Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynı sonucu 3.kez görmekten korkuyorum belkide bilmiyorum.aklım fikrim çok karışık,darmadağınım.bu arada ben teste cumartesi sabah erkenden gidiyorum.

ben teste yarın gitmiyorum.cumartesi sabah gidiyorum.dün ya da önceki gün negatif sonuç alan bi arkadaş yazmıştıya göğüslerdeki hassasiyet vs artarak devam etmeliydi demiş doktoru o mesaj zaten bitirdi beni..

tek tesellim zaten sayının artması...

arkadaslar asilamanin 5.gunu kan tahlili yaptirdim demistim ya degerim 475 cikmisss

inana çok şaşırdım tabi bi o kadarda sevindim.umarım herşey yolunda gider.sağlıklı bir hamilelik nasip olur.

o sayıya takılma canım.değerin 7 nin üzerindeyse hamilesindir.inşallah iyi bir sonuç alırsın.

arkadaslar asilamanin 5.gunu kan tahlili yaptirdim demistim ya degerim 475 cikmisss

ay çok çabuk belli olmuş ne kadar güzel yaaa darısı bana inş. benim gibi evlat acısı yaşayan evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese inş.....
arkadaslar ben catlatma ignesi kullanmadim yumurtalarim kendi catlamisti..doktorum zaten tahlil yaptirmami istemisti.cogul gebelik olabilir dedi.saglikli olsunda ben baska bisi istemiom

aaaaaa normal iğneyle yumurtaların oluştuuu kendiliğinden çatladııı ve öylemi aşılama yapıldıı hımmmmm o da güzelmiş vallaaa ay canım çok sevindim valla rabbim banada hamilelik müjdesi vermeyi nasip etsin inş... evet benimde gönlümden hep ikiz geçiyo rabbim sağlıklı evlatlar versinde ikiz tek hiç farketmezz

mrb benimde aşılamam 20 nisanda şafak hastanesinde yapıldı doktorum serdar bey yarın 4 mayısta sonucumu öğrenicem inşallah hayırlısıyla fakat ben dün gece çok rahatsızlandım acile gittim idrar ve kan testleri yapıldı dün aşılamanın 13. günü idi HCG,TOTAL SONUÇ :195.5 yazıyor sizce sonuç ne olabilir tşk:18:

canım teşekkür ederim benide eklemişsin ..sorun erkek faktörü 2011 den beri düşünüyoruz canım.devlet hastahanesinde yaptırdık

canım ilaç kullanmıyorsan hamilesin demek hadi hayırlısı

hamilesiniz hayırlı olsun doktorlar veya hemşireler bişey demedimi??gayet güzel bi değer ayrıca..sağlıkla sıhhatle glsin bebeğinizde...

canım o göğüslerdeki ağrıyı hiç dert etme.neden dersen benim klomen kullandığım alar da dahil olmak üzere göğüslerim hep ağrır,hatta artarak devam eder.adet günüme bir iki gün kala sızısından duramam gel gör ki adet olurum...demem o ki göğüs ağrısının artarak devam etmesi kriter falan değil.örnek:12m ......benim de her ay adetten bir iki gün önce şiddetlenen göğüs ağrımdaki artış başladı.yani yarın ya da cumartesi adet olurum büyük olasılıkla.yarın test falan yaptırmayacağım.her ay salak salak gidip kan verip negatif kağıdını elime alıp kıçıma baka baka eve gelmekten nefret ettim.zaten bu aydan sonra da aşılamaya ara verecem.sanırım aynı işkenceye üst üste katlanamayacağım

eğer bahsettiğin değer beta hcg ise hamilesindir.inşallah yarın tam olarak güzel haberini verirsin...

listeye benide ekleyin arkadaşlar bende 24 nisanda aşılama yaptırdım sonuc bekliyorum ilk aşılamam pkoluyum bende

canım çok güzel bir sonuç hcg hamilelik hormonu demek... 13.günde sonucun yüksek çok iyi.rabbim inşallah kucağınada almayı nasip etsin

arkadaslar ben catlatma ignesi kullanmadim yumurtalarim kendi catlamisti..doktorum zaten tahlil yaptirmami istemisti.cogul gebelik olabilir dedi.saglikli olsunda ben baska bisi istemiom

Canım hayırlısı olsun o zaman. Denildiği gibi iğne kullanmadıysan normal olabilir bu durum
Herşey gönlünce olsun

Merhaba Neevercare
Valla rahatladım.. Neden dersen. Son iki aydır SAT itibaren 24. günde regl olmuşum.
Bugünde 24. günüm.. Yani regl olucam diye tuvalete gitmeye korkar olmuştum.
O zaman korkmayayım. Nasılsa pzt günü test günüm. O zaman sonucu görüp öğreneceğim ve negatifse hapı bırakıcam ve ondan sonra regl olacağım.

Sağol bilgilendirmen için..
Sevgiler

Son düzenleme:
selam hanımlar 7 aylık evliyim evlendiğim günden beri korunmuyoruz yaşımız dolayısıyla hemen çocuk sahibi olmak istedik (karı koca 36 yaşındayız) malesef tüm çabalarımıza rağmen bir türlü bebek sahibi olamadık 2 ay önce dr gittim tahliller kontroller vs. bi sorun gözükmedi bekleyin dedi bende beklemek istemediğimi bir an önce bebek sahibi olmak istediğimi soyledim o zaman adetinin 3. günü gel yumurta takibine başlayalım dedi 24 nisanda takibe başladık bununla beraber 5 gün içmem gereken bi ilaç verdi ilacın bittiği günün akşamına 28 nisanda ilişki 30 nisanda tekrar görmek istedi. 30 nisanda gittiğimizde tamamdır 22mm olmuş dedi çatlatma iğnesini bu akşam olacaksın 2 mayısta da aşılama yapacağız dedi. ve dün ilk aşılamamı yaptırdım. bundan sonra artık adet tarihimi bekleyecem umarım güzel sonuçlanır ve bizde bebeğimize kavuşuruz.

hayırlısı olsun canım, hamilesin ne mutlu sana

listeye benide ekleyin arkadaşlar bende 24 nisanda aşılama yaptırdım sonuc bekliyorum ilk aşılamam pkoluyum bende

ekledim canım diger bilgilerinide ulaştırabilirmisin

süreç zorlu ve yorucu aramıza hoşgeldin ama umarım bizler gibi çok ugraşmadan sonuca ulaşırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…