hahaa aynen ben o şekilde olacağım.
mda cım ve tüm arkadaşlar ben bu gece son kez progestan yapmak istiyorum kutuda geriye 2 tane kalıyor zaten cumartesi test yaptıracağım için cuma akşamı yapmayayım diyorum çünkü yan etkilerini fazla yaşayanlardanım adeti daha fazla geciktirmesin ağrılara dayanamıyorum rahimde zonklamalar tavan yaptı oturamıyorum bile sizlerle yazışırken uzanır vaziyetteyim bugün yapayım son kez zaten yarın adet gelirse test öncesi nasılsa keseceğim yorum yaparsanız sevinirim
bence bırakma canım, ne zaman negatifi gördün o zaman bırak bana sait hoca öyle söylemişti., bilgine.
benide eklermisiniz 2 düşük yaptım 1 aşılama 1 tüp bebek denedim olmadı şimdi iğneyle ilk aşılamam 30 nisanda başladım iğne vurulmaya sorunum çikolata kistiydi ameliyat oldum şimdi bir sıkıntım yok sadece dr yumurta rezervimin az olduğunu söyledi canım benide eklersen sevinirim ankara yaşıyorum dr. prof. murat sönmezer
ekledim kuzu hoşgeldinnnn
Selam kızlar nasılsınız ne guzel konusmalar ılerlemıs ben bugun anca uyandım halsızlık suruyo bende bırazda agrım var ben dayanamıycam yarın test yapcam rahatlıycam melodı bende agızdan alıyorum progestanı cumartesı bıtcek ama ben yarın yapcam test ona gore devam etcem canım
bence bırakma canım, ne zaman negatifi gördün o zaman bırak bana sait hoca öyle söylemişti., bilgine.
saol mda'cım nasıl biliyorum senin yazacağını hitap ederken yanılmamışım...haklısın 13 gün yapmışım 1 gün fazla yapsam ne kaybederim ,,test için ilk verilen tarih doktorumun hemşiresi tarafından reçetede 04 mayıs hastanede aşılamadan çıkarken doğumhane hemşiresinin doktor adına yazdığı reçetede abartmış fazlası ile 7 mayıs yazmış 17.gün hiççç gerek yok sağlama almış anlayacağın nasılsa tekrarlanıyor ya hamilelik olunca 2 gün ara ile 13-15-17 şeklinde napayım canım yarın sabah öğreneyim mi artık ne dersin
saol mda'cım nasıl biliyorum senin yazacağını hitap ederken yanılmamışım...haklısın 13 gün yapmışım 1 gün fazla yapsam ne kaybederim ,,test için ilk verilen tarih doktorumun hemşiresi tarafından reçetede 04 mayıs hastanede aşılamadan çıkarken doğumhane hemşiresinin doktor adına yazdığı reçetede abartmış fazlası ile 7 mayıs yazmış 17.gün hiççç gerek yok sağlama almış anlayacağın nasılsa tekrarlanıyor ya hamilelik olunca 2 gün ara ile 13-15-17 şeklinde napayım canım yarın sabah öğreneyim mi artık ne dersin
canım yaptır diyecegim ama ben senden daha çok korkuyorum galiba , bir an için öyle hissettim :18: ya yaptır kurtul ne diyeyim bitsin bari bu çile ,
bu arada sen neden aşılamada sait bey ile ilerlemedin
evet canım sana yazdım ısım yanlıslıgı olmus kusura bakma ben yarın yapcam 14 gunumuz zaten bılıyosun ha bı gun once ha bı gun sonra ne fark eder varsa cıkar bence sende yap yarın mujdemızı beraber verelım:)selam cnm ,,progestanla ilgili durumunu bana mı yazmak istedin melodi diye bir arkadaş varsa ben kaçırdım heralde ,,bu arada sen yarın mı yapıyosun testini acaba bende mi yarın yapsam ilk test günü olarak 4 mayıs verilmişti banada aslında ,,14.gün de.aşılamadan çıkarken hastane hemşiresi 7 Mayıs yazmış 17.gün yani yuhh dedim içimden kendimce bari 15.günde cumartesi yapayım diyordum yarın mı yaptırsam senin gibi bir gün daha boşuna progestan almasam adet gecikecek yoksa
arkadaşlar yeni başlık demişsiniz ama aramızda artık aşılama harici tüp bebek denemeleride var. Ama ben sizin gibi bu güzel insanlardan ayrı kalmak başka topicte ilerlemek istemiyorum karma bir başlık çıkaralım hem aşılama, hem tüp bebek olsun ,hemde bizim kızlar olsun yeni gelen dostlarımızda olsun ama adı ne olsun bilemedim.Kararlaştıralım ismini öyle açalım teklifleri bekliyorum. Birde şöyle bir durum var bildiginiz üzere listeyi her gün yayınlamak zorunda kalıyoruz liste ilk sayfada kalırsa oradan herkes rahatlıkla takip edebilirki bu diger topic lerdede böyle ancak bunu yapmamız için yani listeyi ilk mesaja koyup sürekli orada düzenlemek için sayfayı açan arkadaşın yetkisi varmış. Bu durumda sayfayı ye benim açmam gerekli yada listeyi sayfayı açacak arkadaşa devretmem gerekli talipleride degerlendirelim topic ismimizide. Sizcede uygunsa hadi bekliyoruz o zaman alternatifleri.
