Neler denemedim ki kendimi meşgul etmek icin.ama zihnim dolu oldugu icin maalesef basaramadim.korku sardi icimi.inanilmaz bir kacis icindeyim.bir de pihtilasma var bende.ama o negatif yazam kagidi almaya gucum yok
canım inşallah 50 'den yukarı değerler yazan o kağıdı alırsın .....alırız....hepimiz nihayetinde bir gün...
Bu topic i mcan84 açmıştı aslında bu görevi çok ta iyi taşıyor bence , ama listeyi yaparmı bilemedim ona danışalım dostum yada başka isteyen arkadaşlar varsa devredebilirim. ama isim iyi olmuş ama 2012 yi baz almayalım belki daha uzun sürede olabilir bu
canım yeni topiği sen aç istersen ben listeye zaman ayıramam çünkü.hem 3.de negatif olursa bırakın topiği benim kendime bile hayrım kalmaz..güzel bir topik adı olsun yeter.bu arada benim bugün 13.günüm çok çok az kaldı sonuca.hiçbir belirtim yok galiba bu da tutmadı...
canım yeni topiği sen aç istersen ben listeye zaman ayıramam çünkü.hem 3.de negatif olursa bırakın topiği benim kendime bile hayrım kalmaz..güzel bir topik adı olsun yeter.bu arada benim bugün 13.günüm çok çok az kaldı sonuca.hiçbir belirtim yok galiba bu da tutmadı...
ben hıc bılmıyorum kac cıkarsa hamıle olabılecegımı daha once bırkere daha yaptırdım ama negatıfı gorunce hıc sonuca bakmadım aglamaktan ınsallah bu sefer sevıncten aglarım
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
yarın 50 den yukarı olsun dememin nedeni
arkadaslar asilamanin 5.gunu kan tahlili yaptirdim demistim ya degerim 475 cikmisss
arkadaslar asilamanin 5.gunu kan tahlili yaptirdim demistim ya degerim 475 cikmisss
rahm duvari belirli bi seviyenin uzerine ciktigi zaman doktorum kanda cikabilir demisti..insallahh hersey yolundadir bu kez..Allahima sukurler olsun..Allahim isteyen herkese nasip etsn..
rahm duvari belirli bi seviyenin uzerine ciktigi zaman doktorum kanda cikabilir demisti..insallahh hersey yolundadir bu kez..Allahima sukurler olsun..Allahim isteyen herkese nasip etsn..
arkadaslar ben catlatma ignesi kullanmadim yumurtalarim kendi catlamisti..doktorum zaten tahlil yaptirmami istemisti.cogul gebelik olabilir dedi.saglikli olsunda ben baska bisi istemiom
arkadaslar ben catlatma ignesi kullanmadim yumurtalarim kendi catlamisti..doktorum zaten tahlil yaptirmami istemisti.cogul gebelik olabilir dedi.saglikli olsunda ben baska bisi istemiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?