Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Neler denemedim ki kendimi meşgul etmek icin.ama zihnim dolu oldugu icin maalesef basaramadim.korku sardi icimi.inanilmaz bir kacis icindeyim.bir de pihtilasma var bende.ama o negatif yazam kagidi almaya gucum yok

canım inşallah 50 'den yukarı değerler yazan o kağıdı alırsın .....alırız....hepimiz nihayetinde bir gün...

canım inşallah 50 'den yukarı değerler yazan o kağıdı alırsın .....alırız....hepimiz nihayetinde bir gün...

ben hıc bılmıyorum kac cıkarsa hamıle olabılecegımı daha once bırkere daha yaptırdım ama negatıfı gorunce hıc sonuca bakmadım aglamaktan ınsallah bu sefer sevıncten aglarım

canım yeni topiği sen aç istersen ben listeye zaman ayıramam çünkü.hem 3.de negatif olursa bırakın topiği benim kendime bile hayrım kalmaz..güzel bir topik adı olsun yeter.bu arada benim bugün 13.günüm çok çok az kaldı sonuca.hiçbir belirtim yok galiba bu da tutmadı...

mcan84 dostum bugün neden bu kadar negatifsin ki , bak yarın büyük gün yapma böyle , tutmazsada bu son degilki önümüzde daha nice tedaviler var, ne olur üzülme biz senin yanındayız yapma bunu kendine , ne demek kendime hayrım olmaz daha işin başındayız, bide bana bak tüpe geçtim ama daha yumurtam olacagı bile kesin degil ben ne yapayım . lütfen üzülme ne yapalım negatşf de çıksa tüm güzelliğimizle devam edecegiz.

Yarın test yaptırıyor musun ?? hiçbir belirtim yok tutmadı diyosunuz ya tutmamış olmasını düşünmemiz için nasıl hamilelik belirleyici belirtiler olmalı ???ben adet ağrıları belirtileri yaşadığımdan diyorum ki tutmadı heralde ki eli kulağında olacak şekildeyim her ay olduğu gibi...nasıl olmalıydı ki hamileyim galiba demeliydin ya da hiç belirti yoksa adet de olacağını anlayamazsın ki değil mi

Son düzenleme:

Yarın test yaptırıyor musun ?? hiçbir belirtim yok tutmadı diyosunuz ya tutmamış olmasını düşünmemiz için nasıl hamilelik belirleyici belirtiler olmalı ???ben adet ağrıları belirtileri yaşadığımdan diyorum ki tutmadı heralde ki eli kulağında olacak şekildeyim her ay olduğu gibi...nasıl olmalıydı ki hamileyim galiba demeliydim ya da hiç belirti yoksa adet de olacağını anlayamazsın ki değil mi

mrb kızlar olumsuz düşünmeyin lütfen listeye şöyle bir göz attığımda mart ayından fazla hamiş oldu bu ay ve artık çoğalıyoruz farkındaysanız...zaman gerekiyo sabir gerekiyor inşallah allahın izniyle kavuşacaksınız bebişlerinize...

ben hıc bılmıyorum kac cıkarsa hamıle olabılecegımı daha once bırkere daha yaptırdım ama negatıfı gorunce hıc sonuca bakmadım aglamaktan ınsallah bu sefer sevıncten aglarım

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

yarın 50 den yukarı olsun dememin nedeni

Son düzenleme:

sagol canım bılgılendırdın benı ama benım yıne bı sorum olcak sımdı bız hamıleysek 2 haftalık kesın yanı bu ozaman 50 nın altında cıkarsa neolcak aman bende cok soru sordum yarın yasıycaz gorcez ıste

rahm duvari belirli bi seviyenin uzerine ciktigi zaman doktorum kanda cikabilir demisti..insallahh hersey yolundadir bu kez..Allahima sukurler olsun..Allahim isteyen herkese nasip etsn..

arkadaslar asilamanin 5.gunu kan tahlili yaptirdim demistim ya degerim 475 cikmisss

rahm duvari belirli bi seviyenin uzerine ciktigi zaman doktorum kanda cikabilir demisti..insallahh hersey yolundadir bu kez..Allahima sukurler olsun..Allahim isteyen herkese nasip etsn..

aşılamanın 5.günü değerin bu kadar yüksek olmasına şaşırdım kendimden pay biçerek söylüyorum benim 12.gün 34.4 -15.günde 197. küsür çıkmıştı.inşallah dedğin gibi herşey yolundadır canım rabbim seninde yüzünü güldürür.

canım benim mutlulugunu bozmak istemem ama ilaçların etkisi ilede çıkabilir diye duymuştum böyle sonucun, neticede kullandıgımız ilaçlarda hamilelik hormanları mevcutmuş hem bu kadar kısa sürede bu degerde çok fazla geldi bana , normalde 14 gün sonunda bu deger çıkarsa bile çogul gebelik deniyor, bence doktoruna bir danış istersen

arkadaslar ben catlatma ignesi kullanmadim yumurtalarim kendi catlamisti..doktorum zaten tahlil yaptirmami istemisti.cogul gebelik olabilir dedi.saglikli olsunda ben baska bisi istemiom

arkadaslar ben catlatma ignesi kullanmadim yumurtalarim kendi catlamisti..doktorum zaten tahlil yaptirmami istemisti.cogul gebelik olabilir dedi.saglikli olsunda ben baska bisi istemiom

çatlama iğnesi kullanmamışsan o zaman sonuçta bir problem yok :) Allah tamamına erdirsin canımmm.gözün aydııınnnnn

o zaman sorun yok dilerim mutlu ve güzel bir hamilelik geçirirsin, Şaşkınlığımızında kusuruna bakma alışkın degiliz böyle durumlara , biz genelde 14. gün bir pozitife alışkın olmayınca degişik geliyor ama sanırım çogul gebelik tekrar mutluluklar

canım bir an için mda gibi düşünmemek elde değil ama iğne kullanmadım diyorsun bir şey daha öğrenmiş olduk sayende daha neler görücez bakalım ...benim ilk aklıma gelen çoğul gebelik oldu ...İnşallahhhh sağlıklı bir evredesindir sağlıkla devam etsin çoğul olsun varsın ama sağlıklı olsun normal olsun gelişimlerin...yinede çok ilgnç ben ilk kez duyuyorum 5.günde bu değeri... muayene ol hemen olmadıysan biliyosun allah korusun anomal bir yerleşme olmasın başka yere falan şimdiden iyi dileklerimizle hayırlı olsun canım

canım rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah...nisan ayının 8.hamişide belli oldu ...güzel ilerliyoruz maaşallah

darısı herkesin başına......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…