Sonucum çıktı kızlar,,doktorumun muayh.nesine gönderdim kendisi akşam üzeri geleceği için sonuç değerlendirmesi yapmak üzere akşam arayacak beni ben biliyorum kendi değerlendirmemi yapayım size...:))
MDA ''CIM... ^^LİSTEDEKİ HANEME UMUDUMUZU BİR SONRAKİ AYA DEVRETTİK^^NOTUNU DÜŞEBİLİRSİN.ÜZGÜN MÜYÜM ELBETTE AMA NE DEMİŞTİM ÜZÜLE ÜZÜLE DEVAM YAPACAK BİRŞEY YOK KISMETİMDE BU AY ŞOKK OLMAK YOKMUŞ.İNŞALLAH BİR GÜN GELİR OLURUM.HAKKKIMIZDA HAYIRLISI.
Benim aşılama serüveni 9,9 değerle rafa kalkmış bulunuyor.14.günde hamilelikten bahsetmek için beta-hcg değerlerimizin en düşük 17 olması gerekiyormuş.Aşılama tüp bebek tedavisi görenler yani bizlerden doktorların hamilelik için 14.günde beklediği değerler daha da yüksek 30 ve üstü ;bu durumda ben....
9.9 değerle sınıfta kaldım....kısmet kızlar bu ay değilmiş,,yola devam ama öncelikle bu ay ara kafa dolu,,bedenim yorgun bazılarınız beni daha iyi bilir ben günlerce yatakta kıvrandım çok etki yaptı ilaçlar ertelediğim kişisel ve iş hayatı sorumluluklarıma bir el atayım bu ay kendime geleyim sonra sil baştan Haziran Ayı ya yine aşılamacı ya da tüp bebekçi olarak tedaviye start veririm bu kararıda bu ay sonu varıcam ....ayy iyiki sizlerleyimm aşılama yaptırıp tanıştım topikle iyi ki üye olmuşum bir sürü arkadaşım oldu AYNI GEMİDE AYNI UMUDA DOĞRU YOL ALDIĞIM ARKADAŞLARIM....bekleme sürecinde iş hayatımı askıya almıştım az çalışınca sizlerle bol bol yazıştım şimdi tekrar normal hayata dönüyorum.en azından bir sonraki tedaviye kadar ....ama tadınızı aldım bir kere takibe sohbete haberleşmeye heyecanlanmaya bilgilenmeye devam vazgeçemem buradan artık her fırsatta buradayım . umarım topiğe aktardığım edindiğim bilgiler, tecrübelerim ,yaşadıklarım ve desteğim ihtiyacı olan arkadaşlara faydalı oluyordur.Çünkü ben sizlerle hem yarar görüyorum hem moral buluyorum ...Benden haberler duygular düşünceler böyle...
SIRADA Kİ TÜM KIZLAR BUGÜNN YARINNN SONRAAA lütfen siz güzel haberlerle dönün r....size sevineyim bari,,ÖPÜYORUM KOCAMAN KOCAMAN:))
bende sizdenim kızlarr fsh en son 24 çıktı
amh 0,53
ve doktorum bırak aşılamayı tüp bebekle bile uğraşma dedi
canım sonuç negatif olsa bile ne kadar umutlusun.keşke herkez senin gibi olabilse.bende çok öpüyorum seni.
tüp bebekle bile uğraşma mı dedi doktoruna benden selam söyle senin moralini bozmaya hiç hakkı yok,, arkadaşım fsh değeri 38 ken hamile kaldı amh si de 0,45 ti bu da sana moral olsun canım
cnm senin değerin kaç çıktı?
sardunyacım gözlerim seni ararken mesajını gördüm.. estafurullah ben daha iyi bileceğimden değil de bana söylenen,,okudukların anladığım bu güzelim benim de testimde yazan referans aralığı bu ama değerlendirme bu değil keşke olsaydı bak hamile kalan arkadaşlarımıza soralım değeri kaç çıkmış anlayacaksın beni
bugün amh sonucumu görecekk bugün bakalım ne diyecekkk
masaldanda selam var diyeceğimm
slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak
slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak
ay canımcın tebrik ederim canım değerin kaç çıkmışKizlaaaarrrr mujdee HAMiLEYIM :)) Allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim Allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.
evet gayet güzel ama ben anlamadım 2 dr da yumurta rezervin az diyo tüp bebekde 2 yumurta toplandı düşün bu aşılamada geç oluşuyo yumoşlar ayy hep yaptığım aylarda bana yaramıyo yumoşlarım kötü oluyo normalde kendiliğinden yumoşlarımı takip ettiğimde adetimin 11-12 günü ovalasyon testinde çift çizgiyi yakalıyorum çatlıyo yumoşum ama tedavi yaptığım aylar bi tuhaf oluyo sanırım stresden oluyo ayyy masalcım izmirde ark çok bir gün gelirsem haberleşiriz canım benim*** AMH DEĞERİN GAYET GÜZEL tgbesr'cim hiç takma kafana yumurtalıkları falan rezervin sağlam doktorunda söylemiş zaten herşey güzel olacak...ben izmirliyim izmirde de yaşıyorum canım.Keşke yakın olsaymışız bakarsın sende izmir buluşması gerçekleşirse yolun düşerde gelirsin.
****mda 'cim canım,, fsh 'ı sakın baz alma yazdım bak dalgalanan bir hormon o stres bile etkiliyor yükselmesini sen gerilme ki fırlamasın beyinden gelen bir hormon neticede üreme organları üretmiyor .Millet 40-50 fsh la tüp bebekle hamile kalan var.Sıkma canını güzelim
bende senin gibiyim 1 aşılama 1 tüp bebekden sonra bu 2. aşılamamBende yarin test yaptiracagim 1 asilama 1 tup bebekten sonra, suan 2. Asilama sonucunu bekliyoruz.
bende sizdenim kızlarr fsh en son 24 çıktı
amh 0,53
ve doktorum bırak aşılamayı tüp bebekle bile uğraşma dedi
şu an bu değere göre hamilesin demek bence.değerin sonradan da katlayarak artabilir.seni çok umutlandırmak istemem ama bana değerin kötü gelmedi.tabi en doğrusnu doktorun bilir.ya şimdi görüşemezmisin doktorunla ya da başka doktor yok mu hastanede sonucu gösterebileceğin.
Allahima sükürler olsun HAMILEYIMMM kizlar
Kizlaaaarrrr mujdee HAMiLEYIM :)) Allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim Allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.[/QU
Allahım mutlu haber bi daha geldi yaşasın.çok sevindim cnm.sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin allah.
Ümitlendirmek olarak düşünme canım ,, istediğini yazabilirsin herzaman bana..ümitlenmiyorum zaten yazdıklarımdan anlamışsındır.Doktor profösör ,, bu doktorlar akşam 4-5 e kadar üniversitedeler ya kendi muayenehane sine gelmeden görüşemiyorum ben muayh.ekibine faksladım onlar doktor gelince kendisine verecekler o da arayacak daha önceden ulaşamıyorum malesef.Bu arada bugün adet günüm şuana kadar iyiydim ağrılarım hadsafhaya çıktı boşverrr hayatım ya sonuç belli bu ay güle güle oldu hamile kalanları takip edelim bakalım bir yazsalar 14.gün değerlerini fikir alsak...
gözlerim doldu kızlarrr ya
tebrikler cnmmm allah hayırlı bi şekilde kucağına almak nasip etsin
burda dileyen isteyen evlat hasreti ile yanan nerde var ise bu cumanın yüzü suyu hürmetine mevlamm herkese nasip eder inşallahhhh amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?