canım yaptır diyecegim ama ben senden daha çok korkuyorum galiba , bir an için öyle hissettim :18: ya yaptır kurtul ne diyeyim bitsin bari bu çile ,
bu arada sen neden aşılamada sait bey ile ilerlemedin
^ ben sana bu sorunun cevabını özel mesajda vereyim mda cım benim için daha uygun olur müsade edersen eğer
^ ben sana bu sorunun cevabını özel mesajda vereyim mda cım benim için daha uygun olur müsade edersen eğer
bu arada yarın sonuç alacaklar arasına benide kafanıza yazın mda ve yeliziz 'le ortak kararım kesinleşti yarın sabah kan veriyorum yaptıracağım 14.gün çıkması için yeterli nasılsa geç döllenme olacak bir durumum yok benim göreyim ki sonucu şu progesteron hormonuna boş yere devam etmeyeyim 1 tane 1 tanedir rahatsızlığı çok bana.
arkadaşlar yeni başlık demişsiniz ama aramızda artık aşılama harici tüp bebek denemeleride var. Ama ben sizin gibi bu güzel insanlardan ayrı kalmak başka topicte ilerlemek istemiyorum karma bir başlık çıkaralım hem aşılama, hem tüp bebek olsun ,hemde bizim kızlar olsun yeni gelen dostlarımızda olsun ama adı ne olsun bilemedim.Kararlaştıralım ismini öyle açalım teklifleri bekliyorum. Birde şöyle bir durum var bildiginiz üzere listeyi her gün yayınlamak zorunda kalıyoruz liste ilk sayfada kalırsa oradan herkes rahatlıkla takip edebilirki bu diger topic lerdede böyle ancak bunu yapmamız için yani listeyi ilk mesaja koyup sürekli orada düzenlemek için sayfayı açan arkadaşın yetkisi varmış. Bu durumda sayfayı ye benim açmam gerekli yada listeyi sayfayı açacak arkadaşa devretmem gerekli talipleride degerlendirelim topic ismimizide. Sizcede uygunsa hadi bekliyoruz o zaman alternatifleri.
bu arada yarın sonuç alacaklar arasına benide kafanıza yazın mda ve yeliziz 'le ortak kararım kesinleşti yarın sabah kan veriyorum yaptıracağım 14.gün çıkması için yeterli nasılsa geç döllenme olacak bir durumum yok benim göreyim ki sonucu şu progesteron hormonuna boş yere devam etmeyeyim 1 tane 1 tanedir rahatsızlığı çok bana.
bencede yap yarın ınsallah hep beraber guzel sonuclar alırız sevınırız gec dollenme olsa bıle zaten adet olmazsın yıne anlasılır canım
Bu topic i mcan84 açmıştı aslında bu görevi çok ta iyi taşıyor bence , ama listeyi yaparmı bilemedim ona danışalım dostum yada başka isteyen arkadaşlar varsa devredebilirim. ama isim iyi olmuş ama 2012 yi baz almayalım belki daha uzun sürede olabilir bu
bugüne kadar dayanılır bir sabır ve sükunet içindeydim dediğin gibi son 2 gün işkencesi bu heralde strese girdikçe düşününce ilerisini aynı şeyler baştan falan baş ağrım artıyor aşılama sonrası yarım yamalak çalıştım hep bir gün evde bir gün işte ...bu da düzenimi bozdu evde olmaya da alışık değilim çalışırken iş güç orda burda koştururken zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun evde olunca saatler geçmiyor sanki... takıp düşünüyorsun bugün de evdeyim, ılık bir banyo yapıp uzanayım biraz diyorum birkaç film aldım onları izleyip düşünmeden zaman geçsin...
tamam bekliyorum özel mesajını
bencede yap yarın ınsallah hep beraber guzel sonuclar alırız sevınırız gec dollenme olsa bıle zaten adet olmazsın yıne anlasılır canım
yani elbette..ohh beee yarın yaptıracak olmak bile üzerimden kocaa bir yük aldı resmen hafifledim ben şimdiden ..sonuca yaklaşmak adına darısı yeni başlayanlara ortasında geçmiyor bu zaman diyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?