- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
Allah hakımızda hayırlısını versın canım hemde cogul gebelık ne guzel bızde cok ıstıyoruz ıkız olmasını ınsallah sonucuda guzel olurarkadaslar ben catlatma ignesi kullanmadim yumurtalarim kendi catlamisti..doktorum zaten tahlil yaptirmami istemisti.cogul gebelik olabilir dedi.saglikli olsunda ben baska bisi istemiom
sagol canım bılgılendırdın benı ama benım yıne bı sorum olcak sımdı bız hamıleysek 2 haftalık kesın yanı bu ozaman 50 nın altında cıkarsa neolcak aman bende cok soru sordum yarın yasıycaz gorcez ıste
Roseenur
s_akgun1982
mpb
12m
masall35
durgun_
mcan84
Yeliziz2
kızlar bugün adet oldum yarın doktora gideceğim rapor için
yalnız eşim sperm testini yarın verecekti acaba kaç saat sonra çıkıyor bilgisi olan var mı?
canım eğer 0,1 yada buna çok yakın bir değer üzerinde değil de 38 gibi bakınız mavişin değerine ...:)) 40 gibi bir rakam olursa zaten 2 gün sonra testi tekrarlıyorsun ihtimal devaamm değerin 2 gün sonra yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor bu durumda sevgiler
arkadaslar saolun insallah hersey yolundadir..esim doktordan geldi.ben yatiyorum.doktor 3ten fazla dollenme oldu demis.ama gecen asilamadada ikizdi sonra tek oldu oda gitti..ayni seyleri yasamak istemiyorum..Rabbim sagliklisini versin insallah
sagol canım benım vala cok bılgılendım sayende yarın baya test yapcak var mcan 84de test yapcakmı acaba
rica ederim canım .... yaptırabilecek durumda olanları yazdım az önce bulursun baktığında ...sağolsun mda nın listesinden herşey çatır çatır anlaşılıyor.
Canim cok dikkatimi cekti o nedenle soriyim dedim
Ben asilama yapildigi gunden itibaren progestan kullaniyorum
Onu kullandigimiz surece olacagi varsada olmuyor muyuz regl???
kızlar başka kilo alan var mı???
arkadaslar saolun insallah hersey yolundadir..esim doktordan geldi.ben yatiyorum.doktor 3ten fazla dollenme oldu demis.ama gecen asilamadada ikizdi sonra tek oldu oda gitti..ayni seyleri yasamak istemiyorum..Rabbim sagliklisini versin insallah
bugün bol bol yazdım okudum burda bulunan arkadaşlarımla ....yalnız kalmadım 1 gün daha ... 2 arkadaştan hamileliğe doğru güzel olacağını umduğumuz haberler aldık böyle moralliyken gitmek istiyorum artık çıkmak zorundayım yapmam gereken işler var salladım onları büyük bir keyifle sizlerle olmak çokk daha çekiciydi:)) Benden bugünlük bu kadar..Yarın sonucumu bildirene kadar sizlerle olamayacağım öğrendikten sonra da yazabileceğim ilk fırsatta neticeden haberdar ederim topiği.. zaten sadece kendimi değil yarın benim gibi sonuç alacak arkadaşlarımı da aynı şekilde merak ediyorum yarına kadar günün kalan yarısını ve elbette geceyi herkesin huzurla geçirmesini dilerim hepimizin hakkında hayırlısı ne yazılı ise o olsun...görüşmek üzere!!
merhaba arkadaşlar, iyi dilekeriniz için çok teşekkür ederim
öncelikle olumlu sonuç alanları canı yürekten kutluyorum allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
dünden beri sayfalar çok ilerlemiş geç kalmışım ama yine de cevaplamadan geçmek istemedim.
witchh; progestan kullandığın sürece hamile olmasan bile kanama başlamıyor. en azından gecikiyor. bıraktıktan sonraki 2. gün başlıyor kanama...
deryayalcin; ben puregon kullandım bu süreçte ve kilo almadım ama yediklerime dikkat ettim..
beklenenmelek; allah bu defa hayırlısyla tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın umarım..iyi düşün iyi olsun
bu arada liste yapan arkadaşım beni de eklersen sevinirim
ben de izmirde yaşıyorum ve tedavimi symrna'da devam ediyorum.. bende yumurta tembelliği var yumurta gelişiyor ve çatlıyor ama olması gerekenden daha geç bir zamanda...bu ilk aşılamam ve güzel haberi 10 mayısta alıcam inşallah:)))
bugün bol bol yazdım okudum burda bulunan arkadaşlarımla ....yalnız kalmadım 1 gün daha ... 2 arkadaştan hamileliğe doğru güzel olacağını umduğumuz haberler aldık böyle moralliyken gitmek istiyorum artık çıkmak zorundayım yapmam gereken işler var salladım onları büyük bir keyifle sizlerle olmak çokk daha çekiciydi:)) Benden bugünlük bu kadar..Yarın sonucumu bildirene kadar sizlerle olamayacağım öğrendikten sonra da yazabileceğim ilk fırsatta neticeden haberdar ederim topiği.. zaten sadece kendimi değil yarın benim gibi sonuç alacak arkadaşlarımı da aynı şekilde merak ediyorum yarına kadar günün kalan yarısını ve elbette geceyi herkesin huzurla geçirmesini dilerim hepimizin hakkında hayırlısı ne yazılı ise o olsun...görüşmek üzere!!
hadi bekliyoruz yarın hele ben kendim kadar heyecan yaptım şimdi umarım istediğimiz gibi olur sonucun
olmaz mı arkadaşım defalarcaaa yaptıranlarımız var aşılamacılar zaten en az iki kere yaptırdı eşlerimiz ...spermiogram test sonuçlarını aynı gün içerisinde alıyorsun canım yaptırdığın yer mırın kırın yapmazsa aynı gün içinde..... işlem için aşılamaya girerken zaten 2 saat sonra ... sıradan bir günde test amacı ile acelen olmadığı için daha doğrusu sperm kullanılmayacağı için akşam yada yarın sonucu alabilirsinizde diyebiliyorlar
mda ben adet oldum bu ay tutmadı durumumu değiştirebilirsin yarın doktora gidiyorum tedaviye başlamak için bakalım hangi iğneyi verecek hangi dozda
heyecan bastı beni sormayın.....
canım yeni topiği sen aç istersen ben listeye zaman ayıramam çünkü.hem 3.de negatif olursa bırakın topiği benim kendime bile hayrım kalmaz..güzel bir topik adı olsun yeter.bu arada benim bugün 13.günüm çok çok az kaldı sonuca.hiçbir belirtim yok galiba bu da tutmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?