merakla bekliyor olacağım seni güzel haberinle ...ayrıca senide çok merak ediyorum...:) haftada 2-3 kez ordayım aynı yerlerden geçiyoruz dediğin gibi karşılaşmışızdır bilmeden bilerekte karşılaşırsak memnun olurum

meraba kızlar 1 aylık aradan sonra tekrar bugün, 2.aşılama için start verdik hatırlatayım pkosluyum ben,1 senelik evliyim ankarada gazi üniversitesinde dr mehmet erdem'e gidiyorum 9 unda ilk yumurta takibi var inşallah birden fazla gelişir,tahminen 14-15 i gibi aşılamam yapılır doktoruma bundan sonraki aşamayı sordum tüp bebek dedi umarım gerek kalmaz bu sefer bebeğim bekletmez beni,hepimizi.. bu arada ilaçlarım için rapor çıkardım eczacı pkos tanılı raporların 10000 üniteye kadar ilaçları karşıladığını söyledi tabi yüzdesini ödüyoruz bilginiz olsun istedim.

Beklenen adet tarihi demeye dilim varmadi.beklemiyorum ki...elele verip ayni catida bagiralim.son iki gün işkenceden farksiz.hic belirti olmamasi da iyi degil aslina bakarsan.korkuyorum aci sondan.

Beklenen adet tarihi demeye dilim varmadi.beklemiyorum ki...elele verip ayni catida bagiralim.son iki gün işkenceden farksiz.hic belirti olmamasi da iyi degil aslina bakarsan.korkuyorum aci sondan.

bugüne kadar dayanılır bir sabır ve sükunet içindeydim dediğin gibi son 2 gün işkencesi bu heralde strese girdikçe düşününce ilerisini aynı şeyler baştan falan baş ağrım artıyor aşılama sonrası yarım yamalak çalıştım hep bir gün evde bir gün işte ...bu da düzenimi bozdu evde olmaya da alışık değilim çalışırken iş güç orda burda koştururken zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun evde olunca saatler geçmiyor sanki... takıp düşünüyorsun bugün de evdeyim, ılık bir banyo yapıp uzanayım biraz diyorum birkaç film aldım onları izleyip düşünmeden zaman geçsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…